DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Εμένα πάντως μια ζωή μπαρούφα μου φαινόταν σε αντίθεση με την Αντιγόνη(Σοφοκλής),που μου άρεσε πολύ. Είχα και φιλολογους που ειχαν την ίδια άποψη.:) Γούστα είναι αυτά. Είπε φιλόλογος την Ελένη "μπαρούφα";;;; :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ουτε εμενα μου αρεσε η Ελενη. Η Αντιγονη ειναι θρησκεια, λατρεμενη.:up: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Η Ελένη ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της. Τύφλα να'χει ο Φώσκολος Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ουυυυ καλα εισαι!!!!! Ειχε τον Μενελαο ηθελε και το Παρη ομως και μετα το επαιζα "οσια παρθενα"!!! Και ποιος ξερει ποσους ακομα θα ειχε....:p :p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 ολοι θα ξερετε την Ελενη του Ευριπιδη... μηπως ξερει καποιος να μου πει σε ποιους στιχους εχουμε στοιχεια σκηνοθεσιας?(ειναι μια διαθεματικη ασκηση στο βιβλιο της Γ΄ γυμνασιου) Ζητας ΟΛΑ τα σκηνοθετικα στοιχεια???? :wacko: Ειναι απειρα... Και δεν ειναι κανεις σε θεση νομιζω να σου δωσει στιχους ακριβως... Σκηνοθετικα νομιζω ειναι τα στοιχεια που θα σε βοηθουσαν αν αποφασιζες να στησεις την παρασραση να διαμορφωσεις τη σκηνη και οι κινησεις των ηθοποιων (χειρονομιες, εισοδος εξοδος απο σκηνη) Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα αυτο νομιζω οτι ειναι... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ουτε εμενα μου αρεσε η Ελενη. Η Αντιγονη ειναι θρησκεια, λατρεμενη.:up: :) Kαι η Αντιγόνη sucks :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ζητας ΟΛΑ τα σκηνοθετικα στοιχεια???? :wacko: Ειναι απειρα... Και δεν ειναι κανεις σε θεση νομιζω να σου δωσει στιχους ακριβως... Σκηνοθετικα νομιζω ειναι τα στοιχεια που θα σε βοηθουσαν αν αποφασιζες να στησεις την παρασραση να διαμορφωσεις τη σκηνη και οι κινησεις των ηθοποιων (χειρονομιες, εισοδος εξοδος απο σκηνη) Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα αυτο νομιζω οτι ειναι... η ασκηση λεει να βρουμε πληροφοριες απο το κειμενο για την οψη δηλαδη σκηνογραφικοί,σκηνοθετικοί κτλ δεικτες.αυτα μπορει καποιος να τα βρει ?? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 κανεις για βοηθεια? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ήδη από τον πρώτο στίχο, αν δεν κάνω λάθος, η Ελένη λέει: "Να κι ο Νείλος...". Επομένως, αντιλαμβανόμαστε ότι η Ελένη δείχνει με το χέρι της το Νείλο. Σε άλλο σημείο, π. χ., λέει "Σ' αυτόν εδώ τον τάφο" ή κάπως έτσι. Αργότερα, επίσης, ο Μενέλαος φωνάζει στην Ελένη "Μη μ' αγγίζεις" ή κάτι τέτοιο, εν πάση περιπτώσει. Άρα φαίνεται ότι η εκείνη προσπαθεί να τον ακουμπήσει. Αν ψάξεις, θα βρεις πολλά τέτοια στοιχεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 κανεις για βοηθεια? Katse psaxe monos su tin wra pu exases gia edw tha tin eixes teleiwsei tin ergasia... I pare voithima... Tetoia themata pantws den exei sxedon puthena online... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 δηλαδη δεν μπορει κανεις να μου γραψει τους στοιχους αυτους? το ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα... αν μπορει καποιος? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 δηλαδη δεν μπορει κανεις να μου γραψει τους στοιχους αυτους? το ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα... αν μπορει καποιος? το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο και θελει πολυ ωρα και εγω δεν την διαθετω... ας μου δωσετε οσους στοιχους μπορειτε(δεν μπορει καποιος απο εσας να μην τα εχει βρει ή καποιος να εχει καποο βοηθημα!) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Παιδια :help: Εργασια λογοτεχνίας και κανω για ενα αστυνομικο της Ελις Πιτερς!!!(το πραγματικο της ονομα ειναι Edith Pargeter ) Δυστυχώς δε μπορώ να βρω καμία βιογραφία της στα ελληνικά... Εχει κανείς κατι υποψιν του????? :help::help::help: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 exei kaneis ergasia texnologias a likiou?an nai mporei na mou tn steilei? to e-mail mou:jimator@hol.gr pls asap0r Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Αν υπαρχει κάποιο τσακάλι στη matlab και έχει λίγο ελεύθερο χρόνο ας μου στείλει ένα p.m Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 exei kaneis ergasia texnologias a likiou?an nai mporei na mou tn steilei? to e-mail mou:jimator@hol.gr pls asap0rαχ αχ αχ, :lol: αυτά που κάναμε εμείς πέρσι τα κάνετε εσείς φέτος; Καθίστε και γράψτε ρε!!!! :D Σοβαρά τώρα. Ψάξε σε προηγούμενες, αρκετά προηγούμενες, σελίδες και θα βρεις ένα σιτε από το οποίο πήρα και την δικιά μου :p. Άντε και καλό γράψιμο :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 exei kaneis ergasia texnologias a likiou?an nai mporei na mou tn steilei? to e-mail mou:jimator@hol.gr pls asap0r Έχω εγώ μία.Την τελίωσα πρίν λίγο καιρό!Αν θες σου τη στέλνω με ανταλλαγή ένα dvd με μουσική αν θές!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Κάνω μια εργασία που έχει τίτλο "Η επίδραση του χρώματος στην απορρόφηση θερμότητας" κ ψάχνω πληροφορίες για αυτό το θέμα. Κανείς καμιά βοήθεια; κανένα Link;Thanx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας...ενας καθηγητης στο σχολειο μας εχει βαλει μια εργασια με θεμα την ανεργια στην Ελλαδα...Μας ζηταει συγκεκριμενα να βρουμε: Α)Προσφατα στατιστικα στοιχεια για την ανεργια στην Ελλαδα(περιοχες-νομοι,ηλικιες,κοινωνικες ομαδες κτλ......) Β)Πληροφοριες για την ανεργια στην Ελλαδα(αιτια,συνεπειες,επαγγελματα με αυξημενη ζητηση κτλ...) παρακαλω δωστε μου κανενα LINK ή καποια ετοιμη παρουσιαση(Powerpoint)για να τσιμπησω καποια στοιχεια ωστε να φτιαξω την εργασια...καθε βοηθεια..........ευσπροδεκτη..........!:D :D :D Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Αν κανεις ενα search με λεξεις οπως "ανεργια στην Ελλαδα", "αιτια ανεργιας", "συνεπειες ανεργιας" κ.τ.λ. για ολα αυτα που ψαχνεις, θα βρεις οτι θες!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Επίσης, στοιχεία θα βρεις και στο http://www.statistics.gr, το επίσημο website της ΕΣΥΕ. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 kalhspera!! exo na kano mia ergasia sto panepistimio mou sxetika me mikrooikonomika stoixeia thlepikoinoniakon epixeirhseon sthn ellada !!mhpos xeretai pou mporo na vro arthra kai stoixeia gia tis thlepikoinonies sthn ellada? den me endiaferei aparaithta na einai apo net!! an xerete kai kapoia vivliothikh sthn athina ktl !!:) euxaristo Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Eπικοινωνησε με τις ιδιες τις εταιρειες (θα βρεις τροπους επικοινωνιας στα web sites). Συνηθως ολες βοηθανε για εργασιες. Κανονισε να πας και απο τα γραφεια τους, και κανε και καμια γνωριμια, μπορει να σου χρησιμευσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 euxaristo polu !!:) den to eixa skeftei katholou na pao stis idies tis etairies !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokokis Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 san foititis politikwn ergwn ypodomis proteino edo na antallasoume apopseis (kai kyriws ergasies) gia ti sxoli mas....gia tin dieykolinsi mas:rolleyes: Παράθεση PRISON BREAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts