shatzi Δημοσιεύτηκε November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2004 Paidia endiaferome na balv adsl kai tha hthela na mou lisete kapoies apories pou exw. 1. Egw exw authn thn stigmh isdn grammh. Poia einai h diafora sto na balw adsl sthn grammh authn (kai texnika alla kai oikonomika) opos kai episeis poia einai h diafora me to na hxa PSTN grammh. 2. Pera apo thn xreosh pou tha exv ths ADSL to mhna apo thn grammh alla kai thn xreosh apo ton ekastote provider, tha shnexizw na pliroto kai to pagio ths isdn pou exw toy ote? H tha plirono mono to pagio ths adsl ths grammhs. thx...... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 http://www.myphone.gr/forum/search.php?s= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 H adsl δεν θα επηρεαστεί από το αν η γραμμή σου είναι isdn ή pstn. Το πάγιο της γραμμής θα παραμείνει και θα προστεθεί αυτό της γραμμής Isdn. Προφανώς αν έχεις γραμμή isdn θα κρατήσεις το netmod, τις 2 γραμμές και τις άλλες ευκολίες της σύνδεσης αυτής. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Έγώ έχω γραμμή ISDN και ένας φίλος μου έχει PSTN. Τι διαφορές υπάρχουν μετά την μετατροπή σε ADSL ? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Καμία ουσιαστική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Καμία όσον αφορά το ADSL. Όσον αφορά το τηλέφωνο, αυτός έχει όλες τις ευκολίες (και τα προβλήματα ;) ) του ISDN και εσύ έχεις απλά τηλεφωνική σύνδεση (άντε και αναγνώριση). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Δηλαδη με την isdn γραμμη περα απο την dsl θα εχει και τις δυο γραμμες τηλεφωνου??? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Σαφώς. (άντε τώρα να ξεπεράσω τους 10 χαρακτήρες! :p) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Ότι διαφορά έχει το ISDN - PSTN για τις «απλές» γραμμές, έχουν και για το DSL... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Αν δεν θέλω τις υπηρεσίες PSTN ή ISDN (δε θέλω φωνητηκές υπηρεσίες) και επιθυμώ μόνο γραμμή ADSL, πάλι είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω πάγιο για PSTN ή ISDN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Αν δεν θέλω τις υπηρεσίες PSTN ή ISDN (δε θέλω φωνητηκές υπηρεσίες) και επιθυμώ μόνο γραμμή ADSL, πάλι είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω πάγιο για PSTN ή ISDN?Με μια λέξη: Ναι... Εκτός και αν βάλεις Vivodi (οπού δεν ξέρω τι πληρώνεις γιατί δεν το έχω ψάξει). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 OK, thanks για τη γρήγορη απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Αλλα αλαζει ο εξοπλησμος.Τα περισοτερα adsl modem-router ειναι κατασκευασμενα μονο για ενα ειδος γραμμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts