Jump to content

LG G Flex2 (H955)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα κι εγώ.

Αυτή τη φορά το κινητό ήρθε στο Γραφείο με speedex κι αμέσως τράβηξε τα βλέμματα, όλοι ήθελαν να το πιάσουν.

Μόνο το iphone 4 μεγαλύτερη επιτυχία... Κι αν έχω ανοίξει κουτάκια στο γραφείο.

Παρτίδα 510 DEU, μέχρι στιγμής όλα καλά και στα γκρι και στα λευκά. Εννοείται στα χρωματιστά &@μάει!

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Μόλις παρέλαβα κι εγώ.

Αυτή τη φορά το κινητό ήρθε στο Γραφείο με speedex κι αμέσως τράβηξε τα βλέμματα, όλοι ήθελαν να το πιάσουν.

Παρτίδα 510 DEU, μέχρι στιγμής όλα καλά και στα γκρι και στα λευκά. Εννοείται στα χρωματιστά &@μάει!

Καλομίλητο :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μόλις παρέλαβα κι εγώ.

απο που ρε φιλε???????????????????????????!!!!??!

All it takes is a swipe...

Το ενεργοποιησα πάλι το MLT. Έχω την εντύπωση ότι είχε θεματάκι στο σήμα του που πριν ήταν κάτι παραπάνω από άψογο και κόλλαγε κάποιος συγχρονισμός κι έβγαζε συνέχεια το εικονίδιο πάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

παιδια δινω το δικο μου οποιος θελει πμ.....πεφτει μεγαλο για την συζηγο
android or ios or wm......who cares.....???

Το ενεργοποιησα πάλι το MLT. Έχω την εντύπωση ότι είχε θεματάκι στο σήμα του που πριν ήταν κάτι παραπάνω από άψογο και κόλλαγε κάποιος συγχρονισμός κι έβγαζε συνέχεια το εικονίδιο πάνω.

Όντως, με απενεργοποιημένο το MLT το εικονίδιο του συγχρονισμού τείνει να γίνει μόνιμο.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

απο που ρε φιλε???????????????????????????!!!!??!

Κάπου φθηνότερα από Σκρουτζ. Αλλα δεν θα το ξαναφέρει πια, γιατί ρώτησα για ένα φίλο...

Εντυπώσεις μετα το στήσιμο:

Η μπαταρία έχασε 65% μέσα σε τρεις ώρες στησίματος. Κάθε τικ στην οθόνη και έχανε 1%!!!! Ενώ φορτιζε με 2%, μόλις άνοιξα το μενού... Έσβησε!

Μετα, παρατήρησα ότι δεν μπορώ να ελευθερώσω παραπάνω από 700mb μνήμης, ενώ με το z ultra και το smart ultra είχα άνετα πάνω από 1gb με τις ίδιες εφαρμογές...

Έκανα το λάθος και με το smart cleaning, απεγκατέστησα το ράδιο!!! Ευτυχώς, με googlάρισμα 5 sec το έφερα πάλι πίσω. Τι χαζομάρα κι αυτή.

Πολυ γρήγορο, όσο ήταν και το z ultra.

Με τις ίδιες εφαρμογές, εχω λιγότερα από 5gb ελεύθερο χώρο... Κι εδώ κάτι τρώει περιέργως... Με τα αλλα δυο είχα τουλάχιστο 1gb παραπάνω!

Ωραίο πάντως στο χέρι, ζωντανά χρώματα στην οθόνη, ίσως έχει μια ανεπαίσθητη κιτρινίλα στα γκρι όπως διαπίστωσα στο σπίτι.

Χαμηλή η ένταση του ηχείου, εχει βαθύ ήχο, όχι τσίγκινο, αλλα σιγανό...

Αυτά για την ώρα.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Καλησπέρα παιδιά. Έχω πολύ καιρό να διαβάσω το θέμα..

