Dezos Δημοσιεύτηκε December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2014 Προτίθεμαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό, καθώς έχω δύο κάρτες και μου αρέσει πολύ. Το έχετε δοκιμάσει; Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που το φέρνουν Ελλάδα είναι ελάχιστα. Δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα; Η εγγύηση με καλύπτει; Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει θα μου ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtlfn Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Προτίθεμαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό, καθώς έχω δύο κάρτες και μου αρέσει πολύ. Το έχετε δοκιμάσει; Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που το φέρνουν Ελλάδα είναι ελάχιστα. Δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα; Η εγγύηση με καλύπτει; Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει θα μου ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κι εγω ενδιαφερομαι. Κανενα νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλησπέρα σας, έχω τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου το S5 σε δίκαρτο (έκδοση UAE). Και στους δυο μας συμβαίνει συχνά, η κάρτα της Vodafone (και μόνο της Vodafone) να κάνει μια είδους επανεκίνηση. Χάνει δηλαδή εντελώς το σήμα, σαν να βγαίνει η κάρτα ΣΙΜ από την υποδοχή της, και αυτόματα συνδέεται ξανά εμφανίζοντας το γνωστό pop-up μήνυμα καλωσορίσματος. Αντιμετωπίζει κανείς κάποιο τέτοιο σκηνικό; τι μπορεί να φταίει; Το πρόβλημα συμβαίνει σε τυχαία χρονικά διαστήματα, ανεξάρτητα σε ποιo card-slot είναι η κάρτα της Vodafone. Οι κάρτες μας είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σε ένα φίλο μου που συνέβη αυτο με το καλοσώρισμα , άλλαξε κάρτα και λύθηκε το πρόβλημα, εσύ λές όμως ότι είναι καινούργια. Θα πρότεινα να δοκιμάσετε και άλλες κάρτες Vodafone ή να πάιξετε με τις ρυθμίσεις APN. Κατα τα άλλα είναι ίδιο με το απλό S5, αδιάβροχο , κάμερα κτλπ?Γιατι το φέρνει μόνο ένα μαγαζί? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σε ευχαριστώ για το hint, αλλά ήδη έχω αλλάξει κάρτες ΣΙΜ! Είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ! Αν και δεν είχα το "απλό" S5, θεωρώ πως είναι ίδια. Δεν βλέπω να του "λείπει" κάτι. Τα πάντα έχει. Δεν έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση για update σε Lolipop, αλλά να σου πω και την αλήθεια, δεν τη χρειάζομαι. Για ποιους λόγους υπάρχει σε ένα μόνο κατάστημα δεν γνωρίζω. Εγώ το αγόρασα το καλοκαίρι από Κόσοβο. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πρόκειται να έρθει Ελλάδα το εν λόγω κινητό, έχω ακούσει ότι δεν ισχύει η εγγύηση τους στην ευρώπη, είναι κάποια έκδοση που κυκλοφορεί εκτός Ευρωπαικής ένωσης? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ειναι έκδοση που κυκλοφορεί εκτός Ευρωπαικής ένωσης με οτι συνεπαγεται.Εγω το εχω 3 μηνες χωρις κανενα προβλημα σε ολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εσύ έχεις Vodafone , και αν ναι έχεις θέμα όπως ο φίλος παραπάνω?Απο που το αγόρασες? Στο skroutz το είχε το VPN αλλα τώρα δε το έχει πουθενά!Το μόνο που μπόρεσα να το βρω στο bestprice στο shellphone στα 445 http://www.sellphone.gr/samsung-galaxy-s5-duos-g900fd.html?ref=bestprice.gr και με επίσημη εγγύηση λέει! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Εχω το S5 mini DUOS και είναι Πολωνίας. Πήρα τηλ στην Samsung Hellas και μου είπαν οτι έχει κανονικά εγγύηση.Αν είναι Ε.Ε. έχει εγγύηση. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 είναι γνησιο η και καλα ? γιατι το εχει μονο ένα μαγαζι ??? κατι δεν μου αρεσει εδώ...εσεις που το εχετε είναι καλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Το πήρα και εγώ εδώ και τέσσερις μέρες το κινητό G900FD και έχω να πω μόνο ένα.... Εκπληκτικό δίκαρτο....είχα πριν το μοντέλο G900F το απλό και είχα μία αβεβαιότητα αν η δίκαρτη έκδοση είναι αντάξια των προσδοκιών αλλά από ότι βλέπω διαψεύστηκα... δεν έχει να ζηλέψει σε τιπότα απολύτως...νομίζω ότι θα μείνω καιρό με αυτό. Edited May 11, 2015 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έγινε λοιπόν η αναβάθμιση στην 5 αλλά πλέον το κινητό ΣΕΡΝΕΤΑΙ! Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά είναι ανυπόφορω αυτό που συμβαίνει. Κάθε λίγο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση!!! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το έκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Το δικο μου με το που το ενεργοποιησα μου ζητησε αναβαθμιση σε 5.0 Την εκανα και μολις τελειωσε το εκανα και ενα hard reset και το εστησα....παει σφεντονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Hard reset ή Factory reset; ποιο είναι το καλύτερο; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το πήρα και εγώ εδώ και τέσσερις μέρες το κινητό G900FD και έχω να πω μόνο ένα.... Εκπληκτικό δίκαρτο....είχα πριν το μοντέλο G900F το απλό και είχα μία αβεβαιότητα αν η δίκαρτη έκδοση είναι αντάξια των προσδοκιών αλλά από ότι βλέπω διαψεύστηκα... δεν έχει να ζηλέψει σε τιπότα απολύτως...νομίζω ότι θα μείνω καιρό με αυτό. Από που το πηρες; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Hard reset ή Factory reset; ποιο είναι το καλύτερο; το ίδιο είναι.Σβήνονται τα παντα,ειναι οπως οταν το αγόρασες,κρατα οτι σου χρειάζεται σε backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Από που το πηρες; To πήρα από κατάστημα του bestprice το sellphone... ένα τελευταίο κομμάτι ήταν μου είπαν με εγγύηση 2 χρόνων από το κατάστημα...υποστηρίζει πλήρως τα Ελληνικά και δεν έχει καμία διαφορά από ένα Ελληνικής εισαγωγής. Edited May 16, 2015 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 απο σημερα και εγω κατοχος του s5 duos,απο απλο s5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλημέρα σας, Στην εβδομάδα πάνω, χτες δηλαδή και νέο update... Ήρθε σε όλους σας; παρατηρεί κανείς καμία διαφορά; πάλι θα πρέπει να κάνουμε reset; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 εγω σε καθε αναβαθμιση κανω reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να πάρω το S5 duos και θέλω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας γενικά. Είναι dual active ή dual standby; Σε ποια Android έκδοση βρίσκεται αυτή την στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 εγω σε καθε αναβαθμιση κανω reset. Σου ήρθε δηλαδή και σε εσένα δεύτερο update τόσο άμεσα; Σε 1 εβδομάδα δηλαδή μέσα και δεύτερο update; Πόσα έχεις κάνει συνολικά και πότε; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 οχι μονο μια εχω παρει,ειναι απο Kazakhstan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Και μενα μου ηρθε δευτερη ενημερωση 359,76mb Την περναω κσι βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Και μενα μου ηρθε δευτερη ενημερωση 359,76mb Την περναω κσι βλεπουμε. Καλησπέρα! Όλα καλά; είδες κάτι; καμιά αλλαγή; την πέρασες; Reset έκανες; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts