daydream59 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να γίνει κατανοητό; Οποιεσδήποτε συζητήσεις με αναφορές για τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου απαγορεύονται αυστηρά. Δεν υπάρχει καμία επιείκεια επί αυτού από την Ομάδα Διαχείρισης και οποιαδήποτε ανάλογη αναφορά στο μέλλον θα επιφέρει κυρώσεις. μονο που εσβησες και το δικο μου που ελεγα ακριβως οτι λες εσυ εδω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 πολυ μουγκαμαρα εχει πεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 πολυ μουγκαμαρα εχει πεσει Είναι επειδή δεν έχει παραλάβει κανείς. Εκτός από εσένα φυσικά :) Άσε που 2 σχεδόν σελίδες γράφτηκαν για το αν έφυγε από Κίνα, αν είναι dispatched, και πότε παραγγείλαμε. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 πολυ μουγκαμαρα εχει πεσει Αφού μόνο εσύ το έχεις, τι να κάνουμε... Και αν δεν πέσει η τιμή, δεν βλέπω να ανεβαίνουν πολύ οι πωλήσεις του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 πολυ μουγκαμαρα εχει πεσει Ε ανέβασε ένα screenshot πόσες ώρες έχεις οθόνη από 100 ~10% να γίνει χαμός :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 απλα για ενημερωσει οτι για να δεις τις ωρες περι μπαταριας πρεπει να ειναι στην αγγλικη γλωσσα.τωρα ειμαι στο 73 και εχω 2 ωρες οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 απλα για ενημερωσει οτι για να δεις τις ωρες περι μπαταριας πρεπει να ειναι στην αγγλικη γλωσσα.τωρα ειμαι στο 73 και εχω 2 ωρες οθονη Ενημέρωσε μας ξανα οταν θα εχει παει στο 10-20% σε 2-3 μερες....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 απλα για ενημερωσει οτι για να δεις τις ωρες περι μπαταριας πρεπει να ειναι στην αγγλικη γλωσσα.τωρα ειμαι στο 73 και εχω 2 ωρες οθονη πρεπει να το εχει ανετα το 6ωρο οθονη οπως το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 ειμαι στο 55 τις 100 και εχω ειδη τρεις ωρες οθονη και εφτασε εκει με πολυ παιχνιδι.real racing 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 ειμαι στο 55 τις 100 και εχω ειδη τρεις ωρες οθονη και εφτασε εκει με πολυ παιχνιδι.real racing 3 ;) τα παιχνίδια καταπίνουν μπαταρια με διπλο καλαμάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 να πω κατι?βεβαια μπορει να κανω και λαθος.στο xiaomi δεν παντρευεσαι την miui που εχει?γιατι καποιοι λενε οτι δεν μπορεις να αλλαξεις rom και αυτο ειναι κακο.εγω μεσα σε μια εβδομαδα ειχα ειδη ενα update απο την meizu.τη να τις κανω τις rom.αποψη μου παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 να πω κατι?βεβαια μπορει να κανω και λαθος.στο xiaomi δεν παντρευεσαι την miui που εχει?γιατι καποιοι λενε οτι δεν μπορεις να αλλαξεις rom και αυτο ειναι κακο.εγω μεσα σε μια εβδομαδα ειχα ειδη ενα update απο την meizu.τη να τις κανω τις rom.αποψη μου παντα σχετικα ειναι ολα, αμα εχεις την αρρωστια του φλασαρισματος και σκαλισματος του κινητου :) στα xiaomi υπαρχουν custom rom και σαν πρωην κατοχος εκανα τις δοκιμες μου αλλα παντα στην Miui γυρναγα, η flyme παντως ειναι πανεμορφη ρομ και πολυ λειτουργικη, καθολου δεν με εχει πειραξει που δεν μπορω να βαλω κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 σχετικα ειναι ολα, αμα εχεις την αρρωστια του φλασαρισματος και σκαλισματος του κινητου :) στα xiaomi υπαρχουν custom rom και σαν πρωην κατοχος εκανα τις δοκιμες μου αλλα παντα στην Miui γυρναγα, η flyme παντως ειναι πανεμορφη ρομ και πολυ λειτουργικη, καθολου δεν με εχει πειραξει που δεν μπορω να βαλω κατι αλλο Σε σχεση με miui πως είναι καλύτερη; χειρότερη; Επίσης κανένα συγκριτικό με xiaomi note 6592 έχουμε; ειδικότερα στη κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε σχεση με miui πως είναι καλύτερη; χειρότερη; Επίσης κανένα συγκριτικό με xiaomi note 6592 έχουμε; ειδικότερα στη κάμερα; δεν εχω παραλαβει ακομα για να συγκρινω φωτο με το redmi note το οποιο ηταν και το προηγούμενο μου τηλέφωνο, αλλα για την flyme μπορω να σου πω καθως την δουλεύω στο mx4. μου αρεσει πιο πολυ απο miui που επισης μου αρεσε πολυ, ειδικα τα gestures που εχει τα οποια λοιπαν απο την miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 τι εννοεις με τα gestures που λες για την flyme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 τι εννοεις με τα gestures που λες για την flyme? αν πας ρυθμισεις/προσβασιμοτητα θα δεις την πρωτη ρυθμιση που λεει αφύπνιση με χειρονομιες, smart touch κλπ. π.χ. ανοιγεις την οθονη με διπλο χτύπημα, η σερνοντας το δαχτυλο απο το home button προς τα πανω ξεκλειδώνεις το τηλεφωνο και πολλα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 δεν εχω παραλαβει ακομα για να συγκρινω φωτο με το redmi note το οποιο ηταν και το προηγούμενο μου τηλέφωνο, αλλα για την flyme μπορω να σου πω καθως την δουλεύω στο mx4. μου αρεσει πιο πολυ απο miui που επισης μου αρεσε πολυ, ειδικα τα gestures που εχει τα οποια λοιπαν απο την miui Σημασία έχει να είναι ελαφριά η Ρομ. Το ότι είναι διαφορετική την συνηθίζεις. Και γενικά σε ξένα άρθρα λένε πολύ καλά σχόλια για την Flyme, οπότε ίσως τελικά να μην πειράζει που δεν παίζουν custom Rom. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Σημασία έχει να είναι ελαφριά η Ρομ. Το ότι είναι διαφορετική την συνηθίζεις. Και γενικά σε ξένα άρθρα λένε πολύ καλά σχόλια για την Flyme, οπότε ίσως τελικά να μην πειράζει που δεν παίζουν custom Rom. οχι απλα ελαφρια, βουτυρο η ρομ, τωρα δεν ξερω αν την κανει ετσι το mx4 λογω hardware η αν ειναι ετσι γενικως, δεν εχω δουλεψει παλαιοτερο meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Τι προτεινετε παιδια ? Να το χτυπησω ή οχι ? Με ενδιαφερει αυτονομια μπαταριας κυριως . Δουλευω πολυ wifi και ελαχιστα δεδομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Τι προτεινετε παιδια ? Να το χτυπησω ή οχι ? Με ενδιαφερει αυτονομια μπαταριας κυριως . Δουλευω πολυ wifi και ελαχιστα δεδομενα Τότε τα περισσότερα κινητά θα σου κάνουν Με το 3G ξελιγωνεται η μπαταρία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Τότε τα περισσότερα κινητά θα σου κάνουν Με το 3G ξελιγωνεται η μπαταρία. Ευχαριστω :-) Θα το κοιταξω λιγο καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Τότε τα περισσότερα κινητά θα σου κάνουν Με το 3G ξελιγωνεται η μπαταρία. Για καποιο λογο εχω ακριβώς την αντιθετη εμπειρία απο σένα σε σειρά συσκευών. Μονο μια κατάπινε μπαταρία οταν ανοιγαν τα mobile data. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ενταξει το κινητο εχει 3.100 μπαταρια. Το flymeos ειναι καλο λογισμικο της meizu. Μια χαρα πιστευω θα ειναι η αυτονομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Ενταξει το κινητο εχει 3.100 μπαταρια. Το flymeos ειναι καλο λογισμικο της meizu. Μια χαρα πιστευω θα ειναι η αυτονομια Είναι παραπάνω από μια χαρά. Και αν δεν είναι ΘΑ ΓΊΝΕΙ. ειδικά όταν σκάσει Android 5 και το m1 note σε αντίθεση από τα άλλα φετινά meizu με το καλημέρα έδειξε φοβερή αυτονομία, δηλαδή, στο mx4 και Pro οι πρώτες ρομ είχαν θέμα με αυτονομία αλλά φτιάχνετε σιγά σιγά σε κάθε update. Στο m1 με το καλημέρα η μπαταρία τραβάει τα βλέμματα. Πιστεύω πως θα σε εκπλήξει θετικά, και το flyme και η απόδοση του κινητού Edited February 23, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Για καποιο λογο εχω ακριβώς την αντιθετη εμπειρία απο σένα σε σειρά συσκευών. Μονο μια κατάπινε μπαταρία οταν ανοιγαν τα mobile data. Δεν είναι θέμα εμπειρίας φίλε μου. Έτσι είναι η τεχνολογία. Σε όλες τις συσκευές, πάντα η αυτονομία είναι καλύτερη με το Wi-Fi. Τα data πάντα ρουφάνε παραπάνω. Το Μ1 ακούγεται να έχει εξαιρετική αυτονομία και δεν έχει να κάνει μόνο με το μέγεθος της μπαταρίας. Η Ρομ του φαίνεται να εξαιρετικά καλοφτιαγμένη σε αντίθεση με άλλες Ρομ άλλων κινέζικων αντίστοιχων συσκευών που με ίδιο μέγεθος μπαταρίας βγάζουν λιγότερες ώρες οθόνης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts