william blake Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Τεχνολογία μας κάνει ένας πολύ γλυκομίλητος σοβαρός και έξυπνος άνθρωπος :stupid: Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ... σεξ & βια :lol: :D :lol: :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Black Metal και Σατανισμός :) Μουσική-τέχνη και Μουσική-ξεφτίλα/γελοία (πχ. Σκυλάδικα/Ποπ/Ραπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Έχω μια τεράστια εργασία(29 σελ.) σχετικά με την ραδιενέργεια και τις επιπτώσεις της, την είχα κατεβάσει απ'το internet για τον ίδιο λόγο.Δεν ξέρω αν σου κάνει αλλά αν θες σου την στέλνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Black Metal και Σατανισμός :) Μουσική-τέχνη και Μουσική-ξεφτίλα/γελοία (πχ. Σκυλάδικα/Ποπ/Ραπ) :mad: οκ εσυ θα κρινεις τη μουσικη......... Οσο για την εργασια , για να μη μου τη λενε η Μοντς Πολη και Αγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Έχω μια τεράστια εργασία(29 σελ.) Εγώ είχα κάνει μία 67 σελίδες (περίπου 20 σελ. ήταν μεταφρασμένες από τα αγγλικά με προσωπικό κόπο και ήταν κάτι έρευνες καναδικών επιστημόνων) με θέμα την κινητή τηλεφωνία και τις επιπτώσεις της στην υγεία μας. Albatron, άν θές βιβλιογραφία πές μου.... καλό κουράγιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Παιδιά ευτυχώς μας έδωσε παράταση μέχρι 13 του Απρίλη. Mobilemaster αν δεν έχεις πρόβλημα στήλε μου τη βιβλιογραφία. (Αν δεν θυμάσαι που είναι μην αρχίσεις να ψάχνεις.....) Σας ευχαριστώ όλους πάντως για το ενδιαφέρον. Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Black Metal και Σατανισμός :) Μουσική-τέχνη και Μουσική-ξεφτίλα/γελοία (πχ. Σκυλάδικα/Ποπ/Ραπ) Που τη βλεπεις τη γελοια; :confused: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Εμείς κάναμε μια εργασία με θέμα: πώς επιρεάζει το βάθος του πυθμένα της θάλασσας την ταχύτητα ενός τσουνάμι!!!!! Αν δεν μας βάλει 20 τι να πω πια!!!! :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Dread, εσείς ομαδική κάνατε? Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Dread, εσείς ομαδική κάνατε? Ομάδα των 4 (αλλα δούλέψαμε μόνο 2 :mad: ) :D Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 εμενα θα μου δωσετε κανα χερακι? ψαχνω για εργασια με θεμα : τεχνολογια και ατομα με ειδικες αναγκες. πως βοηθα,συσκευες κτλ.... κανα λινκ, κανα κειμενο κατι.... εχω φαει ολο to web . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Παιδιά όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι μεγάλη ανάγκη. Μας έβαλε ο καθηγητής της φυσικής κάποιες εργασίες και μου έτυχε εμένα το πεδίο βαρύτητας και γενικά η βαρύτητα... Δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες στο internet και σας ζητώ μια βοήθεια. Η εργασία πρέπει να παραδωθεί την παρασκευή. 'Όποιος μπορεί PLZ HELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Για πσαξε λιγο καλυτερα... http://www.google.com.gr/search?hl=el&q=%CE%92%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Μα πως είχα ξαναψάξει ετσι! Τέλοσπάντων thnx.Εάν βρείτε κάτι άλλο βάλτε το... :O Τελικα δν βρηκα τπτ :( . Μια σελιδα εβγαλα μονο...Καποιος αλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 ---Επειδή από ό,τι έχω παρατηρήσει,κατά καιρούς ανοιγονται παρόμοια θέματα,για βοήθεια σε εργασίες,ας το κάνουμε ένα και καλό :) --- Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Κανενα link για το πως λειτουργιει ενα κινιτο υπαρχει; Κανενα αλλο link για νταλικες; (οχι γυνεκες νταλικες, νταλικες αμαξια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Μεταφέρω έτσι όπως είχα γράψει το θέμα στο Plz Help!!! Εργασία: Δανεισμοί στη Νεοελληνική Γλώσσα Παιδιά μήπως μπορείτε να μου βρείτε πληροφορίες (δοκίμια, αποκόμματα από εφημερίδες,περιοδικά κ.ο.κ.) σχετικά με το θέμα Δανεισμοί Στη Νεοελληνική Γλώσσα . Καταλαβαίνετε το θέμα... λέξεις οι οποίες έχουν ρίζες η είναι αυτούσιες σε άλλες γλώσσες και τις έχουμε δανειστεί. π.χ. ρισκάρω από το risk ή χασίσι από τα τουρκικά hashish... Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :) edit: Υ.Γ. Δέν θέλω λέξεις (μπορώ κάλλιστα να ανοίξω λεξικό !!!, πάντως T.R.S. σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια! και νόμιζα πως το θέμα μου είχε περάσει στην αφάνεια :D !), θέλω πληροφορίες π.χ. γιατί χρσιμοποιούμε τις λέξεις αυτές, από ποιά γλώσσα προτιμούμε να δανειζόμαστε λέξεις κ.ο.κ.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ SAIT Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΑΝΤΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΤΟΥ??ΑΣ ΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟ? ΑΝΤ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ SAIT Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΑΝΤΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΤΟΥ??ΑΣ ΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟ? ΑΝΤ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... Για ΤΕΙ δεν ξέρω, πάντως για ΑΕΙ έχει κάτι ψιλά το http://www.fititis.gr :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Υπάρχουν και στο http://amfitheatro.gr/ στο "εργασίες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 hallo μάγκες.έχω μια εργασία στην σχολή και το θέμα είναι το σύστημα logistics της coca-cola company στην ελλάδα.οποιαδήποτε βοήθεια με sites ή οτιδήποτε άλλο δεκτό.περιμένω τα φώτα σας. ξέχασα να αναφέρω οτι την εργασία πρέπει να τη παραδώσω την τετάρτη και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. επίσης όποιος αναλαμβάνει εργασίες για μεταπτυχιακό επίπεδο (οικονομικά) η ξέρει κάποιον που αναλαμβάνει στείλτε pm να μου πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για μια εργασία που ετοιμάζω στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και του γρήγορου internet. Ψάχνω εδώ και κάμποσο καιρό να βρω στοιχεία που να αφορούν τις πωλήσεις Triple Play και τα σχετικά marketing mix και sales mix στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και πιο συγκεκριμένα της Γαλλίας. Για να μπορέσω να ολοκληρώσω την εργασία μου θα πρέπει να συλλέξω στοιχεία π.χ. για τον αριθμό του sales force των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο, τα φυσικά και ηλεκτρονικά σημεία πωλήσεων, κ.ο.κ. Εκτιμώ ότι το myphone forum είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για να βρω αυτά τα στοιχεία - τα οποία σημειωτέον δεν τα βρίσκω στο internet - ή για να πάρω μια κατεύθυνση για το που μπορώ να τα βρω! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και αναμένω τα φώτα σας. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonchild79 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 geia sas, Dinw ena mathima syntoma(viomhxaniki aytomatopoiisi II) kai prepei an diavasw tis alysides Markov kai ta Diktya PETRI syn kapoia opws scheduling klp... Ta pio alla ta kserw kapws giati ta exw dei kai se alla mathimata alla ta diktya Petri me talaiporoyn ligaki.. Oso kai na exw psaksei se vivliopoleia (italia eimai)den exw vrei kapoio kalo yliko panw se ayta ta pragmata... Mhpws exei dwsei kapoios Petri kai mporei na mou pei kana site me shmeiwseis,askiseis ? Eyxaristw ek twn prwterwn... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παιδιά καμιά βοήθεια για εργασία για την Χοληστερόλη?βιολογία 2α Λυκείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Παιδια κι εδω μια βοήθεια :p Κανω μια εργασια για το πολιτικο ασυλο και την καταχρηση του, και εχω βρει διαφορα στοιχεια πολιτικα,ιστορικα,στατιστικα.Θελω αν ξερει καποιος να μου αναφερει προσωπικοτητες που εχουν ζητησει/λαβει πολιτικο ασυλο. Ειτε ξενους ειτε ελληνες, θα του ημουν υποχρεος. Ευχαριστω Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts