Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη βρε παιδια για να καταλαβω, δεν θα μπορουμε να εχουμε facebook στο κινητο λογο καταναλωσεις;;;

Βάλε το Facebook lite, θα το βρεις εκτός playstore, παναλαφρο και πλήρες

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη βρε παιδια για να καταλαβω, δεν θα μπορουμε να εχουμε facebook στο κινητο λογο καταναλωσεις;;;

1) γιατι να εχεις γενικα FB θα ελεγα εγώ... αλλα ειναι μια αλλη ιστορια

2) Οχι, δεν μπορεις να εχεις FB σε κανενα κινητο. Εξαρχης και ως και σήμερα το FB app ειναι οτι χειροτερο εχει συμβει στην πλατφορμα android. Απλα δεν ασχολειστε με αυτο και καθαρισατε.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

2) Οχι, δεν μπορεις να εχεις FB σε κανενα κινητο. Εξαρχης και ως και σήμερα το FB app ειναι οτι χειροτερο εχει συμβει στην πλατφορμα android. Απλα δεν ασχολειστε με αυτο και καθαρισατε.

απλα απαραδεκτη εφαρμογη, εγω το εχω βγαλει και μπαινω απο τον browser

Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω και εγω ξερουμε ποτε θα πεσει η τιμη του στην τιμη που ειχαν εξαγγειλει(130e);

130 πολύ δύσκολα.... στα 160 πιστεύω θα φτασει το 16αρι!

Ηθικό δίδαγμα: δεν βάζουμε το facebook app για κανένα λόγο, θα νομίζουμε ότι έχει ελαττωματική μπαταρία το κινητό μας! :lol:

Ησύχασα λίγο που δεν οφείλεται σε αστοχία υλικού το θέμα της κατανάλωσης φίλε mitsre, γιατί ένα μικρό άγχος το είχα λόγω του ότι παραγγήλαμε ουσιαστικά με το που βγήκε και πήραμε/θα πάρουμε τις πρώτες παρτίδες της συσκευής. Ευτυχώς όλοι προς το παρόν απ'ότι φαίνεται είστε ικανοποιημένοι, οπότε η Meizu μάλλον θα επιβεβαιώσει με άλλη μία συσκευή το καλό της όνομα.

Καλά οι developers του fb app είναι για απόλυση όλοι. Τι σκ@τ@ μπορεί να έκαναν και να δημιούργησαν τόσο ενεργοβόρο app? Θα το λύσουν σε επόμενο update φαντάζομαι, μέχρι τότε και απ'τον browser μια χαρά μπαίνεις. Ελπίζω να μην συμβαίνει το ίδιο και με το app του fb messenger.

www.brightsideofficial.com

Μην φέρνετε την καταστροφή.

Είναι εφαρμογή που τρώει πόρους, αλλά όχι και τόσο πολύ, ώστε να τρέξουμε να την βγάλουμε.

Και το παλικάρι πιο πάνω δεν έχει πρόβλημα με το Facebook, όπως φαίνεται από τα screenshot.

Λίγο το messenger τσιμπάει, αλλά όχι τραγικά πράγματα.

απλα απαραδεκτη εφαρμογη, εγω το εχω βγαλει και μπαινω απο τον browser

130 πολύ δύσκολα.... στα 160 πιστεύω θα φτασει το 16αρι!

Πώς ακριβώς θα πέσει στα 160€, από τα 200€ που έχει τώρα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δεν φερνει κανεις την καταστροφη... περα απο το app του FB. Το ιδιο επαθε και φιλος με Νεξους 5. Εβαλε το FB και νομισε πως χαλασε η μπαταρια η κατι. Το πηρε πρεφα γρηγορα οτι ηταν αυτο.
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Μην φέρνετε την καταστροφή.

Είναι εφαρμογή που τρώει πόρους, αλλά όχι και τόσο πολύ, ώστε να τρέξουμε να την βγάλουμε.

Και το παλικάρι πιο πάνω δεν έχει πρόβλημα με το Facebook, όπως φαίνεται από τα screenshot.

Λίγο το messenger τσιμπάει, αλλά όχι τραγικά πράγματα.

αφού το έβγαλε πως θα έχει πρόβλημα?

Λίγο το messenger τσιμπάει, αλλά όχι τραγικά πράγματα

Την εφαρμογή του facebook την έχω βγάλει γιαυτό δεν την βλέπεις. Μονο το messenger έχω αφήσει για να μην χάνω μνμ

Ησύχασα λίγο που δεν οφείλεται σε αστοχία υλικού το θέμα της κατανάλωσης φίλε mitsre, γιατί ένα μικρό άγχος το είχα...

Εγώ να δεις τι άγχος είχα όλες αυτές τις μέρες που έβλεπα τη συσκευή να μην βγάζει μέρα.

Πλεον, όλα καλά και μάλιστα μετα το root και την εγκατάσταση του greenify πλεον έχω φτασει τις 7ωρες με υπολοιπο 15%. Μιλάμε ανασανα!

αφού το έβγαλε πως θα έχει πρόβλημα?

True story, τα screenshots κι εγώ κατάλαβα ότι είναι αφού την απεγκατέστησε. Και εν πάση περιπτώσει αφού το είπε ο άνθρωπος, το έβγαλα και υπερδιπλασίασα τους χρόνους της μπαταρίας, από 3μιση ώρες οθόνη σύνολο και τραγική κατανάλωση στο stand-by σε 4+ ώρες στο 50% με καμία αλλαγή στη χρήση και μόνη διαφορά την απεγκατάσταση του φβ. Ε, απ'ότι φαίνεται κι όμως, είναι τόσο τραγικό το app και κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στη μπαταρία.

edit γιατί απάντησε στο μεταξύ:

Εγώ να δεις τι άγχος είχα όλες αυτές τις μέρες που έβλεπα τη συσκευή να μην βγάζει μέρα.

Πλεον, όλα καλά και μάλιστα μετα το root και την εγκατάσταση του greenify πλεον έχω φτασει τις 7ωρες με υπολοιπο 15%. Μιλάμε ανασανα!

Οπότε όλα κομπλέ, πιστεύω ότι και χωρίς root και grenify τα νούμερα θα βελτιώνονταν τραγικά. Απλά μπορεί να σου δωσε και το κάτι έξτρα παραπάνω το greenify γιατί το root δεν νομίζω να άλλαξε κάτι αφού απ'ότι φαίνεται το πρόβλημα δημιουργήθηκε από ένα app και όχι το σύνολικό OS. Τώρα μ'αυτό το "official root" η εγγύηση δεν χάθηκε? Ή και πάλι χάνεται?

Και επίσης γενικά και αφού περάσαν μερικές μέρες που το έχετε αρκετοί στα χέρια σας, τι μειονεκτήματα εντοπίζετε που ας πουμε, σας "χαλάσαν" αρκετά? Μην μου πείτε για τα εγγενή του μειονεκτήματα όπως η απουσία sd, ραδιοφώνου ή την τοποθέτηση του power button. Αυτά τα ξέρατε/με εξαρχής. Για άλλα, αν υπάρχουν, που εντοπίσατε σ'αυτές τις πρώτες μέρες χρήσης.

Ή και ανάποδα, μετά από τις πρώτες μέρες χρήσεις πόσο ικανοποιημένους σας αφήνει η συσκευή?

Edited by razr_46

Την εφαρμογή του facebook την έχω βγάλει γιαυτό δεν την βλέπεις. Μονο το messenger έχω αφήσει για να μην χάνω μνμ

εβγαλε 7 ωρες οθονη ε??τουμπανο τελικα η μπαταρια!νουμερα που ουτε στο ονειρο μου δεν τα βλεπω με το lenovo k910..

οποτε τελος καλο ολα καλα!!

εβγαλε 7 ωρες οθονη ε??τουμπανο τελικα η μπαταρια!νουμερα που ουτε στο ονειρο μου δεν τα βλεπω με το lenovo k910..

οποτε τελος καλο ολα καλα!!

δεν μπορει να ειναι τυχαιο, 7 ωρες και 45 λεπτα εβγαλε εμενα στην πρωτη φορτιση

δεν μπορει να ειναι τυχαιο, 7 ωρες και 45 λεπτα εβγαλε εμενα στην πρωτη φορτιση

να φανταστω με δεδομενα ανοικτα ε?κοιτα να δεις που θα με πεισετε να δωσω το lenovo...

να φανταστω με δεδομενα ανοικτα ε?κοιτα να δεις που θα με πεισετε να δωσω το lenovo...

αν εννοεις αποκλειστικα με την χρηση δεδομενων τοτε οχι, πιο πολυ με wifi ηταν η χρηση

τωρα πριν λιγο απο 100% μεχρι 90% 1 ωρα και 6 λεπτα οθονη, πρωτη φορα βλεπω σε κινητο πανω απο 1 ωρα οθονη με 10% καταναλωση

Προσοχή παιδιά μόλις μου έπεσε και έσπασε λιγο η οθόνη στο πάνω μέρος ενώ φορούσα την nillkin θήκη και το tempered glass.αρκετά ευαίσθητο μπορω να πω απο τη στιγμη που έπεσε απο το μισο μέτρο..Σας προτείνω την tpu που δίνει δώρο το vickmall αφού καλύπτει τα πλαϊνά μέρη της οθόνης.

Ηθικό δίδαγμα: δεν βάζουμε το facebook app για κανένα λόγο, θα νομίζουμε ότι έχει ελαττωματική μπαταρία το κινητό μας! :lol:

Ησύχασα λίγο που δεν οφείλεται σε αστοχία υλικού το θέμα της κατανάλωσης φίλε mitsre, γιατί ένα μικρό άγχος το είχα λόγω του ότι παραγγήλαμε ουσιαστικά με το που βγήκε και πήραμε/θα πάρουμε τις πρώτες παρτίδες της συσκευής. Ευτυχώς όλοι προς το παρόν απ'ότι φαίνεται είστε ικανοποιημένοι, οπότε η Meizu μάλλον θα επιβεβαιώσει με άλλη μία συσκευή το καλό της όνομα.

Καλά οι developers του fb app είναι για απόλυση όλοι. Τι σκ@τ@ μπορεί να έκαναν και να δημιούργησαν τόσο ενεργοβόρο app? Θα το λύσουν σε επόμενο update φαντάζομαι, μέχρι τότε και απ'τον browser μια χαρά μπαίνεις. Ελπίζω να μην συμβαίνει το ίδιο και με το app του fb messenger.

Δεν είναι τόσο τραγικα τα πράγματα! Με greenify δε κάνει τόσο μεγάλη ζημια. Μη το παρακανουμε. Γι αυτο έχουμε smartphone. Για να το αξιοποιουμε με καθε τρόπο

Προσοχή παιδιά μόλις μου έπεσε και έσπασε λιγο η οθόνη στο πάνω μέρος ενώ φορούσα την nillkin θήκη και το tempered glass.αρκετά ευαίσθητο μπορω να πω απο τη στιγμη που έπεσε απο το μισο μέτρο..Σας προτείνω την tpu που δίνει δώρο το vickmall αφού καλύπτει τα πλαϊνά μέρη της οθόνης.

κριμα ρε φιλε, ακριβως για αυτο το λογο φοραω του vickmall, που το προστατευει παντου γυρω γυρω

190 έχει και μπορεί είτε να πέσει η τιμή είτε να ανέβει

Έχεις δίκιο, κοιτούσα το μπλε που είναι 10$ πιο ακριβό στο Vickmall.

δεν φερνει κανεις την καταστροφη... περα απο το app του FB. Το ιδιο επαθε και φιλος με Νεξους 5. Εβαλε το FB και νομισε πως χαλασε η μπαταρια η κατι. Το πηρε πρεφα γρηγορα οτι ηταν αυτο.

Κάτι δεν κάνει καλά πες του, γιατί ούτε greenify έχω, ούτε τίποτα άλλο έχω πειράξει για να κόβει το Fb και όμως το Nexus 4 δεν πέφτει κάτω από 4.5 ώρες οθόνης.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

κριμα ρε φιλε, ακριβως για αυτο το λογο φοραω του vickmall, που το προστατευει παντου γυρω γυρω

Τωρα αμα περιμενω λιγους μηνες θα βγει σκετο digitizer?Αυτο πρεπει να αλλαξω σωστα;

το θεμα με το facebook ηταν σε ενα συγκεκριμενο update το οποιο πραγματικα ξεζουμιζε την μπαταρια, οποτε μπορει πολλοι να μην το πηραν καν χαμπαρι γιατι στο τελευταιο τωρα διορθωθηκε απ οτι φαινεται

Κρίμα ρε συ!

Προσωπικά πάντα θήκες tpu χρησιμοποιώ για αυτό το λόγο, οι σκληρές είναι ωραίες αλλά δεν προσφέρουν προστασία!

Ωστόσο δεν εχω χρησιμοποιήση καθόλου αυτή που μου έστειλαν δώρο από το vickmall γιατι είναι λίγο χοντροκομμένη, αντ'αυτού έχω μια tpu της nillkin http://www.ebay.com/itm/281565104654

Εγώ περιμένω να δω αυτήν που πήρες από ali κι αν είναι καλή μας βλέπω για ομαδική παραγγελία! :lol:

Εγώ παρήγγειλα την πλαστική της nillkin και το tempered glass της αλλά μάλλον δεν κάνουν και πολλά απ'ότι φαίνεται..Κρίμα για το κινητάκι ολοκαίνουργιο!

Η tpu είναι αλήθεια ότι δεν με ψήνει και πολύ από θέμα αίσθησης..

εδω και εδω

Κρίμα ρε συ!

Προσωπικά πάντα θήκες tpu χρησιμοποιώ για αυτό το λόγο, οι σκληρές είναι ωραίες αλλά δεν προσφέρουν προστασία!

Ωστόσο δεν εχω χρησιμοποιήση καθόλου αυτή που μου έστειλαν δώρο από το vickmall γιατι είναι λίγο χοντροκομμένη, αντ'αυτού έχω μια tpu της nillkin http://www.ebay.com/itm/281565104654

Αξίζει λες να πάρω την tpu nillkin η να μείνω με αυτήν του vickmall;Υπάρχει μεγάλη διαφορά;