efialtis1971 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δώσω Internet στο κινητό μας (από PC) μέσω καλωδίου USB; απο οσο γνωριζω οχι και μαλιστα σε κανενα android.προσωπικα εχω το mobile go το οποιο οταν συνδεεις την συσκευη κατεβαζεις βιντεο μεσω καλωδιου απο το youtube.εκτος του οτι κανεις συγχρονισμο και 1002 αλλα καλουδια.ειναι καταπληκτικο και απλα το κανεις εγκατασταση στο pc σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πιστεύω ότι μπορείς, γιατί δεν το δοκιμάζεις ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δώσω Internet στο κινητό μας (από PC) μέσω καλωδίου USB; Τετοιο πράγμα δεν μπορει να γινει απ ότι ξέρω αλλά έχω την εντυπωση ότι μπορεις να δημιουργήσεις στο λαπτοπ σου ενα virtual wlan ωστε να τον χρησιμοποιεις σαν access point για να δινεις ιντερνετ στο κινητο. http://mashable.com/2015/08/18/windows-10-wi-fi-router/#HxRGprRAQ8qL Edited January 14, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πιστεύω ότι μπορείς, γιατί δεν το δοκιμάζεις ; Άκυρο, Νόμιζα απο το κινητό στο πισι. Απο πισι σε κινητό δεν μπορείς, δυστυχώς. Αν το πισι παίρνει ίντερνετ απο καλώδιο τότε μπορείς να το μοιραστείς ασύρματα. Μονο win7 και ίσως και μετα. Winxp ... δεν... Αν παίρνεις από wifi δεν υπάρχει λύση. Εγώ ταξιδεύω συνέχεια και εχω πάντα μαζί μου ενα access point. Παίρνει ίντερνετ με καλώδιο (μια θύρα) και το μοιράζει σε 4 συσκευές. Έχει και μπαταρία και κρατά 6 ώρες οπότε και ρεύμα να μην εχω εχω καλυφθεί για 5 με 6 ώρες Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι και γώ στο ψάξιμο για νέο κινητό " τούμπανο " . Υστερα από πολύ διάβασμα (letv x 600 και red mi note 3) κατέληξα στο συγκεκριμένο κινητό αλλά έχω κάποιες απορίες. 1) Το κινητό αν αγοραστεί από Κίνα με την εργοστασιακή ROM (για αναβαθμίσεις) έχει Ελληνικά ή είναι Αγγλοκινέζικο. Και σε περίπτωση Αγγλοκινέζικης ROM μόνο το μενού θα είναι Αγγλικό και θα διαβάζει Ελληνικά (μηνύματα, έγγραφα Word κτλ.) ή όχι. 2) Επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά για αγορά από Ελλάδα (και δεν βγαίνω) έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα από Κίνα ή Ευρώπη με τιμή γύρω στα 220 ευρώ το οποίο να έχει αξιόπιστη ROM με Ελληνικά για να μην χρειαστεί αλλάγή ROM μιας και άσχετος επί του θέματος. (το vickmall.com είναι αξιόπιστο με τιμή 227 $ ) 3) Σε περίπτωση αλλαγής ROM σε ποιο μήνυμα είναι η διαδικασία για να διαβάσω μπας και καταλάβω κάτι. 4) Στους κατόχους θα ήθελα να ρωτήσω είναι όντως τόσο μεγάλο από τον ανταγωνισμό όπως είδα σε ένα review. Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι και γώ στο ψάξιμο για νέο κινητό " τούμπανο " . Υστερα από πολύ διάβασμα (letv x 600 και red mi note 3) κατέληξα στο συγκεκριμένο κινητό αλλά έχω κάποιες απορίες. 1) Το κινητό αν αγοραστεί από Κίνα με την εργοστασιακή ROM (για αναβαθμίσεις) έχει Ελληνικά ή είναι Αγγλοκινέζικο. Και σε περίπτωση Αγγλοκινέζικης ROM μόνο το μενού θα είναι Αγγλικό και θα διαβάζει Ελληνικά (μηνύματα, έγγραφα Word κτλ.) ή όχι. 2) Επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά για αγορά από Ελλάδα (και δεν βγαίνω) έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα από Κίνα ή Ευρώπη με τιμή γύρω στα 220 ευρώ το οποίο να έχει αξιόπιστη ROM με Ελληνικά για να μην χρειαστεί αλλάγή ROM μιας και άσχετος επί του θέματος. (το vickmall.com είναι αξιόπιστο με τιμή 227 $ ) 3) Σε περίπτωση αλλαγής ROM σε ποιο μήνυμα είναι η διαδικασία για να διαβάσω μπας και καταλάβω κάτι. 4) Στους κατόχους θα ήθελα να ρωτήσω είναι όντως τόσο μεγάλο από τον ανταγωνισμό όπως είδα σε ένα review. Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης 1) αν το αγορασεις απο κινα θα φοραει κινεζικη ROM της οποιας η διαφορα με την global ειναι οτι εχει κινεζικες εφαρμογες.. απο εκει κ περα εχει κανονικα ελληνικα ΟΛΟ το μενου.. διαβαζει ελληνικα κανονικοτατα sms κλπ.. 2) vickmall, minideal 3) Οδηγός Upgrade/Downgrade/Επίλυσης προβλημάτων εκκίνησης/Αλλαγής Region CN, TW σε WW με την μέθοδο ADB Fastboot Tool. 4) τι εννοεις μεγαλο? οι ιντσες?? 5,5" ειναι... οπως ολα τα 5,5ιντσα..απλως εχει ελαφρως πιο πολυ παχος.. μηκος-πλατος-βαρος ειναι στον μεσο ορο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι και γώ στο ψάξιμο για νέο κινητό " τούμπανο " . Υστερα από πολύ διάβασμα (letv x 600 και red mi note 3) κατέληξα στο συγκεκριμένο κινητό αλλά έχω κάποιες απορίες. 1) Το κινητό αν αγοραστεί από Κίνα με την εργοστασιακή ROM (για αναβαθμίσεις) έχει Ελληνικά ή είναι Αγγλοκινέζικο. Και σε περίπτωση Αγγλοκινέζικης ROM μόνο το μενού θα είναι Αγγλικό και θα διαβάζει Ελληνικά (μηνύματα, έγγραφα Word κτλ.) ή όχι. 2) Επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά για αγορά από Ελλάδα (και δεν βγαίνω) έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα από Κίνα ή Ευρώπη με τιμή γύρω στα 220 ευρώ το οποίο να έχει αξιόπιστη ROM με Ελληνικά για να μην χρειαστεί αλλάγή ROM μιας και άσχετος επί του θέματος. (το vickmall.com είναι αξιόπιστο με τιμή 227 $ ) 3) Σε περίπτωση αλλαγής ROM σε ποιο μήνυμα είναι η διαδικασία για να διαβάσω μπας και καταλάβω κάτι. 4) Στους κατόχους θα ήθελα να ρωτήσω είναι όντως τόσο μεγάλο από τον ανταγωνισμό όπως είδα σε ένα review. Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης 4) Απο το lg g4 που τυγχάνει να έχω κοντά μου είναι ποιο μεγάλο, τώρα στο χέρι δεν θα καταλάβεις κάτι τρομερό στην αίσθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι και γώ στο ψάξιμο για νέο κινητό " τούμπανο " . Υστερα από πολύ διάβασμα (letv x 600 και red mi note 3) κατέληξα στο συγκεκριμένο κινητό αλλά έχω κάποιες απορίες. 1) Το κινητό αν αγοραστεί από Κίνα με την εργοστασιακή ROM (για αναβαθμίσεις) έχει Ελληνικά ή είναι Αγγλοκινέζικο. Και σε περίπτωση Αγγλοκινέζικης ROM μόνο το μενού θα είναι Αγγλικό και θα διαβάζει Ελληνικά (μηνύματα, έγγραφα Word κτλ.) ή όχι. 2) Επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά για αγορά από Ελλάδα (και δεν βγαίνω) έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα από Κίνα ή Ευρώπη με τιμή γύρω στα 220 ευρώ το οποίο να έχει αξιόπιστη ROM με Ελληνικά για να μην χρειαστεί αλλάγή ROM μιας και άσχετος επί του θέματος. (το vickmall.com είναι αξιόπιστο με τιμή 227 $ ) 3) Σε περίπτωση αλλαγής ROM σε ποιο μήνυμα είναι η διαδικασία για να διαβάσω μπας και καταλάβω κάτι. 4) Στους κατόχους θα ήθελα να ρωτήσω είναι όντως τόσο μεγάλο από τον ανταγωνισμό όπως είδα σε ένα review. Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης Φίλε δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6483618 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Τελικά αγόρασα αυτό το tempered glass. http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-asus-zenfone-2-55--p-TEL.025196 Έχει τρύπες για το ηχείο και τους αισθητήρες αλλά όχι για τη μπροστινή κάμερα. Δεν εμποδίζει όμως τη λειτουργία του καθόλου. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση, δε παρεμποδίζει καθόλου και δεν έχει ''κοφτερές'' άκρες, οπότε το συνιστώ όποιος ψάχνεται. http://i.imgur.com/5t5wYfb.jpg http://i.imgur.com/LIQ6Ad6.jpg Edited January 16, 2016 by MarkosVL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά με τις τελευταιες αναβαθμισεις του pixel master που εγιναν πριν μερικές μερες, εχετε δει βελτιωση στην ποιοτητα των φωτογραφιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Παιδιά με τις τελευταιες αναβαθμισεις του pixel master που εγιναν πριν μερικές μερες, εχετε δει βελτιωση στην ποιοτητα των φωτογραφιών; πιστεύω το πρόγραμμα της νύχτας το πειραξανε προς το καλύτερο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Υπάρχει κάποιο forum όπου γράφουμε τι θέλουμε να προστεθεί ως λειτουργία στις εφαρμογές της Asus; θα ήθελα να μπορούσαμε να δούμε την λίστα κλήσεων απο το ASUS cover για παράδειγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Υπάρχει κάποιο forum όπου γράφουμε τι θέλουμε να προστεθεί ως λειτουργία στις εφαρμογές της Asus; θα ήθελα να μπορούσαμε να δούμε την λίστα κλήσεων απο το ASUS cover για παράδειγμα... Πηγαινε εδω καποια posts τα διαβαζουν και οι devs της Asus Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Νεο update για ww κυριοι κ κυριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Νεο update για ww κυριοι κ κυριες! Το περναω τωρα αν και απο οτι διαβαζω εδω για θεμα μπαταριας ουτε λογος για βελτιωση της... τεσπα ειδωμεν... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Όσο τα αρχεία ειναι μικρά σε μέγεθος δεν ενθουσιάζομαι... μόλις σκάσει ειδοποίηση για αναβάθμιση με βαρβάτο αρχείο σε mb, τότε ναι θα ανοίξω σαμπάνιες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Όσο τα αρχεία ειναι μικρά σε μέγεθος δεν ενθουσιάζομαι... μόλις σκάσει ειδοποίηση για αναβάθμιση με βαρβάτο αρχείο σε mb, τότε ναι θα ανοίξω σαμπάνιες :p Εχεις ενα δίκιο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santono Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 κοστος περιπου για την υπηρεσια; γενικά δεν ξέρω κατα πόσο συμφέρει να μπλέξεις με τέτοια πράγματα για να γλυτώσεις 50 ευρώ (αν υπολογισεις και το κοστος της υπηρεσιας που θα στο στειλει+ φοβος για να περασεις τελωνειο). Το κινέζικο που εχει 210 ευρώ οκ ειναι 100-150 ευρώ παραπάνω και ναι αξίζει η αγορά απο κει. Νομίζω είχα πληρώσει για εγγραφή 20 δολάρια. Από κει και πέρα μόνο τα ταχυδρομικά που είναι πολύ φθηνά. Από Amazon που παίρνω πηγαίνουν δωρεάν Νέα Υόρκη και μετά Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Νομίζω είχα πληρώσει για εγγραφή 20 δολάρια. Από κει και πέρα μόνο τα ταχυδρομικά που είναι πολύ φθηνά. Από Amazon που παίρνω πηγαίνουν δωρεάν Νέα Υόρκη και μετά Ελλάδα υπο αυτές τις προϋποθεσεις, αν παει κάποιος για μεγαλυτερο μοντέλο και δεν στοχευει για το 4/32 με 227$ που εχουν τα κινεζομαγαζα, ναι ειναι καλή τιμουλα. Γιατί από Ευρώπη η καλύτερη τιμή είναι η 340€ του eshop. Ενω με αυτό θα πάει 269 η συσκευή +20 η εγγραφή + κανα 15αρι τα μεταφορικά, πες 300$ πανω κάτω οποτε καπου 280-290 ευρώ και παιρνεις το 64αρι με την 800αρα. Βέβαια μετά δεν έχεις την ευρωπαϊκή σου εγγύηση ΑΛΛΑ εχεις εγγυηση από την ίδια την αμερικάνικη asus που ειναι προτιμότερη από την κινέζικη των διαφορων κινεζομαγαζων.. Εν κατα κλειδι, αν καποιος μπορει να διαθέσει εως 300 δολάρια περιπου και σκεφτοταν να το πάρει από Κινα, η επιλογη τετοιας υπηρεσιας και αγορά από το αμερικάνικο asus store, ειναι μαλλον πολυ καλύτερη λύση και λογω 64αρα μνημης και 800αρας μπαντας αλλά και λογω εγγυησης οτι θα πρεπει να το στειλεις αμερική και στην επισημη asus και όχι κααααπου στην Κίνα σε κάποιο κινεζομαγαζο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Έκανα root με τη μεδοδο 3 εδω : http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/asus-zenfone-2-flashing-recovery-mode-t3096596 όπου υποτιθεται δεν χρειαζεται unroot πριν απο OTA update και δεν υπαρχει και κινδυνος για brick. Προσπάθησα όμως να περασω το σημερινο update (OTA - έκανα check και το βρηκε αμεσως) αλλα έβγαλε error (χωρις brick ευτυχως). Απλα το εκλεισα και το ξανα-ανοιξα και ολα καλα. Τι μπορει να συμβαινει? Όταν ξανακάνω τη διαδικασια (check updates) αυτη τη φορα δεν βρίσκει τίποτα. ??? Edited January 18, 2016 by isurfer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς την εφαρμογή chops sms???δεν δέχομαι μηνύματα εδώ και 2μερες ξαφνικά..έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς την εφαρμογή chops sms???δεν δέχομαι μηνύματα εδώ και 2μερες ξαφνικά..έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Και ακόμα ένας φίλος εδώ μέσα είχε το ίδιο πρόβλημα, όπως και εγώ. Απλά κάνεις απεγκατασταση την εφαρμογή και έχεις ως default την εφαρμογή της Asus για μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Και ακόμα ένας φίλος εδώ μέσα είχε το ίδιο πρόβλημα, όπως και εγώ. Απλά κάνεις απεγκατασταση την εφαρμογή και έχεις ως default την εφαρμογή της Asus για μηνύματα. Απλά την είχα λόγω των 160 χαρακτήρων αλλά την έστειλα από εκεί που ρθε!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Απλά την είχα λόγω των 160 χαρακτήρων αλλά την έστειλα από εκεί που ρθε!! Νομίζω ότι όλοι μας θέλουμε να γράφουμε με 160 χαρακτήρες. Αν βρει κάποιος κάποια λύση ας την γράψει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Έκανα root με τη μεδοδο 3 εδω : http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/asus-zenfone-2-flashing-recovery-mode-t3096596 όπου υποτιθεται δεν χρειαζεται unroot πριν απο OTA update και δεν υπαρχει και κινδυνος για brick. Προσπάθησα όμως να περασω το σημερινο update (OTA - έκανα check και το βρηκε αμεσως) αλλα έβγαλε error (χωρις brick ευτυχως). Απλα το εκλεισα και το ξανα-ανοιξα και ολα καλα. Τι μπορει να συμβαινει? Όταν ξανακάνω τη διαδικασια (check updates) αυτη τη φορα δεν βρίσκει τίποτα. ??? Και το δικό μου χωρίς root μου έβγαλε σφάλμα και δεν βρίσκει την ενημέρωση.Ίσως corrupted file?Οι υπόλοιποι έχουν ενημερώσει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts