georkouk Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εμένα μετά το 1% κλείνει αν το αφήσω να κλείσει μόνο του Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 όντας ρουτ, γνωρίζετε πως μπορούμε να κάνουμε battery calibration ? Επειδή φλασάρισμα στο φλασάρισμα, όταν φτάνει το 5-7% κλέινει αμέσως με ένδειξη 0%, πράγμα που υποθέτω σημαίνει πως την έχω φθήρει κατά περίπου 7%. Δοκίμασα με κατι battery calibration apps αλλα δεν κατάφερα να μηδενίσω την διαφορά και να εμφανίσω την πραγματική ποσότητα. Ίσως και να μην γίνεται να φτιάξει αυτό Στο παρακάτω άρθρο γράφει ότι οι "smart" μπαταρίες μπορούν να εκμεταλλεύονται τις περιστασιακές πλήρεις αποφορτίσεις για να αυτορυθμιστούν (self-calibration) ώστε να μην δίνουν λανθασμένη ένδειξη (π.χ. είναι κοντά στο 0% και δείχνει 15%) http://batteryuniversity.com/learn/article/battery_calibration Εφόσον κάνεις πλήρη αποφόρτιση και δεν φτιάχνει, μάλλον δεν είναι "smart" :-) Πολλές εφαρμογές για battery calibration, αν απαιτούν root μάλλον είναι για να σβήσουν το αρχείο με τα στατιστικά της μπαταρίας (batterystats.bin) Αλλά όπως γράφει στο παρακάτω άρθρο, τα στατιστικά της μπαταρίας είναι για να δείχνουν ποιες εφαρμογές χρησιμοποίησαν την μπαταρία, και δεν σχετίζονται με το διαθέσιμο επίπεδο της μπαταρίας που δείχνει η συσκευή https://plus.google.com/u/0/105051985738280261832/posts/FV3LVtdVxPT Άρα αυτού του είδους τα calibration apps δεν κάνουν τίποτα Η μπαταρία στα κινητά είναι το σημείο που έχει τεχνολογικά κολλήσει Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά Έχε πρόχειρους περισσότερους φορτιστές. Οι τιμές των quick charge αυτοκινήτου έχουν πέσει: http://www.amazon.co.uk/Aukey-Charger-Adapter-AIPower-Included/dp/B00WWPGB2C Έχε και ένα battery bank για τις εκδρομές, και είσαι οκ: http://www.amazon.co.uk/Aukey-10000mAh-Portable-External-Supported/dp/B00UL6MUMY Η ζωή της μπαταρίας μετριέται με κύκλους https://www.apple.com/batteries/why-lithium-ion/ Αν μετά από 1.5-2 χρόνια η χωρητικότητα της έχει πέσει κάτω από το 80% της χωρητικότητας όταν ήταν καινούργια, αν σε ενοχλεί το στέλνεις στην αντιπροσωπεία για αντικατάσταση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Η συσκευή πρέπει να κλείνει όταν η μπαταρία δείχνει 0% ή 1%. Βέβαια, για την προστασία της, μπορεί να υπάρχει άλλο ένα 5% για παράδειγμα, αλλά στον χρήστη δείχνει άδεια. Σε όσους κλείνει ~5%, φορτίστε πλήρως τη συσκευή, μπείτε σε fastboot mode, πηγαίνετε στο bootloader logs και κρατήστε πατημένο το power μέχρι να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. Στη συνέχεια, αφήστε το να πέσει χαμηλά η μπαταρία και ελέγξτε αν κλείσει ξανά στο ίδιο ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις παιδιά :) Η συσκευή παλια εκλεινε στο 0-1%, πλεον μου εχει κλεισει και στο 9% (και με custom και με stock rom). Θα δοκιμάσω ολα οσα μου προτείνατε. Battery bank έχω παρει ηδη, απλα ηθελα να δω πως μπορω να φτιαξω αυτή την "ανωμαλία". Οταν ειναι να αλλάξω μπαταρία θα το κάνω μόνος πάντως, γιατί το κόστος δεν είναι αντικειμενικό και δεν δίνω τόσα λεφτά για μια αλλαγή :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ... Σε όσους κλείνει ~5%, φορτίστε πλήρως τη συσκευή, μπείτε σε fastboot mode, πηγαίνετε στο bootloader logs και κρατήστε πατημένο το power μέχρι να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. ... Αυτό λογικά σβήνει τα battery stats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 15%;;;; είσαι με Custom rom; και αν ναι με ποια; Είμαι με την τελευταία stable Cataclysm. Σκέφτομαι την επόμενη να την περάσω με τελείως clean install, να δω αν θα έχει διαφορά. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Είμαι με την τελευταία stable Cataclysm. Σκέφτομαι την επόμενη να την περάσω με τελείως clean install, να δω αν θα έχει διαφορά. Μπορεί να φταίει η ρομ που σου κλείνει τόσο νωρίς. Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ σε μια παλιότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αυτό λογικά σβήνει τα battery stats Μου το έκανε κι εμένα παλιότερα και με αυτό λύθηκε. Πλέον, έχω πολύ καιρό να το αφήσω να πέσει τόσο χαμηλά, οπότε δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Η συσκευή πρέπει να κλείνει όταν η μπαταρία δείχνει 0% ή 1%. Βέβαια, για την προστασία της, μπορεί να υπάρχει άλλο ένα 5% για παράδειγμα, αλλά στον χρήστη δείχνει άδεια. Σε όσους κλείνει ~5%, φορτίστε πλήρως τη συσκευή, μπείτε σε fastboot mode, πηγαίνετε στο bootloader logs και κρατήστε πατημένο το power μέχρι να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. Στη συνέχεια, αφήστε το να πέσει χαμηλά η μπαταρία και ελέγξτε αν κλείσει ξανά στο ίδιο ποσοστό. εξαιρετικός! έκανα όσα είπες, έπαιξα Mortal kombat για 2 ώρες (την έλιωσε την μπαταρία :p :lol: ), και έσβησε επιτέλους στο 0% !! thanks! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 εξαιρετικός! έκανα όσα είπες, έπαιξα Mortal kombat για 2 ώρες (την έλιωσε την μπαταρία :p :lol: ), και έσβησε επιτέλους στο 0% !! thanks! Άψογα!. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Απο περιέργεια, γνωρίζουμε γιατί η Chroma έχει μείνει στην έκδοση της 10/12; Συνηθως ειχε update καθε 7 ημέρες ή και συχνότερα. Παρεπιπτόντως είμαι ακόμα στην 6.0. Χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές στο superSU για να περάσουμε rom με 6.0.1; (πχ. Chroma 6.0.1 r3) Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Απο περιέργεια, γνωρίζουμε γιατί η Chroma έχει μείνει στην έκδοση της 10/12; Συνηθως ειχε update καθε 7 ημέρες ή και συχνότερα. Παρεπιπτόντως είμαι ακόμα στην 6.0. Χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές στο superSU για να περάσουμε rom με 6.0.1; (πχ. Chroma 6.0.1 r3) Πέρνα την Pure. Είναι καλύτερη από την chroma και πιο ενημερωμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Απο περιέργεια, γνωρίζουμε γιατί η Chroma έχει μείνει στην έκδοση της 10/12; Συνηθως ειχε update καθε 7 ημέρες ή και συχνότερα. Παρεπιπτόντως είμαι ακόμα στην 6.0. Χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές στο superSU για να περάσουμε rom με 6.0.1; (πχ. Chroma 6.0.1 r3) Ή επίσημη εξηγηση του dev ήταν ότι είχε εξετάσεις για το κολέγιο και δεν είχε χρόνο όμως πιστεύω ότι βαθύτερη αιτία είναι ότι προσπαθεί να ξεχαστεί το γεγονος ότι αρκετοί dev (μεταξύ αυτών και αυτός της pure ) τον κατηγόρησαν ότι το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει τις ρομ των άλλων και ότι δεν μπορεί να γράψει ούτε μια εντολή κώδικα μόνος του.... Edited January 7, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πέρνα την Pure. Είναι καλύτερη από την chroma και πιο ενημερωμένη Ή επίσημη εξηγηση του dev ήταν ότι είχε εξετάσεις για το κολέγιο και δεν είχε χρόνο όμως πιστεύω ότι βαθύτερη αιτία είναι ότι προσπαθεί να ξεχαστεί το γεγονος ότι αρκετοί dev (μεταξύ αυτών και αυτός της pure ) τον κατηγόρησαν ότι το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει τις ρομ των άλλων και ότι δεν μπορεί να γράψει ούτε μια εντολή κώδικα μόνος του.... Ενδιαφέροντα! Ρε παιδιά το πόσο βαριέμαι να στήνω δεν περιγράφεται όμως... Χωρίς υπερβολή το στήσιμο του κινητού μου παίρνει 3πλάσιο+ χρόνο από το να ξαναστήνω το pc. Κ δε νομιζω οτι το TB θα λυσει το πρόβλημα. Εκτός από το να κατέβουνε όλες οι εφαρμογές μια μια, έχουμε: Ρυθμίσεις Τηλεφώνου, Ρυθμίσεις rom, ρυθμίσεις περιβάλλοντος (οργανωση home screen κ widgets), Προσθηκη μιας σειράς Ασυρματων δικτυων, σετάρισμα διαφόρων email account (exchange κ pop3) που παίρνουν χαλαρά πάνω από μέρα, εκτός του ότι δε θυμαμαι κ όλες τις αλλαγες που ειχα κανει προκειμένου να ερθει τελικά το τηλ. εκεί ακριβώς που το θέλω. Εσεις πόσο χρονο χρειαζεστε για να ειναι το τηλ ακριβως εκει που το ειχατε πριν το factory reset καθε φορα; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ενδιαφέροντα! Ρε παιδιά το πόσο βαριέμαι να στήνω δεν περιγράφεται όμως... Χωρίς υπερβολή το στήσιμο του κινητού μου παίρνει 3πλάσιο+ χρόνο από το να ξαναστήνω το pc. Κ δε νομιζω οτι το TB θα λυσει το πρόβλημα. Εκτός από το να κατέβουνε όλες οι εφαρμογές μια μια, έχουμε: Ρυθμίσεις Τηλεφώνου, Ρυθμίσεις rom, ρυθμίσεις περιβάλλοντος (οργανωση home screen κ widgets), Προσθηκη μιας σειράς Ασυρματων δικτυων, σετάρισμα διαφόρων email account (exchange κ pop3) που παίρνουν χαλαρά πάνω από μέρα, εκτός του ότι δε θυμαμαι κ όλες τις αλλαγες που ειχα κανει προκειμένου να ερθει τελικά το τηλ. εκεί ακριβώς που το θέλω. Εσεις πόσο χρονο χρειαζεστε για να ειναι το τηλ ακριβως εκει που το ειχατε πριν το factory reset καθε φορα; Πολλά από αυτά που λες τα κάνει το titanium back up. Όπως να σώσει wifi access points, τα account σου κτλ. Και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις μια μια τις εφαρμογές σου το κάνει μόνο του. Είναι πολύ καλό εργαλείο που σου γλυτώνει άπειρο χρόνο. Επίσης αν έχεις κάποιον launcher όπως τον nova που έχω εγώ αφού κάνεις restore σου επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις του και την homescreen σου. Αυτό που δεν γλυτώνεις είναι να ξανακάνεις από την αρχή τις ρυθμίσεις του κινητού. Εμένα σύνολο το flash μαζί με το να φέρω το κινητό στα μέτρα μου παίρνει 1 ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Παιδιά προσοχή το titanium... εχει θέματα η επαναφορά των εφαρμογών+data με την 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Παιδιά προσοχή το titanium... εχει θέματα η επαναφορά των εφαρμογών+data με την 6.0.1 Αυτό. Από μια φορά που μου τα έκανε χάλια με μια προηγούμενη έκδοση (εποχές android 4) έπαψα να το χρησιμοποιώ, συν ότι έχω την αίσθηση (μπορεί λανθασμένα κάποιες φορές) ότι δεν γίνεται "καθαρά" το στήσιμο. Ίσως του ξαναδώσω μια ευκαιρία. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καλημέρα παιδια... Λοιπόν , για όσους δεν το πήραν χαμπάρι εχθές είχαμε μεγάλη αλλαγή απο Franco Kernel μερια έβγαλε τον r42 και πλέων μπορείτε να τον βάλετε σε όποια rom θέλετε... είτε cm είτε aosp , το δοκίμασα σε cm official ,Pure Nexus και darkatt και πέρασε άμεσα χωρις κανένα θεμα και δούλευαν ολα ρολόι... και μην ξεχασω και το βασικό δεν χρειάζεται πλέων να περνάμε παλι το Supersu μετα τον FK. Για οσους θελήσουν να τον περάσουν για την πρώτη φορα χρειάζεται να περάσετε την rom απο πάνω πάλι για να φύγει ο κερνελ που έχετε αν έχετε κάποιον custom kernel . Θα αναβαθμίσει και την εφαρμογή FKupdater για να συμβαδίσει με τον νεο τρόπο φλασαρισματος . Εδω το λινκ για απευθείας download- http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3611865&d=1452922438 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Γιατί όπως είπε και ο ίδιος Χάρη , έχανε πολλούς πελάτες με τον παλιό τρόπο εγκατάστασης Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Γιατί όπως είπε και ο ίδιος Χάρη , έχανε πολλούς πελάτες με τον παλιό τρόπο εγκατάστασης Εεεετσι ακριβώς Στέφανε... Έρχεται και σε εσάς τώρα... Λογικά αφού δεν υπήρξαν θέματα με τον νέο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Έχω τον ElementalX 3.08 τώρα. Ποιόν θεωρείτε καλύτερο; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Έχω τον ElementalX 3.08 τώρα. Ποιόν θεωρείτε καλύτερο; Δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος, καλύτερος είναι αυτός που θα σε καλύψει εσένα σε αυτά που ζητάς... Και μόνο με δοκιμές θα το καταλάβεις, να ξέρεις ότι οι κερνελ δεν έχουν μαγικές ιδιότητες και οι dev τους πολλά απ αυτά τα ωραία παχιά λόγια που υπόσχονται είναι μουφα και απλά στα παρουσιάζουν λουστραρισμενα για να σε τραβήξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Build 6.0.1 MMB29Q Released https://developers.google.com/android/nexus/images#shamu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ωραία, αναμένουμε και τα updates από τις custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Είμαι με Chroma πλέον. Σταθερότατη και πολύ smooth. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts