verikets Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Βγήκε η Lollipop για την 4G έκδοση! :) Την δοκίμασε κανείς; http://i.imgur.com/8fX27trl.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 την περασα πριν λιγο, μολις την δοκιμασω θα πω εντυπωσεις αν και με την πρωτη ματια φαινεται μια χαρα χωρις κολληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Βγήκε η Lollipop για την 4G έκδοση! :) Την δοκίμασε κανείς; http://i.imgur.com/8fX27trl.png και εγω τωρα την κατεβαζω θα την δοκιμασω και σας πω Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Σφαιρα παει δεν χρειαζεται καν reset.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Την πέρασα και εγώ όντος σφαίρα πάει. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το διπλό παράθυρο γιατί δεν....... 1. Γιατί στις πρόσφατες εφαρμογές δεν μου έχει ποτέ κάτι μέσα στο κουτάκι για να επιλέξω? 2. Υπάρχει τρόπος εκεί που εμφανίζει τις εφαρμογές προς επιλογή να προστεθούν και άλλες, διότι δεν μου τις εμφανίζει όλες ή τουλάχιστον όχι αυτές που θα ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Σφαιρα παει δεν χρειαζεται καν reset.... Και εγω την εβαλα και εκανα επαναφορα ρυθμισεων και μετα εδειξε lollipop παει σφαιρα Μολις εκανα επαναφορα εκανε πρωτα αναβάθμιση γυρω στις 29 εφαρμογές και μετα επανεκκίνηση. Edited April 30, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Και εγώ χθες την δοκίμασα, επειδή ήμουν όμως root δεν μπόρεσα να κάνω update OTA και έτσι αφού έβγαλα το root και έκανα και factory reset για να είμαι σίγουρη [power button+ κάτω κουμπί του ήχου(-) ] έκανα update μέσω υπολογιστή. Βάζοντας το LG Suite μου το βρήκε άμεσα και το έκανα... δεν το έχω παίξει ακόμα πολύ αλλά ίσως η μόνη μου διαφωνία είναι ότι στην μπάρα εκεί που κατέβαινε σε όλη την οθόνη, λόγω lollipop είναι πιο περιορισμένη. Θα ήθελα κάποια στιγμή να έβλεπα να γίνονται και custom roms ή να δοκιμάσω ξανά να το κάνω root. Δεν νομίζω να βγάλει άλλο update αργότερα; Είμαι πολύ ευχαριστημένη όπως και να χει με το ταμπλετάκι! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ωραία η αναβάθμιση σε 5.0.2 πετάει το tablet και λύθηκε και το bug που σου «σχεδίαζε» ξανά τα παράθυρα επίσης βλέπω ότι βελτιώθηκε και το multitasking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Και εγώ χθες την δοκίμασα, επειδή ήμουν όμως root δεν μπόρεσα να κάνω update OTA και έτσι αφού έβγαλα το root και έκανα και factory reset για να είμαι σίγουρη [power button+ κάτω κουμπί του ήχου(-) ] έκανα update μέσω υπολογιστή. Βάζοντας το LG Suite μου το βρήκε άμεσα και το έκανα... δεν το έχω παίξει ακόμα πολύ αλλά ίσως η μόνη μου διαφωνία είναι ότι στην μπάρα εκεί που κατέβαινε σε όλη την οθόνη, λόγω lollipop είναι πιο περιορισμένη. Θα ήθελα κάποια στιγμή να έβλεπα να γίνονται και custom roms ή να δοκιμάσω ξανά να το κάνω root. Δεν νομίζω να βγάλει άλλο update αργότερα; Είμαι πολύ ευχαριστημένη όπως και να χει με το ταμπλετάκι! Να και μια γυναίκα που ξέρει από ροοτ και τα σχετικά respect Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalaritis Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλημέρα μετά την αναβάθμιση σε 5.0.2 ο λογαριασμός χρήστη δεν βλεπει την κάρτα sd κ φυσικά κ το περιεχόμενο ο λογαριασμός του κατόχου την βλεπει κανονικά κ όλο το περιεχόμενο Καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλημέρα μετά την αναβάθμιση σε 5.0.2 ο λογαριασμός χρήστη δεν βλεπει την κάρτα sd κ φυσικά κ το περιεχόμενο ο λογαριασμός του κατόχου την βλεπει κανονικά κ όλο το περιεχόμενο Καμιά ιδέα ? Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και είσαι οκ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εχετε παρατηρησει μειωση της αυτονομιας μετα την αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εχετε παρατηρησει μειωση της αυτονομιας μετα την αναβαθμιση; Εμενα με κρατάει 3 μέρες μια χαρά το βλέπω Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) Να και μια γυναίκα που ξέρει από ροοτ και τα σχετικά respect Σ ευχαριστώ Πάνο, ελπίζω να είμαστε περισσότερες και όχι μόνο εγώ! Όπως και να' χει είναι μικρόβιο. Καλημέρα μετά την αναβάθμιση σε 5.0.2 ο λογαριασμός χρήστη δεν βλεπει την κάρτα sd κ φυσικά κ το περιεχόμενο ο λογαριασμός του κατόχου την βλεπει κανονικά κ όλο το περιεχόμενο Καμιά ιδέα ? Το ίδιο πρόσεξα και εγώ με την κάρτα sd δεν την βλέπει καθόλου, δεν μπήκα στην διαδικασία για εργοστασιακές ρυθμίσεις, είδες διαφορά ή άδικα θα το κάνω; edit: Είδα ότι απάντησε ο Panos, οπότε φαντάζομαι ότι γίνεται. Μόλις πάω σπίτι, θα το κάνω. Thanks φίλε μου! Edited May 4, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εμενα με κρατάει 3 μέρες μια χαρά το βλέπω Προφανως ηθελε το ρεσετ του για να στρωσει και εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εχετε παρατηρησει μειωση της αυτονομιας μετα την αναβαθμιση; Εμενα με κρατάει 3 μέρες μια χαρά το βλέπω Προφανως ηθελε το ρεσετ του για να στρωσει και εμενα... Δηλαδή μετά την αναβάθμιση χρειάστηκε Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να βελτιωθεί η αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εγω προσωπικα ειχα θεμα χωρις reset. Ισως κατι να μην εκατσε καλα με καποια εφαρμογή μετα την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Θέμα με την αυτονομία? Με κάτι άλλο? Δηλαδή το καλύτερο είναι πριν την αναβάθμιση να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά αναβάθμιση και μετά πάλι στήσιμο των εφαρμογών. Οι εντυπώσεις τώρα πως είναι από το μηχάνημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ενα reset παντα κανει καλο μετα απο major update. Μια χαρα τα παει το μηχανημα οπως και πριν αλλλωστε. Δεν αλλαξαν και πολλα με την lollipop, ασημαντες μικροδιαφορες κατ' εμε, τιποτα ουσιαστικο... Απλα η χαρα οτι αναβαθμίστηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxat Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Για root μετα την αναβαθμιση ξερουμε κατι; Γιατι ο τροπος που εχει αναφερθει τον δοκιμασα τωρα αλλα δεν δουλευει. Πριν το ειχα rootαρει χωρις προβλημα. Βασικα τωρα το προβλημα ειναι με το supersu που δεν κανει download το binary. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Για root μετα την αναβαθμιση ξερουμε κατι; Γιατι ο τροπος που εχει αναφερθει τον δοκιμασα τωρα αλλα δεν δουλευει. Πριν το ειχα rootαρει χωρις προβλημα. Βασικα τωρα το προβλημα ειναι με το supersu που δεν κανει download το binary. Δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα προς το παρόν, από ψάξιμο σε ρώσικο, πολωνικό site κλπ.. τζίφος. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Όντως δεν υπάρχει root για Lollipop, γι' αυτό και προσωπικά δεν κάνω ακόμα update. Όποιος βρει κάτι, ας ενημερώσει. Γενικά, μεγάλη απογοήτευση αυτή η συσκευή σε θέματα ROMS κτλ :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxat Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγω δοκιμασα και με το lg one click root που κανει για αρκετα lg αλλα δεν. Ειχα ενα soft brick αλλα επανεφερα τη συσκευη τελικα. Οποτε μην το δοκιμασει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 63ωρες και 15 λεπτά η μπαταρια μέχρι τώρα παιδιά και ακόμα είναι 54% η μπαταρια έλεος λολιποπ όλε με χρήση ότι το έφτιαχνα με την κιτ κατ εκτιμώμενη από φόρτιση μπαταριας μου λέει 70 ώρες τελικά πήρα την σωστή απόφαση και πήρα το lg. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά, έχω ένα θεματάκι με το τάμπλετ... Το έχω λιγότερο από 4 μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο... Όμως αν δείτε στις φωτογραφίες, έχει εμφανιστεί αυτό το περίεργο πράγμα στην οθόνη την τελευταία βδομάδα... Είναι σαν να έχουν φωτιστεί 2 σημεία της οθόνης περισσότερο από τα υπόλοιπα και να είναι περισσότερο φωτισμένα όλη την ώρα... Ξέρουμε τι είναι; Ξέρουμε πως φτιάχνεται και γενικά τι προτείνετε να κάνω σχετικά με αυτό το θέμα; Επισυνάπτω και 2 φωτογραφίες... Δυστυχώς δεν μπορώ να το βγάλω μια καλή φωτογραφία το φαινόμενο αυτό την οθόνη... Έχω ρίξει το brightness στις φωτογραφίες για να γίνει λίγο πιο εύληπτο... Επίσης, στην πρώτη φωτογραφία σας δείχνω που είναι το πρόβλημα και στην άλλη σας το δείχνω χωρίς την επισήμανση για να το παρατηρήσετε και μόνοι σας... Το πρόβλημα αυτό είναι πολύ πιο έντονο στην πραγματικότητα από όσο παρουσιάζεται στις φωτογραφίες... Απλά δεν μπόρεσα να το φωτογραφίσω αρκετά επιτυχημένα... [ATTACH]60670[/ATTACH] [ATTACH]60671[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts