kallair Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 παλικάρια ψάχνω ένα καλό ρόλοι που να συνεργάζεται με το άσους μας. έχει πάρει κανείς να μου δώσει πληροφοριες? Το zen watch! :lol: Προσωπικά θα παρω ρολόι μόνο όταν φτάσει η αυτονομία του φτάσει στην 1 βδομάδα. Προς το παρών χρησιμοποιώ το mi band 1s και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. αυτονομία 1 μηνα, μέτρηση παλμών και βημάτων. μέτρηση ποιοτητας υπνου και δόνηση για ξυπνητήρι. Επισης μπορεις να το βάλεις να δονειται όποτε σε καλουν ή όποτε έχεις νέα ειδοποιηση. Μου είναι υπεραρκετα τα παραπάνω και δεν έχω το άγχος να το φορτίζω κάθε 2 κ λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santono Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 +1 για το mi band1s. Πολύ καλό και ξεχνάς την φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Είχα πριν huawei και δεν έκανε ούτε αυτό. Ούτε το asus κάνει? Γιατί οι κινέζοι δεν υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου?? Δεν υποστηρίζει το android 3G video call. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 +1 για το mi band1s. Πολύ καλό και ξεχνάς την φόρτιση Συγνωμη για τη συνεχιση του offtopic, αλλα θα τρελαθω τωρα, κρατει τοσες μερες και εχει και μετρητη παλμων;;; Εχω το Nabu X της Razor απιστευτη παραμετροποιηση στις ειδοποιησεις με επιλογες δονησης και και του χρωματος του καθε led ξεχωριστα. Χωρις μετρηση παλμων και μου κραταει το πολυ μια εβδομαδα, φορτιζει βεβαια σε κανενα 20λεπτο... Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Πάντως το ZenFone2 1.8ghz 2gb ram CN έκδοση που εχω εγώ, έχει μείνει στην 2.20.40.159 ακόμη. Προφανώς θα κυκλοφορήσουν το 6αρι κατευθειαν https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/993bda0138f4bf3d164e580a05267ef8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ρολοι εχω GV18 Aplus και ειναι πολυ καλο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Πάντως το ZenFone2 1.8ghz 2gb ram CN έκδοση που εχω εγώ, έχει μείνει στην 2.20.40.159 ακόμη. Προφανώς θα κυκλοφορήσουν το 6αρι κατευθειαν https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/993bda0138f4bf3d164e580a05267ef8.jpg Το προφανώς με αποτελειωσε..... Χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Το προφανώς με αποτελειωσε..... Χαχαχαχαχα Το έγραψα γιατί στην ww βγαλαν και αλλο update. Εμας τους "κινέζους" οι κινέζοι μας έχουν ..γραμμένους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Συγνωμη για τη συνεχιση του offtopic, αλλα θα τρελαθω τωρα, κρατει τοσες μερες και εχει και μετρητη παλμων;;; Εχω το Nabu X της Razor απιστευτη παραμετροποιηση στις ειδοποιησεις με επιλογες δονησης και και του χρωματος του καθε led ξεχωριστα. Χωρις μετρηση παλμων και μου κραταει το πολυ μια εβδομαδα, φορτιζει βεβαια σε κανενα 20λεπτο... Δεν ειναι μόνιμα ανοιχτή η μέτρηση παλμών. αυτό έλειπε! μπορεις να το ενεργοποιησεις κ να εχεις πραγματική συνεχή μέτρηση παλμών κατά την ώρα της προπόνησης σου. βεβαια δεν είναι όλα ρόδινα στο κομμάτι αυτό (βγαινουμε πολυ offtopic και δεν μπορώ να το αναπτυξω το κομμάτι αυτο εδω) αλλά κάνεις την δουλεια σου ευκολα και φθηνά. με περιοδικη μετρηση παλμων η αυτονομια πέφτει στο μισό περιπου. Γενικά η αυτονομια του mi band 1s ειναι πάρα πολυ καλη! και εχω καταευχαριστηθει τις ειδοποιησεις με την δονηση και το ξυπνητηρι-δονηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Το έγραψα γιατί στην ww βγαλαν και αλλο update. Εμας τους "κινέζους" οι κινέζοι μας έχουν ..γραμμένους! Να γίνεται κι εσείς WW κύριοι :p Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Να γίνεται κι εσείς WW κύριοι :p Εάν το γυρίσω σε ww, θα λαμβάνω OTA updates??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εάν το γυρίσω σε ww, θα λαμβάνω OTA updates??? Έχει απαντηθεί νωρίτερα και η απάντηση είναι πως "όχι"... χωρίς να γνωρίζω το λόγο. Το να περάσεις αναβάθμιση όμως είναι γελοίο...αφού το έκανα εγώ που δεν το κατέχω και ΔΕΝ έχω υπομονή...Όλοι μπορούν να το κάνουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό. Το ενεργοποιώ το πρωί. Συνδέεται στο wifi του σπιτιού. Όλα καλά. Φεύγω από το σπίτι και ενώ φαίνεται ότι έχω σύνδεση κινητής (Η+ ή 4G) δεν έχω δεδομένα. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του κινητού έτσι ώστε να έχω δεδομένα. Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει; Το κινητό είναι μίας εβδομάδας, αγορασμένο από το eshop (ZE 551ML). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό. Το ενεργοποιώ το πρωί. Συνδέεται στο wifi του σπιτιού. Όλα καλά. Φεύγω από το σπίτι και ενώ φαίνεται ότι έχω σύνδεση κινητής (Η+ ή 4G) δεν έχω δεδομένα. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του κινητού έτσι ώστε να έχω δεδομένα. Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει; Το κινητό είναι μίας εβδομάδας, αγορασμένο από το eshop (ZE 551ML). μου το είχε κάνει 1-2 φορές τις πρώτες ημέρες που το είχα. Παρατήρησα ότι πολλές ασχετες εφαρμογες (πχ swiftkey , asus Support,Themes,my asus ) χρησιμοποιούσαν δεδομένα, τις έκανα restricted και δεν μου το παρουσίασε ξανά. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή όχι Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrosjohny2003 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχει απαντηθεί νωρίτερα και η απάντηση είναι πως "όχι"... χωρίς να γνωρίζω το λόγο. Το να περάσεις αναβάθμιση όμως είναι γελοίο...αφού το έκανα εγώ που δεν το κατέχω και ΔΕΝ έχω υπομονή...Όλοι μπορούν να το κάνουν. Εγω περασα σε φιλο μου την ww και του ερχονται κανονικα οι αναβαθμισεις.Σε εμενα που περασα την ww μονο χειροκινητα μπορω.Πως μπορει να γινεται αυτο ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εγω περασα σε φιλο μου την ww και του ερχονται κανονικα οι αναβαθμισεις.Σε εμενα που περασα την ww μονο χειροκινητα μπορω.Πως μπορει να γινεται αυτο ρε παιδια? Να στο φέρω να περάσεις και σε μένα τότε .... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Έχει απαντηθεί νωρίτερα και η απάντηση είναι πως "όχι"... χωρίς να γνωρίζω το λόγο. Το να περάσεις αναβάθμιση όμως είναι γελοίο...αφού το έκανα εγώ που δεν το κατέχω και ΔΕΝ έχω υπομονή...Όλοι μπορούν να το κάνουν. Αδερφέ, το Samsung galaxy s3 που είχα πριν το asus το είχα αλλάξει 75 roms.. απο android 4.3 σε 4.4.2, 4.4.4, 5, 5.0.1, 5.0.2, 5.1, 5.1.1 και πέρασα και το 6αρι σε αυτόν που το πούλησα. Με την asus μάλλον θα περιμένω το 6αρι και μετα θα το αλλαξω σε ww μια και καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αδερφέ, το Samsung galaxy s3 που είχα πριν το asus το είχα αλλάξει 75 roms.. απο android 4.3 σε 4.4.2, 4.4.4, 5, 5.0.1, 5.0.2, 5.1, 5.1.1 και πέρασα και το 6αρι σε αυτόν που το πούλησα. Με την asus μάλλον θα περιμένω το 6αρι και μετα θα το αλλαξω σε ww μια και καλή... Ότι νομίζεις. Η ww πάντως εέχει τα πλεονεκτήματά της. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 The following ASUS ZenFone models will receive the Android M (6.0) upgrade in Q2 of 2016: PadFone S (PF500KL) ZenFone 2 (ZE550ML, ZE551ML) ZenFone 2 Deluxe (ZE551ML) ZenFone 2 Deluxe Special Edition (ZE551ML) ZenFone 2 Laser (ZE500KG, ZE500KL, ZE550KL, ZE551KL, ZE600KL, ZE601KL) ZenFone Selfie (ZD551KL) ZenFone Max (ZC550KL) ZenFone Zoom (ZX551ML) What to expect when the Android M update is installed on an ASUS smartphone: Google Messenger, Calendar, and Gmail apps will automatically be included with the Android M update. These apps will replace three ZenUI apps—ASUS Messenger, ASUS Mail and ASUS Calendar—as the default apps in the Android M version of ZenUI if you restore to factory settings after the update.* * Please note: if you restore to factory settings after the update, ASUS Messenger, ASUS Mail and ASUS Calendar can be downloaded from Google Play. ΠΗΓΗ Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 The following ASUS ZenFone models will receive the Android M (6.0) upgrade in Q2 of 2016: PadFone S (PF500KL) ZenFone 2 (ZE550ML, ZE551ML) ZenFone 2 Deluxe (ZE551ML) ZenFone 2 Deluxe Special Edition (ZE551ML) ZenFone 2 Laser (ZE500KG, ZE500KL, ZE550KL, ZE551KL, ZE600KL, ZE601KL) ZenFone Selfie (ZD551KL) ZenFone Max (ZC550KL) ZenFone Zoom (ZX551ML) What to expect when the Android M update is installed on an ASUS smartphone: Google Messenger, Calendar, and Gmail apps will automatically be included with the Android M update. These apps will replace three ZenUI apps—ASUS Messenger, ASUS Mail and ASUS Calendar—as the default apps in the Android M version of ZenUI if you restore to factory settings after the update.* * Please note: if you restore to factory settings after the update, ASUS Messenger, ASUS Mail and ASUS Calendar can be downloaded from Google Play. ΠΗΓΗ quarter 2??? δλδ από απρίλη μέχρι ιουλιο θα περιμένουμε!:lol: δεν μπηκαν καν στον κόπο να πουν αρχες, μεση ή τελος του δευτερου τετραμηνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 quarter 2??? δλδ από απρίλη μέχρι ιουλιο θα περιμένουμε!:lol: δεν μπηκαν καν στον κόπο να πουν αρχες, μεση ή τελος του δευτερου τετραμηνου... Κοιτα απο οσο ειχα διαβασει οι δοκιμες εχουν ξεκινησει... πιστευω οτι Μαιο με Ιουνιο θα μας ερθει, εκτιμηση δικη μου βεβαια... + οτι ας αργησει και λιγο δεν πειραζει αρκει να ερθει χωρις προβληματα.... ;) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Κοιτα απο οσο ειχα διαβασει οι δοκιμες εχουν ξεκινησει... πιστευω οτι Μαιο με Ιουνιο θα μας ερθει, εκτιμηση δικη μου βεβαια... + οτι ας αργησει και λιγο δεν πειραζει αρκει να ερθει χωρις προβληματα.... ;) καλα το οτι εχουν ξεκινησει οι δοκιμές ειναι γνωστό. απλά να περιμενουμε προς το τέλος του Q2.. εγώ αυτή την εκτιμηση έχω από το μέχρι τώρα χρονοδιάγραμμα. θα ανακοινώνεται το android N και εμεις θα περιμενουμε να πάρουμε την Μ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Καλημέρα μια ερώτηση για όποιον ξέρει για βίντεο ταινίες και άλλα χρησιμοποιώ mxplayer η της συσκευής και στις δύο ή οθόνη μαυρίζει και χρειάζεται να κάνω κλείδωμα οθόνης το οποίο δε βολεύει. Πως μπορώ να το αποφύγω; δοκίμασα στις ρυθμίσεις των εφαρμογών αλλά τίποτα. Σε άλλες συσκευές δεν το κάνει αυτό. Κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Καλημέρα μια ερώτηση για όποιον ξέρει για βίντεο ταινίες και άλλα χρησιμοποιώ mxplayer η της συσκευής και στις δύο ή οθόνη μαυρίζει και χρειάζεται να κάνω κλείδωμα οθόνης το οποίο δε βολεύει. Πως μπορώ να το αποφύγω; δοκίμασα στις ρυθμίσεις των εφαρμογών αλλά τίποτα. Σε άλλες συσκευές δεν το κάνει αυτό. Κάποια λύση; Βάλτο SW μπας και αλλά θέλει Intel codec για παίξει σωστα :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Βάλτο SW μπας και αλλά θέλει Intel codec για παίξει σωστα :!: Το βρήκα όποιος έχει απενεργοποιήσει την εφαρμογή splendid πρέπει να την ενεργοποιήσει και μετά να κάνει restart τη συσκευή γιατί αλλιώς θα έχει πρόβλημα σε οποιοδήποτε media player app όταν θα παίζει κάποιο βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts