mzizt Δημοσιεύτηκε September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2003 Εχω εναν υπολογιστη 4 χρονων με επεξεργαστη athlon sta 1GB.Ειναι παρα πολυ αργος αν και εχω 40G μνημη.Η μνημη του ειναι παλια sdram. Μηπως μπορειται να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να τον κανω πιο γρηγορο; :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Υποθέτω όταν λες 40G μνήμη ότι εννοείς πως έχεις σκληρό δίσκο 40GB. Αυτό δεν επηρεάζει και πολύ τις επιδόσεις του μηχανήματος, τουλάχιστον όχι περισσότερο από τη ram. Αν έχεις π.χ. 128ΜΒ και χρησιμοποιείς windows 2000 ή xp (πιο απαιτητικά σε ram) θα δεις γενική βελτίωση αν βάλεις άλλα 128 ή 256ΜΒ. Άλλη περίπτωση είναι να έχεις στήσει το μηχάνημα εδώ και πολύ καιρό και με τα διάφορα προγράμματα που έχουν μπει και βγει κατά καιρούς να έχει γίνει αργό. Σ'αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να κάνεις ένα καθαρό setup (δηλαδή format). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzizt Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Σε ευχαριστω αλλα προχθες του εκανα φορματ.Εγω λεω αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει speed up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Δεν μου απάντησες όμως σ'αυτό για την μνήμη. Και είναι πιο βασικό από το format. Κοίταξε το. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzizt Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 νομιζω οτι εχω 64mb σου λεω ειναι πολυ παλιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Είναι πολύ λίγα, βάλε τουλάχιστον 256 MB για να έχεις καλή απόδοση. Με 512 θα πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzizt Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Ξερεις τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Η 256 πρέπει να κάνει 30 και η 512 50 με 6ο πάντα ευρώ Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzizt Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Ευχαριστω για την πληροφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 E, γι'αυτό σε ρωτούσα. Δεν φταίει το μηχάνημα... τα 64ΜΒ είναι πάρα πολύ λίγα. Θα δεις μεγάλη διαφορά αν βάλεις 256 ας πούμε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts