Jump to content

[Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanks για την ενημέρωση. Δυστυχώς χρησιμοποιώ πολύ bt οπότε υπομονή για την επόμενη :)

Όταν λες εντελώς στοκ στο αρχικό σου μύνημα, δεν έχεις ρουτ και custom recovery? Από στοκ recovery δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

εντελώς στοκ καθώς δεν το εχω χρησιμοποιησει ουτε ωρα..

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanks :D ! του εβγαλα ενα μηδενικο και τον ασσο και εβαλα το 5 μπροστα. Επειδη με μπερδεψαν τα πολλα μηδενικα για αυτο στο ρωταω ετσι, σωστα το εκανα?

Διαίρεσε το με το 2 βρε για να μην μπερδεύεσαι ;) Δε θυμάμαι τι νούμερο είχε, μιας και τώρα είμαι πάλι με franco & vomer tweaks.

Σήμερα πήρα το δικό μου...Κάνω λοιπόν το αρχικό σετάρισμα -αυτόματα τράβηξε ρυθμίσεις κτλ απο το Note- και κάποια στιγμή ήρθε η ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 5.1...

Έχουν περάσει 2 ώρες και ακόμα κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών ξανά και ξανά. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Φτάνει μέχρι τέλους (127 εφαρμογές) κάνει reboot και δώστου ξανά βελτιστοποίηση...

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Σήμερα πήρα το δικό μου...Κάνω λοιπόν το αρχικό σετάρισμα -αυτόματα τράβηξε ρυθμίσεις κτλ απο το Note- και κάποια στιγμή ήρθε η ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 5.1...

Έχουν περάσει 2 ώρες και ακόμα κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών ξανά και ξανά. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Φτάνει μέχρι τέλους (127 εφαρμογές) κάνει reboot και δώστου ξανά βελτιστοποίηση...

Όχι ρε φίλε τι δύο ώρες, βαριά 5 λεπτά πρέπει

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Στο recovery αναφέρει το εξης: device LOCKED, status code 2. Ήταν στο ρεύμα όταν έκανε την επανεκκίνηση για να εγκατασταθεί η ενημέρωση συστήματος. Και έκτοτε κάνει αυτό το σαν boot loop όταν είναι στην φάση εκκίνησης όπου κάνει βελτιστοποιηση εφαρμογών...

Όταν φτάσει στο τέλος κάνει reboot και ξανά από την αρχή...

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Μπες στο recovery και κάνε wipe data, κάτι έχει στραβώσει

Πήγα. Μου βγάζει το ρομποτάκι και γράφει: καμία εντολή..

Είναι δυνατόν να "brick-αρε" η συσκευή από το ota;;;

Δημήτρης

Πήγα. Μου βγάζει το ρομποτάκι και γράφει: καμία εντολή..

Είναι δυνατόν να "brick-αρε" η συσκευή από το ota;;;

Εκεί στο ρομποτάκι, πάτα Pwr + Vol Up.

Ούτε αυτό έκανε κάτι. Οπότε βρήκα ένα οδηγό και φλάσαρα από την αρχή την official rom. Όλα πήγαν μια χαρά και ήδη έχει περάσει και τις δυο αναβαθμίσεις συστήματος (5.1 και 5.1.1)...
Δημήτρης

Ούτε αυτό έκανε κάτι. Οπότε βρήκα ένα οδηγό και φλάσαρα από την αρχή την official rom. Όλα πήγαν μια χαρά και ήδη έχει περάσει και τις δυο αναβαθμίσεις συστήματος (5.1 και 5.1.1)...

Σε παίδεψε λίγο, αλλά όλα καλά.

Έβαλα PureNexus τελικά. Μα πόσο γρήγορη είναι! Και πρώτη φορά έχω κάτι παραπάνω από 4 ώρες SOT (φυσικά τρέχουν άπειρα syncs από πίσω) με τον στοκ κέρνελ.

129026.png?1640591734

Έβαλα PureNexus τελικά. Μα πόσο γρήγορη είναι! Και πρώτη φορά έχω κάτι παραπάνω από 4 ώρες SOT (φυσικά τρέχουν άπειρα syncs από πίσω) με τον στοκ κέρνελ.

Κατ'εμέ είναι η καλύτερη custom αυτή τη στιγμή. Κάνε ένα check και με αυτή ρε Bill για το θέμα της πτώσης σήματος σε κλήσεις. Την έχω βγάλει (μετά λύπης μου) εδώ και πέντε μέρες και έχω γυρίσει σε στοκ για να δοκιμάσω το παραπάνω πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι αυτές τις μέρες η official δεν μου έχει κάνει ούτε κιχ ακόμη και σε δύσκολα μέρη.

Πάρη μου το έκανε και εμένα αυτό με το σήμα ,τώρα τις τελευταίες μέρες που μιλούσα πολύ είχα θέμα μια δυο φορές .

Σήμερα έβαλα την τελευταία εκδοσή που έβγαλε και το παρακολουθώ .

Samsung galaxy s21+

Πάρη μου το έκανε και εμένα αυτό με το σήμα ,τώρα τις τελευταίες μέρες που μιλούσα πολύ είχα θέμα μια δυο φορές .

Σήμερα έβαλα την τελευταία εκδοσή που έβγαλε και το παρακολουθώ .

Τι στο καλό ρε Μιχάλη, τώρα πίνω καφέ στην παραλία και μου κρέμασαν τα data, έβαλα airplane mode για να ξεκολλήσει, κάτι παρόμοιο με το θέμα κλήσεων. Για ότι νεότερο έχετε με την καινούρια έκδοση βάλτε φωνή.

Αν και μέχρι πρότεινος ήμουν λάτρης της CMTE (είχα αγοράσει και πολλά themes), διαπιστώνω ότι οι Layers based roms είναι σαφώς γρηγορότερες από τις CMTE based.

Ειδικά η PureNexus είναι απίστευτα γρήγορη, είχα ξεχάσει πως έπρεπε να είναι μια Νexus συσκευή.

Όσον αφορά το θέμα των κλήσεων θα το έχω στο νου μου και θα ενημερώσω.

129026.png?1640591734

Αν μεσω του wug toolkit βάλω την M developers 2 (79) θα πάρω την 3η εκδοση μέσω ΟΤΑ ?

Δυστυχώς το toolkit δεν υποστηρίζει αυτοματα την 3η εκδοση ακομα.

Ειναι οκ για καθημερινή χρήση ?

Παιδιά να ρωτησω, στην preview 3 σας κάνουν και εσάς force close τα chrome dev και beta ; Εμένα δε δουλεύουν καθόλου. Edited by Xander

Δώσε μου λινκ να τα κατεβασω και να δοκιμασω.

Ο κανονικός chrome πετάει....

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrome.dev

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrome.beta

Ναι ο κανονικός δεν έχει πρόβλημα αλλά προτιμώ τον dev γιατί δοκιμάζεις πρώτος όλα τα νέα features.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrome.dev

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrome.beta

Ναι ο κανονικός δεν έχει πρόβλημα αλλά προτιμώ τον dev γιατί δοκιμάζεις πρώτος όλα τα νέα features.

Με τον dev που δοκιμασία για αρκετή ώρα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Σχετικά με την αυτονομία ,μιλάμε για σχεδόν μια ώρα παραπάνω.

Συνεχώς ανοιχτό wifi,μισή ώρα δεδομένα και hands free bt πάει κοντά στις 5 ώρες.Δεν είμαι καν root .

Με την στοκ 5.1.1 ,root+ greenify πάνω από 4,30 ώρες δεν έβλεπα στην καλύτερη με την ίδια χρήση.

Edited by vadergr

Με τον dev που δοκιμασία για αρκετή ώρα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Σχετικά με την αυτονομία ,μιλάμε για σχεδόν μια ώρα παραπάνω.

Συνεχώς ανοιχτό wifi,μισή ώρα δεδομένα και hands free bt πάει κοντά στις 5 ώρες.Δεν είμαι καν root .

αυτό πρέπει να μου δημιουργεί πρόβλημα εμένα. ευχαριστώ για την δοκιμή

Αν και μέχρι πρότεινος ήμουν λάτρης της CMTE (είχα αγοράσει και πολλά themes), διαπιστώνω ότι οι Layers based roms είναι σαφώς γρηγορότερες από τις CMTE based.

Ειδικά η PureNexus είναι απίστευτα γρήγορη, είχα ξεχάσει πως έπρεπε να είναι μια Νexus συσκευή.

Όσον αφορά το θέμα των κλήσεων θα το έχω στο νου μου και θα ενημερώσω.

Πάνω σε αυτό να πω κ εγώ ότι με το που πέρασα 1-2 CM themes, έχω την αίσθηση ότι αρχίσανε ψιλοκαθυστερήσεις στις εναλλαγές εφαρμογών κ έφυγε αυτή η ακαριαία αμεσότητα της συσκευής. Πριν κ μετά το πέρασμα είχα Euphoria, πλέον πάω σε Pure Nexus μιας κ διαβάζω πολύ καλές κριτικές.

* Τα gapps που προτείνει είναι από 27.07 ! είναι οκ αυτό;

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πω πω σφεντόνα η PureNexus... αισθητή διαφορά με Euphoria, μου θύμισε αυτή την αίσθηση που είχα με στοκ όταν το άνοιξα για πρώτη φορά που είναι σαν να μπερδέυεται επειδή πηγαίνει πιο γρήγορα απ'τον εαυτό του! (φοβερή περιγραφή :lol: )
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

• The title was changed to [Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις