Jump to content

[Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά μόλις πήρα νεξους 6 μία βοήθεια πως ρουταρουμε για να ξεκινήσουμε τα φλασαρισματα ? Επίσεις πια τον προτείνεται για σταθερότητα και μπαταρία ?ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά κατέβασε το nexus root toolkit και κάνεις τα πάντα αυτοματοποιημένα. Πρώτα ξεκλειδωνεις bootloader, εφόσον θα φλασάρεις custom rom και μετά ασχολείσαι με τα υπόλοιπα. Υπόψη ότι γίνεται πλήρες wipe, οπότε πρώτα backup τα πάντα. Μέσα από εκεί φλασαρεις και custom recovery. Καλορίζικο το θηρίο!!!

http://www.wugfresh.com

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

PureNexus και εισαι ησυχος.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• 5 weeks later...

Καλημέρα,

Είμαι με Chroma εδώ και καιρό χωρίς θέματα αλλά τελευταία απέκτησα τρελό battery drain από το "Σύστημα Android". Το πιο περίεργο είναι ότι το τηλεφωνο λειτουργεί κανονικά μέσα στη μέρα αλλά μόλις μπει σε airplane mode αρχίζει το drain :confused: Τσεκάρετε screenshot απο χτες το βράδυ, μπήκε με ~75% μπαταρία σε airplane γυρω στις 12-1 κ ξεκίνησε η κατρακύλα. Το πρωί το βρήκα ψόφιο κ ευτυχώς με ξύπνησαν κάτι θόρυβοι απέξω.

Πως μπορώ να δω αν οφείλεται σε κάποια εφαρμογή γιατί λογικά το Συστημα Android δεν ειναι κατι που μπορω να πειραξω. Wakelock detector ισως;

http://img.photobucket.com/albums/v361/No_need_2_r_gue/N6/2016-05-26%2008.12.19_zpsypeejfr7.png

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

είναι bug των google play services (κολάει το backup) και το έχουν σχεδόν όλοι...αναμένεις το νέο update...μέχρι τότε, απλά όταν το βγάζεις από την φόρτιση , καπάκι κάνε το restart. ;)

είναι bug των google play services (κολάει το backup) και το έχουν σχεδόν όλοι...αναμένεις το νέο update...μέχρι τότε, απλά όταν το βγάζεις από την φόρτιση , καπάκι κάνε το restart. ;)

Μαλιστα, ευχαριστώ!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Κλασικά πράγματα.. Και στην aosip το έχω και κάνω ακριβώς αυτό..

Αυτό το bug το έχω το είχα και θα το έχουμε πάντα από ότι νομίζω. Μπορεί να βελτιωθεί για ένα μήνα αλλά πάλι τα ίδια. Με κούρασε πάρα πολύ το nexus μου δεν μπορείς να το έχεις για κύριο κινητό γιατί θα εκτεθείς.

Αυτό το bug το έχω το είχα και θα το έχουμε πάντα από ότι νομίζω. Μπορεί να βελτιωθεί για ένα μήνα αλλά πάλι τα ίδια. Με κούρασε πάρα πολύ το nexus μου δεν μπορείς να το έχεις για κύριο κινητό γιατί θα εκτεθείς.

:blink: Δε νομίζω να φταίει η συσκευή αυτή καθαυτή. Έχω το κινητό 1,5 χρόνο με διάφορες rom και το bug δεν υπήρχε ποτέ.

Εμφανίστηκε πριν 1 μήνα αλλά ήδη έφυγε από μόνο του. Χαρακτηριστικά χτες το βράδυ φόρτισα μεχρι το 95% περίπου, το έβγαλα από την πρίζα και το έβαλα σε flight mode χωρίς να κάνω ούτε reboot ούτε τίποτα, πρίζα και ύπνος κατευθείαν και απ'οτι φαίνεται όλα κυλάνε κανονικά ξανά από άποψη κατανάλωσης, ορίστε και screenshot:

http://img.photobucket.com/albums/v361/No_need_2_r_gue/N6/Screenshot_20160530-113411_zps1xlfrr0i.png

Εμένα μου εμφανίζεται αρκετά συχνά το bug αλλά δεν με ενοχλεί. Φορτίζω παντού ακόμη και για λίγο, ποτέ δεν αφήνω την μπαταρία να πέσει πολύ, οπότε δεν έχω θέμα.

:blink: Δε νομίζω να φταίει η συσκευή αυτή καθαυτή. Έχω το κινητό 1,5 χρόνο με διάφορες rom και το bug δεν υπήρχε ποτέ.

Εμφανίστηκε πριν 1 μήνα αλλά ήδη έφυγε από μόνο του. Χαρακτηριστικά χτες το βράδυ φόρτισα μεχρι το 95% περίπου, το έβγαλα από την πρίζα και το έβαλα σε flight mode χωρίς να κάνω ούτε reboot ούτε τίποτα, πρίζα και ύπνος κατευθείαν και απ'οτι φαίνεται όλα κυλάνε κανονικά ξανά από άποψη κατανάλωσης, ορίστε και screenshot:

http://img.photobucket.com/albums/v361/No_need_2_r_gue/N6/Screenshot_20160530-113411_zps1xlfrr0i.png

Εγώ δεν άλλαξα rom έχω της Google. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για το κινητό της Google και όχι ένα οποιοδήποτε. νομίζω ότι θα έπρεπε να δουλεύει απροβλημάτιστα. Είχα iPhone και δούλευε και δουλεύει ακόμη τέλεια πηρα το nexus για να μην εχει προβλήματα και να μην κολλάει αλλά το μετάνιωσα για την αλλαγή. Δηλαδή φαντάζομαι τι γίνεται στα υπόλοιπα android. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναφέρει κανεις προβλήματα με το android ενώ σε ξένες ιστοσελίδες εχει πάρα πολλά. Νομίζω ότι έχουν μάθει όλοι να ζούνε με τα προβλήματα. Μπορείς να φανταστείς τι θα γινοτανε άμα είχε αυτά τα προβλήματα το iPhone?

Εγώ δεν άλλαξα rom έχω της Google. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για το κινητό της Google και όχι ένα οποιοδήποτε. νομίζω ότι θα έπρεπε να δουλεύει απροβλημάτιστα. Είχα iPhone και δούλευε και δουλεύει ακόμη τέλεια πηρα το nexus για να μην εχει προβλήματα και να μην κολλάει αλλά το μετάνιωσα για την αλλαγή. Δηλαδή φαντάζομαι τι γίνεται στα υπόλοιπα android. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναφέρει κανεις προβλήματα με το android ενώ σε ξένες ιστοσελίδες εχει πάρα πολλά. Νομίζω ότι έχουν μάθει όλοι να ζούνε με τα προβλήματα. Μπορείς να φανταστείς τι θα γινοτανε άμα είχε αυτά τα προβλήματα το iPhone?

Να σου πω την εμπειρία μου με το iphone 5 που μου δίνει η δουλειά; Ασ'το καλύτερα, στο συρτάρι το χω και κάθεται ένα χρόνο. Αλλά είμαστε off-topic εδώ, το νήμα είναι για βελτιώσεις/τροποποιήσεις. Τα όποια προβλήματα ειδικά απο τη στιγμή που δεν είσαι με custom rom πάνε στο γενικό νήμα του Ν6.

Και εννοείται ότι πρέπει να δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς rom, και δουλεύει. Για περιπου ενα εξάμηνο το είχα με το stock software. Τι προβλήματα να αναφέρω όταν δεν έχω προβλήματα; Σοβαρά το γράφω αυτό. Είχα να ανανεώσω rom κάτι μήνες επειδή δούλευε ρολόι.

• 1 month later...

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς τα εικονίδια σήματος, μπαταρίας κτλ να έχουν μείνει αποτυπωμενα στην οθόνη; είναι φυσιολογικό ή πάμε για επισκευή;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι λογικά το κλασικό πρόβλημα των amoled οθονών, το γνωστό burn in. Δες εδώ http://www.makeuseof.com/tag/save-screen-prevent-burn-in-amoled-screens/. Υπάρχουν θεωρητικά εφαρμογές που το μειώνουν αυτό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργούν. Για service δύσκολο το βλέπω, εκτός αν πληρώσεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις καμιά εφαρμογή κατά νου;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω, όχι. Βασικά όμως αν κάνεις search με τη λέξη amoled στο Playstore πιστεύω θα σου βγάλει αρκετές. Κάνε μια δοκιμή.

• 2 weeks later...

Καλημέρα παίδες. Λοιπόν, ευτυχής κάτοχος και εγώ του Nexus 6. Μόλις χθες ανακάλυψα αυτό το thread:p Λοιπόν, έχω ένα θέμα με custom kernel, και συγκεκριμένα τον ElementalX. Σε Chroma, και Dirty Unicorns, καθώς και σε Stock, όταν ανοίγω την Google Camera, στην αρχή για λίγο δουλεύει κανονικά, αλλά μετά δυσκολεύεται να κάνει focus, και μου βγάζει κάτι πολύχρωμες γραμμές στην οθόνη. Η εικόνα δεν χάνεται, απλά η κάμερα δεν κάνει focus και βγάζει αυτές τις γραμμές!!! Σε όλες τις προαναφερθείσες rom, αν τις έχω χωρίς ElementalX, αλλά με τον stock kernel, όλα άψογα. Υποθέτω πως είναι θέμα του ElementalX. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

Υ.Γ.1. Ποιον kernel προτιμάτε εσείς;

Υ.Γ.2. Undervolt έχετε κάνει; Γιατί εγώ, στα -50mV έχω διαφορά στις θερμοκρασίες, αλλά όχι μεγάλη, μάλλον μικρή θα την έλεγα. Στα -70mV έχω μεγάλη διαφορά, δεν ξεπερνάει τους 38 βαθμούς, και την περισσότερη ώρα είναι στους 36, αλλά είχα κάτι ψιλοθεματάκια με το stability (μπορεί να φταίει και η rom).

Υ.Γ.3. Τώρα είμαι με Resurrection Remix.

Θάνος :)

Σε Pure Nexus + Elemental X δεν έχω πρόβλημα.

Επειδή τα νούμερα του UV μου φαίνονται μεγάλα, έχεις δοκιμάσει με τη stock τάση, μήπως εκεί είναι το πρόβλημα;

Sent from Nexus 6

Σε Pure Nexus + Elemental X δεν έχω πρόβλημα.

Επειδή τα νούμερα του UV μου φαίνονται μεγάλα, έχεις δοκιμάσει με τη stock τάση, μήπως εκεί είναι το πρόβλημα;

Sent from Nexus 6

Το πρόβλημα με την κάμερα εμφανίζεται σε stock ταση. Εγώ με την ταση λίγες μέρες εχω που άρχισα να παίζω. Είδα αρκετούς που το πήγαιναν -50, αλλά διάβασα πως και -70 πάει.

Το πρόβλημα με την κάμερα εμφανίζεται σε stock ταση. Εγώ με την ταση λίγες μέρες εχω που άρχισα να παίζω. Είδα αρκετούς που το πήγαιναν -50, αλλά διάβασα πως και -70 πάει.

Άρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Όταν λες ότι στην αρχή δουλεύει σωστά, αλλά μετά αργεί και βγάζει γραμμές, εννοείς μετά από συνεχόμενη χρήση, και μετά από πόση ώρα; Για να κάνω δοκιμή στο δικό μου.

Sent from Nexus 6

Άρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Όταν λες ότι στην αρχή δουλεύει σωστά, αλλά μετά αργεί και βγάζει γραμμές, εννοείς μετά από συνεχόμενη χρήση, και μετά από πόση ώρα; Για να κάνω δοκιμή στο δικό μου.

Sent from Nexus 6

Κοίτα, μερικές φορές θα βγάλω μια δυο φωτο, και μετά θα αρχίσει. Μερικές φορές θα ανοίξω την κάμερα και δεν θα μπορώ να βγάλω φωτο. Άλλες, σπάνιες, βέβαια, φορές δεν εχω θεμα, βγάζω κανονικά. Επίσης, μετα απο reboot δεν φτιάχνει, μονο κάποιες σπάνιες φορές. Γενικά, πολύ περίεργα όλα. Flu τέρμα. Ότι του καπνίσει.

Κοίτα, μερικές φορές θα βγάλω μια δυο φωτο, και μετά θα αρχίσει. Μερικές φορές θα ανοίξω την κάμερα και δεν θα μπορώ να βγάλω φωτο. Άλλες, σπάνιες, βέβαια, φορές δεν εχω θεμα, βγάζω κανονικά. Επίσης, μετα απο reboot δεν φτιάχνει, μονο κάποιες σπάνιες φορές. Γενικά, πολύ περίεργα όλα. Flu τέρμα. Ότι του καπνίσει.

Άνοιξα την κάμερα αρκετές φορές, τράβηξα και μερικές φωτογραφίες, όλα φυσιολογικά χωρίς πρόβλημα.

Sent from Nexus 6

Άνοιξα την κάμερα αρκετές φορές, τράβηξα και μερικές φωτογραφίες, όλα φυσιολογικά χωρίς πρόβλημα.

Sent from Nexus 6

Χμμμμ, τι να πω, δεν ξέρω. Θα δοκιμάσω και με άλλους kernel, καθώς και με άλλη έκδοση του elementalX

Χμμμμ, τι να πω, δεν ξέρω. Θα δοκιμάσω και με άλλους kernel, καθώς και με άλλη έκδοση του elementalX

Εγώ είμαι στην τελευταία PN με security patches Αυγούστου και Elementax X 3.18.

Sent from Nexus 6

• The title was changed to [Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις