manolog3 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εχω win_xp και μου βγαζει το παρακατω: τι μπορω να κανω; Μου το ειχε βγαλει και παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχα σβησει ή διορθωσει. "Η οδηγια στο "....." έκανε αναφορα στη μνημη στο "...". Η μνημη δεν ειναι δυνατο να ειναι read. " To αρχειο ειναι το : msfeedssync.exe (δεν μπορεσα να ανεβασω φωτογραφια) Τσεκαρε αυτο Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Γειά σας. Έχω τα Windows 10 home , ήμουν από αυτούς που δέχτηκαν μέσο ειδοποίησης της Microsoft από Windows 7 να εγκαταστήσω τα 10, από τότε έχω την έκδοση 1511 έχει κάνει πολλές προσπάθειες εγκατάστασης νεότερης έκδοσης (1607 και 1703) αλλά όλες αποτυχημένες και δεν ξέρω το λόγο που αποτυγχάνει, μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts