ggazas Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) το S6 θα διαφέρει πόλη από το s4;) Εννοείται ότι θα διαφέρει. Δύο γενιές για τα κινητά είναι μεγάλη η διαφορά. Edited January 14, 2015 by impreza_sti Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Όταν έχεις μαύρη εμπειρία από το 1 τα βρίζεις όλα. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Όταν έχεις μαύρη εμπειρία από το 1 τα βρίζεις όλα. Μεγάλο λάθος αυτό. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Αυτός πού έγραψε ότι η lg έχει αυτοκτονικές τάσεις,να πάει να τον βάλουν σχεδιαστή σε καμία εταιρεία η προγραμματιστή να φτιάχνει τα καλά κινητά με μεθόδους μη αυτοκτονικές.... Ας μην μπερδεύουν κάποιοι κάποιες όντως αυτοκτονικές εταιρείες με κάποιες πού στέκονται καλά και σωστά ως τώρα. δεν ξέρω και ποιος το έγραψε,απλά μία παράθεση είδα.κι ούτε με ενδιαφέρει κιόλας... Κι εχω και κάποιες όντως αυτοκτονικές εταιρείες προς γραφή,αλλα ούτε κι αυτό με νοιάζει... Ο καθένας με ότι φτιάχνεται από θέμα συσκευών πού βγάζουν εταιρείες και ότι πιστεύει.γούστα. Μόνο πού κάποιοι μην φτιάχνονται πολύ από διάφορα πράγματά γιατί μετά χάνεται η μπάλα.that's all. Βγήκαμε μία πάρτι και επιστήμονες,ειδήμονες,προγραμματιστές,δικαστές...κριτές... Ολα στα πλαίσια λογικής.κι εμένα δεν μου αρέσει πλέον η samsung,sony αλλα δε θα πω ότι είναι τελειωμένες,ούτε κι ότι εχουν αυτοκτονήσει. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ... αλήθεια πήραν lolipop οι γραφιάδες?η την περιμένουν ακόμα???:-P Τελικά είδατε?οι εταιρείες προς αυτοκτονία τελικά νοιάζονται για τους πελάτες τους με κάθε τρόπο,αναβαθμίσεις,service,ωραίες συσκευές πού θα μας σκάσουν σύντομα. Υπομονή=αρετή.... Edited January 13, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Συγγνώμη, αλλά είναι ώρες ώρες ότι να'ναι εταιρεία. Δε ξεχνάω το γέλιο μου όταν συνάντησε το L9ii και έβγαλε τα L90, g2 mini με σαφώς χειρότερη οθόνη σε χρώματα, ανάλυση στις ίδιες ακριβώς ίντσες. ΓΙΑΤΊ; Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν το ίδιο πάνελ; Όσο για το G3, δυστυχώς η μεγάλη έκδοση ρολαρει σημαντικά καλύτερα από τη μικρή. Η οποία δεν έχει λόγο ύπαρξης. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Δεν έχεις άδικο εκεί. Ομως τις ίδιες κινήσεις τις εχω δει και σε άλλες εταιρείες και μάλιστα σε οχι και σωστές τιμές. Μην φοβάσαι μα αργά η γρήγορα όλες θα βρουν τον δρόμο τους,κι όσες δεν ενταχθούν,θα απομακρυνθούν. Edited January 14, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Θα κάνω άλλο ένα παράπονο Και Όχι μόνο προς LG Φτάνει με τα 16 εσωτερική. 32 έχω στο OG του 12 και το 15' ξεκινάμε με... 16! Μόνο η Apple το προχωράει λιγάκι το θέμα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Δεν έχεις άδικο εκεί. Ομως τις ίδιες κινήσεις τις εχω δει και σε άλλες εταιρείες και μάλιστα σε οχι και σωστές τιμές. Μην φοβάσαι μα αργά η γρήγορα όλες θα βρουν τον δρόμο τους,κι όσες δεν ενταχθούν,θα απομακρυνθούν. Και πού πηρε lollipop πρωτο δηλαδη τι εγινε ακριβως; Σταματησαν ολες οι αλλες συσκευες να δουλευουν; Μηπως εχουν λιγοτερες δυνατοτητες επειδη ειναι ακομα σε kitkat; Μην τρελενομαστε με τις αναβαθμισεις. Ολοι θα παρουν lollipop, αρκει να ειναι bug-free. Η LG παιζει να ειναι η μονη εταιρια που η ναυαρχιδα (G3) που παρουσιασε το 2014 ηταν χειροτερη σε εμπειρια χρησης απο αυτη του 2013 (G2). Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Εγινε και παραεγινε.πολλοί την περιμένουν πως και πως.και σαφώς δουλεύει καλύτερα με την 5. Χειρότερη εμπειρία χρήσης είχε στην αρχή,σε σχέση με το g2,αφού πρώτα όμως το δεύτερό είχε πάρει κάθε αναβάθμιση κι είχε στρώσει,γιατί και το g2 στην αρχή δεν τρέλαινε κιόλας. τώρα η εμπειρία χρήσης σαφώς και είναι ανώτερη στο g3. Το έσωσαν οι κορεατες επειδή έδωσαν γρήγορα αναβαθμίσεις πριν την 5... Για χειρότερη δε νομίζω.ως ναυαρχίδα. ότι είχε όμως θέματα στην αρχή,το είχα παραδεχτεί κι εγώ. Συνολικά πλέον το g3 βάση τιμής και με ότι προσφέρει είναι το πιο πλήρες κινητό αυτή την στιγμή. Είτε μας χαλάει είτε οχι.άπατο έτσι κι αλλιώς δεν έχει πάει οπως κάποιες άλλες. Edited January 14, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μεγάλο λάθος αυτό. Πιθανώς άλλα η συγκεκριμένη εταιρία και σε 1 DVD recorder που έχω δεν με ικανοποιήσει και πόλη, άρα δεν μονάχα το κινητό. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Συνολικά πλέον το g3 βάση τιμής και με ότι προσφέρει είναι το πιο πλήρες κινητό αυτή την στιγμή. Είτε μας χαλάει είτε οχι.άπατο έτσι κι αλλιώς δεν έχει πάει οπως κάποιες άλλες. Για σενα! Για μενα ειναι το Ζ3. :) Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Συνολικά πλέον το g3 βάση τιμής και με ότι προσφέρει είναι το πιο πλήρες κινητό αυτή την στιγμή. Είτε μας χαλάει είτε οχι.άπατο έτσι κι αλλιώς δεν έχει πάει οπως κάποιες άλλες. Με τόσο σκοτεινή οθόνη, που όταν ζεσταθεί ρίχνει την φωτεινότητα ακόμα παραπάνω! Νομίζω ότι είναι πισωγύρισμα μετά το καλύτερο τηλέφωνο του 2013, το G2. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Για σενα! Για μενα ειναι το Ζ3. :) Με τόσο σκοτεινή οθόνη, που όταν ζεσταθεί ρίχνει την φωτεινότητα ακόμα παραπάνω! Νομίζω ότι είναι πισωγύρισμα μετά το καλύτερο τηλέφωνο του 2013, το G2. Δυστυχώς δεν βλέπουν τα αυτονόητα σχετικά με το πισωγύρισμα που έκανε η lg με το g3. Οι προάσπιση με νύχια και με δόντια μια ομολογουμενης κατωτερης των περιπτώσεων "ναυαρχίδας"είναι και παράλληλα χαιδεμα αυτιών για τις εταιρείες να μην βελτιωθούν μελλοντικά. Edited January 14, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Για μένα η οθόνη δεν είναι σκοτεινή.συγνώμη αλλα δεν θέλω να στραβωθω κιόλας. Το g2 το είχα στο 45% και το g3 από 48 έως και 52%. Στην τελική βρε παιδιά,γούστα είναι αυτά.και στην ουσία οπως λέει κι ο alex ολα κάπου χάνουν και κάπου κερδίζουν,σωστό αυτό. Τίποτα τέλειο. Στο κάτω κάτω δεν τα παντρεύομαι κιόλας.... Αλλα και να μου κάτσουν 5-6 συσκευές ελαττωματικές???εκεί δεν θα έλεγα για σύμπτωσή:-P Πάντως το 3 compact είναι μουρλια,ασε να πέσει κι άλλο και με βλέπω να το παίρνω για δεύτερό. Και τέλος επιτέλους το vs.ας αφοσιωθούμε στην samsung πού είναι και το θέμα μας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 πριν προχωρήσω στη γνώμη μου για τον "γκρεμό" της Samsung, θα κάνω δύο ενστάσεις για το g3 και την lg. 1) από την εποχή που παραρουσιάστηκε το 1ο g της σειράς, και λίγο νωρίτερα με το 4x, η lg έφαγε το κράξιμο της ζωής της για τη μη απόδοση ενημερώσεων - και λόγω NVidia - παρατώντας τα κινητά στη μοίρα τους. αυτό συνεχίστηκε λίγο καιρό ακόμα και με το g1 το οποίο έλαβε την kk φέτος το καλοκαίρι, ενώ είχε κολλήσει με την 4,1,2. από το g2 ,όμως και μετά, η lg κάνει ό,τι μπορεί και δείχνει να δίνει πλέον ενημερώσεις τον "σωστό" καιρό. επομένως, ναι, είναι σημαντικό ότι την έδωσε η lg τη lollipop γιατί, εκτός του ότι διορθώθηκαν κάποια πράγματα στο g3, φαίνεται ότι πλέον η εταιρεία έχει πάρει σοβαρά το όλο θέμα των ενημερώσεων. 2) όχι, το g3 δεν ήταν αντάξιο των περιστάσεων. μπορεί οι αγοραστές να το θεωρούν ως "τοπ", αλλά με το g2 μόνο ζημιά έγινε στο 3 καθώς το 2 πήρε την kk επειδή "έπρεπε" λόγω ναυαρχίδας, δεν είχε λόγω να την λάβει αλλιώς καθώς ήταν άψογο από το κουτί, ενώ τα lags που είχε σε σχέση με το g1, ήταν ένα τίποτα μπροστά σ'αυτά του 3 σε σχέση με το 2. επίσης, οι επανεκκινήσεις, τα σπασμένα σημεία κτλ, καθιστούν το g3 - για μένα- ως την πιο πρόχειρη ναυαρχίδα της χρονιάς. sorry lg. τώρα, στο θέμα του γκρεμού, πιστεύω ότι η Samsung έχει την καλύτερη πορεία σε σχέση με τις άλλες γιατί σε κάθε κατηγορία (low, mid, high) έχει τεράστια γκάμα συσκευών κάτι που δεν φαίνεται να αλλάζει. γκρεμό αργά ή γρήγορα, θα συναντήσουν όλες, ακόμα και οι "κινέζικες" που βγαίνουν ανά εκατοντάδες κάθε μέρα για τον απλό λόγο ότι σύντομα τα κινητά, όπως και οι υπολογιστές, θα παρακμάσουν και οι τεχνολογία θα φτάσει σ'ένα "τέλος". από το 2010 έως το 2012, τα κινητά είχαν τεράστιες διαφορές, ενώ από το 12 έως και σήμερα σχεδόν καμία. ακόμα κυκλοφορούν συσκευές με snap 400 που είχε και το optimus g το 2012 και με 512-1gb ram που είχαν και από τότε τα κινητά. όσον αφορά τα 64bit, πολλά ακούγονται, αλλά θέλουν δρόμο καθώς και υποστήριξη δεν υπάρχει ακόμα, αλλά και οι power users, μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους και με τα σημερινά "μαραφέτια", οπότε, έχουμε μέλλον ακόμα και το μόνο σίγουρο ότι αν είναι να πέσουν εταιρείες στο γκρεμό, η Samsung θα ναι από τις τελευταίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts