Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια να ρωτησω κατι σε αυτους που το εχουν στα χερια τους. Οπως ειδα σε σχετικα βιντεο οταν θες να πας πισω σε διαφορα apps πανω απο το Home button βγαινει κατω αριστερα ενα πισω μεσα σε μια ασπρη λωριδα. Ολη αυτη η λωριδα πιανει πολυ χωρο στην οθονη και γενικα ειναι σπαστικο ? Μπορει καπως να εφαιρεθει ?

ενεργοποιησε το smart touch και φευγει η μπαρα τουλαχιστον στις περισσοτερες εφαρμογες, με το smart touch κανεις τα παντα, πατωντας το πας πισω, δεξια αριστερα κινεισαι μεταξυ των ανοιχτων εφαρμογων κλπ

εδω στο βιντεο δειχνει τι περιπου κανει

Edited by Saleakos

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mε τετοια τιμη χωμα δεν κρατηθηκα και χτυπησα ενα!:)

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note-TD-LTE.html

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Εδώ τι θέλει να μας πει ο ποιητής(efox)?

[ATTACH]57965[/ATTACH]

Δε νομίζω ότι λέει κάτι ενδιαφέρον. Απλά έχει τον πίνακα που αντιστοιχεί τα 4G bands με τα Mhz. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι το Meizu δεν υποστηρίζει τα 800mhz ο οποίος είναι και ο λόγος που έχω αναβάλλει την αγορά του και ψάχνομαι για άλλο.

Έχω την εντύπωση οτι αυτό είναι για τα κινέζικα δίκτυα!

Καλησπερα παιδια επειδη και εγω το περιμενω να ερθει και με εχει φαει η αγωνια,ηθελα να ρωτησω απο θεμα ακουστικου και μικροφωνου πως σας φαινεται;

ξεχτυπα το φιλε οσο προλαβαινεις γιατι δεν παιζει εδω

Έχω την εντύπωση οτι αυτό είναι για τα κινέζικα δίκτυα!

Το ξερω........απλα δεν θα εχω 3G:D

αρα και ιντερνετ στο κινητο.....

Kαι το wifi σε τι χρησιμευει?

¨Η το hot spot ακομη και απο κινητο σε κινητο.......

Το oppomart.com τα στέλνει από κίνα ή και από ευρώπη; Υπόσχεται 4-7 μέρες παράδοση με DHL.

Καμια άποψη;

Το fastcardtech δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. Άμα σου έρθει το ίδιο κινητό πες μπας και αλλάξει η άποψή μου.

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

hahahahaha θεουλης!!! :lol:Σωστο σε βρίσκω το φθηνοτερο,δυνατοτερο και ποιοτικότερο PSP που παιρνει και τηλεφωνα στελνει και μυνηματα αμα λαχει!!! Και ασε που 3g,4g σε καποια σημεια ειναι για κλαματα.

Το fastcardtech δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. Άμα σου έρθει το ίδιο κινητό πες μπας και αλλάξει η άποψή μου.

Φιλε μου δεν εχω κανενα παραπονο απο το μαγαζι και μαλιστα μολις πριν μια βδομαδα παρελαβα ενα αψογο Jiayu S3 ατην πολυ καλη τιμη των 180dollars, ολα αψογα αποστολη μεσα σε 24 ωρες και με NLPost μου ηρθε σε λιγοτερο απο 20 μερες!:)

Φιλε μου δεν εχω κανενα παραπονο απο το μαγαζι και μαλιστα μολις πριν μια βδομαδα παρελαβα ενα αψογο Jiayu S3 ατην πολυ καλη τιμη των 180dollars, ολα αψογα αποστολη μεσα σε 24 ωρες και με NLPost μου ηρθε σε λιγοτερο απο 20 μερες!:)

Πολλά περίεργα έχει το μαγαζί... Κλόνους του s6 που δεν έχουν βγεί ακόμα, το meizu mx5 που δεν υπάρχει με χαρακτηριστικά απίστευτα και πολλά άλλα.

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

Πολλά περίεργα έχει το μαγαζί... Κλόνους του s6 που δεν έχουν βγεί ακόμα, το meizu mx5 που δεν υπάρχει με χαρακτηριστικά απίστευτα και πολλά άλλα.

Εχει απο ολα ο μπαχτσες και μπανανες να τρωνε μαιμουδες...........χαχαχαχ

Λοιπον για να τελειωνει οταν διαβασεις ολη την σελιδα κατω κατω και ξερεις τι ζητας και τι παιρνεις ειναι το καλυτερο μαγαζι.

Αν σε ενδιαφερεουν οι κλωνοι παντα υπαρχει κινδυνος αλλιως πας σε γνωστες μαρκες και τελειωνεις.

Παντως οτι γραφει αυτο ειναι γιατι εχω φερει και αρκετους κλωνους I Phone & Samsung galaxy-note που ηταν αξιοπρεπεστατοι:)

εν μερη συμφωνω...

αλλα αν ειναι να κουβαλας αλλο ενα μικρο smartphone για να κανεις tethering,η θα αγορασεις και ενα 3g router τοτε θα ερθεις στα ιδια λεφτα...οποτε θα μπορουσες να αγορασεις ενα 7αρι ταμπλετ με 3g στα 99 ευρω να κανεις την δουλεια σου....

Και εγω συμφωνω σε αυτα που λες. Για βασικο τηλεφωνο εχω το One plus οποτε καλυπτομαι 100%

Αλλα επειδη στην περιοχη μου ως συνηθως (εχουμε ακομη πολλες τετοιες) το 3g της wind ειναι για κλαματα αναγκαστικα εχω και μια κοσμοκαρτα για mobile internet.

Και επειδη δεν κινουμαι παρα πολυ και αντε το αργοτερο μεσα σε 2-3 ωρες να βρεθω στανταρ σε wifi θα ειμαι μια χαρουλα.

Αφού παραγγειλες πριν μια εβδομάδα και παραλαβές ήδη μετά από 20 μέρες όντως το μαγαζί είναι αξιόπιστο.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απο οτι καταλαβα δεν υποστιριζει 4g στην Ελλαδα ?

4g στην Ελλαδα αλλα μονον 4g πιστευω οτι υποστηριζει αλλα ας δει καποιος τις συχνοτητες και ας μας πει που να γνωριζει καλυτερα

4g στην Ελλαδα αλλα μονον 4g πιστευω οτι υποστηριζει αλλα ας σει καποιος τις συχνοτητες και ας μας πει που να γνωριζει καλυτερα

Λες δηλαδη οτι εχει προωλημα με το 3g του ?

το κινητο υποστηριζει κανονικα 3G-4G... μην παραπληροφορείται τον κόσμο που διαβάζει το τοπικ. Αν ο φίλος μας που πήρε την κινέζικη εκδοση δεν θα έχει δίκτυο αυτό ειναι μια αλλη ιστορία που δεν αφορά τους υποψήφιους αγοραστες.
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Το περιεργάστηκα κι εγώ λίγο πριν το δώσω στον κάτοχό του και μου άρεσε πάρα πολύ! Μαζεμένο, ελαφρύ, ταχύτατο σε ό,τι δοκίμασα, ωραία οθόνη...αν έπαιρνα τώρα κινητό θα ήταν το φαβορί :)
..κάτι μαγικό!

Ρε παιδια μεταξυ του jiayu s3 advance και του meizu mi note 32gb τι θα επιλεγατε? Συγνωμη αν βγαινω λιγο off topic.

Στο ίδιο δίλημμα ήμουν και εγώ, αλλά τελικά επέλεξα το meizu λόγω του ότι θεωρώ λίγο πιο αξιόπιστη την εταιρία. Ο μόνος λόγος που σκέφτηκα το jiayu ήταν ότι παίρνει SD αλλά με το 32αρι το meizu είμαι μια χαρά.