astrah Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλησπερα παιδια εχω ενα m1 noteλευκο 32αρι απο vick mail με το που μου εκανε αναβαθμιση δεν μου διαβαζει την σιμ1 πηγα σε τεχνικο αλλα ολα ειναι οκ... Δεν εχει σπασει τιποτα εχω αλλαξει ρομς διαφορες εχω κανει επαναφορα και ολα τα προβλεπομενα.... Αλλα τιποτα... Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Στο meizufan foroum μου ειπαν πως και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Και ολοι στην σιμ 1και πως πρεπει να παρω usim 128k και πανω για να την αναγνωρισει το κινητο.... Δοκιμασε την καρτα σου σε αλλο κινητο να δεις εαν φταίει το κινητο ή η καρτα! οταν το παρελαβα του εβαζα μια καινουργια καρτα cu microsim που δεν αναγνωριζε ουτε στο sim 1 ουτε στο 2 ... την δοκιμασα ομως και στο lg g3s που επισης δεν την διαβαζε. Την εστειλα πισω και την καινουργια την διαβαζει κανονικα... δεν πηγα ο ιδιος στο καταστημα ομως για να ρωτησω εαν μου εδωσαν 128k Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει το κινητάκι wi-fi hotspot? Προσπαθούσα σήμερα απεγνωσμένα να κάνω share δεδομένα από το κινητό στο λάπτοπ αλλά τζίφος.Δεν έπαιρνε ip. Δεν τίθεται θέμα προβλήματος στην κάρτα δικτύου του λάτποπ αφού μετά αναγκάστηκα να πάρω ίντερνετ από hongmi φίλου. ναι το είχα κάνει με επιτυχία όχι σε λάπτοπ αλλά σε άλλα κινητά. κάτι με το λαπτοπ σου ίσως παίζει. έχεις καρφωτές ip ή το έχεις στην αυτόματη επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ναι το είχα κάνει με επιτυχία όχι σε λάπτοπ αλλά σε άλλα κινητά. κάτι με το λαπτοπ σου ίσως παίζει. έχεις καρφωτές ip ή το έχεις στην αυτόματη επιλογή? Αφού πήρε ίντερνετ από άλλο κινητό, πώς φταίει το laptop; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojonehos74 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Ευχαριστω για την συμβουλη σου θα το κανω....παραθετω και απο το meizufans foroum http://meizufans.eu/forum/thread-meizu-m1-note-sim-card1-off-since-the-new-flyme-4203a Edited May 28, 2015 by Jojonehos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Στο meizufans αναφερουν καποιοι οτι πηγαν απο 5Α σε 6Ι χωρις κανένα πρόβλημα. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ουτε παιζει να το δοκιμασω (το εχω στησει τελεια το κινητο και σκεφτομαι να το κρατησω ετσι μεχρι να βγει stable lollipop), απλά το αναφέρω.. Όσοι εβαλαν την 6I πανω στην 5Α ειχαν κινητό με την "Ι" εξ αρχής! Οπως εχει αν αναφερθεί και άλλες φορές, οσοι εχουν συσκευές international με την "Ι" προεγκατεστημενη απο την αρχή μπορουν να βανουν την "Α" και να ξαναεπιστρεψουν στην "Ι" οποτε και οσες φορές θέλουν. Ετσι λοιπον μπορεί να ειχαν την4Ι, καποια στιγμη να εβαλαν την 5Α και τωρα να γυρισαν στην 6Ι! Όσοι εχουν κινεζικες συσκευές με προεγκατεστημενη την "Α" ή την "U" δεν μπορούν να βαλουν την "Ι". Edited May 28, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ναι το είχα κάνει με επιτυχία όχι σε λάπτοπ αλλά σε άλλα κινητά. κάτι με το λαπτοπ σου ίσως παίζει. έχεις καρφωτές ip ή το έχεις στην αυτόματη επιλογή? Σίγουρα δεν είναι θέμα λάπτοπ,αφού από άλλα κινητά έπαιρνα IP κανονικά. Μόλις δοκίμασα μέσω tethering να δώσω ίντερνετ σε άλλο κινητό.Ενώ συνδέεται κανονικά με το hotspot του meizu (όπως και το λάπτοπ), δεν έχει σύνδεση ίντερνετ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδιά σήμερα έτυχε να κουνήσω το κινητό και εσωτερικά νιώθω σαν να υπάρχει κάτι που κουνιέται κάπως..θα μπορούσε κανείς να το επιβεβαιώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Τι ακριβώς να επιβεβαιώσουμε? Αν κουνιεται κατι, προφανώς κάτι άλλο έχει πάει στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Τι ακριβώς να επιβεβαιώσουμε? Αν κουνιεται κατι, προφανώς κάτι άλλο έχει πάει στραβά. Αν το κουνησεις καπως (σαν να χτυπάς φραπε στο σεικερ :p ) νιώθεις κατι να πηγαίνει πέρα δώθε..Και απαλά να την κάνεις την κίνηση το νιώθεις..Ουτε μου εχει επσει κατω ουτε τιποτα..αν μπορει καποιος να το τεσταρει, γιατι αν ειμαι ο μονος που το εχω θα αρχισω να ανησυχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αν το κουνησεις καπως (σαν να χτυπάς φραπε στο σεικερ :p ) νιώθεις κατι να πηγαίνει πέρα δώθε..Και απαλά να την κάνεις την κίνηση το νιώθεις..Ουτε μου εχει επσει κατω ουτε τιποτα..αν μπορει καποιος να το τεσταρει, γιατι αν ειμαι ο μονος που το εχω θα αρχισω να ανησυχω.. Δεν ακούγεται τπτ φίλε. Μήπως έχεις καμια θήκη κ κάνει θόρυβο αυτή; ή μήπως δεν εχεις κουμπωσει καλά το συρταράκι με τις σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Δεν ακούγεται τπτ φίλε. Μήπως έχεις καμια θήκη κ κάνει θόρυβο αυτή; ή μήπως δεν εχεις κουμπωσει καλά το συρταράκι με τις σιμ; οχι φιλε..το νιωθεις απο μεσα να ακούγεται..κάπου στο σημείο της μπαταρίας σαν να κουνιεται περα δωθε..με προβληματισε.. αν θες δοκιμασε το κρατωντας το κινητο σε landscape και κουνα το πανω κατω..νιωθω σαν κατι στο σημειο του meizu logo να κλωτσάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 οχι φιλε..το νιωθεις απο μεσα να ακούγεται..κάπου στο σημείο της μπαταρίας σαν να κουνιεται περα δωθε..με προβληματισε.. αν θες δοκιμασε το κρατωντας το κινητο σε landscape και κουνα το πανω κατω..νιωθω σαν κατι στο σημειο του meizu logo να κλωτσάει.. Τπτ δεν κανει. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Τπτ δεν κανει. !! να σαι καλά ρε φιλε..ας πουν και οι αλλοι την εμπειρια τους και λογικα θα στειλω μηνυμα στο vickmall να το ξέρουν...βεβαια δε νομίζω πως είναι κατι το ανησυχητικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Έχω στα χέρια μου δύο note λευκά. Ένα από to2c 195$ 12 μέρες αποστολή και ένα από honorbuy 199$+39$ dhl από EU warehouse σε 2 μέρες για όποιον θέλει γρήγορα. Το δεύτερο έχει πιο λευκή οθόνη, στο πρώτο είναι κάπως όχι τόσο έντονο λευκό αλλά με εντονότερο κόκκινο πράσινο μαύρο. Επίσης το ενα έχει και πιο φωτεινό το μισό home button. Το ένα θα το δώσω. Μάλλον θα κρατήσω αυτό με το λιγότερο έντονο λευκό και με το μισό έντονο home. Τελικά τυχαίνει κάποιες συσκευές να βγαίνουν λίγο διαφορετικές. Όσον αφορά το φίλο που ακούγεται μέσα το κινητό τα κινητά είναι πολύ στιβαρά και δεν ακούγεται το παραμικρό. Edited May 28, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 να σαι καλά ρε φιλε..ας πουν και οι αλλοι την εμπειρια τους και λογικα θα στειλω μηνυμα στο vickmall να το ξέρουν...βεβαια δε νομίζω πως είναι κατι το ανησυχητικο.. Καλά Άγγελε με κουφανες. Γράφτηκες στο meizufans forum με το όνομα σου με ελληνικούς χαρακτήρες; Και ύστερα λέμε για τους ξένους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Καλά Άγγελε με κουφανες. Γράφτηκες στο meizufans forum με το όνομα σου με ελληνικούς χαρακτήρες; Και ύστερα λέμε για τους ξένους. φιλε παιιχτηκε μ@@@@ια εκανα login με το λογαριασμο google μου και μπηκε αυτοματα το ονομα...Θα μπορούσα να κανω κάτι τώρα? ΥΓ: βεβαια το θεμα μου αυτη τη στιγμη ειναι αλλο.. :worry: Edited May 28, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αυτό το θέμα με την μπαταρία με έχει εκνευρίσει. Φορτίζω χθες το βράδυ 100%. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι (με λίγη χρήση) η μπάρα της μπαταρίας κατεβαίνει ομαλά και έχει φτάσει στο 80%. Το αφήνω αχρησιμοποίητο και μετά από 3 ώρες το ποσοστό πέφτει στο 68%. Είναι φυσιολογικό αυτό;;; Υπάρχει περίπτωση η μπαταρία να είναι ελαττωματική;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 :!: Καλησπέρα παιδιά, θέλω μία μικρή βοήθεια...Παρέλαβα το κινητό και αφού έκανα την αναβάθμιση σε 0.5 μετά έκανα εγγραφή στο Flyme και πήρα δικαιώματα ροοτ για να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογές, ωστόσο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το βίντεο...καθώς ενώ τραβάει και με τις 2 κάμερες δεν μπορεί να τα παίξει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Σας ευχαριστώ Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αυτό το θέμα με την μπαταρία με έχει εκνευρίσει. Φορτίζω χθες το βράδυ 100%. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι (με λίγη χρήση) η μπάρα της μπαταρίας κατεβαίνει ομαλά και έχει φτάσει στο 80%. Το αφήνω αχρησιμοποίητο και μετά από 3 ώρες το ποσοστό πέφτει στο 68%. Είναι φυσιολογικό αυτό;;; Υπάρχει περίπτωση η μπαταρία να είναι ελαττωματική;;; 3 ώρες σε αναμονή και να χάνεις 12% της μπαταρίας όχι δεν είναι φυσιολογικό...βέβαια μια ερώτηση; Μήπως έχεις ενεργό 3G 4g και είσαι σε καμία περιοχή δίχως σταθερό σήμα., γιατί τότε μια ελεύθερη πτώση της μπαταρίας θα ήταν δικαιολογημένη μιας και η κάθε συσκευή ψάχνει συνέχεια να βρει σήμα., εγώ σε nexus 5 δεν τολμώ να έχω καν ανοιχτό το 4g μέσα στην Αθήνα κιόλας και το 3G το ανοίγω όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το Ίντερνετ κανονικά, Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 :!: Καλησπέρα παιδιά, θέλω μία μικρή βοήθεια...Παρέλαβα το κινητό και αφού έκανα την αναβάθμιση σε 0.5 μετά έκανα εγγραφή στο Flyme και πήρα δικαιώματα ροοτ για να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογές, ωστόσο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το βίντεο...καθώς ενώ τραβάει και με τις 2 κάμερες δεν μπορεί να τα παίξει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Σας ευχαριστώ Τώρα που το είπες ούτε σε εμένα τα παίζει. Μάλλον σβήσαμε κάτι που δεν έπρεπε! Εγώ βαριέμαι να ξαναπεράσω τη rom, θα περιμένω την 0.6.Α και μόνο freeze από δω και πέρα με το Titanium, όχι απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 aggeloszog ολα τa meizu εχουν θεμα με το πλαστικο στο συρταρακι των σιμ.μηπως ειναι αυτο που ακους οταν κουνας το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 3 ώρες σε αναμονή και να χάνεις 12% της μπαταρίας όχι δεν είναι φυσιολογικό...βέβαια μια ερώτηση; Μήπως έχεις ενεργό 3G 4g και είσαι σε καμία περιοχή δίχως σταθερό σήμα., γιατί τότε μια ελεύθερη πτώση της μπαταρίας θα ήταν δικαιολογημένη μιας και η κάθε συσκευή ψάχνει συνέχεια να βρει σήμα., εγώ σε nexus 5 δεν τολμώ να έχω καν ανοιχτό το 4g μέσα στην Αθήνα κιόλας και το 3G το ανοίγω όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το Ίντερνετ κανονικά, Όχι έχω τα πάντα κλειστά (Wifi, 4G). Και αυτό μου το κάνει από την 1η ημερα που το πήρα. Δηλαδή το φορτίζω πλήρως και κάποια στιγμή ενώ είναι σε αναμονή θα χάσει 10-12% και αυτό συμβαίνει μία μόνο φορά από το 100% μέχρι να φτάσει στο 5-10% οπότε θα το ξαναβάλω για φόρτιση. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι και μόνο με την ιδέα ότι ίσως να πρέπει να το ξαναστείλω στην Κίνα και να περιμένω 2 μήνες χωρίς κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) aggeloszog ολα τa meizu εχουν θεμα με το πλαστικο στο συρταρακι των σιμ.μηπως ειναι αυτο που ακους οταν κουνας το κινητο? Φιλε μου οχι γιατι το αφαιρεσα κι αυτο για να δω...το θεμα τωρα ποιο ειναι? Οτι το απογευμα κουνιοταν μεσα κατι πολύ έντονα...επειτα ακολουθησε φορτιση απο το 1% στο 100% και πλέον δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.. Η μονη αλλαγή απο το απόγευμα ως τώρα είναι η πλέον πληρως φορτισμένη μπαταρια.. update: μια ασχετη ερώτηση. επειδη πλέον έχω twin sim (2 σιμ για τον ιδιο αριθμο), είναι αρκετό αν βάλω το meizu σε flight mode ωστε να μπορω να ανοιξω το άλλο (παλιο) κινητό μου? Αυριο θα είμαι σε επικίδυνο μέρος για την επιβίωση του meizu, αλλά από την άλλη δε θα ήθελα να το κλείσω και τελείως επειδη ειναι οι πρωτες μερες και κοιτάω ακόμα την απόδοση της μπαταρίας.. Edited May 28, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Simon αυτό που εννοεί ο puzzle είναι όχι αν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα στο 4g αλλά αν οι κάρτες σου είναι ξεχασμενες στο 4g σήμα κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Simon αυτό που εννοεί ο puzzle είναι όχι αν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα στο 4g αλλά αν οι κάρτες σου είναι ξεχασμενες στο 4g σήμα κινητής. Στο κινητό χρησιμοποιώ μόνο μία sim της wind. Την έχω πάντα σε προτεραιότητα 4G αλλά ανοίγω ελάχιστα δεδομένα για να μπω στο internet. Ξέρω ότι το σήμα 4G της Wind τώρα αναπτύσσεται. Πάντως το φαινόμενο αυτό μου το κάνει στο σπίτι (Αθήνα) όπου ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της Wind. Αντίθετα στη δουλειά που το σήμα είναι μαύρα χάλια δεν μου το έχει κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts