maiden2 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ολα οκ ξαναπερασα τους λογαριασμους και ειναι οκ μαλλον χθες κατι εκανα προσπαθωντασ να κανω επαναφορα του κινητου το οποιο το εχω 10 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μεχρι χθες ηταν τελειο και ελπιζω να συνεχισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπερα παιδια. Δηστυχως το δικο μου μαλλον παρεδωσε. Πριν 2 μερες το εβαλα να φορτισει, μετα απο 20 λεπτα το πιανω στα χερια μου και το τηλεφωνο εκαιγε παρα πολυ και ειχε σβησει. Απο τοτε δεν ξαναανοιξε. Μια βοηθεια. Τι κανουμε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 εχω 5.1.6 OG.κατεβαζω την 5.1.8.OG αλλα ψιλοβαριεμαι να το ξαναστησω,να δοκιμασω απο πανω χωρις καθαρη εγκατασταση η θα χω θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπερα παιδια. Δηστυχως το δικο μου μαλλον παρεδωσε. Πριν 2 μερες το εβαλα να φορτισει, μετα απο 20 λεπτα το πιανω στα χερια μου και το τηλεφωνο εκαιγε παρα πολυ και ειχε σβησει. Απο τοτε δεν ξαναανοιξε. Μια βοηθεια. Τι κανουμε τωρα. Παραγγέλνεις άλλη μπαταρία και τη βάζεις ή το πας σε τεχνικό. Διαφορετικά υπομονή, και αποστολή στην Κίνα για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 εχω 5.1.6 OG.κατεβαζω την 5.1.8.OG αλλα ψιλοβαριεμαι να το ξαναστησω,να δοκιμασω απο πανω χωρις καθαρη εγκατασταση η θα χω θεματα? Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αλλά δεν χάνεις τίποτα να την περάσεις από πανω Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 εμεις με m2 παντως εχουμε bug να φανε και οι κοτες με την 5.1.8 οχι πως πριν δεν ειχαμε δλδ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αλλά δεν χάνεις τίποτα να την περάσεις από πανω Unleashed by my M1 NOTE την περασα ηδη.θα δειξει....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 την περασα ηδη.θα δειξει....;)για κανε ενα τεστ οταν εισαι fb και πατας πανω σε ενα βιντεακι να ανοιξει το youtube σου ανοιγει το app η ανοιγει μεσω browser ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 για κανε ενα τεστ οταν εισαι fb και πατας πανω σε ενα βιντεακι να ανοιξει το youtube σου ανοιγει το app η ανοιγει μεσω browser ? μεσω browser :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) μεσω browser :(πολυ καλη αναβαθμιση Edited August 13, 2016 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έχει περάσει κανείς xposed στα τελευταία firmware? Εμένα πλέον μου τρελαίνει το κινητό. Μετά το restart, το κινητό έχει μια οθόνη χωρίς εικονίδια και ουσιαστικά είναι άχρηστο αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μόνο επαναφορά γίνεται από recovery με φλασαρισμα άλλης Ρομ. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλησπερα εχω την 4.5.7 Α και μου εχει ερθει ενημερωση να κατεβασω την 5.1.8 ΟΑ αλαζει κατι στο κινητο για ναπρεπει νατο κανω και πως γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Το ανοιξα , και περιμενω μπαταρια τωρα απο Κινα. Να δουμε... Ευχαριστω για τη συμβουλη. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παραγγέλνεις άλλη μπαταρία και τη βάζεις ή το πας σε τεχνικό. Διαφορετικά υπομονή, και αποστολή στην Κίνα για επισκευή. Το ανοιξα , και περιμενω μπαταρια τωρα απο Κινα. Να δουμε... Ευχαριστω για τη συμβουλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ξέρει κανείς τι φταίει και δεν με αφήνει να κάνω install την εφαρμογή; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160825/1a31125bf5ece11236aea14ba4115aa1.jpg Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 βλεπω στο playstore την εκδοση 8.3.0.100 η οποια εγκαθισταται κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) βλεπω στο playstore την εκδοση 8.3.0.100 η οποια εγκαθισταται κανονικα Από play store δεν έχω θέμα γενικά με άλλες εφαρμογές. Το παραπάνω είναι από το Amazon app store. Εσύ πού το βρήκες στο play store? Εμένα δεν μου το βγάζει. Μπορείς να βάλεις λινκ; Unleashed by my M1 NOTE Edited August 25, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) Λέγεται amazon shopping http://i68.tinypic.com/25ujm2v.jpg Sent from my m1 note using Tapatalk Edited August 26, 2016 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια το πηρα μεταχειρα και εβλα την global 5.1.8.0 g αλλα μολις βλεπω οτι δεν εχει playstore?!! τι κουφο ειναι αυτο?!! ετσι ειναι η εκανα καμια μαμακια?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια το πηρα μεταχειρα και εβλα την global 5.1.8.0 g αλλα μολις βλεπω οτι δεν εχει playstore?!! τι κουφο ειναι αυτο?!! ετσι ειναι η εκανα καμια μαμακια?!! Έτσι είναι εδώ και καιρό. Διάβασες καθόλου τι διαφορά έχει η κινεζική με την Global? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas44m Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Παιδιά συγνώμη κιόλας για την ερώτηση,αλλά σε φίλου κινητό m1 note,φάγαμε ένα απόγευμα για να ενεργοποιήσουμε το λογαριασμό Flyme,αλλά δεν κάναμε τίποτα.Ερχόταν ο κωδικός στο κινητό, το βάζαμε αλλά όταν δοκιμάζαμε να κάνουμε log in δεν μας άφηνε.Ότι και εφαρμογή πάει να ανοίξει του πετάει το παράθυρο του Flyme account. Είναι και η έκδοση με τα κινέζικα 1.5.8 αν θυμάμαι καλά και μετά από την τελευταία αναβάθμιση 26-08 την 'έκανε,δεν έχει το playstore. Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για να διαβάσω πως γίνεται ενεργοποίηση του Flyme account.Πώς το κάνουμε root.Έχω ξεκινήσει και διαβάζω το θέμα αλλά είναι 314 σελίδες!! Λίνκ για να περάσω άλλη ρομ βρήκα.Μόνο για να καταλάβω ρομ με Ι ή G είναι αυτές που υποστηρίζουν ελληνικά;Ναι ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Έτσι είναι εδώ και καιρό. Διάβασες καθόλου τι διαφορά έχει η κινεζική με την Global? Unleashed by my M1 NOTE εχασα πολλα επεισοδια φιλε μου! τωρα το ειδαι και εγω! η global πεταει και γενικα το τηλεφωνακι ρολαει παρα πολυ καλα ακομα και τωρα! η global δεν ειναι καλυτερη φιλε? χωρις κινεζιες και αλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 εχασα πολλα επεισοδια φιλε μου! τωρα το ειδαι και εγω! η global πεταει και γενικα το τηλεφωνακι ρολαει παρα πολυ καλα ακομα και τωρα! η global δεν ειναι καλυτερη φιλε? χωρις κινεζιες και αλλα! Όχι φίλε δεν είναι καλύτερη. Είναι τι βολεύει τον καθέναν. Εγώ προτιμώ την κινέζικη. Παίρνω πρώτος όλες τις αναβαθμίσεις, έχω δωρεάν μουσική για κατέβασμα, εύκολο ροοτ κλπ Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Όχι φίλε δεν είναι καλύτερη. Είναι τι βολεύει τον καθέναν. Εγώ προτιμώ την κινέζικη. Παίρνω πρώτος όλες τις αναβαθμίσεις, έχω δωρεάν μουσική για κατέβασμα, εύκολο ροοτ κλπ Unleashed by my M1 NOTE root πως γινεται η κινεζικη? παλευω με το kingroot αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 root πως γινεται η κινεζικη? παλευω με το kingroot αλλα τιποτα! Όπως γινόταν πάντα. Με τικ στο Root permissions μέσα από το Settings>Security Δεν χρειάζονται άλλες εφαρμογές για αυτό. Μετά βέβαια αφού ενεργοποιείται το Ροοτ, μπορείς να περάσεις το busybox+supersu. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Ερώτηση συμφορουμίτες. Ήθελα να αλλάξω το battery cover.Έπεσε η παραγγελία και έφτασε λιαν συντόμως στα χέρια μου.Το ζήτημα μου όμως ειναι το εξής: Το νέο cover δεν έχει τα εξής κυκλωμένα της φωτογραφίας(βλακεία μου που δεν το πρόσεξα εξ αρχής).Battery Cover Να τα ξεκολλήσω από το παλιό battery cover δεν παίζει. Κάποια ιδέα για το πως τα αναζητάμε στο aliexpress/ebay?:) Edited August 28, 2016 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts