Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλήθεια χωρίς wifi και data πως κάνεις web browsing? :X

Τα ανοίγω όποτε χρειάζεται ;) δεν τα έχω συνέχεια ανοιχτά για να τρώνε μπαταρία και οταν είμαι στο αμάξι η όταν κοιμάμαι. Σε κάλυψα ? Άλλωστε το γράφω " άχρηστα σε κάποιες περιπτώσεις "..... :ninja:

Εντάξει παιδιά, μιλάμε για δύο διαφορετικές λογικές χρήσης του smartphone.

Από τη μια η προσπάθεια για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, με επιβάρυνση της χρηστικότητας (γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι μια επιπλέον διαδικασία να ανοίγεις τους διακόπτες κάθε φορά που θα τους χρειαστείς και να τους κλείνεις μετά)

Από την άλλη, η πλήρης χρήση του smartphone σε διαρκή σύνδεση, χωρίς περιορισμό και έξτρα διαδικασίες, με επίπτωση όμως στην αυτονομία.

Για αυτό και δεν θα καταλήξει η κουβέντα αυτή πουθενά. Το γεγονός είναι οτι το Flex 2 επ' ουδενί είναι από τα κορυφαία κινητά σε αυτονομία.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Οριστε, ο johnnie21 με τα παντα ανοικτα πιανει 4 ωρες, αρα το 2,5 δεν ειναι στανταρ. Στο παρον θεμα οι περισσοτεροι λενε για 3,5-4 ωρες sot.

Επίσης ο Johnnie μπορεί να πήρε το όπλο του, δε σημαίνει ότι το πήραμε όλοι :P

Που ακριβώς το βλέπεις να λένε οι περισσότεροι για 3,5-4 ώρες SOT;

Κοίτα και στο xda τι λένε να δεις

Φιλε rickdangerous, αν το πλακωσεις στο σερφαρισμα κλπ μονοκοπανια, οπως τοχεις ετσι ολα ανοικτα, θα σου ψοφισει σε 2,5 ωρες? Ποσες μερες βγαζεις γενικα? Μηπως κανεις πολλες κλησεις?

Και ερωτηση προς ολους, το φορτιζετε μεχρι το 100% ή το αφηνετε παραπανω? Εχω διαβασει εδω οτι οταν το αφηνουμε παραπανω παει καλυτερα. Συγκεκριμενα αργει να πεσει απο το 100% στο 99%. Εγω που το φορτιζω ετσι αυτο παρατηρω παντως. Αλλη ερωτηση, τη φωτεινοτητα πως την εχετε ρυθμισει? Εγω καρφωτη στο 90%. Εχετε απενεργοποιησει τον αυτοματο συγρονισμο στους λογαριασμους οπως και την αυτοματη ενημερωση εφαρμογων?

edit: To εχω ηδη φορτωσει με 18 εφαρμογες απο την πρωτη μερα.

Κλήσεις, όχι δεν κάνω πολλές γενικά

Ισχύει αυτό με την φόρτιση αν το αφήσεις παραπάνω στον φορτιστή, είναι το λεγόμενο trickle charge

Φωτεινότητα μέσω Lux

Αυτόματος συγχρονισμός εννοείται ενεργός όπως και αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών μέσω wifi

18 εφαρμογές είναι σα να μην έχεις βάλει τίποτα

138 δείχνει το Playstore εδώ

Αυτό έιπα και πριν, με 20 εφαρμογές οκ όλα φαίνονται ωραία, για να ανέβουμε τις 100, να το δουλέψουμε λίγο καιρό ακόμα και βλέπουμε

Στην αρχή όλα ωραία είναι γενικά

Ποσες μερες βγαζεις γενικα?

:rotfl::rotfl::rotfl:

Αυτό άξιζε ξεχωριστό quote :p

Προβοκατόρικη ερώτηση :p

Οταν ειχα θεμα με το deep sleep δεν εβγαζε ουτε 2 ωρες, ηταν κοντα στην μιαμιση ωρα, τις 2μιση τις εβγαλε αφου το εφερα στα νορμαλ του με απενεργοποιημενο το sync της google.

αν πας πιο πισω στο τοπικ θα δεις τις αναφορες μου και τα screenshot

Yep, αυτό ακριβώς κι εγώ κοντά στην μιαμιση με 2 ώρες ήμουν αρκετά συχνά

Τώρα που πρόσφατα αναβάθμισα και ξανασετάρω από την αρχή αρχίζω και βλέπω τις 2,5 :P

Και γενικά είμαι ακόμα σε φάση δοκιμών κι ελέγχου ας πούμε

Το ιδιο πραγμα λεμε γιατι εγω προτεινα στον rickdangerous να το ΠΛΑΚΩΣΕΙ στο σερφαρισμα κλπ και οχι να κοιταει απλα την οθονη.

Προφανώς οι 2,5 ώρες SOT δεν βγαίνουν με κοίταγμα

δηλαδή πιστεύεις ότι θα έχω ακόμα λιγότερο με hardcore browsing;

Προσωπικά για μένα το κινητό έχει μια χαρά αυτονομία. Ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση της συσκευής, δεν μπορεί να πει κανείς πώς η αυτονομία της συσκευής είναι 2.5 ώρες SOT γιατί με αυτό το τρόπο επηρεάζει τους υποψήφιους αγοραστές και βλέποντας τέτοια σχόλια λογικό είναι να μην την επιλέξουν.

Μα γι'αυτό ακριβώς γράφουμε εδώ μέσα, για να ξέρουν τι να περιμένουν οι υποψήφιοι αγοραστές

Είναι ένας από τους λόγους ύπαρξης του thread και όλων των thread συσκευών γενικά

Καλό είναι και όχι κακό, δεν καταλαβαίνω πως το λες

Οι περισσότεροι χρήστες αναφέρουν κοντά στις 2,5 ώρες με τυπική χρήση

Δηλαδή, σχεδόν όλα ανοιχτά και 100-150 εφαρμογές

Καλώς ή κακώς αυτή είναι η "άτυπη νόρμα"

Αν και κάτα πόσο απέχεις από αυτό, το λαμβάνεις υπόψη σου

Ήμουν κάτοχος lumia 920 και μου έβγαζε 1,5-2 ώρες web browsing με το ζόρι με όλα κλειστά, δηλαδή εσείς που έχετε στο flex 2 με sot 2.5 ώρες στο lumia πόσο θα είχατε κανένα 30λεπτο ?

Δε νομίζω, γιατί θα είχαμε 10 εφαρμογές με το ζόρι, ενώ τώρα είμαστε στις 100+, κοντά στις 150 ;)

Κάτι άλλο που επηρεάζει την αυτονομία και που δεν βλέπω να λαμβάνεται υπ όψιν είναι η παλαιότητα και η χρήση που έχει υποστεί η μπαταρία. Και προφανώς κάποια στιγμή η μπαταρία σε κάποιο κινητό μπορεί να χάσει δραματικά την αυτονομία της και να χρειάζεται αντικατάσταση...

Δεν το αναφέρουμε, γιατί δεν είναι ότι είχαμε με το ίδιο setup +1 ώρα SOT κάποτε και σιγα σιγά το χάσαμε

Πάντα περίπου το ίδιο ήταν

Το γεγονός είναι οτι το Flex 2 επ' ουδενί είναι από τα κορυφαία κινητά σε αυτονομία.

Μέτριο και προς τα κάτω λίγο θα έλεγα εγώ αρκετά ευγενικά κάπως

Φιλε rickdangeous αν στο xda γραφουν για 2,5 sot δεν με ενδιαφερει γιατι προφανως εκει μπαινουν οι hardcore χρηστες των 100 εφαρμογων. Εγω απο εδω εβγαλα το συμπερασμα οτι το κινητο εχει καλη αυτονομια διαβαζοντας ολο το θεμα. Δε λεω τελεια, αλλα καλη. Δεν θα το ξαναδιαβασω ομως για να σου βρω τους χρηστες που ηταν ικανοποιημενοι απο τη μπαταρια. Οσοι κατοχοι παρακαλουνται να ριξουν screeshots για να βγαλουμε το μεσο ορο. Εσυ πετας ενα sot 2,5, σεβαστη η αποψη σου, αλλα μετα το να λες οτι αυτη ειναι γενικα η αυτονομια του κινητου δεν ειναι σωστο.

Λέω ότι είναι η αυτονομία για μια "τυπική" χρήση κι εξήγησα παραπάνω ποια είναι αυτή

Και το πιο σημαντικό δεν το λέω εγώ μόνος μου

Και όλα αυτά άρχισαν επειδή έγραψε ένα μέλος ότι 2,5 ώρες SOT δεν ισχύει, σε απάντηση ότι με MM λένε ότι πάει στις 4 από 2,5 ώρες SOT

Και τελικά, συμφωνείς κι εσύ απ'ότι κατάλαβα ότι κάπου εκεί είναι το SOT για τέτοια χρήση, οπότε δε διαφωνούμε κάπου επί της ουσίας ;)

Καλησπέρα παιδιά.Ενας φίλος πήρε το lg G flex 2 και θέλει να περάσει manual την marshmallow.Μπορει κάποιος να μου πει πως γίνεται η αν υπάρχει κάποιος οδηγός;Ευχαριστώ.

smoke-sigmal.jpg

x0a0xa0x0a0a

παιδια το κινητο τις 2 εβδομαδες που το ειχα εβγαζε 4 ωρες sot με wifi και browsing , 2.5-3 ωρες με κανονικη χρηση

*με χρησιμοποιηση μαυρου φοντου στις εφαρμογες εχω δει και τρελα sot 6 ωρες+

Edited by dimos23

Καλησπέρα παιδιά.Ενας φίλος πήρε το lg G flex 2 και θέλει να περάσει manual την marshmallow.Μπορει κάποιος να μου πει πως γίνεται η αν υπάρχει κάποιος οδηγός;Ευχαριστώ.

Επίσημα δεν έχει έρθει ακόμα εδώ, οπότε θα μπορούσε να περιμένει ο φίλος σου την OTA μιας και δεν ασχολείται πολύ λογικά

Αλλιώς εδώ οδηγός

http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/update-to-marshmallow-t3399953

Θα του πετάει ένα μήνυμα error κάθε φορά στο boot, καθώς δεν είναι για τη συσκευή αυτή

Περισσότερα στον οδηγό από πάνω

Επίσημα δεν έχει έρθει ακόμα εδώ, οπότε θα μπορούσε να περιμένει ο φίλος σου την OTA μιας και δεν ασχολείται πολύ λογικά

Αλλιώς εδώ οδηγός

http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/update-to-marshmallow-t3399953

Θα του πετάει ένα μήνυμα error κάθε φορά στο boot, καθώς δεν είναι για τη συσκευή αυτή

Περισσότερα στον οδηγό από πάνω

Καταλαβα.Ευχαριστω πολυ.

Για να τελειώσει το θέμα "μπαταρία".

είναι ένα θέμα υποκειμενικό, εγώ μπορεί να βγάζω 2 ώρες και ο άλλος 4 ώρες...αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

τι εννοώ: καλή μπαταρία έχει το LG G2 έχει το SONY Z3, με το G2 είχα 4 με 5 ώρες sot (άρα κάποιος που βγάζει 4 με το Flex 2 θα έβγαζε με το G2 8 ώρες)

από εκεί και πέρα, το πόσο sot βγάζει ενα κινητό είναι ένα θέμα με το πως το χρησιμοποιούμε ... εγώ για παράδειγμα θεωρώ υπερβολή να κλείνω και να ανοίγω το wifi, τα data ή το 4g... τα έχω πάντα ανοιχτά ώστε όταν θέλω να κάνω κάτι (ειδικά στο αυτοκίνητο) να παίρνω τα μάτια μου από τον δρόμο όσο το δυνατόν λιγότερο, δεν θέλω να ανοίγω data, να ενεργοποιώ 4g και gps για να κάνω μια πλοήγηση, θέλω απλά να δίνω την διαδρομή και να ξεκινάει. παράλογο για κάποιους? οκ το δέχομαι, αλλά αυτή είναι στην ουσία η χρήση ενός smartphone οπότε με βάση αυτό θα κρίνω την μπαταρία και σε αυτό το θέμα το Flex 2 παίρνει 5/10 όταν το G2 κατάφερνε 8-9/10.

Τόσο απλά.

όλα τα άλλα είνα,ι σε λόγια να βρισκόμαστε, να ψάχνουμε πως θα ανεβάσουμε άλλα 10 λεπτά sot που όμως σε κανονική χρήση δεν υπάρχει.

κάποιος φίλος το σύγκρινε με το Lumia 920, είναι ακριβώς αυτό που λέω, για αυτόν το Flex 2 είναι πολύ καλό, αν ερχόταν όμως από το G2 ή το Z3 θα είχε απογοητευτεί....

Λέω ότι είναι η αυτονομία για μια "τυπική" χρήση κι εξήγησα παραπάνω ποια είναι αυτή

Και το πιο σημαντικό δεν το λέω εγώ μόνος μου

Και όλα αυτά άρχισαν επειδή έγραψε ένα μέλος ότι 2,5 ώρες SOT δεν ισχύει, σε απάντηση ότι με MM λένε ότι πάει στις 4 από 2,5 ώρες SOT

Και τελικά, συμφωνείς κι εσύ απ'ότι κατάλαβα ότι κάπου εκεί είναι το SOT για τέτοια χρήση, οπότε δε διαφωνούμε κάπου επί της ουσίας ;)

Σε ερωτηση για το ποιος βγαζει 2,5 sot εγραψες "Εγώ για παράδειγμα και οι περισσότεροι χωρίς xposed σίγουρα". Αυτο προκαλεσε τη συγχυση γιατι προφανως εννουσες αυτους στο xda, γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα μιλανε για 3,5 με 4 sot. Επισης αναφερεις αυτο με την τυπικη χρηση, αλλα και παλι για το xda εννουσες εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Δες το βιντεο στο 8:23

Καταρχήν επέτρεψέ μου να έχω άλλη αίσθηση για το πως αξιολογούν οι περισσότεροι εδώ μέσα την απόδοση της μπαταρίας απ'ότι εσύ.

Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά έχω άλλη.

Δεν εννοούσα λοιπόν αυτούς στο xda, εννοούσα αυτούς που κάνουν αυτή τη χρήση.

Δηλαδή και παιδιά εδώ μέσα, δεν είναι αποκλειστικότητα του xda αυτή η χρήση.

Αυτό ενδιαφέρει συνήθως και όχι η απόδοση με 20 εφαρμογές και κομμένη λειτουργικότητα.

Η απόδοση σε πραγματικές συνθήκες ας πούμε.

καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς τι θα γίνει με την αναβάθμιση?? θα την πάρουμε η μπα

Το σιγουρο ειναι οτι θα την παρουμε, το ποτε ειναι θεμα υπομονης....

(ασχετο, αλλα αν δεν βγει ρουτ για τν ΜΜ θα το σκεφτω πολυ να την περασω)

Αυτό ενδιαφέρει συνήθως και όχι η απόδοση με 20 εφαρμογές και κομμένη λειτουργικότητα.

Η απόδοση σε πραγματικές συνθήκες ας πούμε.

Αυτό ακριβώς. Ποστάρουν εδώ μέσα συνφορουμίτες που μόλις πέρασαν την 6 και σε 1 ωρίτσα βγάζουν συμπέρασμα ότι

πλέον μιλάμε για "άλλο κινητό".

Και στην 5.1 αν βάλεις 10 εφαρμογές δεν υπάρχει ίχνος lag.

Για φόρτωσε 175 (όπως το δικό μου) και δούλεψέ το καμιά βδομάδα, να γεμίσουν οι cache, να δημιουργηθούν τα αρχεία που πρέπει, να έρθει το κινητό σε νορμάλ φορτίο και ξαναμιλάμε.

Σίγουρα, θα πηγαίνει καλύτερα από την 5.1.1 αλλά νομίζω ότι υπάρχει και λίγη υπερβολή, ίσως λόγω αρχικού ενθουσιασμού, δεν καταλογίζω δόλο μη τρελαθούμε.

Προσωπικά, χωρίς root δεν το κουνάω από την 5.1.1. Με τπτ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Σας παραθετω screenshots απο τη χρηση μπαταριας που ειχα το τελευταιο διημερο (Δευτερα πρωι εως Τριτη βραδυ). Εχω απενεργοποιημενο το mlt, nfc, bt, λειτουργια δικτυου gsm μιας και δεν χρησιμοποιησα δεδομενα, αλλα wi-fi και τοποθεσια στην εξοικονομηση μονιμα ανοικτα, εκτος απο τη νυχτα της δευτερας οπου τα απενεργοποιησα και τα δυο και τα ξαναανοιξα το πρωι. Απενεργοποιημενος επισης ο συγχρονισμος καθως και η αυτοματη ενημερωση εφαρμογων, ωστοσο η φωτεινοτητα ειναι καρφωτη στο 90%.

Οπως βλεπετε, βγηκε το διημερο κανοντας 3,5 ωρες sot, με μιση ωρα κλησεις, 40 λεπτα youtube, 37 λεπτα ote tv go και ενα τεταρτο πλοηγηση στο internet (δεν με αφηνει να ριξω εκτο screenshot). Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Για μενα η μπαταρια ειναι καλη, οχι πολυ καλη, ουτε αριστη αλλα ουτε και μετρια, αλλα καλη.

Ερωτησεις. Το "τηλεφωνο ειναι αδρανες" καταλαμβανει τη δευτερη θεση, ειναι φυσιολογικο? Τη νυκτα της δευτερας το ποσοστο μπαταριας επεσε κατα 3% (μεσα σε 6-7 ωρες), ειναι φυσιολογικο και αυτο? Οι φωνητικες κλησεις μισης ωρας κατελαβαν 12%, ενω youtube και ote tv go μονο 3-4%. Και αυτο φυσιολογικο?

edit: Ξεχασα να αναφερω οτι λειτουργια οθονης εχω την επιλογη ζωντανο, αλλα κυριως εχω απενεργοποιημενη την αυτοματη ρυθμιση τονου οθονης, με αποτελεσμα να εχω συνεχως πολυ φωτεινη την οθονη (μονιμα στο 90%).

Edited by omnian

Όλα φυσιολογικά μπορεί να είναι

Εγώ έχω την απορία, 3,5 ώρες SOT είναι 210 λεπτά

youtube, otetv go και internet που λες πάνε στα 115 λεπτά περίπου

Τα υπόλοιπα 100 λεπτά περίπου οθόνης σε τι χρήση καταναλώθηκαν;

Για την χρήση που κάνεις, δεν είναι κάτι παράλογο το SOT που έχεις πάντως

Κάνεις σχετικά light χρήση

Σας παραθετω screenshots απο τη χρηση μπαταριας που ειχα το τελευταιο διημερο (Δευτερα πρωι εως Τριτη βραδυ). Εχω απενεργοποιημενο το mlt, nfc, bt, λειτουργια δικτυου gsm μιας και δεν χρησιμοποιησα δεδομενα, αλλα wi-fi και τοποθεσια στην εξοικονομηση μονιμα ανοικτα, εκτος απο τη νυχτα της δευτερας οπου τα απενεργοποιησα και τα δυο και τα ξαναανοιξα το πρωι. Απενεργοποιημενος επισης ο συγχρονισμος καθως και η αυτοματη ενημερωση εφαρμογων, ωστοσο η φωτεινοτητα ειναι καρφωτη στο 90%.

Οπως βλεπετε, βγηκε το διημερο κανοντας 3,5 ωρες sot, με μιση ωρα κλησεις, 40 λεπτα youtube, 37 λεπτα ote tv go και ενα τεταρτο πλοηγηση στο internet (δεν με αφηνει να ριξω εκτο screenshot). Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Για μενα η μπαταρια ειναι καλη, οχι πολυ καλη, ουτε αριστη αλλα ουτε και μετρια, αλλα καλη.

Ερωτησεις. Το "τηλεφωνο ειναι αδρανες" καταλαμβανει τη δευτερη θεση, ειναι φυσιολογικο? Τη νυκτα της δευτερας το ποσοστο μπαταριας επεσε κατα 3% (μεσα σε 6-7 ωρες), ειναι φυσιολογικο και αυτο? Οι φωνητικες κλησεις μισης ωρας κατελαβαν 12%, ενω youtube και ote tv go μονο 3-4%. Και αυτο φυσιολογικο?

edit: Ξεχασα να αναφερω οτι λειτουργια οθονης εχω την επιλογη ζωντανο, αλλα κυριως εχω απενεργοποιημενη την αυτοματη ρυθμιση τονου οθονης, με αποτελεσμα να εχω συνεχως πολυ φωτεινη την οθονη (μονιμα στο 90%).

Αν διαβασεις και παλι την χρηση και το σεταρισμα που εκανες, το κινητο σου ειναι "νεκρο"... συγνωμη αλλα ετσι το δικο μου θα βγαλει 5 ωρες...

δλδ data ( που τρωνε πολυ ενεργεια) κλειστα... να υποθεσω (αν και δεν το γραφεις) οτι ειναι σε 2g (οχι 4/3g), συγχρονισμος κλειστος....

τετοιο setup δεν εχω ουτε στο ΝΟΚΙΑ Χ9 που εχω σαν "συλλεκτικο"...

ειναι λοιπον αυτο που εγραψα πιο πανω για το τι σημαινει μπαταρια για τον καθενα.

δεν διαφωνω οτι αυτα χρειαζεσαι/θελεις αρα αυτα εχεις... απλα δεν εισαι ο νορμαλ χρηστης για συμπερασμα (ουτε εγω φυσικα αφου ειμαι στο αλλο ακρο... ολα ανοιχτα)

Παιδιά καλησπέρα, νέος κάτοχος και εγώ... Όλα καλά με λίγες κουκκίδες κλπ... Το θέμα που έχω είναι ότι στη φόρτιση με τον φορτιστή του, δεν γράφει γρήγορη φόρτιση όπως στο LG V10... Ετσι είναι αυτό...????γράφει απλά φόρτιση...... ή έχει κάποιο θέμα????

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Παιδιά καλησπέρα, νέος κάτοχος και εγώ... Όλα καλά με λίγες κουκκίδες κλπ... Το θέμα που έχω είναι ότι στη φόρτιση με τον φορτιστή του, δεν γράφει γρήγορη φόρτιση όπως στο LG V10... Ετσι είναι αυτό...????γράφει απλά φόρτιση...... ή έχει κάποιο θέμα????

και σε μενα δεν γραφει τιποτα, απλα "φορτιση"

Αν διαβασεις και παλι την χρηση και το σεταρισμα που εκανες, το κινητο σου ειναι "νεκρο"... συγνωμη αλλα ετσι το δικο μου θα βγαλει 5 ωρες...

δλδ data ( που τρωνε πολυ ενεργεια) κλειστα... να υποθεσω (αν και δεν το γραφεις) οτι ειναι σε 2g (οχι 4/3g), συγχρονισμος κλειστος....

τετοιο setup δεν εχω ουτε στο ΝΟΚΙΑ Χ9 που εχω σαν "συλλεκτικο"...

ειναι λοιπον αυτο που εγραψα πιο πανω για το τι σημαινει μπαταρια για τον καθενα.

δεν διαφωνω οτι αυτα χρειαζεσαι/θελεις αρα αυτα εχεις... απλα δεν εισαι ο νορμαλ χρηστης για συμπερασμα (ουτε εγω φυσικα αφου ειμαι στο αλλο ακρο... ολα ανοιχτα)

Εσυ εχεις ελεγχομενη φωτεινοτητα. Για δοκιμασε να βαλεις φωτεινοτητα 90% καρφωτη χωρις περιορισμους για να εχεις καλυτερο συμπερασμα. Επισης μιλαμε για διημερο γιατι προφανως αν κανω την ιδια χρηση σε μια μερα θα βγαλει μεγαλυτερο sot.

Edited by omnian

Και γω έτσι περίπου χρησιμοποιώ τις ρυθμίσεις της συσκευής αλλά έχω και ενεργοποιημένο το LUX που μου είναι απαραίτητο ιδικά τη νύχτα που η φωτεινότητα της οθόνης με τυφλώνει (Χρησιμοποιείς Greenify ?) .. Προσωπικά καλύτερα να σπαταλάω 2 λεπτά την ημέρα για να ανοίγω wifi δεδομένα κτλπ παρά να είμαι 1,5 ώρα SOT κάτω απο τη στιγμή που δεν χρησιμοποιώ και τη συσκευή.. Η αδράνεια του τηλεφώνου όντως χρησιμοποιεί κάποιες φορές παραπάνω ενέργεια απ'ότι πρέπει.. βέβαια αυτό λένε οτι στρώνει με την ΜΜ. Οι φωνητικές κλήσεις κατέλαβαν 12% μήπως επειδή στο σημείο που βρισκόσουν δεν είχε καλό σήμα ?