Jump to content

Βοήθεια σε εργασίες

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως μια ζωή μπαρούφα μου φαινόταν σε αντίθεση με την Αντιγόνη(Σοφοκλής),που μου άρεσε πολύ.

Είχα και φιλολογους που ειχαν την ίδια άποψη.:)

Γούστα είναι αυτά.

Είπε φιλόλογος την Ελένη "μπαρούφα";;;;

:lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 919
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Ελένη ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της. Τύφλα να'χει ο Φώσκολος
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ουυυυ καλα εισαι!!!!! Ειχε τον Μενελαο ηθελε και το Παρη ομως και μετα το επαιζα "οσια παρθενα"!!! Και ποιος ξερει ποσους ακομα θα ειχε....:p :p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

ολοι θα ξερετε την Ελενη του Ευριπιδη...

μηπως ξερει καποιος να μου πει σε ποιους στιχους εχουμε στοιχεια σκηνοθεσιας?(ειναι μια διαθεματικη ασκηση στο βιβλιο της Γ΄ γυμνασιου)

Ζητας ΟΛΑ τα σκηνοθετικα στοιχεια???? :wacko:

Ειναι απειρα... Και δεν ειναι κανεις σε θεση νομιζω να σου δωσει στιχους ακριβως...

Σκηνοθετικα νομιζω ειναι τα στοιχεια που θα σε βοηθουσαν αν αποφασιζες να στησεις την παρασραση να διαμορφωσεις τη σκηνη και οι κινησεις των ηθοποιων (χειρονομιες, εισοδος εξοδος απο σκηνη)

Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα αυτο νομιζω οτι ειναι...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Ζητας ΟΛΑ τα σκηνοθετικα στοιχεια???? :wacko:

Ειναι απειρα... Και δεν ειναι κανεις σε θεση νομιζω να σου δωσει στιχους ακριβως...

Σκηνοθετικα νομιζω ειναι τα στοιχεια που θα σε βοηθουσαν αν αποφασιζες να στησεις την παρασραση να διαμορφωσεις τη σκηνη και οι κινησεις των ηθοποιων (χειρονομιες, εισοδος εξοδος απο σκηνη)

Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα αυτο νομιζω οτι ειναι...

η ασκηση λεει να βρουμε πληροφοριες απο το κειμενο για την οψη δηλαδη σκηνογραφικοί,σκηνοθετικοί κτλ δεικτες.αυτα μπορει καποιος να τα βρει ??

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Ήδη από τον πρώτο στίχο, αν δεν κάνω λάθος, η Ελένη λέει: "Να κι ο Νείλος...". Επομένως, αντιλαμβανόμαστε ότι η Ελένη δείχνει με το χέρι της το Νείλο. Σε άλλο σημείο, π. χ., λέει "Σ' αυτόν εδώ τον τάφο" ή κάπως έτσι. Αργότερα, επίσης, ο Μενέλαος φωνάζει στην Ελένη "Μη μ' αγγίζεις" ή κάτι τέτοιο, εν πάση περιπτώσει. Άρα φαίνεται ότι η εκείνη προσπαθεί να τον ακουμπήσει. Αν ψάξεις, θα βρεις πολλά τέτοια στοιχεία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

κανεις για βοηθεια?

Katse psaxe monos su tin wra pu exases gia edw tha tin eixes teleiwsei tin ergasia... I pare voithima...

Tetoia themata pantws den exei sxedon puthena online...

δηλαδη δεν μπορει κανεις να μου γραψει τους στοιχους αυτους?

το ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα...

αν μπορει καποιος?

δηλαδη δεν μπορει κανεις να μου γραψει τους στοιχους αυτους?

το ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα...

αν μπορει καποιος?

το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο και θελει πολυ ωρα και εγω δεν την διαθετω...

ας μου δωσετε οσους στοιχους μπορειτε(δεν μπορει καποιος απο εσας να μην τα εχει βρει ή καποιος να εχει καποο βοηθημα!)

• 2 weeks later...

Παιδια :help:

Εργασια λογοτεχνίας και κανω για ενα αστυνομικο της Ελις Πιτερς!!!(το πραγματικο της ονομα ειναι Edith Pargeter )

Δυστυχώς δε μπορώ να βρω καμία βιογραφία της στα ελληνικά...

Εχει κανείς κατι υποψιν του?????

:help::help::help:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Αν υπαρχει κάποιο τσακάλι στη matlab και έχει λίγο ελεύθερο χρόνο ας μου στείλει ένα p.m

exei kaneis ergasia texnologias a likiou?an nai mporei na mou tn steilei?

to e-mail mou:jimator@hol.gr

pls asap0r

αχ αχ αχ, :lol: αυτά που κάναμε εμείς πέρσι τα κάνετε εσείς φέτος; Καθίστε και γράψτε ρε!!!! :D Σοβαρά τώρα. Ψάξε σε προηγούμενες, αρκετά προηγούμενες, σελίδες και θα βρεις ένα σιτε από το οποίο πήρα και την δικιά μου :p. Άντε και καλό γράψιμο :)
only crossfit...

exei kaneis ergasia texnologias a likiou?an nai mporei na mou tn steilei?

to e-mail mou:jimator@hol.gr

pls asap0r

Έχω εγώ μία.Την τελίωσα πρίν λίγο καιρό!Αν θες σου τη στέλνω με ανταλλαγή ένα dvd με μουσική αν θές!:p

Κάνω μια εργασία που έχει τίτλο "Η επίδραση του χρώματος στην απορρόφηση θερμότητας" κ ψάχνω πληροφορίες για αυτό το θέμα. Κανείς καμιά βοήθεια; κανένα Link;Thanx

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας...ενας καθηγητης στο σχολειο μας εχει βαλει μια εργασια με θεμα την ανεργια στην Ελλαδα...Μας ζηταει συγκεκριμενα να βρουμε:

Α)Προσφατα στατιστικα στοιχεια για την ανεργια στην Ελλαδα(περιοχες-νομοι,ηλικιες,κοινωνικες ομαδες κτλ......)

Β)Πληροφοριες για την ανεργια στην Ελλαδα(αιτια,συνεπειες,επαγγελματα με αυξημενη ζητηση κτλ...)

παρακαλω δωστε μου κανενα LINK ή καποια ετοιμη παρουσιαση(Powerpoint)για να τσιμπησω καποια στοιχεια ωστε να φτιαξω την εργασια...καθε βοηθεια..........ευσπροδεκτη..........!:D :D :D

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

Αν κανεις ενα search με λεξεις οπως "ανεργια στην Ελλαδα", "αιτια ανεργιας", "συνεπειες ανεργιας" κ.τ.λ. για ολα αυτα που ψαχνεις, θα βρεις οτι θες!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης, στοιχεία θα βρεις και στο http://www.statistics.gr, το επίσημο website της ΕΣΥΕ.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• 4 weeks later...
kalhspera!! exo na kano mia ergasia sto panepistimio mou sxetika me mikrooikonomika stoixeia thlepikoinoniakon epixeirhseon sthn ellada !!mhpos xeretai pou mporo na vro arthra kai stoixeia gia tis thlepikoinonies sthn ellada? den me endiaferei aparaithta na einai apo net!! an xerete kai kapoia vivliothikh sthn athina ktl !!:) euxaristo

Eπικοινωνησε με τις ιδιες τις εταιρειες (θα βρεις τροπους επικοινωνιας στα web sites). Συνηθως ολες βοηθανε για εργασιες. Κανονισε να πας και απο τα γραφεια τους, και κανε και καμια γνωριμια, μπορει να σου χρησιμευσει.