Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω την αυθεντική θήκη View Flip Cover Deluxe, Ελλάδα υπάρχει μόνο σε μπλέ και χρυσή (απο eshop), προτιμώ τη μαύρη, για πείτε απο εξωτερικό καμιά πρόταση

Κατα καιρους φερνει και την μαυρη, επικοινωνησε με το eshop και ρωτησε τους αν θα την ξαναφερουν συντομα...παντως η μαυρη τα σπαει ;)

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω παρατηρησει ότι για SMS που λαμβανω στη δεύτερη SIM δεν ακουγεται ηχητικη ειδοποιηση, αλλα μονο αναβει το led.

Εχω ορισει ηχητικη ειδοποιηση προφανως.

Νομιζω οτι αυτο συμβαινει μονο μετα την τελευταια αναβαθμιση (.165) αλλα δεν ειμαι βεβαιος.

Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος?

Κατα καιρους φερνει και την μαυρη, επικοινωνησε με το eshop και ρωτησε τους αν θα την ξαναφερουν συντομα...παντως η μαυρη τα σπαει ;)

2 φορές που τους είχα ρωτήσει, μου είχαν απαντήσει ότι ειναι άγνωστο πότε θα ξανα φέρουν ....:(

Παιδες θελω τα φωτα σας!!! Εχω εδω και καιρό πάρει ενα miband 1s και ήθελα να ξαναδοκιμάσω το smart lock οποτε επρεπε να ορισω μοτίβο ή κωδικό. Μετά όμως που ήθελα να ξαναβάλω ολισθηση σαν τρόπος κλειδώματος οθόνης, δεν μου επέτρεπε!! Μου γράφει "Απενεργοποιήθηκε λόγω διαχειριστή, πολιτικής κρυπτογράφησης ή χώρου αποθήκευσης διαπιστευτηριων"!!! Πως το ξαναενεργοποιω;;; το εχει παθει κανενας άλλος;

edit. το διορθωσα. έσβησα τα διαπιστευτήρια και μπορεσα να αλλάξω μετά τον τροπο κλειδώματος οθόνης.

Edited by kallair

Καλή μέρα, εγώ την μαυρη. Την είχα αγοράσει απο το ιταλικό αμαζον με 42 ευρω στην πορτα μου (είχα επιλέξει express delivery).

Φοβερή ποιότητα και προστασία του κινητού , τουλάχιστον της οθόνης. Το καλύτερο αξεσουάρ που εχω πάρει ποτέ για κινητό.

Κάποιος που να έχει ξεκλειδωμένο bootloader και να μπορει να ελεγξει την 20αρα μπάντα, αν ο παρακάτω τροπος ενεργοποιεί και τις υπολοιπες μπάντες του κινητου;

Ok good news, so i was able to swap CN bands with US one. I can see my phone now supports US band 7 which was not in CN based config. However bad news is it is of no help. I have to literally keep my phone on top of the antenna for it to read band 7.Other phones are able to read it from meters away. That means phone modem is configured differently for US and CN version. How I got it working ... by luck.

I made a change in following file - /etc/catalog/V1_DSDA_ZE550ML_CN/telephony_config/V1_DSDA_ZE550ML_CN_726x.xml. The change was swap CN with US"filename="ze550ml_US_726x.tlv". Reboot but it didn't changed anything. I forgot that i changed the file and when

.165 software was released updated it through twrp. And bands got swapped. It looks when ifwi.zip which is for modem firmware is updated only then the file changes we make actually works not on every reboot. How i can be so sure- I verified band through AT commands and I am from telecom field so much easier for me to test and understand modem part.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65194988&postcount=212

Edited by kallair

Εχθες παρελαβα το zenfone2 μου απο κινα- geekbuying.

Το πακετο ηταν σε αριστη κατασταση το ανοιξα το εβαλα να φορτισει και μετα απο μιση ωρα περιπου μου εδειξε οτι ηταν φορτισμένο.

Παταω το power button........τιποτα.....

Για να μην σας κουραζω με λεπτομεριες το κινητο οταν το βαζω στον φορτιστη δονείται 2 φορες, μετα αναβει η οθονη,μου δειχνει οτι το κινητο ειναι πληρες φορτισμενο και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα η οθονη σβηνει και μενει αναμενο το πρασινο led πανω δεξια.

Το κινητο δεν αντιδραει καθολου στο power button και σε κανενα συνδυασμό με τα volume up/down κλπ εχω δοκιμασει τα παντα ουτε δονήσεις ουτε λαμπακια τιποτα.

Δοκιμασα να πατησω χωρις το καπακι με ενα στυλο το power button απο μεσα μηπως ειναι χαλασμενο και δεν δουλεύει ουτε ετσι.

Το αφησα να φορτισει 15 ωρες παλι τα ιδια.

Εστειλα μηνυμα στην asus τους ειπα το προβλημα μου και μου απαντησαν μετα απο μερικες ωρες οτι θα πρεπει να μιλησω με τον κινεζο...

Εστειλα μήνυμα και στον κινεζο, δεν εχω λαβει απαντηση ακομα αλλα απ οτι ειδα η διαδικασια για να στειλεις το κινητο πισω στην κινα δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα....

Δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που επαθα απογοήτευση μονο.Για να γλυτωσω 100 ευρω που τελικα τα 50 τα εδωσα στο τελωνιο δεν εχω τωρα κινητο.Περιμενα 25 μερες και μου ηρθε χαλασμενο κινητο...

Δεν εχω την ψυχολογία να ασχοληθω να το στειλω στην κινα...πηγα σε εναν τεχνικο και μου ειπε οτι πιθανόν μπορει να μου φτιαξει......

Δεν το αφησα αλλα σκέφτομαι να παω να το αφησω και οτι γινει...

Διαβασα παρα πολλα για παρομοια προβληματα και βρηκα εναν που ειχε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πρόβλημα με μενα και το πηγε σε εναν τεχνικο και του το εφτιαξε με 29 ευρω,ειχε καποιο προβλημα στην συνδεση της μπαταριας του ειπε.

Συγγνώμη για το μεγαλο και κουραστικό μηνυμα, εγω πηρα το μαθημα μου απο τους κινεζους....

Οποιαδήποτε βοήθεια-συμβουλη δέκτη.

Ευχαριστα νεα.

Αφου πηρα τηλεφωνο την omnitech αυτοι μου ειπαν να παρω τηλεφωνο σε αυτο το νουμερο στην ιταλια που εχω δει και εδω,απο εκει μου ειπαν να το στειλω πισω στην κινα και να μου στειλουν αλλο.

Πηγα στα μαγαζια της πανεπιστημιου που κανουν σερβις και δεν ασχοληθηκε κανεις.

Εκει που ημουν ετοιμος να το στειλω στην Κινα ενας φιλος μου ειπε οτι ξερει καποιον που φτιαχνει ''τα παντα''

Πηρα το ρισκο γιατι δεν ηθελα να το στειλω στην κινα και το πηγα εκει,σε εναν πακιστανο που εχει μαγαζι με κινητα σοφοκλεους 34.

Σε 1 ωρα με πηρε τηλεφωνο οτι ειναι ετοιμο,ειχαν ξεχασει μια ταινια μεσα στο κινητο πισω απο την οθονη μου ειπε.

Τωρα ειμαι και κανονικα ευτυχισμενος κατωχος Zenfone 2.Πραγματικα τελειο το κινητο σε ολα,δεν με εχει απογοητευσει τιποτα.

Εκανα μεταβαση απο S3 οποτε καταλαβαινεται την διαφορα που εχω....

καλησπέρα σε ολους. εγω το παρέλαβα προχτές.για κάποιο λόγο,κατι εκανα κ δεν ξερω τι. εξαφανίστηκε το ρολοι που ηταν στην αρχικη.και δεν μπορω να βρω απο που να το επαναφερωμπορει να βοηθήσει καποιος?

καλησπέρα σε ολους. εγω το παρέλαβα προχτές.για κάποιο λόγο,κατι εκανα κ δεν ξερω τι. εξαφανίστηκε το ρολοι που ηταν στην αρχικη.και δεν μπορω να βρω απο που να το επαναφερωμπορει να βοηθήσει καποιος?

Οταν λες στην αρχικη τι εννοεις; Στην οθονη κλειδωματος; η μετα;;;

Αν ειναι στην οθονη κλειδωματος πιθανον να εσβησες- απενεργοποιησες την εφαρμογη weather που ειχε μεσα, αλλιως αν εννοεις στην home screen πας στα widget απο το μενου και επιιλεγεις οποιο ρολοι θες απο αυτα που εχει...

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

εννοώ μετα αφού το ξεκλειδώσω. έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών κ ήρθε στα ίσια του.ευχαριστώ πάντως..σίγουρα θα εχω και άλλη απορία σύντομα.

Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτο το update σε 6αρι? Θα το δώσουν επιτέλους ή να πειράξουμε το κινητό?

Νομιζω τελη Μαρτιου καπου εκει ειχα διαβασει καποτε... ε λιγο υπομονη θελει... τα τεστς νομιζω εχουν ήδη αρχισει... Αν και θυμαμαι οτι καποιος απο αυτο το φορουμ ηταν beta tester... αν ειναι ακομα ή αν δηλωσε καποιος ας μας διαφωτισει...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Κάποια στιγμή μέσα σε αυτόν τον μήνα θα ανακοινώσουν το πότε θα μας δώσουν τελικά το 6άρι. κάπου τέλη μάρτη, αρχές απρίλη εγώ υπολογίζω. ανάλογα πόσο bug free θα είναι η έκδοση Μ.

εδώ και 2μερες χρεώθηκα ίντερνετ ενώ τα δεδομένα τα έχω κλειστά απο το κιν..πρέπει να απενεργοποιήσω κατι άλλο απο το τηλέφωνο? ξέρει κανείς σας τι πρέπει να κάνω για να μην γίνεται αυτό..???ευχαριστώ.

εδώ και 2μερες χρεώθηκα ίντερνετ ενώ τα δεδομένα τα έχω κλειστά απο το κιν..πρέπει να απενεργοποιήσω κατι άλλο απο το τηλέφωνο? ξέρει κανείς σας τι πρέπει να κάνω για να μην γίνεται αυτό..???ευχαριστώ.

στειλε μηνυμα στην εταιρεια σου. εχουν αναφερθει πάρα πολλά τέτοια κρούσματα ψευδής χρεωσης. επισης τσέκαρε το gps σου μην είναι αυτό που τραβά δεδομένα. βάλε το καλύτερα στο off.

Εμένα την κυριακή έληγε το πακέτο της f2g και το μεσημέρι που είχα κοιτάξει και μου είχαν έρθει και τα σχετικά sms, ειχα ακόμα λεπτά ομιλιας και δεδομένα. την επομενη μέρα το πρωι, μου έρχεται sms ότι χρεώθηκα 1 ευρώ για χρήση ίντερνετ. Τους στέλνω μηνυμα από την υπηρεσια που έχουν στο myf2g και μου λενε ότι χρεωθηκα στις 9 το πρωί!!! και τους ειπα μα αφου το μεσημέρι μου έδειχνε ότι έχω ακόμα δεδομένα και λεπτά ομιλιας.. προωθησε το αίτημα μου και μετα απο μερικές ώρες, μου πίστωσαν πίσω το ευρώ.

τα έχω όλα κλειστά. κ τα δεδομένα κ την τοποθεσία. πως μπορώ να απενεργοποιήσω το gps..τώρα απενεργοποίησα την υπηρεσία δεδομένων παρασκηνίου.. αν μου χρεώσει παλι θα δω τι θα γίνει. μετα βλέποντας κ κάνοντας..

τα έχω όλα κλειστά. κ τα δεδομένα κ την τοποθεσία. πως μπορώ να απενεργοποιήσω το gps..τώρα απενεργοποίησα την υπηρεσία δεδομένων παρασκηνίου.. αν μου χρεώσει παλι θα δω τι θα γίνει. μετα βλέποντας κ κάνοντας..

Σε όποια εταιρεια και αν εισαι, κάνε αμφισβήτηση χρέωσης. επισης ο πιο σιγουρος τροπος για να γλυτώσεις σιγουρα τις χρεωσεις, ειναι να αλλάξεις το apn. Πρόσθεσε πχ στο τέλος έναν γράμμα και σβήνε το όταν θες να χρησιμοποιησεις τα δεδομένα.

Κάτι άσχετο-σχετικό με το τηλέφωνο μας. Δεν ξέρω τι ακτινοβολία έχει, αλλά έχει τρομερή κάλυψη στο σήμα!

Χάζευα στο xda και είδα ότι κάποιος το αγορασε επειδή διαβασε κριτικές για το σήμα του ότι ήταν πολυ καλό. Και όντως, λέει, στο σπίτι του που ειναι με πολύ χοντρούς τοιχους και άλλοι ειχαν στο 2g με το ζόρι 1 γραμμή, με το zf2 ειχε 3 γραμμές στο 2g και σε κάποια σημεια έπιανε και 4g!!

To ίδιο παρατήρησα και εγω και μου ειχε κάνει εντυπωση! εχω wind που σημαινει χαλια σημα σε σχέση με cosmote. ε λοιπον ειχαμε πάει σε μια ταβερνα που ειναι καπου χωμένη με χοντρους τοιχους κλπ , και απο την παρέα, 3 ατομα ειχαν cosmote και κανένας τους δεν είχε καν 1 γραμμή σήμα. Εγώ έπιανα κανονικά 4g με wind και ειχα μεινει μλκς :X...

Το κινητό έχει επιλογή για να μην χρησιμοποιεί data όταν είσαι στο εξωτερικό. Το πιθανό είναι να σου εφαγε data κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο.

Βάλε κάποια εφαρμογή του στυλ watch dog για να δεις τι σου τρώει τα data

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Στη 2η sim έχω κάρτα whats'up, έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει η εφαρμογή της What's up?

Συνέχεια μου βγάζει το μηνυμα:

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές whats'up. Μπορείται ομως κτλ κτλ κτλ

To what's up χρειαζεται internet/data connection για να δουλεψει.

Από τη στιγμή που η δευτερη SIM ειναi μόνο 2G (άρα δεν υποστηριζει data) δεν θα δουλεψει.

Στη 2η sim έχω κάρτα whats'up, έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει η εφαρμογή της What's up?

Συνέχεια μου βγάζει το μηνυμα:

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές whats'up. Μπορείται ομως κτλ κτλ κτλ

Προχωρα κανονικά. Έτσι το βγάζει πάντα αλλά δεν σε χρεώνει ποτέ.

To what's up χρειαζεται internet/data connection για να δουλεψει.

Από τη στιγμή που η δευτερη SIM ειναi μόνο 2G (άρα δεν υποστηριζει data) δεν θα δουλεψει.

Νομίζω δεν ισχύει αυτό που λες.

Στην sim 1 εχω το what's up και στην sim2 το viber.

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

• The title was changed to Asus Zenfone 2