kwnana Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Για να λεμε και τα καλα 1. Μνημη RAM ελευθερη 2+ GB. Δεν κολλαει πουθενα 2. Ηχος πολυ δυνατος 3. GPS AΜΕΣΗ συνδεση στο Sygic & Navigon Δυο θεματακια που διαπιστωσα (δεν ξερω αν τα εχουν διαπιστωσει κι αλλοι....) 1. Το Titanium backup Pro που εχω εγκατεστημενο, ενω δουλεψε για την επαναφορα των εφαρμογων μου, οταν πηγα να παρω backup τερματισε ξαφνικα. Τελικα δεν ηθελε να ειναι ο φακελος για τη ληψη backup στην εξωτερικη καρτα (οταν επελεξα φακελο στην εσωτερικη μνημη πηρε μια χαρα backup). Τελικα φαινεται πως και η Asus δεν την πολυσυμπαθει την καρτα την εξωτερικη microSD .... 2. Oταν μιλαω και λογικα κλεινει η οθονη λογω αισθητηρα, οταν τελειωσει η κληση, δεν επανερχεται η οθονη αμεσα, ακομη και αν πατησω το power, η κτυπησω 2 φορες την επιφανεια της οθονης για ενεργοποιηθει. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα ανοιγει .... Δεν ξερω μηπως ειναι καμια επιλογη σε κανενα μενου .... Edited May 24, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwnios_psaras Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Θα ανεβασω ενα σκρινσοτ στα γρηγορα, με τη διαχειριση της μπαταριας μονο....χωρις βαρια χρηση, αλλα με ανοιγμα κλεισιμο wifi, αρκετα τηλεφωνηματα κλπ....βελτιωθηκε πααααρα πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ....................... 2. Oταν μιλαω και λογικα κλεινει η οθονη λογω αισθητηρα, οταν τελειωσει η κληση, δεν επανερχεται η οθονη αμεσα, ακομη και αν πατησω το power, η κτυπησω 2 φορες την επιφανεια της οθονης για ενεργοποιηθει. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα ανοιγει .... Δεν ξερω μηπως ειναι καμια επιλογη σε κανενα μενου ....Το παραπανω εχει αρχισει να με εκνευριζει. κανεις αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα ?????????????? Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Το παραπανω εχει αρχισει να με εκνευριζει. κανεις αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα ?????????????? Δεν το έχω αυτό το πρόβλημα μάλλον γιατί μιλάω με την flip case κλειστή οπότε μόλις ανοίγω την θήκη ανοίγει και η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δεν το έχω αυτό το πρόβλημα μάλλον γιατί μιλάω με την flip case κλειστή οπότε μόλις ανοίγω την θήκη ανοίγει και η οθόνηΠιστευω οτι μαλλον φταιει το tempered glass που εχω βαλει ..... Θα το βγαλω και θα δω .... :blink: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Πιστευω οτι μαλλον φταιει το tempered glass που εχω βαλει ..... Θα το βγαλω και θα δω .... :blink: πρώτο πρώτο έπρεπε να πεις ότι έχεις βάλει tempered glass :))) δεν έχει τρύπα στο σημείο που είναι ο αισθητήρας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwnios_psaras Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Το παραπανω εχει αρχισει να με εκνευριζει. κανεις αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα ?????????????? Το εχω κ γω παιδια, αλλα ενταξει, συνηθεια, αν δν το εχει κλεισει ο αλλος, κανω ενα knock knock και ωσπου να μου ανοιξει η οθονη το κλεινω εγω, αλλα συνηθως η κληση εχει τερματιστει...φοραω κ γω ζελατινα οθονης, εχει τρυπα σε ηχειο, αισθηηρα, καμερα ομως...ιαως ειναι καποια ρυθμιση......θα το ψαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) πρώτο πρώτο έπρεπε να πεις ότι έχεις βάλει tempered glass :))) δεν έχει τρύπα στο σημείο που είναι ο αισθητήρας ; Δυστυχως δεν εχει τρυπα στον αισθητηρα ................ Οσο για το διπλο χτυπημα που λεει ο φιλος απο πανω, το κανω αλλα δεν ανταποκρινεται, πιθανοτατα γιατι ο αισθητηρας συνεχιζει να δινει εντολη για να παραμενει η οθονη εκτος ... Edit : Τελικα αυτο ηταν. Με το που εβγαλα το tempered glass (που by the way το εσπασα προσπαθωντας να του κανω τρυπα) ο αισθητηρας δουλευει μια χαρα και ανταποκρινεται αμεσα Edited May 25, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Τη Πέμπτη έρχεται το δικό μου από Ιταλία. Μαζί πήρα και μια απλή θηκούλα έτσι για αρχή. Για πείτε κανά αξεσουάρ έτσι να μπαίνω στο πνεύμα... Πχ: http://www.ebay.com.sg/itm/Ultra-Slim-Circle-Clear-Window-Flip-Case-Cover-For-Asus-Zenfone-2-ZE551ML-Vogue-/131493474696?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e9d9f3188 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Τη Πέμπτη έρχεται το δικό μου από Ιταλία. Μαζί πήρα και μια απλή θηκούλα έτσι για αρχή. Για πείτε κανά αξεσουάρ έτσι να μπαίνω στο πνεύμα... Πχ: http://www.ebay.com.sg/itm/Ultra-Slim-Circle-Clear-Window-Flip-Case-Cover-For-Asus-Zenfone-2-ZE551ML-Vogue-/131493474696?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e9d9f3188Αντι να περιμενεις να σου ερθει απο Χογκ Κογκ, παρτο απο Αγγλια, οπως το πηρα και γω να ερθει σε μια εβδομαδα http://www.ebay.co.uk/itm/331520500358 Να παρεις και ενα tempered glass και νομιζω εισαι κομπλε :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hydra7 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 πως βγάλατε άκρη με τα ιταλικά για να μπορέσετε να κάνετε την παραγγελία? Παράθεση "Even if the skies were shorter than my knees, I wouldn't kneel." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 πως βγάλατε άκρη με τα ιταλικά για να μπορέσετε να κάνετε την παραγγελία? Χρησιμοποιώντας τον Chrome και βάζοντάς τον να μεταφράζει αυτόματα τα ιταλικά! Απλά! Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 out of stock η μαύρη... :mad: Τα άλλα χρώματα δεν παλεύονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Χρησιμοποιώντας τον Chrome και βάζοντάς τον να μεταφράζει αυτόματα τα ιταλικά! Απλά! Και εγω ετσι τοκανα! Χαχαχαχα Παιδια πιστευω οτι τα τσαμια κ οι ζελατινες ειναι τσάμπα αξεσουαρ!αμα ειναι να γινει το κρακ απο πτωση σιγα μην σωθει απο το ψευτογυαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Και εγω ετσι τοκανα! Χαχαχαχα Παιδια πιστευω οτι τα τσαμια κ οι ζελατινες ειναι τσάμπα αξεσουαρ!αμα ειναι να γινει το κρακ απο πτωση σιγα μην σωθει απο το ψευτογυαλο αν πάρεις ψευτόγυαλο ναι :) αν δεν είναι τις πλάκας , όπως και να το κάνουμε , είναι ένα ακόμα στρώμα προστασίας (και σίγουρα αποφεύγεις τις απλές "γρατζουνιές") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 out of stock η μαύρη... :mad: Τα άλλα χρώματα δεν παλεύονταιΔες την Royal Blue. Αυτην παρηγγειλα :) αν πάρεις ψευτόγυαλο ναι :) αν δεν είναι τις πλάκας , όπως και να το κάνουμε , είναι ένα ακόμα στρώμα προστασίας (και σίγουρα αποφεύγεις τις απλές "γρατζουνιές")Συμφωνω, δεν πας για το σπασιμο απο πτωση, πας για τις συνηθισμενες γρατζουνιες, χωρις να χασει απο αισθηση αφης και εμφανιση (οχι φουσκαλες κλπ) ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Asus ZenFone 2 Smartphone Review http://www.notebookcheck.net/Asus-ZenFone-2-Smartphone-Review.142962.0.html Pro + Attractive design + Massive 4 GB of RAM + Fast system performance + 1080p IPS display with high contrast + Dual-SIM support + Rigid chassis + Clear speaker and reception Cons - Faux brushed metal; Plastic and polycarbonate materials - Thicker than competing 5.5-inch models - Below average battery life - Average display brightness - No CDMA version - Soft pictures from camera - No USB 3.0 or MHL - Non-removable battery Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Φιλε alextrela νομιζω πια οτι αυτα ειναι γνωστα σε ολους. Αν και καποια πραγματα νομιζω οτι σηκωνουν συζητηση (παραθετω προσωπικη εκτιμηση παντα) .... Cons - Faux brushed metal; Plastic and polycarbonate materials : Συζητισιμο (πολυ καλυτερη αισθητικη και ποιοτητα απο οποιοδηποτε αλλη πλαστικη συσκευη - Thicker than competing 5.5-inch models : γνωστο σε ολους, αν και γενικοτερα σε ξεγελαει το παχος, δεν ειναι τοσο δραματικη η κατασταση - Below average battery life : βγαζει πανω απο μια ημερα, δεν θα το ελεγα και below average .... - Average display brightness : εγω τη βρηκα φωτεινη την οθονη - No CDMA version : γνωστο - Soft pictures from camera : εγω τις βρηκα καλες τις φωτος - No USB 3.0 or MHL : γνωστο - Non-removable battery : γνωστο, κατι που υπαρχει πλεον σε πολλες συσκευες της αγορας Σε γενικες γραμμες η συσκευη ειναι VALUE for MONEY για μενα, ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που βλεπω :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλά κάποια αρνητικά είναι για γέλιο (usb 3.0? 3.1 να ήθελε να πει να το δεχτώ λόγω βυσματος 3 Γιατί; Και cdma αδιάφορο για εμάς ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Και κάποια αρνητικά βελτιώνονται από την ASUS με τις OTA αναβαθμίσεις, η κάμερα έχει βελτιωθεί πολύ όπως και η κατανάλωση μπαταρίας. Κλασικά, κανένας ποτέ σε review δε θα σου πει με ποια έκδοση λογισμικού το δούλεψε. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αυτό που δε κατάλαβα (Όχι ότι το έψαξα κιόλας) για τις φωτο ήταν καθαρά θέμα αππ; δοκίμασε δηλαδή να συγκρίνει κανείς με άλλο αππ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδια, νομιζω πως τετοιου ειδους review προερχονται απο sites, τα οποια ειτε εσκεμμενα, ειτε γιατι εχουν σφιχτοτερα κριτηρια (καθαρα πιο professional) κρινουν τις συσκευες ΑΥΣΤΗΡΑ. Πιστευω οτι αυτα τα sites μεχρι τωρα δεν εχουν βρει την ΤΕΛΕΙΑ συσκευη και ουτε προκειται να τη βρουν. Αρα λοιπον, εμεις θα πρεπει να κοιταμε παντα με γνωμονα τη δικη μας κριση και χρηση και με τον πηχη κατα τι χαμηλοτερα απο αυτους που κανουν συγκρισεις αποκλειστικα και μονο τα νουμερα ...... Μπορει για μενα το 4G να ειναι κριτηριο απαγορευτικο, για αλλον να ειναι οι φωτογραφιες, για αλλον η συνδεσιμοτητα με TVs κοκ Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδια, νομιζω πως τετοιου ειδους review προερχονται απο sites, τα οποια ειτε εσκεμμενα, ειτε γιατι εχουν σφιχτοτερα κριτηρια (καθαρα πιο professional) κρινουν τις συσκευες ΑΥΣΤΗΡΑ. Πιστευω οτι αυτα τα sites μεχρι τωρα δεν εχουν βρει την ΤΕΛΕΙΑ συσκευη και ουτε προκειται να τη βρουν. Αρα λοιπον, εμεις θα πρεπει να κοιταμε παντα με γνωμονα τη δικη μας κριση και χρηση και με τον πηχη κατα τι χαμηλοτερα απο αυτους που κανουν συγκρισεις αποκλειστικα και μονο τα νουμερα ...... Μπορει για μενα το 4G να ειναι κριτηριο απαγορευτικο, για αλλον να ειναι οι φωτογραφιες, για αλλον η συνδεσιμοτητα με TVs κοκ Ακριβώς έτσι είναι. Τίποτα δεν είναι τέλειο και κανένας δεν είναι ίδιος με τον άλλο. Κρίνετε με βάση τα δικά σας κριτήρια, όχι του κάθε δοκιμαστή. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 επίσης Mhl τελικά έχει ή όχι , αλλού λέει ναι αλλού όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manager21 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) παρελαβα σημερα την συσκευη ZE551ML με 64gb. μετα απο 5 χρονια κατοχος iphone 4 ειναι το πρωτο μου android !! γενικα ασχολουμαι με υπολογιστες και λογω δουλειας, εμαι εξικοιωμενος με jailbreak, hackintosh... αλλα οσον αφορα τα android ειμαι λιγο ασχετος αν και εχω παρει root απο καποιες συσκευες παλαιοτερα. η ερωτηση μου εχει να κανει με την αναβαθμιση απο 2.15 σε 2.17 γινεται αυτοματα με καποιο update, να περιμενω? η πρεπει να την φορτωσω εγω? χρειαζεται να παρω backup? θα χαθουν ολα? η συσκευη απο οτι καταλαβα ηταν CN και μου την αλλαξε σε WW με 2.15 πριν μου το στειλει, χωρις να το ζητησω μαλλον για να εχει ελληνικα... οποιος ξερει και θελει ας μου πει τα γενικα... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όταν μου ήρθε το κινητό είχε περασμένη την WW 2.13.40.13 η οποία ήταν root. Για να μπορέσω όμως να περάσω το τελευταίο update της Asus που είναι το WW 2.15.40.13 έπρεπε να γίνει unroot στο κινητό. Με ρουταρισμενο κινητό δεν γίνεται να κάνει update και συνέχεια καταλήγεις με την οθόνη να λέει fail. Οπότε πηγαίνεις στο superSU και κάπου στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για να είναι ενεργή η SuperSU εφαρμογή ή όχι. Δηλαδή να είναι root το κινητό ή όχι. Μετά το update υπάρχει οδηγός που μπορείς να flashαρεις κάποια αρχεία και να έχεις rootαρισμενο σύστημα android με την τελευταία αναβάθμιση, το link που έγραψα πιο πάνω. Τις τελευταίες αναβαθμίσεις τις βρίσκεις εδώ http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS+ZenFone+2+%28ZE551ML%29&p=39&s=1 νομιζω πως ετσι ειναι και εμενα... οταν παταω System Update μου λεει "Unfortunately, DMClient has stopped" Edited May 27, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts