fatsionas Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 δηλαδη να καταλαβω κατι,πηραμε meizu γιατι λεγαμε οτι θα κανει συνεχομενες αναβαθμισεις και εννοειται στα ελληνικα και τωρα ερχονται και μας λενε τελος οι αναβαθμισεις τουλαχιστον στα ελληνικα...αν ειναι ετσι για εμενα αισχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εγώ πάντως πάω πίσω σε Xiaomi (Redmi Note 2). Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 δηλαδη να καταλαβω κατι,πηραμε meizu γιατι λεγαμε οτι θα κανει συνεχομενες αναβαθμισεις και εννοειται στα ελληνικα και τωρα ερχονται και μας λενε τελος οι αναβαθμισεις τουλαχιστον στα ελληνικα...αν ειναι ετσι για εμενα αισχος Ποιος ακριβώς στο υποσχέθηκε αυτό; Η ίδια η meizu; Μπορείς να μας δείξεις σε ποιο site ποια κινεζική εταιρεία υποσχέθηκε για όλα τα μοντέλα της αναβαθμίσεις στην Ελληνική γλώσσα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εγώ πάντως πάω πίσω σε Xiaomi (Redmi Note 2). Να περιμένουμε την κάμερα να δούμε. Πάντως η miui δεν είναι flyme αισθητικά κυριως αλλά και λειτουργικά λόγω λιγότερων gestures. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από σας που κάνατε αναβάθμιση στην τελευταία beta αξίζει; Γιατί την 4.5.4 που πέρασα δεν την κρατησα ,δεν ήταν σταθερή όσο ή stable kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Δηλαδή κάτσε να καταλάβω. Σε 23 ώρες χρήσης,το κινητό το δουλεψες για 4%?? Οπότε για ποια wakelocks και τι χρήση να συζητήσουμε αφού το έχεις να κάθεται; Είναι 4% οι 6 ώρες screen on time ; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Να περιμένουμε την κάμερα να δούμε. Πάντως η miui δεν είναι flyme αισθητικά κυριως αλλά και λειτουργικά λόγω λιγότερων gestures. Δεν με ενδιαφέρει η miui. Ας είναι καλά οι custom roms. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Να πω την αμαρτία μου δε πολυκαταλαβαίνω την καούρα για ελληνικό μενού και δε το βρίσκω τραγικό μειονέκτημα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο για να μην πω ότι έτσι κ αλλιώς προτιμώ το αγγλικό γενικά και στα κινητά μου και στους υπολογιστές μου καθώς κάποιες μεταφράσεις είναι πολλές φορές λάθος. Με λίγη προσπάθεια και μέτρια αγγλικά νομιζω πως βγάζει κάποιος άκρη, μάλιστα όσο περισότερο ασχολείται τόσο περισσότερο εξοικειώνεται κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Να πω την αμαρτία μου δε πολυκαταλαβαίνω την καούρα για ελληνικό μενού και δε το βρίσκω τραγικό μειονέκτημα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο για να μην πω ότι έτσι κ αλλιώς προτιμώ το αγγλικό γενικά και στα κινητά μου και στους υπολογιστές μου καθώς κάποιες μεταφράσεις είναι πολλές φορές λάθος. Με λίγη προσπάθεια και μέτρια αγγλικά νομιζω πως βγάζει κάποιος άκρη, μάλιστα όσο περισότερο ασχολείται τόσο περισσότερο εξοικειώνεται κανείς. Ναι συμφωνω και εγω σε αυτο, παντως ενα stable επρεπε να εχει βγει το κιτ κατ ειχε μερικες ατελιες κυριως η αυξανομενη ενταση, μετα ξεκινησαν το 5.0 και χωρις να ολοκληρωσουν ξεκινησαν το 5.1... , ελπιζω μονο μην το παρατησουν και αυτο και πανε στο Μ :lol:. Παντως απο το κινητο ειμαι πολυ ευχαριστημενος εστω και με κιτ κατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Βγηκε επισημα η stable lollipop!!! http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m1_note/4.5.5/cn/20150829025937/976e1ae9/update.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 εμενα απο το ιδιο καταστημα μου ηρθε σχεδον γεματη 99% και χωρις ταινια ασφαλειας αλλα τους ειχα πει( δεν ξερω αν εγινε βεβαια )να κανουν ελεγχο την συσκευη και για το led αν αναβει ολοκληρο πραγμα που ευτυχως ισχυει!και δεν εχω κανα θεμα.τυχερα ειναι αυτα φυσικα πιθανον ο φιλος την πατησε.τωρα δεν ξερω αν ειναι μεταχειρισμενα κτλ..... Το να είσαι τυχερός και να σου έρθει μια συσκευή χωρίς προβλήματα ναι είναι θέμα τύχης. Το να σε εξυπηρετήσουν από το κατάστημα που το πήρες αν είσαι άτυχος και σου έρθει μια συσκευή με πρόβλημα είναι άλλο θέμα, δεν είναι τύχη, είναι ποιον θα επιλέξεις να δώσεις τα χρήματά σου και είναι καθαρά δική σου επιλογή, γι αυτό συμβουλεύω μακριά από fastcardtech. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω την αμαρτία μου δε πολυκαταλαβαίνω την καούρα για ελληνικό μενού και δε το βρίσκω τραγικό μειονέκτημα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο για να μην πω ότι έτσι κ αλλιώς προτιμώ το αγγλικό γενικά και στα κινητά μου και στους υπολογιστές μου καθώς κάποιες μεταφράσεις είναι πολλές φορές λάθος. Με λίγη προσπάθεια και μέτρια αγγλικά νομιζω πως βγάζει κάποιος άκρη, μάλιστα όσο περισότερο ασχολείται τόσο περισσότερο εξοικειώνεται κανείς. Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να υποστηρίξει ελληνικά στο μέλλον? Κάπου θυμάμαι είχα δει update προηγούμενης έκδοσης για υποστήριξη νέων γλωσσών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Το να είσαι τυχερός και να σου έρθει μια συσκευή χωρίς προβλήματα ναι είναι θέμα τύχης. Το να σε εξυπηρετήσουν από το κατάστημα που το πήρες αν είσαι άτυχος και σου έρθει μια συσκευή με πρόβλημα είναι άλλο θέμα, δεν είναι τύχη, είναι ποιον θα επιλέξεις να δώσεις τα χρήματά σου και είναι καθαρά δική σου επιλογή, γι αυτό συμβουλεύω μακριά από fastcardtech. οσο για αυτο συμφωνω λογω τιμης το πηρα απο εκει αλλιως ηταν μονοδρομος το vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Να πω την αμαρτία μου δε πολυκαταλαβαίνω την καούρα για ελληνικό μενού και δε το βρίσκω τραγικό μειονέκτημα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο για να μην πω ότι έτσι κ αλλιώς προτιμώ το αγγλικό γενικά και στα κινητά μου και στους υπολογιστές μου καθώς κάποιες μεταφράσεις είναι πολλές φορές λάθος. Με λίγη προσπάθεια και μέτρια αγγλικά νομιζω πως βγάζει κάποιος άκρη, μάλιστα όσο περισότερο ασχολείται τόσο περισσότερο εξοικειώνεται κανείς. Εγώ την καταλαβαίνω. Αλλά είναι άσχετο να έχεις απαιτήσεις από μια ξένη εταιρεία που βγάζει άλλα μοντέλα για την κινεζική αγορά και άλλα για την διεθνή. Όποιος λοιπόν έχει αγοράσει την κινέζικη συσκευή και κατηγορεί την εταιρεία, είναι εκτός τόπου και χρόνου. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγηκε επισημα η stable lollipop!!! http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m1_note/4.5.5/cn/20150829025937/976e1ae9/update.zip Μονο η Α για τώρα. Αναρωτιέμαι αν θέλει φουλ φορμάτ πριν κάνεις την αναβάθμιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εξαρτάται ποια είχες πριν. Νομίζω πως αν είχες μια τύπου 4.5... δεν θέλει Αλλά εάν προέρχεται από kitkat ή Ι θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εγώ την καταλαβαίνω. Αλλά είναι άσχετο να έχεις απαιτήσεις από μια ξένη εταιρεία που βγάζει άλλα μοντέλα για την κινεζική αγορά και άλλα για την διεθνή. Όποιος λοιπόν έχει αγοράσει την κινέζικη συσκευή και κατηγορεί την εταιρεία, είναι εκτός τόπου και χρόνου. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο η Α για τώρα. Αναρωτιέμαι αν θέλει φουλ φορμάτ πριν κάνεις την αναβάθμιση. Εξαρτάται ποια είχες πριν. Νομίζω πως αν είχες μια τύπου 4.5... δεν θέλει Αλλά εάν προέρχεται από kitkat ή Ι θελει τα ελληνικα τα ξεχναμε δηλαδη σε lolilop σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Μόνο προβλήματα έφερε σε εμένα η stable. Έκανα αναβάθμιση χωρίς delete user data και δεν μου έβλεπε την κάρτα sd και αναγκάστηκα και εκανα format την κάρτα για να την δει. Επίσης δεν δουλεύει η εφαρμογή SMS που έχει μέσα. Edited September 1, 2015 by three_brothers1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiliop Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Απο που την κατεβασατε την αναβαθμιση απο το κινεζικο site δεν βγαζω ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackheart Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Πατα απτο κινητο το λινκ που εβαλε ο ibiza2004 και θα στο κατεβασει αυτοματα Παράθεση Meizu M1 Note 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiliop Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 http://app.meizu.com/ Αυτο μου ανοιγει παιδεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackheart Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m1_note/4.5.5/cn/20150829025937/976e1ae9/update.zip download.meizu.com/Firmware/Flyme/m1_note/4.5.5/cn/20150829025937/976e1ae9/update.zip 863mb file Edited September 1, 2015 by blackheart Παράθεση Meizu M1 Note 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 http://app.meizu.com/ Αυτο μου ανοιγει παιδεσ Κατι κάνεις λάθος γιατί σε μένα μια χαρά δουλεύει το παραπάνω link. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μόνο προβλήματα έφερε σε εμένα η stable. Έκανα αναβάθμιση χωρίς delete user data και δεν μου έβλεπε την κάρτα sd και αναγκάστηκα και εκανα format την κάρτα για να την δει. Επίσης δεν δουλεύει η εφαρμογή SMS που έχει μέσα. Ποια κάρταSD? Ποιο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ποια κάρταSD? Ποιο έχεις; Εννοώ την εσωτερική κάρτα μνήμης που έχει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 ελληνικα εχει?εσεις που την βαλατε ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μόνο προβλήματα έφερε σε εμένα η stable. Έκανα αναβάθμιση χωρίς delete user data και δεν μου έβλεπε την κάρτα sd και αναγκάστηκα και εκανα format την κάρτα για να την δει. Επίσης δεν δουλεύει η εφαρμογή SMS που έχει μέσα. Στο site αναφέρει ότι πρέπει να γίνει clear data αν περνάς στη νέα stable από την προηγούμενη. Λογικά γι αυτό αντιμετώπισες θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Στο site αναφέρει ότι πρέπει να γίνει clear data αν περνάς στη νέα stable από την προηγούμενη. Λογικά γι αυτό αντιμετώπισες θέματα. Το κατάλαβα :cool: Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts