tolisfar Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Πως τσεκάρουμε αν είναι LTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Ερώτηση σε όσους έχουν φλασαρει και χρησιμοποιούν καθημερινά την Lollipop. Το xposed framework παίζει; Το titanium back up δουλευει ; Γενικά το κινητο είναι πλήρως λειτουργικό; Root γίνεται γιατί πήρε το μάτι μου στο meizu fans ότι υπάρχει πρόβλημα. Γενικά θα την συνιστούσατε για every day use ; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Δες post #2743 για ξένα. Από Ελληνικό δεν νομίζω ότι έχει πάρει κάποιος από εδώ μέσα. Προσέχεις να ζητήσεις FDD-LTE για να παίζει το 4G Ελλάδα Οκ,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Ερώτηση σε όσους έχουν φλασαρει και χρησιμοποιούν καθημερινά την Lollipop. Το xposed framework παίζει; Το titanium back up δουλευει ; Γενικά το κινητο είναι πλήρως λειτουργικό; Root γίνεται γιατί πήρε το μάτι μου στο meizu fans ότι υπάρχει πρόβλημα. Γενικά θα την συνιστούσατε για every day use ; Αφού Όλα αυτά που Ρωτάς έχουν απαντηθεί τόσες φορές. Τι να έχει αλλάξει; Είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνει για καθημερινή χρήση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 δεν ποιανω 4g και 3g μονο Γ ΕΝΩ στο παλιο colpad εποιανε Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 (edited) Λοιπον παιδες έχω ένα θέμα...εχω βαλει την λολιποπ και θελω να κατεβω στην προηγουμενη εκδοση δεν θα εχω προβλημα ετσι...γινεται ακριβως με το ιδιον τροπο που κανω update? Τωρα το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω την προηγουμενη εκδοση ωστε να την κατεβασω (4.2.0.5A) μπορει κανεις να μου στειλει λινκ? Διοτι σε οτι site εχω μπει να το κατεβασω δεν λεει να κατεβει με τιποτα..και το site της meizu μου κανει νουμερα.. Τελικα ακυρο ειχε κολλησει ο browser!! Αλλα το downgrade γινεται με τον ιδιο τροπο οπως στο Upgrade? Edited July 11, 2015 by mimisnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Δεν βρήκα αντίστοιχο τόπικ και γράφω εδώ , σήμερα παρέλαβα απο αυτόν τον πωλητή στο aliexpress http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-m2-note-Mobile-Phone-4G-LTE-mtk6753-64bit-Octa-core-5-5-Inch-FHD/32363636485.html το Meizu M2 Note σε λευκό στα 157€ περίπου , το είχα παραγγείλει στις 27/6 και σήμερα το πήρα απο το ταχυδρομείο . Η πιο γρήγορη αποστολή απο Κίνα που είχα ποτέ! Η συσκευή είναι πολύ όμορφη, γνωστή ποιότητα meizu, και τελικά το κουμπάκι που αντικατέστησε το γνωστό κυκλάκι ταιριάζει ωραία στην συσκευή. Οσο για την λειτουργικότητα του δεν έχω πολλά δει εκτος απο το πως με αγγιγμα κάνει μπάκ , με πατημα παέι home (οχι αμέσως θέλω να παρατηρήσω ) και με παρατεταμένο πάτημα κλειδώνει την οθόνη. Σαν πρώτη αίσθηση δεν το νιώθω τόσο σφαιράτο όσο το MX4 αλλά χωρίς να εννοω πως λαγκάρει. Ηρθε με προεγκατεστημενα τα google services. (Ειχε μαλλον κάνει τη γνωστή διαδικασία ο πωλητής ) Γράφει πως έχει την Flyme OS 4.5A , δεν ξέρω αν είναι η τελευταία ή αν είναι stable. Κατι αρνητικό που έχω εντοπίσει ως τώρα είναι η κάμερα του που αν και δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω σε καλό φως μου φαίνεται αδύναμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Λοιπον παιδες έχω ένα θέμα...εχω βαλει την λολιποπ και θελω να κατεβω στην προηγουμενη εκδοση δεν θα εχω προβλημα ετσι...γινεται ακριβως με το ιδιον τροπο που κανω update? Τωρα το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω την προηγουμενη εκδοση ωστε να την κατεβασω (4.2.0.5A) μπορει κανεις να μου στειλει λινκ? Διοτι σε οτι site εχω μπει να το κατεβασω δεν λεει να κατεβει με τιποτα..και το site της meizu μου κανει νουμερα.. Τελικα ακυρο ειχε κολλησει ο browser!! Αλλα το downgrade γινεται με τον ιδιο τροπο οπως στο Upgrade? Μια βοηθεια παιδες με το downgrade..:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Μια βοηθεια παιδες με το downgrade..:!: Πάρε backup πρώτα των data που θες να έχεις για σιγουριά και μετά προχώρα στο downgrade, όπως στο upgrade. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Πάρε backup πρώτα των data που θες να έχεις για σιγουριά και μετά προχώρα στο downgrade, όπως στο upgrade. To εκανα ετσι οπως λες...και εδω και κανα 30λεπτο μου δειχνει ολο το εικονιδιο του flyme που γυριζει και δεν κανει τιποτα αλλο..(το κινητο δεν ειναι ροοταρισμενο, δεν ξερω αν παιζει ρολο) και τωρα δεν ξερω πως να το επαναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 To εκανα ετσι οπως λες...και εδω και κανα 30λεπτο μου δειχνει ολο το εικονιδιο του flyme που γυριζει και δεν κανει τιποτα αλλο..(το κινητο δεν ειναι ροοταρισμενο, δεν ξερω αν παιζει ρολο) και τωρα δεν ξερω πως να το επαναφερω Παμε συνεχόμενα το power button και ξανά προσπάθησε. Αν πάλι δεν ανοίγει δοκίμασε να ξανά φλασαρεις την Ρομ από recovery Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Σας εστειλα pm μπας και μπορεσει καποιος απο τους δυο σας και με διαφωτισει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 To εκανα ετσι οπως λες...και εδω και κανα 30λεπτο μου δειχνει ολο το εικονιδιο του flyme που γυριζει και δεν κανει τιποτα αλλο..(το κινητο δεν ειναι ροοταρισμενο, δεν ξερω αν παιζει ρολο) και τωρα δεν ξερω πως να το επαναφερω Πες αναλυτικά τι έκανες. Κατέβασες την σωστή Ρομ καταρχήν; Πχ είχες πριν Α και πηγές να φλασαρεις πάλι Α ή έβαλες καμιά Ι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Πες αναλυτικά τι έκανες. Κατέβασες την σωστή Ρομ καταρχήν; Πχ είχες πριν Α και πηγές να φλασαρεις πάλι Α ή έβαλες καμιά Ι; Οχι Α ειχα σε Α πηγα παλι...ενταξει το βρηκα εκανα clear data και τα ξανακανω απο την αρχη!! Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Οχι Α ειχα σε Α πηγα παλι...ενταξει το βρηκα εκανα clear data και τα ξανακανω απο την αρχη!! Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον!! Τελικα τα καταφερες; ειχα παθει και εγω κατι αντίστοιχο. Κοίτα σελίδα 101 σχολιο #1510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) Τελικα τα καταφερες; ειχα παθει και εγω κατι αντίστοιχο. Κοίτα σελίδα 101 σχολιο #1510 Ναι ναι τα καταφερα...δεν ηξερα πως μπαινει σε recovery mode καπου κατα τυχη το βρηκα στο ιντερνετ και το εκανα!! Edited July 12, 2015 by mimisnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Απαράδεκτη η MEIZU. Είχε πει για Lollipop από τον Ιούνη και κοντεύουμε μέσα Ιούλη και επίσημη σταθερή Rom δεν υπάρχει ακόμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 για να δουμε ποτε και αν την βγαλει σε stable γιατι beta που την δοκιμασα εχει τρελη καταναλωση μπαταριας.κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλη αν και καποια μικρο bugs τα εχει αλλα λογικο για beta.ελπιζω να την βγαλουν συντομα και να.μην ξεχασουν το αμοιρο το m1 note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 για να δουμε ποτε και αν την βγαλει σε stable γιατι beta που την δοκιμασα εχει τρελη καταναλωση μπαταριας.κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλη αν και καποια μικρο bugs τα εχει αλλα λογικο για beta.ελπιζω να την βγαλουν συντομα και να.μην ξεχασουν το αμοιρο το m1 note Να το ξεχάσουν δεν νομίζω. Απλά για καποιον λογο καθυστερούν. Όλοι μας αυτό περιμένουμε. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Το καλο πραγμα αργεί λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Το καλο πραγμα αργεί λένε Εντάξει όμως όταν λένε Ιούνιο και κοντεύει Αύγουστος είναι λίγο μα..... Ας έλεγαν μέσα στο καλοκαίρι. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Εντάξει όμως όταν λένε Ιούνιο και κοντεύει Αύγουστος είναι λίγο μα..... Ας έλεγαν μέσα στο καλοκαίρι. Είναι και ότι εγώ μόλις παρέλαβα και ακόμη ειμαι στον αρχικό ενθουσιασμό και δεν έχω ακόμη μυαλό για lolilop κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 παιδια εδω και λιγες μέρες δε λειτουργεί η εναλλαγή κλήσεων (να μπει στην αναμονή ο ένας και να μιλησεις μεαυτον που σε καλει). Υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Εκδοση: 0.4A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημέρα στην παρέα.Νέος κάτοχος και γω προερχόμενος από Honor 6.Λόγω εμπειρίας ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ παλικάρια μου για lollipop,βγάζουν συνέχεια bug....για να καθυστερούν εκεί μακριά στην ανατολή κάτι ξέρουν οι φίλοι μας οι Κινέζοι.:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 γεια σας ηρθε σημερα το κινητο! ειδα εχει τις κινεζικες εφαρμογες τις οποιες δεν τις εχω κανει ακομη τπτ. δεν πιστευω να χρειαζονται στο κινητο αρα παω ρυθμισεις και οσες εχουν κινεζικα να τις σβησω ε? πρεπει να κανω και λογαριασμο στην miezu απο το pc ωστε να συνδεθω απο το κινητο για να κανω αναβαθμισεις κα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts