SergioChr Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Κάτοχος ν5,το βρήκα και γω στα 300 στη wind.Η αλήθεια είναι οτι λόγω μεγέθους δεν είχα σκοπό να το πάρα,αλλά τώρα με την προσφορά το ξανασκέφτομαι...Φοβάμαι οτι παραείναι τεράστιο,θα θέλει λογικά 2 χέρια ωστε να το χειριστείς...Γνώμες απο άτομα που έκανα την αλλαγη απ το 5 στο 6,πως σας φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κάτοχος ν5,το βρήκα και γω στα 300 στη wind.Η αλήθεια είναι οτι λόγω μεγέθους δεν είχα σκοπό να το πάρα,αλλά τώρα με την προσφορά το ξανασκέφτομαι...Φοβάμαι οτι παραείναι τεράστιο,θα θέλει λογικά 2 χέρια ωστε να το χειριστείς...Γνώμες απο άτομα που έκανα την αλλαγη απ το 5 στο 6,πως σας φαίνεται? κοίτα...είναι καθαρά προσωπική υπόθεση...ότι και να διαβάσεις, πρέπει να το πιάσεις για να καταλάβεις.. προσωπικά έκανα την μετάβαση και ΔΕΝ το μετανιώνω με τίποτα... ούτε πάω πίσω στις 5".... τις πρώτες μέρες θα σου φανεί περίεργο αλλά μετά ούτε που θα σου κακοφαίνεται... Είναι τόσο εξυπηρετική η οθόνη που πραγματικά την απολαμβάνεις.... Το μόνο που ίσως σε ξενίσει είναι όταν θες να γράψεις ένα sms που ομολογουμένως είναι δύσκολο με το ένα χέρι, αλλά οκ, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις... μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση χάνεις πολύ λίγα και κερδίζεις πολλά περισσότερα! εκτός του μεγέθους τώρα το εργαλείο είναι κτήνος! ΔΕΝ κολλάει πουθενά, ούτε ίχνος lag ( είμαι με stock rom + nova launcher + lean kernel) έχω ανοικτές (στο backround) πάνω από 30 apps, βασικά δεν τα κλείνω ποτέ (καθώς όπως λέει και το ρητό αχρησιμοποίητη ram = χαμένη ram) και πάει σφαίρα παντού, αυτονομία μέτρια έως καλή, 1 μέρα χαλαρά με ~ 4 ώρες οθόνη, wifi, data κτλ, αλλά normal χρήση... όχι κάτι extreme... για τιμή < 400 ευρώ καθαρό VFM.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Από gapps εγώ έβαλα από εδώ http://www.androidrootz.com/2015/03/download-android-51x-lollipop-pa-gapps.html τα pico. Και μετά έβαλα ότι ήθελα από το playstore. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις μετά τίποτα. Θα γίνεται κανονικά το update των gapp. Πολύ χρήσιμο το λίνκ:up: Σε περίπτωση που βάλω τα full gapps,μπορώ χειροκίνητα να απεγκαταστήσω κάποια που δεν θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πολύ χρήσιμο το λίνκ:up: Σε περίπτωση που βάλω τα full gapps,μπορώ χειροκίνητα να απεγκαταστήσω κάποια που δεν θέλω? Σίγουρα μπορείς να τα κάνεις dissable, αλλά για να τα απεγκαταστήσεις θα πρέπει να το κάνεις με κάποιο πρόγραμμα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σίγουρα μπορείς να τα κάνεις dissable, αλλά για να τα απεγκαταστήσεις θα πρέπει να το κάνεις με κάποιο πρόγραμμα. με titanium back up μπορεί να βγάλει όσα δεν θέλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σίγουρα μπορείς να τα κάνεις dissable, αλλά για να τα απεγκαταστήσεις θα πρέπει να το κάνεις με κάποιο πρόγραμμα. με titanium back up μπορεί να βγάλει όσα δεν θέλει.. Σε περίπτωση που θέλω να βάλω κάποιο άλλο gapp,το εγκαθιστώ πάνω απ το υπάρχων ή θα κάνει conflict?Έχω το stock και θέλω να βάλω κάποιο ελαφρύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Το δουλευω 2 μερες το κινητο...σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι, οπως ακριβως το περιμενα ειναι. Εχω παρατηρησει ομως κατι προβληματακια με τον ηχο και θελω να δω αν ειναι γενικα ή της συσκευης μου και χρηζουν service. Μερικες φορες (αρκετες) σε κληση κανει παρασιτα (ακομα και κατα το χτυπο του τηλεφωνου). Δεν εχουν σχεση με το ακουστικο γιατι τα κανει και σε ανοικτη ακροαση. Παρατηρησα οτι πιο πολυ τα κανει οταν ειμαι στο αυτοκινητο εν κινησει και λεω μηπως εχουν σχεση με το σημα, δηλαδη να μην διαχειρηζεται καλα το ασθενες/ασταθες σημα... Εχετε τετοια θεματα εσεις? Δοκιμασα να το περιορισω σε 2G και δε μου το εκανε στην επομενη κληση εν κινησει, αλλα δε ξερω αν ηταν θεμα τυχης... Επισης οταν το κλειδωνεις/ξεκλειδωνεις ο ηχος που ακουγεται μοιαζει λιγο περιεργος, ενδεχομενως σαν κομμενος, αλλα δε ξερω και τι θα ηθελε ο προγραμματιστεις να ακουγεται εκει για να κρινω... Εχετε αλλοι τετοια θεματακια με τον ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Είναι "feature" της Lollipop. Όλοι οι ήχοι ξεκινούν από πολύ χαμηλά και σταδιακά αυξάνουν. Δοκίμασε στο Facebook ή στο Messenger (που είναι σύντομοι οι ήχοι) και θα δεις ότι 4/5 φορές δεν πρόκειται να τους ακουσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 nano SIM παίρνει η συσκευή; Βγάζει κανονικά η Cosmote τέτοιες 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Βγάζει κανονικα και ναι παίρνει nanosim. 5 ευρώ για αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Βγάζει κανονικα και ναι παίρνει nanosim. 5 ευρώ για αλλαγή. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τελευταία off topic ερώτηση, ξέρεις αν η παραλαβή της γίνεται απευθείας ή θέλει κάποια διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πήγα χθες σε κατάστημα γερμανός και μου την άλλαξαν αμέσως και ενεργοποιήθηκε μόλις την πέρασα. Απλά πάρε τηλ πριν πας να σιγουρευτείς ότι έχουν γιατί σε ένα άλλο που πήγα πρώτα, μου είπαν ότι έχουν ελλειψη. Και την ταυτότητα μην ξεχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πήγα χθες σε κατάστημα γερμανός και μου την άλλαξαν αμέσως και ενεργοποιήθηκε μόλις την πέρασα. Απλά πάρε τηλ πριν πας να σιγουρευτείς ότι έχουν γιατί σε ένα άλλο που πήγα πρώτα, μου είπαν ότι έχουν ελλειψη. Και την ταυτότητα μην ξεχάσεις. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μάλλον Τρίτη θα παραλάβω από την προσφορά της Wind. Εντυπώσεις από τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια προέρχομαι από galaxy s οπότε δεν έχω και πολλά να συγκρίνω. Αλλά θα μείνεις σίγουρα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια προέρχομαι από galaxy s οπότε δεν έχω και πολλά να συγκρίνω. Αλλά θα μείνεις σίγουρα ικανοποιημένος. Κι εγώ από S2.:p Αν το παραλάβω τελικά την Τρίτη, θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Σήμερα όταν είμουν στη δουλειά και είχα το κινητό στη τσέπη για κάποιον ανεξήγητο λόγο άρχιζε να καίει ώσπου μου άδειασε την μπαταρία. Το έβαλα στην πρίζα μετά από ώρες γιατί δεν είχα φορτιστή μαζί μου και άναψε το πράσινο led. Μετά από μισή ώρα που άνοιξε επιτέλους έκανε από μόνο του επανεκκίνηση συστήματος android ( σαν να έκανα αναβάθμιση ) και το μενού μου στην αρχική οθόνη ήτανε σαν να το άνοιξα από το κουτί τώρα. Έχει συμβεί σε κανένα άλλον αυτό; Να σημειωθεί ότι το κινητό δεν ειναι root και δεν έχει καμία περίεργη εφαρμογή περασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjon Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπερα παιδια το εχω εδω και ενα μηνα αλλα απο χτες επαψε να αναβει η οθονη δηλαδη αναβη μονο φως και δεν δειχνει τιποτα ,δεν ειναι σπασμενη πρεπει να την εκαψε , του περασα και παλι την 5.1 μπας και αλλαξη κατι αλλα τιποτα, μετα απο το περασμα της ρομ το ξανασυνδεσα στον η/υ το βλεπει σαν συσκευη οχι ομως σαν nexus (αφου δεν μπορω να ενεργοποιησω το usb debuging) που το εβλεπε πριν ,με το toolkit δεν το αναγνωριζει. Aυριο θα το παω στην cellcom αλλα το ειχα rootariσμενο υπαρχει πιθανοτητα να το καταλαβουνε αφου δεν αναβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά καλησπερα..κατοχος και εγω του nexus 6 ερχομενος απο nexus 5 ...τραβαω βιντεο μεσα στο σπιτι σε ησυχια και ακουγεται πολυ δυνατα ενα αλλος ηχος ....ετσι πρεπει να ειναι?ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά καλησπερα..κατοχος και εγω του nexus 6 ερχομενος απο nexus 5 ...τραβαω βιντεο μεσα στο σπιτι σε ησυχια και ακουγεται πολυ δυνατα ενα αλλος ηχος ....ετσι πρεπει να ειναι?ευχαριστω εκ των προτερων όχι, κανονικα δεν εχει κανενα θεμα με καταγραφη βιντεο Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 όχι, κανονικα δεν εχει κανενα θεμα με καταγραφη βιντεο Εμενα κανει ενα θορυβο αλαλ το κανει και το nexus 7 και 5 που εχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Εμενα κανει ενα θορυβο αλαλ το κανει και το nexus 7 και 5 που εχω.... μήπως έχει πρόβλημα το σπίτι σου τότε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 μήπως έχει πρόβλημα το σπίτι σου τότε?:p Για μια στηγμη το σκεφτηκα. χαχαχα.....αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει θεμα η συσκευη (οι συσκευες) .....να σου στειλω ενα video σε p.m να μου πεις αν μπορεις βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Για μια στηγμη το σκεφτηκα. χαχαχα.....αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει θεμα η συσκευη (οι συσκευες) .....να σου στειλω ενα video σε p.m να μου πεις αν μπορεις βεβαια Δυστυχώς δεν έχω ακόμα την συσκευή για να δω αν αυτό που λες είναι φυσιολογικό ή όχι. περίμενε να σου απαντήσει κάποιο από τα παιδιά που την έχουν στα χέρια τους για να σου πουν με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Οκ σε ευχαριστω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλημερα σας, Σκεφτομαι μεταβαση απο NOTE 4 σε Nexus 6. Mε εχει κουρασει βασικα το θεμα Lag και βλεποντας απο το nexus 5 της γυναικας μου η αληθεια ειναι με κανει να το σκεφτομαι.Εχει καποιος κανει αυτη τη μεταβαση? Οποιος επιθυμει μπορει να μου στειλει και Inbox για να μην γεμιζω το Θεμα με οff topic. Ευχαριστω. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts