Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι ρύθμιση που σε ενημερώνει ότι το ποσοστό της μπαταρίας έχει φθάσει σε κάποια τιμή (εσυ την ορίζεις)... Εγω το έχω βάλει να μου το λέει όταν η μπαταρία φθάσει στο 90%

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δικό μας δεν είναι 4g+

ρυθμισεις-περισσοτερα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-προτιμωμενος τυπος δικτύου-......και επιλέγεις 2G/3G/4G

Ωχ ! 4G+ σωστος !! δεν εχει !!

Edited by dgeorg

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Επειδή πρώτη φορά έβαλα δεύτερη σιμ στο κινητό και δεν ξέρω.

Το σήμα της πρώτης σιμ μου το εμφανίζει πράσινο ενώ το άλλο της δεύτερης άσπρο. Έτσι πρέπει να είναι ή δεν έχω ενεργοποιησει κάτι στην δεύτερη;

Μήπως θέλει να πει ότι τα data είναι ενεργά στην sim 1

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Επειδή πρώτη φορά έβαλα δεύτερη σιμ στο κινητό και δεν ξέρω.

Το σήμα της πρώτης σιμ μου το εμφανίζει πράσινο ενώ το άλλο της δεύτερης άσπρο. Έτσι πρέπει να είναι ή δεν έχω ενεργοποιησει κάτι στην δεύτερη;

Μήπως θέλει να πει ότι τα data είναι ενεργά στην sim 1

Ετσι το δείχνει οτι κ καλα απο την sim 1 εχεις κ δεδομένα

Ετσι το δείχνει οτι κ καλα απο την sim 1 εχεις κ δεδομένα

Από την sim 2 δεν μπορώ να έχω δεδομένα ε; Ή κάτι μου έχει διαφύγει;

Ρε παιδια εχει παρει κανένας τι battery bank της asus?? Ειμαι αναμεσα στο asus zenpower 10050mah και στο Xiaomi 10400mah ή το 16000mah! Εχει δοκιμάσει κάποιος κανενα απο αυτα??? Ποσες φορτησεις βγάζει?

Ta 16000 σημαινουν 10800 σε ταση κινητου και ειναι πραγματικα, δοκιμασμενο 3 φορτισεις και πανω σε zenfone 2,zenfone 6,zenfone 5

Να παρω τι 16αρι xiaomi δλδ?

Παιδιά εγώ με την 164 και 165 πρόσεξα ότι χειροτέρεψε η μπαταρία. Το είδατε και εσείς;

Και ορισμένες φορές λαγκαρει όταν γράφεις κείμενο όπως τώρα στο tapatalk

Και πριν το έκανε. Και εδώ και στο Skype ... Και σε αλλά προγράμματα

Ποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιείτε; εμενα μου λάγκαρε οικτρά το swype που ειχα με σπασμένη έκδοση. Αποφάσισα να δοκιμάσω την trial του swype και πέταγε. Οπότε αγόρασα την εφαρμογή.

Ποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιείτε; εμενα μου λάγκαρε οικτρά το swype που ειχα με σπασμένη έκδοση. Αποφάσισα να δοκιμάσω την trial του swype και πέταγε. Οπότε αγόρασα την εφαρμογή.

Το μαμισιο

Γενικά παρόλο που δεν είναι κάτι τραγικό κάτι μικρο σκαλωματα τα τρώει σε άσχετες φάσεις νομίζω.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Kαλησπερα.Κατα την αλλαγη απο CN σε WW πηγαιναν ολα καλα ωσπου καποια στιγμη και λιγο πριν το τελος (εγκατασταση του firmwire-adb sideload) μου γραφει cannot read <ονομα φακελου>.Oπου ονομα φακελου,ειχα βαλει ενα <a>για πρακτικους λογους.Kαμια ιδεα?Ευχαριστω!

Kαλησπερα.Κατα την αλλαγη απο CN σε WW πηγαιναν ολα καλα ωσπου καποια στιγμη και λιγο πριν το τελος (εγκατασταση του firmwire-adb sideload) μου γραφει cannot read <ονομα φακελου>.Oπου ονομα φακελου,ειχα βαλει ενα <a>για πρακτικους λογους.Kαμια ιδεα?Ευχαριστω!

Δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε στραβα. σε τι destination ειχες την rom που προσπαθουσες να περασεις; Μηπως ήταν μεγάλη η διαδρομή και για αυτό δεν μπορούσε να το περάσει/διαβάσει;

Κατέβασε και αποσυμπίεσε τα αρχεία ADB Fastboot Tool στον φάκελο που έχεις δημιουργήσει, κάνοντας αντικατάσταση των παλιών αρχείων. Και επανέλαβε την διαδικασία.

Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!

Ρε παιδια εχει παρει κανένας τι battery bank της asus?? Ειμαι αναμεσα στο asus zenpower 10050mah και στο Xiaomi 10400mah ή το 16000mah! Εχει δοκιμάσει κάποιος κανενα απο αυτα??? Ποσες φορτησεις βγάζει?

Εγώ πήρα αυτό το power bank που είναι και ταχυφορτιστής http://www.amazon.it/gp/product/B00OIIUQ8G?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Εγώ πήρα αυτό το power bank που είναι και ταχυφορτιστής http://www.amazon.it/gp/product/B00OIIUQ8G?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Ποσες φορτησεις σου βγαζει??? Θελω να βγαζει πανω απο 2!

Αν ενδιαφερεσε για asus power bank το εχει το eshop special στα 23,99 ... δεν το εχω δοκιμασει απλα το γραφω μηπως ενδιαφερει εσενα η καποιον αλλον γιατι φαινεται καλη η τιμη του...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Εγώ θα σου πρότεινα το Aukey Quick Charge 2.0 10000mAh power bank. Θα το βρεις στο Ebay. Είναι λίγο ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W όπως το κινητό μας, αλλά φορτίζεται και το ίδιο με την ίδια τεχνολογία, οπότε κερδίζεις διπλά σε χρόνο φόρτισης! Φορτίζει το τηλέφωνό μας δύο και μισή φορές, από το 5% και με το τηλέφωνο κλειστό.

Edited by Bill Mathioudaki

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Πήρα 2 ASUS Power Banks σε προσφορά απο το e-shop, τα παρέλαβα σήμερα. Προφανώς δεν έχω προλάβει να κάνω δοκιμές ακόμα.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Πήρα 2 ASUS Power Banks σε προσφορά απο το e-shop, τα παρέλαβα σήμερα. Προφανώς δεν έχω προλάβει να κάνω δοκιμές ακόμα.

Μια χαρά είναι. Εγώ το χω κάνα δίμηνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Θέλω να αγοράσω την αυθεντική θήκη View Flip Cover Deluxe, Ελλάδα υπάρχει μόνο σε μπλέ και χρυσή (απο eshop), προτιμώ τη μαύρη, για πείτε απο εξωτερικό καμιά πρόταση

• The title was changed to Asus Zenfone 2