Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και το δικό μου, αγορα 11/02, δεν λεει να ξεκολησει απο Despatched to overseas (15/02).

Αν ειναι σε αυτη την φαση ερχεται,καθυστερουν τελευταια,ειναι νωρις,απο βδομαδα και...περιμενε.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να περιγράψει την συμβίωση με τα ον screen buttons?

Το στρόγγυλο button σε πάει απευθείας στο desktop ή κάνει back?

Edited by wxkin

Πήγα να κάνω τη παραγγελία απο vickmall και στο τέλος έλεγε Singapore post ή Netherlands , ποιο να επιλέξω?Μήπως είναι καλύτερα το netherlands?
Xiaomi Mi Mix 3

Μπορεί κάποιος να περιγράψει την συμβίωση με τα ον screen buttons?

Το στρόγγυλο button σε πάει απευθείας στο desktop ή κάνει back?

<del>Μπορείς να κλειδώσεις το κινητό με κάποιο double tap αλλα oneplus one ή μόνο απο το power button? (γνωρίζω για το double tap wake)</del>

Για κλείδωμα γίνεται εύκολα με double tap με τον nova launcher ή τον tsf.

στο vickmall to 16αρι στα 209$, ομως ασπρο και μπλε +10$

Το 32αρι όμως ίδια τιμή για λευκό και μπλε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πήγα να κάνω τη παραγγελία απο vickmall και στο τέλος έλεγε Singapore post ή Netherlands , ποιο να επιλέξω?Μήπως είναι καλύτερα το netherlands?

αλλοι λενε οτι ελαβαν γρηγοροτερα με το δευτερο,εγω παντα προτιμω το πρωτο.

Παρήγγειλα απο Vickmall και εγω σε πράσινο στα 209$, σε μπλε δεν έχει stock μου είπε!Αν και 1-2 αρνητικά που έχει αποφάσισα να το παραγγείλω λόγω ποιοτικής κατασκευής και σταθερότητας!
Xiaomi Mi Mix 3

Παρήγγειλα απο Vickmall και εγω σε πράσινο στα 209$, σε μπλε δεν έχει stock μου είπε!Αν και 1-2 αρνητικά που έχει αποφάσισα να το παραγγείλω λόγω ποιοτικής κατασκευής και σταθερότητας!

Ότι να 'ναι αυτοί οι Κινέζοι. Μόλις παρήγγειλα ένα μπλε 16αρι για φίλο μου και μου είπε ότι είναι σε στοκ.

:confused: ρε καφρε...!!! και τα δυο εχεις παρει? :lol: :lol: ΜΙΑ ερωτηση, ΓΙΑΤΙ? :p

χαχαχα :p ναι μωρε αφου αλλαζω συσκευες συχνα, παντα εχω 2 ετσι ωστε αμα πουλησω καποια να μην μεινω χωρις τηλεφωνο :lol: ;) αν και με την meizu βλεπω να κολλαω καιρο :D

Ρώτησα τους ίδιους πριν παραγγείλω και μου είπαν Singapore post

..κάτι μαγικό!

Τι παίζει με το tempered glass, δεν έχει κενό για το home button..

Ααα και,όταν βάζω ακουστικά ακούγεται κάτι σαν χρρρ κάθε φορά που μπαίνω κάπου ή όταν κάνω scroll στη σελίδα. Δοκίμασα και άλλα ακουστικά αλλά πάλι τα ίδια..

Edited by Papapap

Τι παίζει με το tempered glass, δεν έχει κενό για το home button..

Ααα και,όταν βάζω ακουστικά ακούγεται κάτι σαν χρρρ κάθε φορά που μπαίνω κάπου ή όταν κάνω scroll στη σελίδα. Δοκίμασα και άλλα ακουστικά αλλά πάλι τα ίδια..

Το κανει και σε αλλους αυτο που λεει ο φιλος; Γιατι μεχρι τωρα η συσκευη εδειχνε αψογη.

Μια ερώτηση στα γρήγορα.

Αναφορά παράδοση για τα sms δεν έχει; Γιατί δε βρίσκω επιλογή;

οχι αλλα θα μπει και αυτο σε επομενο update

Παιδιά εσείς που το έχετε παραλάβει, έχετε κάποια θήκη η οποία κούμπωσε καλά και τη προτείνετε;

εγω ειμαι με αυτη που κανει δωρο το vickmall, μια σιλικονης η οποια εφαρμοζει μια χαρα

τι χρωμα ειναι αυτη που δινουν?

η κλασσικη διαφανες, εχω και την σκληρη της nillkin αλλα η σιλικονης το προφυλασει παντου γυρω γυρω

Παιδιά εσείς που το έχετε παραλάβει, έχετε κάποια θήκη η οποία κούμπωσε καλά και τη προτείνετε;

Εγώ έχω παραγγείλει αυτή και τη περιμένω απο Δεύτερα

http://www.aliexpress.com/item/32279228299/32279228299.html

Μόλις παραλαβω θα σας ενημερωσω και πιθανώς να ανεβασω καμια φωτό.πιστεύω όμως θα είναι καλή.

Προς το παρόν φορά μια διάφανη tpu της nillkin που κουμπωνει άψογα δεν γλυστραει στα χέρια και είναι σχετικα λεπτή

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=281565104654&alt=web