Στο flex 2 της συζύγου, σήμερα ξαφνικά έκλεισε η οθόνη την ώρα που κάποιος την καλουσε. Το πήρα προσπάθησα να το κλείσω αλλά τίποτα. Μετά πατώντας το πίσω πλήκτρο και φανταζοντας στο περίπου που γράφει απενεργοποιηση το έκλεισα. Άνοιξε αλλά τίποτα. Στο πάνω μέρος της οθόνης ένα χιλιοστο οριζόντια φωτιζε μια γραμμή κοκκινοπη. Σαν να κάηκε η οθόνη. Ψάχνοντας διεύθυνση και τηλέφωνο της procordia, άνοιξε η οθόνη ξαφνικά και ζήτησε pin. Το έχει ξανακάνει μου είπε. Τι μπορεί να φταίει? Εδώ και καιρό γράφει διαθέσιμη μια νέα έκδοση λογισμικού. Δεν προχωρώ παρακάτω και δεν το ενημερώνω γιατί αν χαθεί τίποτα καταλαβαίνετε.. Εδώ είχα αυτό εδώ είχα εκείνο που πήγε κτλ. Μήπως πρέπει να του κάνω επαναφορά ρυθμίσεων και να περάσω το νέο λογισμικό?

kountouraN

Δεν το ξέρω.αλλά κανείς λάθος που λες για την αναβάθμιση.δεν χάνεις τίποτα

Έγινε το update χωρίς να χαθεί τίποτα δίκιο είχες.

Ήξερα ότι σε οτα update δεν χάνεται τίποτα σε samsung που δουλεύω αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι ησχυει σε κάθε κινητό..

kountouraN

Έγινε το update χωρίς να χαθεί τίποτα δίκιο είχες.

Ήξερα ότι σε οτα update δεν χάνεται τίποτα σε samsung που δουλεύω αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι ησχυει σε κάθε κινητό..

Μπερδεύεσαι με την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Εκεί μόνο χάνονται αρχεία κλπ, στις αναβαθμίσεις όχι, σε όλες τις εταιρείες ισχύει αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

εχει αγορασει κανεις το πισω καλλυμα? εχω αρκετες γρατζουνιες στο healthy back cover....:X

εχει αγορασει κανεις το πισω καλλυμα? εχω αρκετες γρατζουνιες στο healthy back cover....:X

Έχεις βγάλει την μαμά ζελατίνα?

Έχεις βγάλει την μαμά ζελατίνα?

Πρεπεο να την εχει βγαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης...δεν ξεχωριζω να εχει ζελατινα...

Γιατί δεν βάζεις μια καλή θήκη σιλικόνης; Το καπάκι γρατσουνιεται εύκολα τελικά, λόγω της μαλακής υφης του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μετα απο 3 εβδομαδες με το κινητο εχω να πω οτι ειναι τουμπανο δεν το μετανιωσα στιγμη που το πηρα !

Αυτο το κινητο κ σε αυτα τα χρηματα απλα δεν υπαρχει μπράβο lg, με εκανε απλα να ξεχασω τελείως το note που ειχα κινηταρααα λεμε.:D

Εμένα παραδόξως σήμερα πρώτη φορά ενώ έκανα κάτι που έκανα και πριν χωρίς υπερθέρμανση,ζεσταθηκε αισθητά.περίεργο μεν Android δε.χαχαχαχαχαχα.σε μαμιεται δεν θα σκάσω κιόλας.

Ρε παιδια κ το ζ3 που ειχα κ το σ5 κ το νοτε οταν έπαιζες παιχνιδι για ωρα η κοίταζες ωρα youtube ανέβαζαν θερμοκρασια αισθητά, κρύο δεν ηταν κανένα η το σ6 που εχει ο φιλος μου μπορουμε να πουμε οτι δεν ζεσταίνεται εδω ανεβάζει θερμοκρασία το pc.κοιτα να το χαρεις το τηλ ειναι φοβερο. Edited by filippos_04

Συμφωνώ σε αυτό απολύτως.απλά το αναφέρω ότι το έκανε εκεί που δεν το έκανε μέχρι πρότινος.αυτό λέω.αν δεις σε προηγούμενα ποστ μου το εκθειαζω για το ότι δεν υπερθερμαινεται.απλά πιστεύω ότι το αντροιντ κατά την χρήση βαραίνει και αυτό Ίσως φταίει.

To Z3 και το S6 παντως ζεσταινοντουσαν περισσότερο.Εδω δεν εχω δει κατι περίεργο οσο και να το ζορισα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull