Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το ποστ ήταν δικό μου. Αυτό το ρώτησα γιατί στο xda λένε ότι υποστηρίζουν mhl για κάποιες εκδόσεις του ZenFone 2

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κινητό κυκλοφορεί για διάφορες περιοχές (regions). To ww ειναι το worldwide κοινώς το διεθνές, το CN που ειναι το κινέζικο που παιρνουμε από τα κινεζομάγαζα, το TW το ταϊβανεζικο, US το αμερικάνικο και νομιζω υπάρχουν 1-2 regions. Eμεις που παίρνουμε το CN, περνάμε ρομ από WW region για να μην εχουμε κινεζιες μέσα και για να μην χρειάζεται να περάσουμε playstore (το CN δεν εχει μέσα playstore). Aλλάζοντας region το κινητό σου, χάνεις και τα OTA updates.

Το κινητό κυκλοφορεί για διάφορες περιοχές (regions). To ww ειναι το worldwide κοινώς το διεθνές, το CN που ειναι το κινέζικο που παιρνουμε από τα κινεζομάγαζα, το TW το ταϊβανεζικο, US το αμερικάνικο και νομιζω υπάρχουν 1-2 regions. Eμεις που παίρνουμε το CN, περνάμε ρομ από WW region για να μην εχουμε κινεζιες μέσα και για να μην χρειάζεται να περάσουμε playstore (το CN δεν εχει μέσα playstore). Aλλάζοντας region το κινητό σου, χάνεις και τα OTA updates.

Ευχαριστώ παιδιά, και ιδίως το φίλο kallair... ήσουν πλήρως κατατοπιστικός.

Ερώτηση-απορια: πόσοι απο σας με CN μοντελο εχετε ξεκλειδώσει τον bootloader;

δεν ρωταω για το ευρωπαϊκό (ww) γιατι δεν υπαρχει λογος να χασεις την εγγυηση σου.

Εγώ έχω κάνει αλλαγή region αλλά δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader ;-) (αν έχω καταλάβει καλά τι παίζει) λολ

Μόλις μου ήρθε το θηριακι μου..! Έκανε 21 ημερες απο Κινα. Πρωτες εντυπωσεις θετικες... Το πηρα στα 181€ απο tinydeals (5,5", 4gb ram, 1.8ghz) νομιζω πολυ καλα σε σχεση με το ποσο έχει εδω.. Βέβαια δεν εχει τον 2.3ghZ επεξεργαστη αλλα τον κινεζικο 1.8ghz αλλα ελπιζω να μην εχει μεγαλη διαφορα.. Τους ειχα πει να εχει Ελληνικα κ οχι κινεζικες εφαρμογές και μολις το πηρα το κουτι φαινοταν ανοιγμενο κ οταν το ανοιξα ειχα κατευθιαν ελληνικά. Πως θα δω αν το λογισμικο ειναι το ευρωπαικο ή το κινεζικο? Το κινητο ειχε εγκατεστημενο το play store και δειχνει να λειτουργει καλα. Μονο η μπαταρία πεφτει γρηγορα.. Αν μου εχουν βαλει το ww ελπιζω να μην εχω προβλημα με την εγγύηση (οποια τελος παντων εγγυηση εχει).. Edited by KOSTAS_LAVRIO

Απο την στιγμή που εχει playstore, την ww rom σου εχουν περάσει.

Ασχετο αλλά σημερα παρατηρησα οτι πρεπει να εχουν φτιαξει αρκετα το σημα του 4g. εχω wind και την CN εκδοση του κινητου μας οποτε δεν ξέρω αν φταιει το κινητό ή η wind. Συγκεκριμένα, στην κουζινα μου που μου επεφτε σε Η+, εχω 4G φουλ σημα.

Μονο η μπαταρία πεφτει γρηγορα..

Δοκίμασε να του κάνεις hard reset και clear cache.

Αν έχει ww, φαίνεται στο μενού πληροφοριών.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Μονο τα ww παιρνουν ota.

Εν το μεταξύ ολες η εφαρμογές παίρνουν M αναβάθμισεις

Το δικό μου φίλε είναι cn και παίρνει κανονικά ΟΤΑ updates

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει playstore κανονικά φίλε το cn, μάλλον δεν τα ξες Καλά τα γράμματα ;-)

Το δικό μου φίλε είναι cn και παίρνει κανονικά ΟΤΑ updates

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει playstore κανονικά φίλε το cn, μάλλον δεν τα ξες Καλά τα γράμματα ;-)

Αν στο πέρασαν από το κινεζομάγαζο που το αγορασες, μπορει. Αν περάσεις καθαρή ρομ με wipe system για πες μου μετά αν εχεις playstore ;)

Η asus και γενικά ΚΑΜΙΑ εταιρεια που πουλά κινητά στην Κινα δεν εχει επισημα περασμένο το Playstore. Εχουν άλλα stores περασμένα.

http://www.androidheadlines.com/2015/05/get-google-play-services-chinese-asus-zenfone-2.html

http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=13960

και γενικα μια αναζητηση ποτε δεν βλάπτει πριν πουμε κάτι με περισσια σιγουρια..

Edited by kallair

Όταν έκανα αναβάθμιση ΟΤΑ χάθηκε το store και βγήκαν κινέζικα. Αναγκάστηκα να περάσω WW rom που είναι και το σωστό. Τις αναβαθμίσεις απλά copy paste στη κάρτα και γίνονται κανονικά.

Αν στο πέρασαν από το κινεζομάγαζο που το αγορασες, μπορει. Αν περάσεις καθαρή ρομ με wipe system για πες μου μετά αν εχεις playstore ;)

Η asus και γενικά ΚΑΜΙΑ εταιρεια που πουλά κινητά στην Κινα δεν εχει επισημα περασμένο το Playstore. Εχουν άλλα stores περασμένα.

http://www.androidheadlines.com/2015/05/get-google-play-services-chinese-asus-zenfone-2.html

http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=13960

και γενικα μια αναζητηση ποτε δεν βλάπτει πριν πουμε κάτι με περισσια σιγουρια..

Το παρήγγειλα απο aliexpress χωρίς να το ψάξω καθολου τι rom φοράει καθότι το πρόλαβα την τελευταία ημέρα της προσφοράς (25% off). Ούτε μηνύματα αντάλλαξα με τον κινέζο ούτε τίποτα. Το κινητό ήρθε όπως σας τα περιέγραψα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160309/ed5dc5a25ed36be64b19a8701892bcb4.jpg

Ίσως να έχεις δίκιο διότι θυμάμαι ότι το κινητό δεν το σεταρισα εγώ ήρθε έτοιμο με αγγλική γλώσσα, απλά το γύρισα στα ελληνικα... ;)

Edited by Polis4

Το παρήγγειλα απο aliexpress χωρίς να το ψάξω καθολου τι rom φοράει καθότι το πρόλαβα την τελευταία ημέρα της προσφοράς (25% off). Ούτε μηνύματα αντάλλαξα με τον κινέζο ούτε τίποτα. Το κινητό ήρθε όπως σας τα περιέγραψα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160309/ed5dc5a25ed36be64b19a8701892bcb4.jpg

Ίσως να έχεις δίκιο διότι θυμάμαι ότι το κινητό δεν το σεταρισα εγώ ήρθε έτοιμο με αγγλική γλώσσα, απλά το γύρισα στα ελληνικα... ;)

Σου παρεθεσα λινκ απο zentalk και από guide how-to. μπορω να σου βρω αλλα 100 τετοια λινκ. ΚΑΝΕΝΑ κινητό που ειναι με CN rom από όλες τις εταιρειες δεν εχει μεσα gapps. Δεν θυμαμαι ακριβως τον λογο για τον οποιο γινεται αυτο (κατι με την κινεζικη κυβερνηση και τα google services).

edit. να και ο λογος που δεν εχουν google play services.

http://arstechnica.com/gadgets/2015/09/report-google-will-comply-with-censorship-laws-to-get-play-into-china/

Edited by kallair

Εχει παρει κανενας bumper case (θηκη μονο περιμετρικα του τηλεφωνου) και απο που? Ειναι καλη...; θελω τετοια γιατι θελω να φαίνεται το πισω μερος του κινητου που ειναι πολύ ωραίο κ δεν με νοιάζει αν γρατζουνιστει γιατι αλλαζετε ευκολα.. Σε αυτη την περιπτωση ομως θα είναι εκτεθημενο το τζαμακι της πισω καμερας.. Αυτο εχει γρατζουνιστει σε κανενα ;

Εχει παρει κανενας bumper case (θηκη μονο περιμετρικα του τηλεφωνου) και απο που? Ειναι καλη...; θελω τετοια γιατι θελω να φαίνεται το πισω μερος του κινητου που ειναι πολύ ωραίο κ δεν με νοιάζει αν γρατζουνιστει γιατι αλλαζετε ευκολα.. Σε αυτη την περιπτωση ομως θα είναι εκτεθημενο το τζαμακι της πισω καμερας.. Αυτο εχει γρατζουνιστει σε κανενα ;

Η μονη που πιστευω οτι ειναι πραγματικά ποιοτική, είναι η devilcase.. αλλά η τιμή ειναι στον θεο και δεν θα εδινα τοσα λεφτα για τετοια θηκη.http://www.twdevilcase.com/en/index.php?menu=prod_detail&mid=1&did=13&pid=5054

Απο κει και περα, αν κρινω από την bumper case που ειχε παρει κολλητος για το xiaomi Mi4 του, ηταν τραγική.. τραγικη επαφη των κουμπιων με την bumper case, με το πρώτο πέσιμο τα εφτυσε η "θηκη"... τωρα αν κάποιος εχει πάρει και του έχει βγει καλή, ενδιαφέρομαι και εγώ γιατι εχω την ιδια αποψη με τον Κωστα.. μου αρεσει το κινητό και θέλω να φαινεται. ωραιες οι θηκες σιλικόνης αλλά κιτρινιζουν με τον καιρό.

Εμένα με νοιάζει να έχει καλή εφαρμογή. Τώρα για το αν είναι ανθεκτική ή όχι δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι ακριβή γιατί στο ebay τις βρίσκεις με 3-4 ευρώ, οπότε παίρνω δυό τρείς... Η devilcase όντως είναι πολύ ακριβή...

Η μονη που πιστευω οτι ειναι πραγματικά ποιοτική, είναι η devilcase.. αλλά η τιμή ειναι στον θεο και δεν θα εδινα τοσα λεφτα για τετοια θηκη.http://www.twdevilcase.com/en/index.php?menu=prod_detail&mid=1&did=13&pid=5054

Απο κει και περα, αν κρινω από την bumper case που ειχε παρει κολλητος για το xiaomi Mi4 του, ηταν τραγική.. τραγικη επαφη των κουμπιων με την bumper case, με το πρώτο πέσιμο τα εφτυσε η "θηκη"... τωρα αν κάποιος εχει πάρει και του έχει βγει καλή, ενδιαφέρομαι και εγώ γιατι εχω την ιδια αποψη με τον Κωστα.. μου αρεσει το κινητό και θέλω να φαινεται. ωραιες οι θηκες σιλικόνης αλλά κιτρινιζουν με τον καιρό.

Εμένα με νοιάζει να έχει καλή εφαρμογή. Τώρα για το αν είναι ανθεκτική ή όχι δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι ακριβή γιατί στο ebay τις βρίσκεις με 3-4 ευρώ, οπότε παίρνω δυό τρείς... Η devilcase όντως είναι πολύ ακριβή...

εχει παρει κανεις αυτες του ebay; παρατηρουσα τις φωτο που εχουν κ εχω την εντυπωση οτι στο πανω και κατω μέρος αφηνουν κενο..:(

φιλε καλησπερα εχω αυτη εδω και ειναι οντως παρα πολυ καλη.την εχω 5 μηνες και εχει και stand : http://www.amzer.com/Amzer-Hybrid-Warrior-Case-Black-Black-P97801.htm

συν οτι ταιριαζει γαντι, δεν αφηνει κενα και ειναι 2 οπισθια κομματια μπαινει το ενα μεσα στο αλλο.

φιλε καλησπερα εχω αυτη εδω και ειναι οντως παρα πολυ καλη.την εχω 5 μηνες και εχει και stand : http://www.amzer.com/Amzer-Hybrid-Warrior-Case-Black-Black-P97801.htm

συν οτι ταιριαζει γαντι, δεν αφηνει κενα και ειναι 2 οπισθια κομματια μπαινει το ενα μεσα στο αλλο.

Τι αίσθηση σου αφήνει φίλε μου...?

Μπαίνει-βγαίνει εύκολα σε τσέπες...? Ημέρες αναμονής για να την πάρεις στα χέρια σου..?

Φαίνεται όμορφη και σίγουρα διαφορετική.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Life is a trip......

Better do it on a motorcycle.

• The title was changed to Asus Zenfone 2