tsakozzz Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Εμενα μ την περασε Edited May 20, 2015 by tsakozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ωραίος, σε εμένα ακόμα τίποτα, και στο επίσημο Site που βλέπω δεν την έχει ακόμα διαθέσιμη, επιστρέφουμε στο ερώτημα σου τώρα, είδες καμιά αισθητή διαφορά ?? Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasdim77 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Ηθελα να ρωτήσω αν έχει παρει κάπιοιος το μικροτερο μοντέλο απο το amazon.it Αυτό: (http://www.amazon.it/Asus-ZenFone-Smartphone-pollici-Dual/dp/B00VLSLIZQ/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1432120606&sr=1-3&keywords=asus+zenfone+2) και αν ναι να μας πει αν έχει ελληνικά στην rom οπως και το μεγαλο του αδερφάκι. Επίσης αν κανεί κανονικα online update και τέλος αν κάποιος γνωρίζει τι εγγύηση έχει το τηλέφωνο στην ιταλική του έκδοση. Σκευτομαι καλύτερα απο Ιταλία σε σχεση με Κίνα.... :) Edited May 20, 2015 by vasdim77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) και εμένα την πέρασε επίσης, δεν ξέρω αν είναι γνωστό: κλικάρετε πάνω στο android version μερικές φορές να δείτε ότι εμφανίζει ένα γλειφιτζούρι και μετά έχει παιχνίδι με γλειφιτζούρια Edited May 20, 2015 by papdoux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Το γκρι το εχει αγορασει κανεις; Ειναι ωραιο χρωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Το γκρι το εχει αγορασει κανεις; Ειναι ωραιο χρωμα? Το γκρι το έχω πάρει εγώ και είναι αρκετά σκούρο. Περισσότερο θα το έλεγα ανθρακί παρά γκρι. Εννοείται ότι γκρι είναι μόνο το πίσω καπάκι, όλο το κινητό είναι μαύρο φυσικά. Εάν προβληματίζεσαι για το χρώμα στο καπάκι μπορείς να πάρεις μια θήκη στιλ Flip Case με την οποία αλλάζεις το καπάκι. Εγώ παρήγγειλα (για λόγους προστασίας και μόνο) την παρακάτω θήκη από Ebay. Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Εφτασε τελικα και το δικο μου, μονο που εγω δεν ειμαι ακομη σπιτι. Οπως ομως πληροφορηθηκα απο το vickmall εβαλαν την τελευταια Κινεζικη ROM multilanguage και με playstore, οχι την WW. Θα δω τι εχουν κανει. Η δικαιολογια ειναι πως η WW εχει ακομη πολλα bugs. Τι λετε εσεις που περασατε την τελευταια WW ? Να την αλλαξω η οχι ? :confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Να ρωτήσω τους έχοντες μια χαζή ερώτηση... Απο αυτονομία πως τα πάει με αρκετό Boom Beach Είναι κανείς που παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Παιδια παρατηρω οτι το τζαμακι της πισω κάμερας ειναι ισα ισα μην πω οτι ειναι ελαχιστα πιο ψηλά απο το πλαστικό καπακι! Εχω τον φοβο μην γρατσουνιστει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Παιδια παρατηρω οτι το τζαμακι της πισω κάμερας ειναι ισα ισα μην πω οτι ειναι ελαχιστα πιο ψηλά απο το πλαστικό καπακι! Εχω τον φοβο μην γρατσουνιστει........ Πάρτου ένα flip cover και θα είσαι μια χαρά, εγώ πχ πήρα αυτό. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Εφτασε τελικα και το δικο μου, μονο που εγω δεν ειμαι ακομη σπιτι. Οπως ομως πληροφορηθηκα απο το vickmall εβαλαν την τελευταια Κινεζικη ROM multilanguage και με playstore, οχι την WW. Θα δω τι εχουν κανει. Η δικαιολογια ειναι πως η WW εχει ακομη πολλα bugs. Τι λετε εσεις που περασατε την τελευταια WW ? Να την αλλαξω η οχι ? :confused:Συνεχιζω λοιπον την ερωτηση. Η Κινεζικη που φοραει ειναι η 2.16 ενω η Παγκοσμια η 2.17. Τελικα τι κανουμε, βαζουμε την παγκοσμια? Και αν ναι, πως, μια και δεν τη βρισκει στην Αναζητηση ενημερωσεων .... Update : Τελικα η Κινεζικη ΡΟΜ ειναι αχρηστη. Εβαλα τον google λογαριασμο μου, δεν συγχρονιζει επαφες, ημερολογια, εφαρμογες ... Εχει Κινεζικες εφαρμογες μεσα, δεν γραφει μηνυματα στα Ελληνικα σε 160 χαρακτηρες .... Πρεπει κατεπειγοντως να παω σε WW ROM και ας μην ειναι προς το παρον prerooted. Τουλαχιστον θα παιρνει ενημερωσεις και φανταζομαι συντομα θα βγει και root για τη συσκευη αυτη. Καποια βοηθεια λοιπον ? Edited May 21, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 [ATTACH]61115[/ATTACH] παρτε κ ενα crashαρισμε μετα απο restart! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Γενικα με το update όταν παιρνω δευτερη γραμμή μ βγαζει android eu και κατι αλλα ότι σταμάτησε η εφαρμογη, ο ηχος βαραει κατι κόλληματα κ ακούγεται βραχνα στο ακουστικο, η μπαταρία κρατάει περισσότερο μου φαίνεται, την καμερα την εφτιαξαν! Αυτα μεχρι τωρα γενικα εχουν δρομο ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εγραψαν απο το vickmall οτι στην WW 2.17 rom το whatsap και το viber εχουν προβλημα, ενω στην CN rom οχι. Καποιος απο αυτους που εχει εγκαταστησει την WW 2.17 μπορει να το επιβεβαιωσει ? Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εγραψαν απο το vickmall οτι στην WW 2.17 rom το whatsap και το viber εχουν προβλημα, ενω στην CN rom οχι. Καποιος απο αυτους που εχει εγκαταστησει την WW 2.17 μπορει να το επιβεβαιωσει ? Τα έχω και τα δύο, δε παρατήρησα κάποιο θέμα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δεν ισχύει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=forumdisplay&fid=61&mobile=2 Το επίσημο forum της asus για το κινητο εδω αναφέρουμε τα σφάλματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Συνεχιζω λοιπον την ερωτηση. Η Κινεζικη που φοραει ειναι η 2.16 ενω η Παγκοσμια η 2.17. Τελικα τι κανουμε, βαζουμε την παγκοσμια? Και αν ναι, πως, μια και δεν τη βρισκει στην Αναζητηση ενημερωσεων .... Update : Τελικα η Κινεζικη ΡΟΜ ειναι αχρηστη. Εβαλα τον google λογαριασμο μου, δεν συγχρονιζει επαφες, ημερολογια, εφαρμογες ... Εχει Κινεζικες εφαρμογες μεσα, δεν γραφει μηνυματα στα Ελληνικα σε 160 χαρακτηρες .... Πρεπει κατεπειγοντως να παω σε WW ROM και ας μην ειναι προς το παρον prerooted. Τουλαχιστον θα παιρνει ενημερωσεις και φανταζομαι συντομα θα βγει και root για τη συσκευη αυτη. Καποια βοηθεια λοιπον ? Νομίζω ότι μπορείς να flashaρεις την WW μετονομάζοντάς την σε CN Ακολούθα αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/zenfone2/help/how-to-upgrade-cn-version-to-ww-t3101556 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwnios_psaras Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα παιδια! έχει φλασαρει κανένας κάποια άλλη ww rom????Εμένα από vickmall το δικό μου φοράει την ww2.13.40.13....Φυσικά δεν κάνει Update και έχω και θέμα με τα pop up για Viber ειδικά τεράστιο (δεν χρησιμοποιείται καν), και με το asus help νομιζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εβαλα λοιπον την τελευταια WW 2.17..... Περασε μια χαρα μεσω fastboot. Δεν ειναι τιποτε σαν διαδικασια. Αργοτερα στο σπιτι θα αρχισω το στησιμο με εφαρμογες, οποτε θα σας πω αν εχω καποιο προβλημα. Μου εβγαλε κανα 2 φορες notification για SU Update αλλα το παρεκαμψα. δεν ξερω αν θα το βγαλει κιαλλες φορες η σταματησε. περισσοτερες πληροφοριες αργοτερα :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwnios_psaras Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Μπορεις να μας πεις ποια μεθοδο ακριβως ακολουθησες και αν εχεις ΟΤΑ και αν σταματησαν τα ενοχλητικα ποπ απ?????!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Χρησιμοποιησα αυτον http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60688971&postcount=289 τον οδηγο χωρις προβλημα. Για τα υπολοιπα θα σας πω αργοτερα .... Ειπαμε δεν κανεις update το SU, και δεν κανεις ΟΤΑ update ...... Οταν βγει αλι καινουρια WW ROM prerooted την περνας και παλι με τον ιδιο τροπο .... Ολα αυτα μεχρι να βγαλει η Asus bootloader unlocker για να εχουμε μετα ολα τα ..... καλουδια Edited May 22, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwnios_psaras Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Nα σε ρωτησω, τα 3 αρχεια recovery κλπ που κατεβασες, τα κατεβασες απο το mega και για ποια εκδοση..(την 2.13.40.13 που ειχαμε αρχικά??? ή της τελευταιας που βάζουμε???)..επίσης κατέβασες όλο το φάκελο ή μόνο αυτα τα 3 αρχεία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Έχοντας καταλήξει ότι το επόμενο κινητό μου θα είναι το asus (4gb) θέλω να ρωτήσω: 1) Τα προερχόμενα εκτός Ευρώπης έχουν λιγότερες συχνότητες 4G ? 2) Το ξεχωρίζω απο τη συχνότητα την cpu ? δλδ 1.8ghz με 2.3ghz (Ευρωπαικό) ? 3) Αν το αγοράσω απο amazon (Ιταλίας) θα έχω 2 χρόνια εγγύηση απο Ελλάδα ή θα πρέπει να το στείλω πίσω στο Amazon ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Nα σε ρωτησω, τα 3 αρχεια recovery κλπ που κατεβασες, τα κατεβασες απο το mega και για ποια εκδοση..(την 2.13.40.13 που ειχαμε αρχικά??? ή της τελευταιας που βάζουμε???)..επίσης κατέβασες όλο το φάκελο ή μόνο αυτα τα 3 αρχεία??? Πάντα την τελευταία έκδοση και κατεβάζεις όλο το φάκελο. Με την βοήθεια του WinRAR ενώνεις τα αρχεία που είναι σπασμένα σε .z01 z02 ... κτλ σε ένα που θα λέγεται system.img εκείνο πρέπει να είναι στον φάκελο που θα ανοίξεις το CMD για να γράψεις ότι σου λέει ο οδηγός που βρήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Έχοντας καταλήξει ότι το επόμενο κινητό μου θα είναι το asus (4gb) θέλω να ρωτήσω: 1) Τα προερχόμενα εκτός Ευρώπης έχουν λιγότερες συχνότητες 4G ? 2) Το ξεχωρίζω απο τη συχνότητα την cpu ? δλδ 1.8ghz με 2.3ghz (Ευρωπαικό) ? 3) Αν το αγοράσω απο amazon (Ιταλίας) θα έχω 2 χρόνια εγγύηση απο Ελλάδα ή θα πρέπει να το στείλω πίσω στο Amazon ? Για το 3) κανείς δε ξέρει σίγουρα, κανονικά θα πρέπει να ισχύει πανευρωπαική εγγύηση πάντως. Για τα υπόλοιπα: 1) Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές με βασική διαφορά τις 4G συχνότητες. Για πλήρη υποστήριξη Ελλάδας/Ευρώπης χρειάζεσαι το παγκόσμιο μοντέλο, το κινέζικο, αμερικάνικο κλπ δεν έχουν όλες τις συχνότητες 4G που προβλέπονται για Ελλάδα. 2) Η συχνότητα δεν έχει σχέση, πρέπει ο πωλητής να λέει ξεκάθαρα ποιο μοντέλο πουλάει. Απλά υπάρχουν κάποιες παραλλαγές που πουλιούνται μόνο στην Κίνα, πχ 1.8GHz CPU με 4GB RAM. Το παγκόσμιο μοντέλο βγαίνει μόνο με 2.3GHz CPU / 4GB RAM. Αν αποφασίσεις να το πάρεις, να είσαι σίγουρος τι θες και τι σου δίνουν αντίστοιχα. EDIT: διευκρίνηση οτι το παράδειγμα μοντέλου παραπάνω ισχύει μόνο για το μεγάλο μοντέλο με 4GB RAM, το παγκόσμιο μοντέλο προφανώς και βγαίνει και σε μικρότερες εκδόσεις με 2GB RAM σε διάφορες παραλλαγές πάλι. Edited May 22, 2015 by cca Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts