Jump to content

[Google Nexus 6] Αξεσουάρ

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι case με σκληρό back (απλό πλαστικό) και μαλακό bumper (tpu, όχι σιλικόνη).

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όποιον ενδιαφέρεται στο spigen.com έχει σε έκπτωση την slim armor στα 4,99$ και με τον κωδικό welcome άλλα 25% off βγαίνει στα 3,75$.. το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει κοντά στα 14$ μεταφορικά.

Επιτελους το πηρε αποφαση η google και μου ηρθε η 5.1.1
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Για όποιον ενδιαφέρεται στο spigen.com έχει σε έκπτωση την slim armor στα 4,99$ και με τον κωδικό welcome άλλα 25% off βγαίνει στα 3,75$.. το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει κοντά στα 14$ μεταφορικά.

μόνο την μπλε όμως:mad:

αυτό ειναι bumper η case?

http://www.amazon.co.uk/Spigen-Cushioned-Bumper-Hybrid-Series/dp/B00OH4IBDS/ref=pd_sim_sbs_23_8?ie=UTF8&refRID=0N14HJ7FYCQV759SFMMG

ψαχνω μια διαφανη αλλά να μην ειναι polycarbonate = σκληρη (δεν προστατευει ιδιαιτερα σε πτωσεις και ισως προκαλεσει και εκδορες στο bezel)

απάντηση απο μένα μετά απο ψαξιμο στο official site "The soft yet durable TPU bumper securely encases the hard polycarbonate back "

Θήκη. Αν πας σε αυτην πάρε οποιαδήποτε εκτός από την crystal. Bumper ψάξε Nilikin σε ebay

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θήκη. Αν πας σε αυτην πάρε οποιαδήποτε εκτός από την crystal. Bumper ψάξε Nilikin σε ebay

για την crystal πήγαινα.. το αναφέρεις από άποψη γρατζουνιων στη διαφανη πλάτη? τα bumper γενικά τα αποφεύγω

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

για την crystal πήγαινα.. το αναφέρεις από άποψη γρατζουνιων στη διαφανη πλάτη? τα bumper γενικά τα αποφεύγω

Εγώ πήρα από το amazon την metal slate της spigen και μπορώ να πω ότι είναι άψογη.

:D

Κι εγώ πήρα προ έκπτωσης τη Spigen Case Ultra Hybrid σε Metal Slate χρώμα http://www.spigen.com/collections/nexus-6/products/nexus-6-case-ultra-hybrid?variant=1181979321 και είναι κάτι παραπάνω από άψογη. Ειδικά τώρα σε αυτή τη τιμή χώμα!

129026.png?1640591734

το ξόδεμα άνευ λόγου χρημάτων συνεχίζεται.

πήρα αυτόν τον ασύρματο φορτιστή που διάβασα καλά λόγια στα 5 ευρώ!

κριτικές

τώρα βέβαια πρέπει να πάρω και έναν φορτιστή μπρίζας για να το έχω αποκλειστικά για τον ασύρματο

κριτικές

τώρα βέβαια πρέπει να πάρω και έναν φορτιστή μπρίζας για να το έχω αποκλειστικά για τον ασύρματο

Ωραίος! Λέω να πάρω κι εγώ έναν. Για φορτιστή, δεδομένου πως δεν θέλουμε turbocharger για ασύρματη φόρτιση, πάρε έναν απλό φτηνό...

Κατά καιρούς βγάζει το MediaMarkt σε προσφορά τελευταία κομμάτια (το παρακολουθώ τον τελευταίο χρόνο, στο MM Αλίμου βγαζει θήκες/ποντίκια/στικάκια/φορτιστές/ακουστικά/ψιψιψίνια κτλ σε τιμές χώμα -και αντίστοιχη ποιότητα χώμα, βέβαια).

Όταν παραλάβεις πες εντυπώσεις ;)

Φροντίστε ο φορτιστής που θα βάλετε στον ασύρματο να δίνει ρεύμα τουλάχιστον 1,5 Α.

Ωραίος! Λέω να πάρω κι εγώ έναν. Για φορτιστή, δεδομένου πως δεν θέλουμε turbocharger για ασύρματη φόρτιση, πάρε έναν απλό φτηνό...

Κατά καιρούς βγάζει το MediaMarkt σε προσφορά τελευταία κομμάτια (το παρακολουθώ τον τελευταίο χρόνο, στο MM Αλίμου βγαζει θήκες/ποντίκια/στικάκια/φορτιστές/ακουστικά/ψιψιψίνια κτλ σε τιμές χώμα -και αντίστοιχη ποιότητα χώμα, βέβαια).

Όταν παραλάβεις πες εντυπώσεις ;)

την ποιότητα φοβάμαι με τους φτηνούς φορτιστές τοίχου. επειδή παίζεις με ρεύμα μην έχουμε καμία φωτιά, αλλιώς παίζουν από ebay με ένα δύο δολάρια αρκετοί

ναι θα γράψω μόλις παραλάβω

Φροντίστε ο φορτιστής που θα βάλετε στον ασύρματο να δίνει ρεύμα τουλάχιστον 1,5 Α.

ναι το είδα ότι θέλει τέτοιο φορτιστή. αν έχει να προτείνει κανείς κάποιον οικονομικό και αν γίνεται και με διπλή έξοδο ας ποστάρει κανένα λινκ.

την ποιότητα φοβάμαι με τους φτηνούς φορτιστές τοίχου. επειδή παίζεις με ρεύμα μην έχουμε καμία φωτιά, αλλιώς παίζουν από ebay με ένα δύο δολάρια αρκετοί

ναι θα γράψω μόλις παραλάβω

ναι το είδα ότι θέλει τέτοιο φορτιστή. αν έχει να προτείνει κανείς κάποιον οικονομικό και αν γίνεται και με διπλή έξοδο ας ποστάρει κανένα λινκ.

Θα έχεις συνέχεια δηλαδή τον ασύρματο φορτιστή στην πρίζα, σωστά; Κάτι αντίθετο που κάνουμε με τον επιτραπέζιο φορτιστή. Δε θα υπάρχει θέμα;

129026.png?1640591734

Θα έχεις συνέχεια δηλαδή τον ασύρματο φορτιστή στην πρίζα, σωστά; Κάτι αντίθετο που κάνουμε με τον επιτραπέζιο φορτιστή. Δε θα υπάρχει θέμα;

σκέφτομαι να το έχω σε πολυμπριζο με διακόπτη on off και έτσι όποτε κάθομαι στο γραφείο να ανάβω τον διακόπτη, για να μην καίει όλη την ώρα χωρίς λόγο.

Γνωρίζω πως καλό θα ήταν να τον βγάζουμε απ' την πρίζα, αλλά εγώ από το iPhone και μετά που ήθελαν φόρτιση κάθε μέρα, όλους τους φορτιστές τους έχω μόνιμα σε ένα πολύπριζο στο κομοδίνο.

Το ίδιο θα κάνω και με τον επαγωγικό :O

Εγώ πάντως στον ασύρματο που περιμένω θα βάζω για ρεύμα τον φορτιστή του Nexus. Το καλό είναι ότι το usb καλώδιο που συνοδεύει τον φορτιστή, απ'οτι διάβασα είναι σχετικά μακρύ, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά

κριτικές

Κι έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει το όνομα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2976319. Έχει δικό του νήμα στο xda και από τις τελευταίες σελίδες, όλοι ζητάνε refund ή αντικατάσταση με κάποιο καινούργιο μοντέλο(που ακόμη δεν κυκλοφόρησε). Μακάρι όσοι τον παραγγείλατε να σας βγει καλός

Edited by hara75gr

Κι έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει το όνομα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2976319. Έχει δικό του νήμα στο xda και από τις τελευταίες σελίδες, όλοι ζητάνε refund ή αντικατάσταση με κάποιο καινούργιο μοντέλο(που ακόμη δεν κυκλοφόρησε). Μακάρι όσοι τον παραγγείλατε να σας βγει καλός

Ευτυχώς δεν παράγγειλα αυτόν. αυτός όντως έβγαλε πρόβλημα και κοστίζει και κοντά στα 40 ευρώ! εγώ πήρα έναν απλό με 5 ευρώ!

ps: μέχρι να ανοίξω το λινκ σου έλεγα πόσο γκαντέμης είμαι!:p

Εγώ μόλις τσίμπησα αυτόν τον φτηνιάρικο από μια αγγελία. Το ebay βρίθει από τέτοιους.

Τον έχω συνδεδεμένο στο PC (usb 2.0) και από 60% δίνει 2 ώρες until full.

Αν θέλει κανα 3λεπτο για 1%, τότε θέλει ένα 5ωρο από 0% στα 100%, υπολογίζω. Not bad, δεν θα μένει και η μπαταρία φορτισμένη με 100% όταν το βάζω να φορτίσει το βράδυ.

Ισχύει ότι το Nexus 6 δεν φορτίζει ασύρματα σβηστο; διάβαζα ότι και σβηστο να το βάλεις στον ασύρματο φορτιστή ανάβει μόνο του

Εγώ περιμένω αύριο τον choe upgraded qi wireless charger στα 19 δολάρια από αμαζον και μια θηκουλα diztronic flexible στα 10 δολάρια. Δευτέρα έφυγαν από αμαζον, Τρίτη ήταν στη virtual address στη νέα Υόρκη, Τετάρτη Λονδίνο, σήμερα Αθήνα, αύριο Πάτρα. Μεταφορικά 10 ευρώ

Edited by oregon

Ισχύει ότι το Nexus 6 δεν φορτίζει ασύρματα σβηστο; διάβαζα ότι και σβηστο να το βάλεις στον ασύρματο φορτιστή ανάβει μόνο του

Εγώ περιμένω αύριο τον choe upgraded qi wireless charger στα 19 δολάρια από αμαζον και μια θηκουλα diztronic flexible στα 10 δολάρια. Δευτέρα έφυγαν από αμαζον, Τρίτη ήταν στη virtual address στη νέα Υόρκη, Τετάρτη Λονδίνο, σήμερα Αθήνα, αύριο Πάτρα. Μεταφορικά 10 ευρώ

Ορίστε?Πως το έκανες αυτό με το αμερικάνικο amazon και ήρθαν τόσο γρήγορα και φθηνά?:!:

Είχα πάρει πριν κάτι μήνες την προσφορά του Shop and ship για lifetime συνδρομή με 5$. Αυτή η συνδρομή σου δίνει διάφορες virtual addresses ανα τον κόσμο.

Η χρέωση από τη virtual address μέχρι το σπίτι σου είναι 8,60 ευρώ συν ΦΠΑ για μισό κιλό δέμα.

Όσον αφορά την Amazon, έχει προσφορά για 1 μήνα δωρεάν trial συνδρομή στο Amazon prime, με το οποίο Amazon prime έχεις δωρεάν εγγυημένη παράδοση εντός 2 ημερών οπουδήποτε στην Αμερική

Και πάλι, το "Τρίτη στην virtual address, Τετάρτη Λονδίνο" είναι πολύ γρήγορα... :P

Έρχονται με κούριερ. Για μικρό πράγματα είναι μια χαρά λύση [ATTACH]61692[/ATTACH]

• The title was changed to [Google Nexus 6] Αξεσουάρ