Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί τόσο ντόρος για την 6; τι παραπάνω θα προσφέρει; Μια χαρά δεν λειτουργεί το κινητό με την 5; θα ρισκάρετε να βάλετε την 6 και το κινητό να αρχίσει να λαγκαρει;

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί τόσο ντόρος για την 6; τι παραπάνω θα προσφέρει; Μια χαρά δεν λειτουργεί το κινητό με την 5; θα ρισκάρετε να βάλετε την 6 και το κινητό να αρχίσει να λαγκαρει;

Βασικα δεν νομιζω να λαγκαρει με την 6 το συγκεκριμενο κινητο... προσωπικα θελω την 6 για να διορθωσει θεματακια της μπαταριας, γιατι τωρα εχει ενα θεμα μπορω να πω... (ή τουλαχιστον ελπιζω οτι θα διορθωθει οπως και χιλιαδες αλλοι που κραζουν στο φορουμ της asus)

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Βασικα δεν νομιζω να λαγκαρει με την 6 το συγκεκριμενο κινητο... προσωπικα θελω την 6 για να διορθωσει θεματακια της μπαταριας, γιατι τωρα εχει ενα θεμα μπορω να πω... (ή τουλαχιστον ελπιζω οτι θα διορθωθει οπως και χιλιαδες αλλοι που κραζουν στο φορουμ της asus)

Τι θέμα έχεις με την μπαταρια;

Τι θέμα έχεις με την μπαταρια;

Δεν κραταει οσο θα περιμενα να κραταει, οκ θα μου πεις σχετικο ειναι αυτο, αλλα με 3,000 μπαταρια θα περιμενα να κραταει 2 ημερες τουλαχιστον, αλλα ετσι και ανοιξω wifi ή δεδομενα αυτο ηταν... βγαζει 1 ημερα περιπου...

Η το αλλο με το που ανοιγω wifi ή δεδομενα κατευθειαν 1% κατω...

Αν ψαξεις επισης στο φορουμ της Asus θα διαβασεις οτι η μπαταρια σε φουλ φορτιση δεν δειχνει 3.000 αλλα απο 2456 περιπου εως 2800

Γενικοτερα δηλαδη κατι παιζει σε battery drain (δεν τα ξερω και καλα αυτα το παραδεχομαι)...

Ειδικοτερα εχω κανει παρα πολλες ρυθμισεις και τι να μην τρεχει και τι να μην κραταει σε αφυπνηση την συσκευη και χαμηλωμα της φωτεινοτητας και διαφορα τετοια... Αλλα ειναι σαν να μην αλλαζει τιποτα... και δεν ειμαι και heavy user, emails κοιταζω ελαχιστο facebook και ελαχιστο browsing...

Εχω σκεφτει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και με τα τοσα πολλα updates κατι δεν λειτουργει σωστα, αλλα βαριεμαι και περιμενω την 6 να το κανω μια και καλη...

Αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο πες μου ;)

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Εγώ πιστεύω ότι το κινητό λειτουργεί υποδειγματικα. Οκ στο θέμα της μπαταρίας επιδέχεται βελτίωσης αλλά και τώρα νομίζω κινείται στον μέσο όρο.

Εγώ θα ήθελα κάποιες προσθήκες από την Asus όπως για παράδειγμα multi Windows

Η μπαταρία είναι υποδειγματική, πήρα το G4 για να το καταλάβω...αν η δεύτερη SIM είχε δεδομένα το κινητό για να το πάρεις κανείς από τα χέρια μου έπρεπε να περάσει...over my dead body !!! Είναι παρα πολυ καλό και γενικά και ειδικότερα....

Yποψιν παιδια αν δεν εχετε αναγκη το 4g, καλο θα ήταν να το κλεινεται κ να το γυριζετε σε 3g. θα δειτε τεραστια διαφορα στην αυτονομια...

Asus zenfone android m first look

Στο 2:34 αν κάνετε pause, φαινεται η καταναλωση του κινητου:p

lol καταφεραν να τρέξουν kali linux στο κινητό μας. ειναι διανομη linux που την χρησιμοποιεις για να σπας δικτυα. εχει διαφορα τετοια εργαλεια μεσα.

http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/kali-nethunter-t3326894

https://www.kali.org/kali-linux-nethunter/

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Σήμερα μου έκανε update σε μερικές εφαρμογές συστήματος της Asus.Στο changelog έγραφε σαν αλλαγές ότι πλέον είναι συμβατές με android M. οπότε όσο πάει πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην Μ!

Σήμερα μου έκανε update σε μερικές εφαρμογές συστήματος της Asus.Στο changelog έγραφε σαν αλλαγές ότι πλέον είναι συμβατές με android M. οπότε όσο πάει πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην Μ!

Αμήν και Πότε!!!

Μόλις το τσέκαρα και εγώ...Πριν το Πάσχα (ελληνικό) θα την έχουμε...

Και εκει π θα ανάβει η λάμπαδα κ θα πουμε χριστος ανέστη........ Αναστασης κ εις το κινητον! Xaxaxaxaxa

Καλά ας την περάσουν πρώτα οι ξένοι να μας πουν ότι όλα οκ γιατί αν και αυτο το θηρίο μετα απο αναβάθμιση αρχίσει να λαγκαρει δεν θα το αντέξω

Καλά ας την περάσουν πρώτα οι ξένοι να μας πουν ότι όλα οκ γιατί αν και αυτο το θηρίο μετα απο αναβάθμιση αρχίσει να λαγκαρει δεν θα το αντέξω

Θέλω να πιστεύω ότι lag απλά δεν πρόκειτε να δούμε.

Το θεωρώ αδιανόητο. Εδώ με τόσα πράγματα που του έχει φορτωμένα η ASUS και δεν νιώθει τίποτα.... πώς θα μπορούσε να νιώσει με μια έκδοση, που κατα γενική ομολογία, είναι πιο ελαφριά.???

Μέχρι αποδείξεως του εναντίον βέβαια.

H αλήθεια είναι ότι το κινητό μας δεν κολλάει πουθενά. Δεν έχω δει ίχνος lag.

Αλλά όποτε τύχει να κοιτάξω την διαθέσιμη ραμ είναι συνήθως στα 700mb- 900 mb

Δεν έχω παιχνιδια στο κινητό. Ούτε μπορώ να πω ότι αυτή την περίοδο το έχω πολύ φορτωμένο.

Το θεωρώ αδιανόητο. Εδώ με τόσα πράγματα που του έχει φορτωμένα η ASUS και δεν νιώθει τίποτα.... πώς θα μπορούσε να νιώσει με μια έκδοση, που κατα γενική ομολογία, είναι πιο ελαφριά.???

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Πριν παρουσιαστεί το 5.0 και ήμασταν στο 4.4.2 ή ακόμα πιο πίσω με άλλα κινητά βέβαια, όλοι έλεγαν αντε να έρθει η 5.0 που ειναι πιο ελαφριά και θα γλυτώσουμε από τα lag... Φυσικά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική (memory leak κλπ) άρα ας κρατάμε μικρό καλάθι...:)

Για όσους έχουν apps στην SD ή θέλουν να βάλουν μετά την αναβάθμιση:

η έκδοση Μ υποστηρίζει τη μετακίνηση στην micro SD αλλά πρώτα πρέπει η SD να δηλωθεί σαν εσωτερική μνήμη.

Η δήλωση της SD σαν εσωτερική μνήμη σημαίνει format και κρυπτογράφηση ώστε η SD να ταυτοποιείται μόνο με το συγκεκριμένο κινητό, δηλαδή χάνεται η φορητότητα της κάρτας SD από το κινητό προς άλλη συσκευή.

Το format σημαίνει πως ότι υπάρχει στην SD χάνεται. Δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται για τα apps που είναι ήδη στην SD, νομίζω ότι δουλεύουν κανονικά και ας μη δηλωθεί η SD κάρτα σαν εσωτερική μνήμη.

Αν δε δηλωθεί σαν εσωτερική μνήμη τότε χρησιμεύει για να κρατάει αρχεία, όχι όμως για εγκατάσταση app.

Επίσης η κρυπτογράφηση σημαίνει δυσκολίες στην SD, στο κινητό επίσης και ίσως lags.

Για όσους έχουν apps στην SD ή θέλουν να βάλουν μετά την αναβάθμιση:

η έκδοση Μ υποστηρίζει τη μετακίνηση στην micro SD αλλά πρώτα πρέπει η SD να δηλωθεί σαν εσωτερική μνήμη.

Η δήλωση της SD σαν εσωτερική μνήμη σημαίνει format και κρυπτογράφηση ώστε η SD να ταυτοποιείται μόνο με το συγκεκριμένο κινητό, δηλαδή χάνεται η φορητότητα της κάρτας SD από το κινητό προς άλλη συσκευή.

Το format σημαίνει πως ότι υπάρχει στην SD χάνεται. Δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται για τα apps που είναι ήδη στην SD, νομίζω ότι δουλεύουν κανονικά και ας μη δηλωθεί η SD κάρτα σαν εσωτερική μνήμη.

Αν δε δηλωθεί σαν εσωτερική μνήμη τότε χρησιμεύει για να κρατάει αρχεία, όχι όμως για εγκατάσταση app.

Επίσης η κρυπτογράφηση σημαίνει δυσκολίες στην SD, στο κινητό επίσης και ίσως lags.

δεν ειναι απαραιτητο αυτό. η lg και η samsung μέχρι τώρα, δεν εχουν ιοθετησει αυτό το χαρακτηριστικό για τις SD και τις αναγνωριζουν κανονικά σαν εξωτερική μνημη. οποτε ίσως δουμε κάτι παρόμοιο και στο κινητο μας ελπιζω... το καλο ειναι οτι η asus ακουει τους καταναλωτες της οποτε και να την ενσωματώσει, μετα απο την γκρινια μας, θα μας δωσει τρόπο να την χρησιμοποιουμε οπως θέλουμε.

EDIT:ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ. Οι 2 παραπανω εταιρειες απλα αφαιρεσαν το χαρακτηριστικο αυτό και επιτρεπουν τις sd να τις διαβαζει το κινητο σαν storage και όχι σαν εσωτερική μνημη, που ειναι το νεο feature της android M. Δεν μπορουν να εγκατασταθουν εφαρμογες στις sd τους. http://androidcommunity.com/samsung-galaxy-s7-lg-g5-not-supporting-android-ms-adoptable-storage-feature-20160224/

Edited by kallair

Διάβασα πολλές σελίδες του forum αλλά δεν βρήκα και σχετικό.

Αγοράσα το κινητό από κατάστημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015. Απο τον Φεβρουάριο του 2016 έχει δημιουργηθεί μια κίτρινη στάμπα στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Το κινητό μου είναι αμερικανική έκδοση ww Z00AD. Απο αυτά που έχω διαβάσει για τα LG η θεραπεία είναι αλλαγή οθόνης.

1. Έχει τύχει σε κανένα το ίδιο πρόβλημα;

2. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εγγύηση; το κινητό μου είναι εντός εγγύησης αλλά ακόμα δεν τους το πήγα γιατί φύγαμε ότι μαλωσουμε...

Αγοράσα το κινητό από κατάστημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015. Απο τον Φεβρουάριο του 2016 έχει δημιουργηθεί μια κίτρινη στάμπα στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Το κινητό μου είναι αμερικανική έκδοση ww Z00AD. Απο αυτά που έχω διαβάσει για τα LG η θεραπεία είναι αλλαγή οθόνης.

2. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εγγύηση; το κινητό μου είναι εντός εγγύησης αλλά ακόμα δεν τους το πήγα γιατί φύγαμε ότι μαλωσουμε...

Πήγαινε το εκεί που το αγόρασες....

[/color]

φύγαμε ότι μαλωσουμε...

ή φοβάμαι οτι θα μαλώσουμε.

Αν ήθελες να γράψεις το δεύτερο πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω.... Το κινητό έχει εγγύηση και αν δεν φταίς εσύ για τη ζημιά θα στο επιδιορθώσουν. Εκτός και αν ξέρεις κάτι και δεν μας το λες.

Παράδειγμα λέω τώρα.... αν είχες αφήσει το κινητό πολύ ώρα κατευθείαν να το χτυπάει ο ήλιος είναι μία πιθανή αιτία για αυτό που σου παρουσιάζει και φυσικά δεν καλύπτεσαι από την εγγύηση.

Τέλος πάντων, όταν υπάρχει εγγύηση την χρησιμοποιούμαι και αν νομίζεις οτι δεν εξυπηρετήσαι υπάρχει και ο συνήγορος του καταναλωτή. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές με υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα.

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει να συνδέσει τη συσκευή(ZE551ML) με την τηλεόραση μέσω καλωδίου mhl και αν τα κατάφερε; Επίσης μέσω miracast έχω lag μήπως κάποια λύση;

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει να συνδέσει τη συσκευή(ZE551ML) με την τηλεόραση μέσω καλωδίου mhl και αν τα κατάφερε; Επίσης μέσω miracast έχω lag μήπως κάποια λύση;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6524039&highlight=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BF+mhl#post6524039

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Φίλε Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το ποστ ήταν δικό μου. Αυτό το ρώτησα γιατί στο xda λένε ότι υποστηρίζουν mhl για κάποιες εκδόσεις του ZenFone 2

• The title was changed to Asus Zenfone 2