Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποίες είναι η διαφορές με την 15C?

Από εχθές και εγώ κάτοχος και πολύ ευχαριστημένος.

Αγορά από nok shop ,παρτίδα 510.

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν απο 10 μέρες αγόρασα αυτή τη θηκούλα σε χρώμα σκούρο μπλε (navy)...

... είναι πολύ καλή κατασκευή, μπαίνει όλο το τηλ μέσα σε σιλικονάτη θήκη, είναι κυρτή όπως πρέπει, και το σημαντικότερο, το "Quick circle" δουλεύει κανονικότατα !

...λέω ... Αν ενδιαφέρεται κάποιος την συνιστώ ανεπιφύλακτα :)

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Ενταξη στα λεφτα του ειναι τσαμπα πραμα αλλα να λεμε και τα αρνητικα.

Ας πουμε το multitasking του ειναι αθλιο και κλεινει τις εφαρμογες πολυ πολυ ευκολα! Μου κανει εντυπωση που τοσοι χρηστες εδω κανεις δε το αναφερει!

Και ναι το lux δε κανει απολυτως τιποτα ιδιαιτερα το καλοκαιρι και στο 100% φωτεινοτητας που το χω γω -καποιος ρωτησε-

[sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει

o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση

ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι??

- Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. )

Ας πουμε το multitasking του ειναι αθλιο και κλεινει τις εφαρμογες πολυ πολυ ευκολα! Μου κανει εντυπωση που τοσοι χρηστες εδω κανεις δε το αναφερει!

Και ναι το lux δε κανει απολυτως τιποτα ιδιαιτερα το καλοκαιρι και στο 100% φωτεινοτητας που το χω γω -καποιος ρωτησε-

Αν δεις σε παλαιότερα post εδώ μέσα το είχα επισημάνει αυτό για το multitasking του και ήταν από τους λόγους που είχα ξενερώσει τότε (μαζί με τις 4 οθόνες που είχα αλλάξει λόγω κιτρινίλας) . Όντως ήταν πολύ σπαστικό...

Εδω ενα τιπ του φιλου αλεξ

Ακυρο.προσπαθησα να επισυναψω μια φωτο στο νημα εδω αλλα μου βγαζει το παρακατω

Scrapbook_1455557016584.png: Exceeds forum quota by 98,8 KB.

Edited by panosmaldini

Προς αριστερο full back: :):)

Για να ανεβασεις φωτο μεσω tapatalk:

1. Επιλεγεις την καμερα και ΟΧΙ τον συνδετηρα.

2. Επιλεγεις το "η συλλογη μου".

3. Επιλεγεις τη φωτο που επιθυμεις, ....και ανεβαινει.

https://images.tapatalk-cdn.com/16/02/15/5e3a945e2d43c01a28a1f0142e33c216.jpg

https://images.tapatalk-cdn.com/16/02/15/4290517732d1cd54dc4260d477914866.jpg

Edited by fioravanti90

Η επισύναψη έχει βγει εκτός εδώ και καιρό. Ανέβασε κάπου έξω και δώσε μας το link.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

156 ευρω επαιξε σε αμαζον γερμανιας! δεν προλαβα λογω capital :cry: . Η αποστολη εγινε κανονικα διαβαζω

Θέμα με το multitasking και lag γενικώς έχει, ισχύει. Αυτό είναι το βασικό του μειονέκτημα, το software.

Είχα δοκιμάσει και μια σχετική εφαρμογή που είχε προτείνει ένα παλικάρι εδώ για το lag κτλ, αλλά δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά

Το Lux, δεν θα σου ανεβάσει τη φωτεινότητα πάνω από το 100% (προφανώς), απλά δεν θα σου πει ο κόφτης δεν μπορείς να την πας τόσο ψηλά

Δηλαδή σου βγαίνει μήνυμα του κόφτη της φωτεινότητας με το Lux ενεργοποιημένο; Γιατί εμένα κανένα, έχω ξεχάσει ότι υπήρχε αυτός ο περιορισμός στο κινητό κάποτε

Δώσε το τιπ φιλος!

Παιδια θενκς για τη βοηθεια δεν εχω tapatalk και δε καταλαβαινω γιατι εδω στο φορουμ κατι τοσο απλο οσο το να επισυναψεις κατι το κανουν δυσκολο!

Δε θα πω κατι καινουριο απλα αμα μπεις στο κρυφο μενου προγραμματιστή με τον γνωστο τροπο και πειραξεις τις 3 ρυθμισεις εκει που λεει τη λεξη "κλιμακα" και τις βαλεις ειτε στο 0.5χ ειτε στο 1χ το λαγκ μειωνεται !

καλησπερα κ απο μενα σε ολους!!περιμενω το φλεξ 2 μου μεσα στην εβδομαδα απο σκρουτζομαγαζο στα 231 ευρω,νομιζω πως σε αυτα τα λεφτα που ειχα να δωσω για κινητακι εκανα την καλυτερη επιλογη (ειχα-εχω 2 χρονια το lg 4x hd,P880 κ μου χει βγαλει τα ματια απ το λαγκ απ την 1η στιγμη :P ακομα κ με custom rom..οποτε ηταν ωρα για αλλαγη!) εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες,το κεφαλι μου μ'επιασε.. :p αυτο που θελω μονο να ρωτησω ειναι,απ τη στιγμη που θα το παρω,να το βαλω επιτοπου να κανει το update στο software,καθως ερχεται νομιζω με την 5.0.1 εκδοση?να το κανω απ το τηλεφωνο επιτοπου η να το συνδεσω με pc και lg suite?(δεν θα βαλω ουτε sd ουτε την sim μου μεσα ωστε να μην θελω backup κτλπ κτλπ) η 1η κινηση να ειναι αυτη που θα κανω λετε?ευχαριστω κ καλη συνεχεια!

Αν είναι καινούργια παρτίδα (πχ 510), έχει την 5.1.1 lolli out of the box.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καλημέρα. Εννοείται με τη μία αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση πρώτα και μετά αρχίζεις και χρησιμοποιείς το κινητό

Εγώ από LG PC Suite θα την έκανα

Ο panosmaldini αυτό που λέει είναι στα developer options

http://www.phonetipsandtricks.com/tips/lg-g-flex-2/how-to-fix-homescreen-lag-slowness-135/

Ντάξει κάποια ελάχιστη διαφορά μπορεί να κάνει αν χρησιμοποιεί κάποιος stock launcher, αλλά όχι κάτι ουσιαστικό

Σε εμένα ήταν ήδη off τα 2 από τα 3, αλλού είναι τα θέματα με τα κολλήμματα δυστυχώς και όχι στα animations

Καλημέρα και από μένα.

Μετά από πολλά χρόνια περιπλάνησης στα windows αποφάσισα να πάρω το πρώτο μου android τηλέφωνο.

Μπήκα σε ένα μαγαζί γνωστό κόλλησα με την εμφάνισή του και το πήρα. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει μέχρι στιγμής.

Όταν είπα στη γυναίκα μου ψέματα ότι το πήρα από 750 ...450 και όχι 240 είπε μπράβο.

Του πήρα μια θηκούλα περιμένω και μια κάρτα και είμαι έτοιμος.

Στο δια ταύτα όμως δεν γνωρίζω τίποτα από android.Πρώτον πως θα καταλάβω πχ αν το τηλέφωνο είναι unbranded?

Του έχω βάλει μια κάρτα της voda και μου έχει βγαλει μια εφαρμογή της voda update την οποια την άνοιξα και τωρα μου βγάζει στις ειδοποιήσεις ότι πρέπει να γινει διαμόρφωση των εφαρμογών της voda.Είναι υποχρεωτικό αυτό.

Επίσης υπάρχει μια εφαρογή e-mail και μια gmail. Ποιο το νόημα να υπάρχουν και οι δύο εφόσων όταν μπαίνεις στην εφαρμογή gmail σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις και άλλα mail?

Σε αυτό το κομμάτι τα windows μου φαίνονταν πιο απλά και κατανοητά.

Επίσης offline δωρεάν πλοηγό πως μπορώ να έχω ;Συγνώμη που σας ζαλίζω απλά είμαι στην αρχή ακόμα και προσπαθώ να μάθω,

Αν μπορούσατε να με παραπέμψετε σε έναν οδηγό θα σας ήμουν ευγνώμων.

Για offline πλοηγο κατέβασε απ το store το here maps! Εγώ αυτό έχω κ κάνω τη δουλειά μου μια χαρά!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

παιδακια καλησπερα κ παλι..1 ερωτηση ακομα,η εκδοση Η959 απ την Η955 εχει καμια διαφορα??οχι ε? (γιατι θελω να παρω screen prot. απ το ebay κ απ οτι βλεπω μονο το Η959 εχουνε..)

solistas εμφανισιακά σε διαστάσεις δεν έχουν διαφορά, δεν θα έχεις θέμα με το skin protector λογικά

sdrala καλορίζικο και καλως ήρθες στο android :P

Οδηγός δεν ξέρω αν υπάρχει για να σε καθοδηγήσει, αλλά θα τα δεις σιγά σιγά μόνος σου ότι χρειαστείς

δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να μάθεις βασικά

Σχετικά με e-mail και gmail, αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά του android. Οι επιλογές. Εδώ έχεις :p;)

Τα windows μπορεί να σου φαίνονται πιο απλά που λες, γιατί δεν έχεις τόσες πολλές εκεί. Είναι συνήθως μονόδρομος η φάση.

Για offline πλοηγό το here maps που ανέφερε ο fanis είναι πολύ καλή επιλογή αλλά και το google maps δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις χάρτες πλέον αν το προτιμάς ή θες να το δοκιμάσεις

Εγώ έχω και τα 2 αλλά κυρίως google maps δουλεύω

Διαβάζοντας και τα 2 νήματα για το LG G Flex 2 και για το LG G4 κλείνω προς Flex 2 (μπορεί να είχε κάποια θεματάκια με οθόνες κλπ αλλά τουλάχιστον δεν έβγαινε off το κινητό με restart κλπ)....... αλλά δε μου αρέσει το σχήμα του.... από την άλλη πάλι το G4 το έπερνα με κλειστά μάτια αλλά έχει τα θέματα με το bootloop....... τι μου προτείνετε..... please help ! :confused:

Αφού δεν σου αρέσει κανένα απ τα δυο φίλε μου ,,, τι να σου προτείνουμε ?
Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Αφού δεν σου αρέσει κανένα απ τα δυο φίλε μου ,,, τι να σου προτείνουμε ?

Φίλος δεν είπα οτι δε μου αρέσει κανένα από τα 2 ! Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2.... και δεν ξέρω ποιο απ τα 2 να επιλέξω...

Στο G Flex απλά δε μου αρέσει και τόσο πολύ το σχήμα του (τα χαρακτηριστικά του με υπερκαλύπτουν όπως και η τιμή του 228 € )

Το G4 μου αρέσει σαν εμφάνιση και θα το είχα ήδη αγοράσει, αλλά με αποτρέπει το πρόβλημα με το bootloop που έχει επηρεάσει πολλούς και βγάζει off το κινητό και αναγκαστικά πάει για service.

Γνώμες ζητάω... :)

Δεν σου αρέσει το σχήμα του flex;

Πάρε το G4 απλά

Το design του flex είναι από τους βασικούς λόγους που το προτιμάει ο κόσμος.

Αν λες ότι δεν σου αρέσει, είναι σα να μην υπάρχει λόγος να το πάρεις