zaf_4 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Ζαφιερα και η προηγούμενη lolipop ήταν 5.0.2 αλλά ήταν η a και μετά που κάνανε τις διορθώσεις είναι πάλι 5. 0.2 αλλά η C. Αλλά τα διορθωσαν η μπαγασες φταίει το κράξιμο που έφαγαν. Δεν κολλάει πουθενά ούτε για πλάκα. Με πρόλαβε ο φίλος μου από επάνω. knerantz που διόρθωσε ότι και η δύο εκδόσεις είναι 5.0.2 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην lollipop κραταει μονο του αντιγραφο ασφαλειας και βαλεις την τελευταια ρομ σου λεει να κανεις restore τις εφαρμογες Ναι, επιλεγεις εαν θες να τις κανεις ολες η μερικές η καμία. Δεν βρίσκω πουθενα changelog να δουμε τι διόρθωσαν. Οπως και να χει η βελτίωση ειναι ξεκάθαρη. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, το cse flash εκανα. Εφ'οσον αυτη η μεθοδος κανει format και ξαναπερναει την rom απο την αρχη τοτε για ποιο λογο να κανω factory reset? Ειναι ανουσιο νομιζω. Και αφου εγινε το flashάρισμα με επιτυχια, γιατι να το ξανακανω παλι? Οι εφαρμογες ειναι αυτες που ειχα και στο kitkat και δεν εχω καμια περίεργη, γιατι να δημιουργουν τωρα προβλημα ετσι ξαφνικα? Δεν εχεις σκεφτεί μήπως δεν έγινε σωστή εγκατάσταση ; Δεν ξέρω σου λεω, πάντα γράφω με γνώμονα το τι θα έκανα εγω. Άλλο ΚΚ άλλο Lollipop και ούτε καθεξης. Επειδή παίζω με ρομς στο παλιο μου S2 κάποιες εφαρμογές δεν δουλεύουν σωστά απο KK σε lollipop. Η 5 εχει διαφορα και γνωστή για τα bugs της. Ηρθε η 5.1 και διορθωσε πολλά. Εμεις δεν είμαστε καν εκει... Edit :Επίσης ξεχασα να αναφερω ιδίως στην lollipop. Κάθε φορα που περναω update (cm12) κανω full wipe πριν και μετά απο καθε φλασαρισμα της ρομ. Edited June 20, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Επίσης ξεχασα να αναφερω ιδίως στην lollipop. Κάθε φορα που περναω update (cm12) κανω full wipe πριν και μετά απο καθε φλασαρισμα της ρομ. Wipe πως κανεις στο tablet μας? Δεν έχω καταφέρει να μπω σε recovery mode με καποιο συνδιασμο κουμπιων. Το wipe κάνει κατι διαφορετικό από το format ή από το factory reset? Θα δώσω με factory reset μια τελευταια ευκαιρία και αν δεν στρώσει θα κατεβω στην kitkat να ησυχασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Wipe πως κανεις στο tablet μας? Δεν έχω καταφέρει να μπω σε recovery mode με καποιο συνδιασμο κουμπιων. Το wipe κάνει κατι διαφορετικό από το format ή από το factory reset? Θα δώσω με factory reset μια τελευταια ευκαιρία και αν δεν στρώσει θα κατεβω στην kitkat να ησυχασω.. Εγω την πρωτη φορα που εκανα αναβαθμιση απο ΚΚ σε λολιποπ(την πρωτη εκδοση),το ταμπλετ δουλευε αρκετα καλα.Πως μου ηρθε μετα να κανω factory reset.Απο τοτε το ταμπλετ εγινε σκατα.Κολλημα φουλ,αυτονομια για τον φουτσο και drain αρκετο.Τωρα που πηγα παλι απο ΚΚ σε λολιποπ(την διορθωμενη εκδοση) δουλευει τελεια.Οντως εχουν διορθωσει πραγματα.Κολληματα δεν υπαρχουν,αυτονομια στα υψη χωρις καθολου drain,εφυγε το σπαστικο που εκανε αναβαθμιση εφαρμογων σε καθε reboot.Γενικα παει νερο το μηχανημα.Εγω σου προτεινω να γυρισεις παλι σε ΚΚ και να δοκιμασεις να κανεις την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ. Ρε παιδια,μια απορια που εχω,ΟTG εχει το ταμπλετ?Ειναι το μονο που δεν καταφερα μεχρι τωρα να κανω να δουλεψει.Εχω ενα OTG cable το οποιο δουλευει κανονικα στο Onda v975m,στο LG μολις το συνδεω αναβει η οθονη αλλα usb drive δεν βλεπει.Δοκιμασε κανενας? Edited June 20, 2015 by LouCi4er Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Wipe πως κανεις στο tablet μας? Δεν έχω καταφέρει να μπω σε recovery mode με καποιο συνδιασμο κουμπιων. Το wipe κάνει κατι διαφορετικό από το format ή από το factory reset? Θα δώσω με factory reset μια τελευταια ευκαιρία και αν δεν στρώσει θα κατεβω στην kitkat να ησυχασω.. Το ανέφερα ως παράδειγμα, οτι ίσως δεν εστρωσε. Για να κανεις wipe θελεις custom recovery δεν υπάρχει στην προκειμενη περίπτωση. Προσπαθεί ένας Έλληνας στο xda αλλά έχει θέμα με το cwm recovery. Εαν δεν θες factory reset, κάνε οτι σου λέει το παιδί. Βάλε KK μετά lollipop. Υ.γ. την γνώμη μου λέω μηπως βοηθήσω απο εκει και περα εσυ κρίνεις τι θελεις να ακολουθήσεις. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εαν δεν θες factory reset, κάνε οτι σου λέει το παιδί. Βάλε KK μετά lollipop. Υ.γ. την γνώμη μου λέω μηπως βοηθήσω απο εκει και περα εσυ κρίνεις τι θελεις να ακολουθήσεις. Ναι αλλά εαν βάλω KK και μετά πάω για ΟΤΑ θα μου περάσει την 20a και όχι την 20c. Πρέπει να περιμένω μέχρι να δώσει η LG με ΟΤΑ την 20c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ναι αλλά εαν βάλω KK και μετά πάω για ΟΤΑ θα μου περάσει την 20a και όχι την 20c. Πρέπει να περιμένω μέχρι να δώσει η LG με ΟΤΑ την 20c. Εγώ έβαλα από κιτ κατ απευθείας lolipop την C Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εγώ έβαλα από κιτ κατ απευθείας lolipop την C Έβγαλαν στην ΟΤΑ την 20c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Έβγαλαν στην ΟΤΑ την 20c? Όχι με το Flash Tools Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Την εβαλα και εγω χωρις επαναφορα. Για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Και από αυτονομία καλά πάει 45 ώρες και κάτι μόνο με. 60% μπαταρία και ακόμα έχει 17% υπολοιπο Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγώ δυστυχώς μετά από χρήση, κάθε μέρα και χειρότερα. Βλέπω ότι έχει πάλι κολληματάκια. Όταν μπαίνω στον browser της LG, κολάει λιγάκι όταν βγαίνω, επίσης κάνει το κλασσικό 1-2 δευτ. για να εμφανιστεί ο launcher της LG. Αν δεν μας βάλουνε 5.1 δεν βλέπω προκοπή. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγώ δυστυχώς μετά από χρήση, κάθε μέρα και χειρότερα. Βλέπω ότι έχει πάλι κολληματάκια. Όταν μπαίνω στον browser της LG, κολάει λιγάκι όταν βγαίνω, επίσης κάνει το κλασσικό 1-2 δευτ. για να εμφανιστεί ο launcher της LG. Αν δεν μας βάλουνε 5.1 δεν βλέπω προκοπή. Καλημερα εγω δεν εχω κανενα προβλημα αυτην φορα ολα πανε ρολοι ουτε καθυστερηση ουτε τιποτα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλημερα εγω δεν εχω κανενα προβλημα αυτην φορα ολα πανε ρολοι ουτε καθυστερηση ουτε τιποτα. Eπειδή δεν θυμάμαι, έκανες και εσύ την αναβάθμιση μέσω υπολογιστή, σωστά; υ.γ. [Με "κάθαρη" εγκατάσταση (clean install) ] Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Eπειδή δεν θυμάμαι, έκανες και εσύ την αναβάθμιση μέσω υπολογιστή, σωστά; υ.γ. [Με "κάθαρη" εγκατάσταση (clean install) ] Εγω ειχα βαλει κιτ κατ και μετα ειδα αυτην την 20c που την ανερτησε το παλικαρι και εκανα αναβαθμιση απο το pc καθαρη clean install Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγώ δυστυχώς μετά από χρήση, κάθε μέρα και χειρότερα. Βλέπω ότι έχει πάλι κολληματάκια. Όταν μπαίνω στον browser της LG, κολάει λιγάκι όταν βγαίνω, επίσης κάνει το κλασσικό 1-2 δευτ. για να εμφανιστεί ο launcher της LG. Αν δεν μας βάλουνε 5.1 δεν βλέπω προκοπή. Επιτέλους δικαιωνομαι! :p Με κανατε να πιστεψω τι μονο εγω εχω πρόβλημα... Και γω αυτο το σπαστικο προβλημα με τον launcher εχω ως επι των πλειστων. Παντως Ζαφείρα το πρόβλημα σχεδον εξαφανιζεται με Nova launcher. Τον εχω βάλει εγω εδω και ενα διήμερο και ειχα μονο μετα απο βαρυ παιχνιδι κανα 2 φορες κολληματακι πολυ μικροτερο ομως απο του launcher της LG, σχεδόν στιγμιαίο. Δοκιμασε και εσυ τον Nova και θα με θυμηθεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγώ εδώ και 2 μερες το έχω λιώσει και δεν κατάλαβε τίποτα μάλλον ειμαι ο μοναδικός τυχερός Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ουτε και εγω εχω καποιο θεμα παιδια,δουλευει σουπερ.Ουτε κολληματα ουτε τιποτα και αυτονομια αρκετα καλη,σχεδον ιδια με την 20a.Δεν εχω παραπονο,παει αρκετα καλα το ταμπλετ.Τι να πω ρε γμτ,σε αλλους δουλευει καλα και σε αλλους οχι?Παραξενο μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Επιτέλους δικαιωνομαι! :p Με κανατε να πιστεψω τι μονο εγω εχω πρόβλημα... Και γω αυτο το σπαστικο προβλημα με τον launcher εχω ως επι των πλειστων. Παντως Ζαφείρα το πρόβλημα σχεδον εξαφανιζεται με Nova launcher. Τον εχω βάλει εγω εδω και ενα διήμερο και ειχα μονο μετα απο βαρυ παιχνιδι κανα 2 φορες κολληματακι πολυ μικροτερο ομως απο του launcher της LG, σχεδόν στιγμιαίο. Δοκιμασε και εσυ τον Nova και θα με θυμηθεις! Δοκίμασα τον nova το έχω και στο s2 μου, το ξέρω καλά. Βελτιώνει κάπως την κατάσταση. Αλλά έτσι δεν έχω το διπλό χτύπημα για να κλείνει ή να ανοίγει. Κάτι που μ' αρέσει πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ουτε και εγω εχω καποιο θεμα παιδια,δουλευει σουπερ.Ουτε κολληματα ουτε τιποτα και αυτονομια αρκετα καλη,σχεδον ιδια με την 20a.Δεν εχω παραπονο,παει αρκετα καλα το ταμπλετ.Τι να πω ρε γμτ,σε αλλους δουλευει καλα και σε αλλους οχι?Παραξενο μου φαινεται. Είναι καθαρά θέμα λειτουργικού που το τάμπλετ μας δεν κάνει τα αναμενόμενα και αυτό αποδεικνύεται με το ΚΚ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι είναι αυτό που δεν μου λειτουργεί καλά στην 20c. Σκέφτομαι, απλά να την ξαναπεράσω, αυτή την φορά όμως χωρίς να χρησιμοποιήσω το back up της LG (αποθηκευμένες εφαρμογές). Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δοκίμασα τον nova το έχω και στο s2 μου, το ξέρω καλά. Βελτιώνει κάπως την κατάσταση. Αλλά έτσι δεν έχω το διπλό χτύπημα για να κλείνει ή να ανοίγει. Κάτι που μ' αρέσει πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι καθαρά θέμα λειτουργικού που το τάμπλετ μας δεν κάνει τα αναμενόμενα και αυτό αποδεικνύεται με το ΚΚ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι είναι αυτό που δεν μου λειτουργεί καλά στην 20c. Σκέφτομαι, απλά να την ξαναπεράσω, αυτή την φορά όμως χωρίς να χρησιμοποιήσω το back up της LG (αποθηκευμένες εφαρμογές). Αμα εφτεγε το λογισμικο τοτε τα δικα μας γιατι ειναι μια χαρα?τα παντα ειναι γρηγορα ποιο γρηγορα απο την κιτ κατ.δεν ξερω τι να πω αλλο.παιδια. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αμα εφτεγε το λογισμικο τοτε τα δικα μας γιατι ειναι μια χαρα?τα παντα ειναι γρηγορα ποιο γρηγορα απο την κιτ κατ.δεν ξερω τι να πω αλλο.παιδια. Και όμως είναι Πάνο θέμα lollipop. Έχω αναφέρει ξανά ότι η google στο συγκεκριμένο τα έκανα μαντάρα. Το διόρθωσε με 5.1 αλλά εμείς δεν έχουμε αυτήν. Πιθανότατα να μην έγινε καλή εγκατάσταση; Μου πέρασε απ' το μυαλό το θέμα root που είχα κάνει, αλλά δεν στέκει γιατί του είχα κάνει unroot και φυσικά factory reset. Οπότε με εγκατάσταση ξανά θα δω εάν θα αλλάξει κάτι. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Και όμως είναι Πάνο θέμα lollipop. Έχω αναφέρει ξανά ότι η google στο συγκεκριμένο τα έκανα μαντάρα. Το διόρθωσε με 5.1 αλλά εμείς δεν έχουμε αυτήν. Πιθανότατα να μην έγινε καλή εγκατάσταση; Μου πέρασε απ' το μυαλό το θέμα root που είχα κάνει, αλλά δεν στέκει γιατί του είχα κάνει unroot και φυσικά factory reset. Οπότε με εγκατάσταση ξανά θα δω εάν θα αλλάξει κάτι. Το ξερω το εχω διαβασει ζαφειρα οτι η εκδοση lollipop 5.0 ειναι για τα μπαζα.μακαρι να κανουμε αναβαθμιση 5.1 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αν είναι σοβαρή εταιρεία η LG και μας πάει στο 5.1 τότε πιστεύω θα στρώσουν όλα και θα της δώσουμε και τα εύσημα φυσικά. Έως τότε, ήταν λάθος της που μας πήγε σε ένα κακογραμμένο 5.0 και δεν μας άφησε στο KitKat που έτρεχε νερό. Έπρεπε να κάνει υπομονή κανένα 2μηνο ακόμα και να μας πήγαινε στο 5.1 κατευθείαν για να αποφευχθεί αυτή η ιστορία με το buggy 5.0. Βασικά όλες οι εταιρίες θα έπρεπε να το κάνουν αυτό όταν πρωτοβγήκε το 5.0 στα Nexus και είδαν ότι αρχίσαν τα παράπονα και τα προβλήματα, έπρεπε να το υποψιαστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Hello again, i didnt get any answer from YOU LG MOBILE! We got an update but it's still 5.0.2 i thought that with this it would be better. But it's almost the same. Still the LG Launcher is laggy and still gets 1-2 sec to see the launcher when you exit from any application! You just see a screen without any application or widget. Facebook force closes again, some others applications dont work as it was on Kitkat. What else do i have to tell you, so to consider giving us a decent update? We want 5.1 Lollipop as we cant go back on KikKat, without paying for it! Τους έγραψα ξανά ότι έχω παράπονο για την αναβάθμιση (όπως αναφέρω πάνω στα αγγλικά) και ότι δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό. Βέβαια δεν είχα πάρει απάντηση και την πρώτη φορά, αλλά πήραμε update. Για να δούμε, τι θα πουν τώρα.:!: Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Τους έγραψα ξανά ότι έχω παράπονο για την αναβάθμιση (όπως αναφέρω πάνω στα αγγλικά) και ότι δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό. Βέβαια δεν είχα πάρει απάντηση και την πρώτη φορά, αλλά πήραμε update. Για να δούμε, τι θα πουν τώρα.:!: Πιστεύεις ειλικρινά ότι λόγο του ότι εσύ έγραψες ένα κειμενάκι παραπόνου η LG έτρεξε να βγάλει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Πιστεύεις ειλικρινά ότι λόγο του ότι εσύ έγραψες ένα κειμενάκι παραπόνου η LG έτρεξε να βγάλει update? Προφανώς δεν θα εστειλε μονο η Ζαφείρα αλλα χιλιάδες άνθρωποι απο ολο τον κοσμο θα εξεφρασαν τα παραπονα τους. Ποσο νιονιο δηλαδη χρειάζεται για να καταλαβεις κατι τετοιο? Έτσι απαιτεις κατι που δικαιωματικα θα έπρεπε να έχεις, με μαζικη καταγγελία. Εκτός φυσικά αν εσυ μπαινεις στο forum για να την πεις στον εναν και στον αλλον και να κανεις τον χαβαλε σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts