Jump to content

Ulefone Be Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάποιο από όλα αυτά τα μαγαζιά που κοιτάζαμε για να παραγγείλουμε την μπαταρία του φίλου μου, είχε φωτογραφίες και της πορτοκαλί και της άσπρης και μια ανάλογη με του Banggood σημείωση ότι το εργοστάσιο έβγαλε/βγάζει 2 εκδοχές και θα στείλουν όποια είναι διαθέσιμη, οπότε μάλλον πρακτικά ίδιες είναι (το κακό είναι ότι δε θυμάμαι το μαγαζί - θα ψάξω μόλις βρω λίγο παραπάνω χρόνο, να βάλω link).

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 786
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με άλλες συσκευές - είδα ανάλογα σχόλια και σε "γειτονικά" topics.

Να είναι πρόβλημα (των πρόσφατων ίσως εκδόσεων) του Android...;

Φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με άλλες συσκευές - είδα ανάλογα σχόλια και σε "γειτονικά" topics.

Να είναι πρόβλημα (των πρόσφατων ίσως εκδόσεων) του Android...;

για πες κανενα μηπως εχουν βρει λυση :p

γιατι με εχουν τρελανει στα μοναευρα στην wind

Edited by mples

για πες κανενα μηπως εχουν βρει λυση :p

γιατι με εχουν τρελανει στα μοναευρα στην wind

Το είδα π.χ. πρόσφατα στο topic του Jiayu S3, αλλά και σε αυτό του LeTV Le1S.

Στο post αμέσως κάτω από αυτό που παραθέτω στο 2ο link, συνφορουμίτης συνιστά την απενεργοποίηση της υπηρεσίας "Wind Daily Pass".

Δεν έχω Wind και δεν ξέρω, αλλά λογικά θα είναι όμοια με τις αντίστοιχες των άλλων 2 (Voda και COTE), όπου για να χρεωθείς το ευρώ, πρέπει να κάνεις πρώτα κάποια κίνηση - και άρα ξαναγυρίζουμε σε πρόβλημα της συσκευής.

Μιας και έχεις όμως Wind, για ρίξε ένα μάτι και πες μας, μήπως τελικά συμβαίνει όντως κάτι διαφορετικό και έχει να κάνει με τη σχετική υπηρεσία (να σε χρεώνουν €1 την ημέρα και χωρίς να κάνεις κίνηση...; Δεν πιστεύω...)

χρονια πολλα

ηθελα να δω αν σε καποιον με το ιδιο τηλ του συμβαίνει το ιδιο

3 μερες συνεχιζόμενα με κλειστα δεδομενα χρεώνομαι πηρα f2g και απενεργοποιήσα θα το δουν λεει και θα μου πουν

Edited by mples

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά!!!

Μου συμβαίνει το εξής κουλό, ενώ έχω το τηλέφωνο κλειστό φορτίζει κανονικά μόλις το ανοίγω σταματάει η φόρτιση είτε απο pc είτε απο τον δικό του φορτιστη στην πρίζα (παρόλο που έχω δοκιμάσει και άλλα καλώδια).

Επίσης ενώ βλέπω τις φωτογραφίες μου κανονικά στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του κινητού οταν συνδέω το usb καλώδιο για να τις κοπιάρω ως δια μαγείας ο υπολογιστής δεν το βλέπει και μπορώ να τις μεταφέρω μόνο με μπλε δοντάκι.

Φοράω την τελευταία lolipop 5.0, έκανα hard reset αλλα τζίφος, σημειωτέον πρίν δούλευε κανονικά χωρίς πρόβλημα και ένα ωραίο πρωινό έπαθε αυτα που αναφέρω.

Εχει ξανασυμβεί σε κανέναν, υπάρχει λύση??

Ευχαριστώ,

Τζίμης

τελικα μου επεστρεψαν τα λεφτα οποτε δεν φταιει το κινητο αλλα η λαμογια της wind

Έχω κάποιες (πιθανές) θεωρίες για το τι (μπορεί να) συμβαίνει. Παραθέτω κάτι που είχα γράψει σε νήμα άλλου τηλεφώνου (Jiayu S3) για το ίδιο θέμα...:

[....]

2) Τους τελευταίους 3 μήνες αν και προσέχω να μη χρησιμοποιώ δεδομένα πέρα από το πρόγραμμά μου, το δίκτυο χρεώνει δεδομένα. Ο μετρητής δεδομένων δείχνει 0 MB την περίοδο που δεν ανοίγω τα δεδομένα και κατά την οποία με χρεώνουν. Θα το δοκιμάσω και με το μετρητή του CM, αλλά νομίζω τα ίδια θα δω. Υπάρχει εφαρμογή που ενεργοποιεί κρυφά τα δεδομένα χωρίς καν αυτό να φαίνεται στο μετρητή; Στη wind κλασσικά μου είπαν ότι είναι θέμα κινητού κι ας μη φαίνεται στο μετρητή (μου ανέφεραν και περιπτώσεις που παρατήρησαν το ίδιο σε iphone).

Η έκδοση ROM : S3SW 20150213-171816

Απ'ότι το κόβω μάλλον είναι θέμα κάρτας/δικτύου. Υπάρχει τρόπος να τους αποδείξω ότι το κινητό δεν έχει πρόβλημα στα παραπάνω;

[...]

Για το (2), δεν ξέρω μεν τι συμβαίνει, βλέπω όμως το ίδιο παράπονο συχνά και στο topic εδώ, αλλά και σε αυτά άλλων τηλεφώνων - αλλά φαίνεται να συμβαίνει μόνο σε κατόχους Wind!

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια λογική εξήγηση γι' αυτό, εκτός -ίσως- από την εξής:

Πιθανόν και το S3 και άλλα τηλέφωνα να το κάνουν - να κατεβάζουν μικρο-ποσότητες δεδομένων ακόμα και αν δεν έχεις τα δεδομένα δικτύου ανοιχτά.

Κατά πάσα πιθανότητα, οι 2 από τις τρεις τηλεφωνικές εταιρίες (Vodafone και Cosmote) έχουν κάνει κάποια μικρή -ας την πούμε- παραχώρηση και αγνοούν (πολύ) μικρές ποσότητες δεδομένων που διακινούνται μέσα στη μέρα, ακριβώς για να αντιμετωπίσουν τέτοιες περιπτώσεις (ιδίως μάλιστα για χρήστες που δεν έχουν κάποιο πακέτο δεδομένων και χρεώνονται €1 με την πρώτη κίνηση της ημέρας, κάτι τέτοιο είναι σίγουρα επώδυνο και όντως θα δημιουργήσει και παράπονα προς τις εταιρίες).

Η Wind ίσως δεν έχει υιοθετήσει μια τέτοια "ελαστικότητα", με αποτέλεσμα εκεί το πρόβλημα να γίνεται εμφανές...

Και για το αν το τηλέφωνο όντως κάνει κίνηση δεδομένων χωρίς να... του το 'χουμε πει:

Μέχρι τώρα, που ήμουν με KitKat, δεν είχα παρατηρήσει κάτι (χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και ότι δε συνέβαινε!)

Τις τελευταίες μέρες όμως που πέρασα σε LP (τη... γνωστή RC2), παρατήρησα το εξής ενδιαφέρον:

Με δεδομένα κλειστά, όταν μια εφαρμογή προσπαθούσε να βρει τη θέση του τηλεφώνου (πράγμα για το οποίο -πειραματιζόμενος- είχα ανοιχτό το GPS), είδα -προς έκπληξή μου (και μάλιστα δυσάρεστη!)- το εικονίδιο των δεδομένων δικτύου να ανάβει στιγμιαία 2-3 φορές, μέχρι να βρεθεί η θέση του δικτύου(!)

Πιθανότατα αυτό δείχνει ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό.

[...]

Έχω κάποιες (πιθανές) θεωρίες για το τι (μπορεί να) συμβαίνει. Παραθέτω κάτι που είχα γράψει σε νήμα άλλου τηλεφώνου (Jiayu S3) για το ίδιο θέμα...:

τοτε γιατι επεστρεψαν τα χρηματα χωρις δευτερη κουβεντα δεν μου ειπαν το παραμικρο

τοτε γιατι επεστρεψαν τα χρηματα χωρις δευτερη κουβεντα δεν μου ειπαν το παραμικρο

(υποθέτοντας πάντα ότι ισχύει η παραπάνω θεωρία)

μα για τον ίδιο ακριβώς λόγο που οι άλλοι 2 έχουν απλώς φροντίσει να αγνοούν μικρο-κινήσεις μέσα στη μέρα (και βεβαίως να μην τις χρεώνουν).

Αυτοί εδώ φαίνονται να θέλουν να... φάνε και το παράπονο -και την προφανή δυσαρέσκεια του πελάτη τους- και μετά να δώσουν και τα λεφτά :p

(υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα κάνουν και αυτοί ό,τι και οι άλλοι...)

Ρε παιδια εχει παρει καινουργια αναβαθμιση; εγω εχω μεινει με αυτην που ειχε πανω απο οταν το πηρα τον Μαιο του 2015
Another day in paradise...

ρε παιδια εχει Miracast το τηλ ? και αν ναι πως να ενεργοποιηθει ?

Μόνο στο ΚΚ έχει Miracast.

Αυτό είναι καθαρά θέμα της έκδοσης Android και όχι της Ulefone.

Είναι γνωστό ότι σε κάθε καινούργια έκδοση γίνονται διάφορες προσθαφαιρέσεις χαρακτηριστικών.

Αυτό είναι καθαρά θέμα της έκδοσης Android και όχι της Ulefone.

Είναι γνωστό ότι σε κάθε καινούργια έκδοση γίνονται διάφορες προσθαφαιρέσεις χαρακτηριστικών.

και τοτε σε αλλα τηλ με λολιποπ γιατι λειτουργει ?

και τοτε σε αλλα τηλ με λολιποπ γιατι λειτουργει ?

Σε ποιο τηλ το είδες εσύ να λειτουργεί ;;

Από τα χέρια μου περάσαν 5-6 ίσως και 7 τηλ με Ανδροιδ 5.0 και 5.1 και δεν το είχε κανένα.

Μιλάμε για οφισιαλ όχι για καστομιες.

Σε ποιο τηλ το είδες εσύ να λειτουργεί ;;

Από τα χέρια μου περάσαν 5-6 ίσως και 7 τηλ με Ανδροιδ 5.0 και 5.1 και δεν το είχε κανένα.

Μιλάμε για οφισιαλ όχι για καστομιες.

ναι εχεις δικιο τοτε φιλε μου