stefan_city Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Κάνει επανεκκίνηση (σαν να το ανοίγεις από την αρχή), ή soft reboot (δείχνει αμέσως το animation με τα κυκλακια); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Συνήθως κλίνει και πρέπει να το ανοίξω και μόλις μπει μπορεί να ξανά κάνει αμέσως αν κάνει επανεκκίνηση νομίζω κάνει soft reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Συνήθως κλίνει και πρέπει να το ανοίξω και μόλις μπει μπορεί να ξανά κάνει αμέσως αν κάνει επανεκκίνηση νομίζω κάνει soft reboot Αυτό που κλείνει εντελώς δεν μου αρέσει. Τα soft reboots κατά πάσα πιθανότητα είναι από κάποια εφαρμογή, ή την ίδια τη rom. Εγώ θα έκανα factory reset, ή clean install της rom, και θα το χρησιμοποιούσα για κάποιες μέρες χωρίς καμία εφαρμογή, να δω αν το κάνει ξανά. Στη συνέχεια, προφανώς service αν συνεχίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αυτο το κάνει σε πολλές ρομ.Στο service αλαξαν κάποια πράγματα. Ουτε ένας περίεργος ήχος που κάνει σε κάποια παιχνίδια έφτιαξε αυτο το αντιμετώπιζω με αλλαγή ρομ δεν έχω πρόβλημα αλλα ττην απενεργοποίηση η τις επανεκκινήσεις τίς κάνει παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τότε ξανά στο service για επανέλεγχο. Προφανώς έχουν ιστορικό της συσκευής, θα τους το αναφέρεις κι εσύ, κι ελπίζω να βρουν τι ευθύνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 το soft reboot τι ακριβως ειναι?? αμα το κανω θα διαγραφουν δεδομενα εφαρμογες κτλ?? γτ λογικα δεν ειναι μια απλη επανεκκινηση... και κατι ακομα..μπορω με καποιο τροπο να ελλατωσω την ενταση τησ δονησης να μην βαραει τοσο δυνατα στις ειδοποιησεις και στις κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Σε κανέναν δεν σβήνει το κινητό στα καλά καθούμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Σε κανέναν δεν σβήνει το κινητό στα καλά καθούμενα; Από μπαταρία να τη βραχυκυκλώνει ή γενικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Με custom rom/kernel ή στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Με στοκ είμαι ακόμη 5.1.1.μου σβήνει κατά τη διάρκεια κλήσης ενώ προσπαθώ να ανοιξω π.χ τον καιρό ή βαιμπερ κλπ.πολλές φορές ενώ μιλάω για ώρα και αμέσως μετά πάω να ανοιξω κάμερα επίσης σβήνει.το χα στείλει προ μηνός στο σερβίς και υποτίθεται πως το έφτιαξαν αλλά πάλι κάτι τέτοια άρχισε να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Τελικά βγάλατε άκρη με τον θόρυβο του ηχείου; Μου το κάνει και μένα στις κλήσεις με ανοιχτά wifi 3g. Δεν έχω δοκιμάσει με κλειστά. Και όταν η μπαταρία πέσει κάτω απο 5-6% Το πιο σοβαρό και τρομακτικό από αυτά που είδα είναι αυτό με την φουσκωμένη μπαταρία. Να αρχίσω να ανησυχώ; Είναι πρόβλημα παρτίδας τελικά; Και το παρουσίασε σε συσκευές που είχαν βγάλει προσφορά; Έχει λυθεί το πρόβλημα; Γιατί είδα ότι από το καλοκαίρι δεν έχει αναφέρει κανένας τπτ. Μπορώ κάπως να δω την παρτίδα του δικού μου και να καταλάβω ότι δεν είναι σε αυτές τις παρτίδες με το πρόβλημα στην μπαταρία; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Λοιπόν έχει δυστυχώς προκύψει πρόβλημα με το κινητό και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα hardware ή software (αν και κλίνω προς το hardware). Η συσκευή μέχρι πριν μερικές μέρες δούλευε άψογα. Περασμένη επάνω η τελευταία stable cataclysm, με dirty flashing. Τις τελευταίες 3-4 ημέρες όμως άρχισε να κλείνει ανεξήγητα. Όχι reboot, κλείσιμο. Σε ανύποπτες στιγμές. Και όσο περνούσαν οι μέρες με αυξημένη συχνότητα. Επίσης έμενε από μπαταρία στο 20% συνήθως. Χτες και σήμερα όμως το θέμα παράγινε. Πολλά κλεισίματα και όταν έφτανε στο 35-40% έκλεινε και έδειχνε ότι έχει τελειώσει η μπαταρία. Όταν το κινητό είναι πλήρως φορτισμένο και μέχρι η μπαταρία να φτάσει στο 50% δεν έχει κάποιο θέμα, ούτε κλείνει κλπ. Τα χαζά τα ξεκινάει μετά το 50%. Υπέθεσα λοιπόν μήπως είναι θέμα software και απευθείας έκανα full wipe (wipe internal storage κλπ) και μέσω usb-otg φλάσαρα καινούργια rom (N6XShamuM v.2.1.7, που βασίζεται στο τελευταίο factory image της Google). Τα πάντα κομπλέ στην αρχή, μπούταρε κανονικά και ξεκίνησα το στήσιμο.. Δυστυχώς όταν η μπαταρία έπεσε κάτω από το 55% άρχισε πάλι τα ίδια... Οπότε μάλλον υποθέτω ότι είναι θέμα hardware, πιθανότερο η μπαταρία. Το κινητό δεν φαίνεται να έχει φουσκώσει κάπου, η θερμοκρασία του είναι φυσιολογική, χωρίς να ζεσταίνεται και απ' όσο μπορώ να δω όλα τα προγράμματα που δείχνουν υγεία μπαταρίας, χωρητικότητα κλπ δεν έχουν κάποια ένδειξη για δυσλειτουργία. Καμιά ιδέα;;; Υ.Γ. Επίσης αν τελικά το στείλω στο service, ποιό είναι το service της Moto; Και να φανταστώ ότι πρέπει να περάσω factory image, να καταργήσω TWRP και να κλειδώσω bootloader; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Λοιπόν έχει δυστυχώς προκύψει πρόβλημα με το κινητό και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα hardware ή software (αν και κλίνω προς το hardware). Η συσκευή μέχρι πριν μερικές μέρες δούλευε άψογα. Περασμένη επάνω η τελευταία stable cataclysm, με dirty flashing. Τις τελευταίες 3-4 ημέρες όμως άρχισε να κλείνει ανεξήγητα. Όχι reboot, κλείσιμο. Σε ανύποπτες στιγμές. Και όσο περνούσαν οι μέρες με αυξημένη συχνότητα. Επίσης έμενε από μπαταρία στο 20% συνήθως. Χτες και σήμερα όμως το θέμα παράγινε. Πολλά κλεισίματα και όταν έφτανε στο 35-40% έκλεινε και έδειχνε ότι έχει τελειώσει η μπαταρία. Όταν το κινητό είναι πλήρως φορτισμένο και μέχρι η μπαταρία να φτάσει στο 50% δεν έχει κάποιο θέμα, ούτε κλείνει κλπ. Τα χαζά τα ξεκινάει μετά το 50%. Υπέθεσα λοιπόν μήπως είναι θέμα software και απευθείας έκανα full wipe (wipe internal storage κλπ) και μέσω usb-otg φλάσαρα καινούργια rom (N6XShamuM v.2.1.7, που βασίζεται στο τελευταίο factory image της Google). Τα πάντα κομπλέ στην αρχή, μπούταρε κανονικά και ξεκίνησα το στήσιμο.. Δυστυχώς όταν η μπαταρία έπεσε κάτω από το 55% άρχισε πάλι τα ίδια... Οπότε μάλλον υποθέτω ότι είναι θέμα hardware, πιθανότερο η μπαταρία. Το κινητό δεν φαίνεται να έχει φουσκώσει κάπου, η θερμοκρασία του είναι φυσιολογική, χωρίς να ζεσταίνεται και απ' όσο μπορώ να δω όλα τα προγράμματα που δείχνουν υγεία μπαταρίας, χωρητικότητα κλπ δεν έχουν κάποια ένδειξη για δυσλειτουργία. Καμιά ιδέα;;; Υ.Γ. Επίσης αν τελικά το στείλω στο service, ποιό είναι το service της Moto; Και να φανταστώ ότι πρέπει να περάσω factory image, να καταργήσω TWRP και να κλειδώσω bootloader; Στη θέση σου θα έκανα τα παραπάνω που είπες με το nexus root toolkit και αν συνέχιζε το πρόβλημα θα το έστελνα στο service http://www.cellcom.gr/site/gr/ μετά από επικοινωνία μαζί τους, γιατί από ότι βλέπω μένεις στην Κατερίνη. Εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Λοιπόν έχει δυστυχώς προκύψει πρόβλημα με το κινητό και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα hardware ή software (αν και κλίνω προς το hardware). Η συσκευή μέχρι πριν μερικές μέρες δούλευε άψογα. Περασμένη επάνω η τελευταία stable cataclysm, με dirty flashing. Τις τελευταίες 3-4 ημέρες όμως άρχισε να κλείνει ανεξήγητα. Όχι reboot, κλείσιμο. Σε ανύποπτες στιγμές. Και όσο περνούσαν οι μέρες με αυξημένη συχνότητα. Επίσης έμενε από μπαταρία στο 20% συνήθως. Χτες και σήμερα όμως το θέμα παράγινε. Πολλά κλεισίματα και όταν έφτανε στο 35-40% έκλεινε και έδειχνε ότι έχει τελειώσει η μπαταρία. Όταν το κινητό είναι πλήρως φορτισμένο και μέχρι η μπαταρία να φτάσει στο 50% δεν έχει κάποιο θέμα, ούτε κλείνει κλπ. Τα χαζά τα ξεκινάει μετά το 50%. Υπέθεσα λοιπόν μήπως είναι θέμα software και απευθείας έκανα full wipe (wipe internal storage κλπ) και μέσω usb-otg φλάσαρα καινούργια rom (N6XShamuM v.2.1.7, που βασίζεται στο τελευταίο factory image της Google). Τα πάντα κομπλέ στην αρχή, μπούταρε κανονικά και ξεκίνησα το στήσιμο.. Δυστυχώς όταν η μπαταρία έπεσε κάτω από το 55% άρχισε πάλι τα ίδια... Οπότε μάλλον υποθέτω ότι είναι θέμα hardware, πιθανότερο η μπαταρία. Το κινητό δεν φαίνεται να έχει φουσκώσει κάπου, η θερμοκρασία του είναι φυσιολογική, χωρίς να ζεσταίνεται και απ' όσο μπορώ να δω όλα τα προγράμματα που δείχνουν υγεία μπαταρίας, χωρητικότητα κλπ δεν έχουν κάποια ένδειξη για δυσλειτουργία. Καμιά ιδέα;;; Υ.Γ. Επίσης αν τελικά το στείλω στο service, ποιό είναι το service της Moto; Και να φανταστώ ότι πρέπει να περάσω factory image, να καταργήσω TWRP και να κλειδώσω bootloader; Ελπίζω να μην χρειάζεσαι service... Aν χρειαστείς το service ειναι αυτό -http://www.cellcom.gr/site/gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Κάποια νέα δεδομένα... Σήμερα και υποψιαζόμενος από κάποια πράγματα που διάβασα στο internet έβαλα το κινητό σε airplane mode. Το κινητό δεν έκλεισε ούτε μία φορά.. Έκλεισε από μπαταρία στο 8%. Συμπεριφορά άψογη. Άρα υποθέτω ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας. Μάλλον θέμα modem μου κάνει. Με το wifi κανονικά συνδεμένο. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μην κάθεσαι και ταλαιπωριέσαι. Στείλε το στην αντιπροσωπεία για τσεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Περισσότερο βαριέμαι το ότι είμαι επαρχία και πρέπει να στείλω Αθήνα. Ερώτηση.. Όταν φλασάρω καινούργια rom, φλασάρεται και καινούργιο modem ή όχι; Αξίζει να δοκιμάσω, αφού το κάνω full stock, να φλασάρω ένα άλλο modem, να δω μήπως τυχόν διορθωθεί το πρόβλημα; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Φλάσαρα στοκ, κλείδωσα boot loader, τα ίδια. Φλάσαρα και άλλο radio μπας και. Το στέλνω service.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Φλάσαρα στοκ, κλείδωσα boot loader, τα ίδια. Φλάσαρα και άλλο radio μπας και. Το στέλνω service.. Πολυ καλα κάνεις ,το γοργόν και χάριν εχει... υπομονή τωρα φιλε Νικο... παντως να ξερεις η cellcom ειναι καλο service . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πολυ καλα κάνεις ,το γοργόν και χάριν εχει... υπομονή τωρα φιλε Νικο... παντως να ξερεις η cellcom ειναι καλο service . Σε ευχαριστώ φίλε μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά, σήμερα παρελήφθη το κινητό από το service. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά, σήμερα παρελήφθη το κινητό από το service. Καλημέρα... Με το καλό φιλε Νικο ,όπως και να έχει κράτα μας ενήμερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το κινητό από χτες το απόγευμα είναι και πάλι στα χέρια μου. Δευτέρα δλδ παραλήφθηκε από την Cellcom και Τρίτη απόγευμα παραδόθηκε στο courier. Στο συνοδευτικό έντυπο φαίνεται να έχουν κάνει κάποιες αντικαταστάσεις εξαρτημάτων, μεταξύ αυτών και μπαταρία. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής. Ένα μεγάλο μπράβο στο service, πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα τους. Και μάλιστα το courier της επιστροφής πληρωμένο από αυτούς. Ελπίζω να μην εμφανιστεί άλλο θέμα!! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το κινητό από χτες το απόγευμα είναι και πάλι στα χέρια μου. Δευτέρα δλδ παραλήφθηκε από την Cellcom και Τρίτη απόγευμα παραδόθηκε στο courier. Στο συνοδευτικό έντυπο φαίνεται να έχουν κάνει κάποιες αντικαταστάσεις εξαρτημάτων, μεταξύ αυτών και μπαταρία. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής. Ένα μεγάλο μπράβο στο service, πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα τους. Και μάλιστα το courier της επιστροφής πληρωμένο από αυτούς. Ελπίζω να μην εμφανιστεί άλλο θέμα!! Μια χαρά λοιπόν... τέλος καλο όλα καλά.... Δεν στο είπα για την Cellcom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδια καλημερα, θελω να ρωτησω κατι! εχω το nexus 6 και δεν μπορω να δω ειδοποιησεις εφαρμογων! φαινονται μονο πανω στο control center, δεν δειχνει στα εικονιδια των εφαρμογων οτι εχω ενα μηνυμα πχ, η οτι εχω ενα email (που τα δειχνει με κοκκινο νουμερο πχ στο iphone). σε καμια εφαρμογη, ουτε στις κλησεις πουθενα. ξερει καποιος πως το κανω να φαινεται? μου τα δειχνει ολα δηλαδη σαν ειδοποιηση πανω στην μπαρα μονο, οχι στο καθε εικονιδιο! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Στον stock launcher δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω αυτή η δυνατότητα. Πρέπει να βάλεις κάποιον άλλο launcher. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts