Tiropitas Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Μάλιστα. Η αλλαγή ρομ έχει κάποιο νόημα ? Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Μάλιστα. Η αλλαγή ρομ έχει κάποιο νόημα ? Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς γίνεται ? Έχει για αυτόν που ζητάει το καλύτερο πάντα και έχει χρόνο να διαθέσει και του αρέσει η διαδικασία Την κατεβάζεις κ ανοίγεις το file manager και πατάς update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις απο εσας να περασει twrp και να φλασαρει τις rom; Ρωταω επειδη downgrade απο 4.5.6Α (4.5.6I δε το βλεπω να τα καταφερνω) δε γινεται και θελω να περασω την 4.5.4Α που ειναι και multilang. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Τελικά τα κατάφερα :D και έκανα την μετάβαση από την απαράδεκτη :cry: (προσωπικά πάντα) 4.5.6Α και έχω πλέον 4.5.6I με multilang παρακαλώ :lol: .Όλα έγιναν με τις οδηγίες που βρήκα από το post #3663... και για να μην ψάχνετε ειναι από εδώ..https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Edited October 20, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τελικά τα κατάφερα :D και έκανα την μετάβαση από την απαράδεκτη :cry: (προσωπικά πάντα) 4.5.6Α και έχω πλέον 4.5.6I με multilang παρακαλώ :lol: .Όλα έγιναν με τις οδηγίες που βρήκα από το post #3663... και για να μην ψάχνετε ειναι από εδώ..https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu στο βημα 5 ποιο απο ολα διαλεξες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Δοκίμασα να πατήσω το volume+ και το power αλλά δεν εμφανίζεται logo. Όταν δεν είναι στην μπρίζα δεν δείχνει σημάδια ζωης. Όταν είναι στην μπρίζα κάθε 8 δευτερόλεπτα που κρατάω το power, ανάβει το home κουμπί για μισό δευτερόλεπτο και σβήνει. Η οθόνη μαύρη. Mπορώ να μπώ μόνο στο fastboot και όχι στο recovery, καμια βοήθεια;;; Δεν φλασαρει ρομ λεει missing android-info.txt + android-product.txt To format δεν δουλευει, ειναι κλειδωμενο το bootloader Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 στο βημα 5 ποιο απο ολα διαλεξες??? Το εκανα με τον δευτερο τροπο αλλα αν καταλαβα καλα με ρωτας ποιον κωδικο εβαλα στα ΧΧΧΧΧΧΧ Τοποθετησα τον κωδικο το MX5 οπως στο παραδειγμα ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mπορώ να μπώ μόνο στο fastboot και όχι στο recovery, καμια βοήθεια;;; Δεν φλασαρει ρομ λεει missing android-info.txt + android-product.txt To format δεν δουλευει, ειναι κλειδωμενο το bootloader Εαν μπορει να μεινει ανοιχτο προσπαθησε να περασεις την 4.5.6I οπως εκανα και γω. Ειμαστε λοιπον σε αναμονη επομενων Rom με ξεκλειδωτο bootloader. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τελικά τα κατάφερα :D και έκανα την μετάβαση από την απαράδεκτη :cry: (προσωπικά πάντα) 4.5.6Α και έχω πλέον 4.5.6I με multilang παρακαλώ :lol: .Όλα έγιναν με τις οδηγίες που βρήκα από το post #3663... και για να μην ψάχνετε ειναι από εδώ..https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Οπότε τι προβλήματα είχες και τι έλυσες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Οπότε τι προβλήματα είχες και τι έλυσες; Πρόβλημα δε λες τη δυνατότητα να χεις multilang...όμως το να έχω αλλά να μην έχω play store ( "Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση της εφαρμογής Δεν ηταν δυνατη η ληψη ενημερωσης για την εφαρμογή ( App name) λόγω κάποιου σφάλματος. (Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή. RPC:S-7:AEC-7 B320- GVKKAONMO και πίστεψε με φίλε μου δοκίμασα τα πάντα επανακινησεις-αλλαγες ωρας-αλλαγη play services- αλλαγή σε 5.10.29 και όλα από το app store) δεν την παλευα.Το τηλ θα το πάρει ο αδερφός μου ο οποιος θελει Ελληνικα και μια stable rom και τιποτα αλλο...οπότε απλά το κραταω λίγο παραπάνω λόγω του ότι είναι ερωτευσιμο:lol: Edited October 21, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το εκανα με τον δευτερο τροπο αλλα αν καταλαβα καλα με ρωτας ποιον κωδικο εβαλα στα ΧΧΧΧΧΧΧ Τοποθετησα τον κωδικο το MX5 οπως στο παραδειγμα ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εαν μπορει να μεινει ανοιχτο προσπαθησε να περασεις την 4.5.6I οπως εκανα και γω. Ειμαστε λοιπον σε αναμονη επομενων Rom με ξεκλειδωτο bootloader. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τουσ drivers? δεν έχω προσβαση στο κινητό για να τους κανω copy Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 εμενα γιατι μου φαινεται βουνο η διαδικασια?δεν ειναι και τελεια τα αγγλικα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 εμενα γιατι μου φαινεται βουνο η διαδικασια?δεν ειναι και τελεια τα αγγλικα μου! Με τον δεύτερο τρόπο προσπάθησε... εδώ βρε τα κατάφερα εγώ :lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Με τον δεύτερο τρόπο προσπάθησε... εδώ βρε τα κατάφερα εγώ :lol: καλα ουτε εγω ειμαι γκουρου!θα δω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημέρα θέλω να βάλω την κιτ κατ τώρα έχω την 4.5.4Α θέλω να το δώσω και θέλουν ελληνικά μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ γιατί δεν βρίσκω άκρη να έχει οπωσδήποτε ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημέρα θέλω να βάλω την κιτ κατ τώρα έχω την 4.5.4Α θέλω να το δώσω και θέλουν ελληνικά μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ γιατί δεν βρίσκω άκρη να έχει οπωσδήποτε ελληνικά Ορίστε φίλε μου...https://meizufans.eu/forum/topic/1979/flyme-os-4-2-0-5-stable-m1-note Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ευχαριστώ θα το κατεβάσω το απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μα μπορεί να γυρίσει από 4.5.4Α σε kit kat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μα μπορεί να γυρίσει από 4.5.4Α σε kit kat; Ναι,φυσικά μπορεί. Από 4.5.6-7 Α ή I δεν μπορείς να κανείς downgrade. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ναι,φυσικά μπορεί. Από 4.5.6-7 Α ή I δεν μπορείς να κανείς downgrade. Ωπ σωστά εγώ μπερδεύτηκα. Εγώ έχω 4.5.6Α οπότε μένω ως έχει η με το κόλπο μόνο international rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Όποιος δουλεύει το cloud magic σε 5.1, μπορεί να μου πει αν οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Όποιος δουλεύει το cloud magic σε 5.1, μπορεί να μου πει αν οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά; Ναι, εγώ τις λαμβάνω κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalapas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και εμένα όπως και του JRD (μήνυμα #3682) άρχισε να μη παίζει videos το app του youtube με ρομ 4.2.0.5U. Έκανα την πρώτη φορά που μου το εμφάνισε install - uninstall (όπως συμβούλεψε ο JRD) και όντως το πρόβλημα λύθηκε αλλά στη συνέχεια το πρόβλημα ξανα-εμφανίστηκε και η ίδια λύση δε δούλεψε. Το κινητό δεν είναι root-αρισμένο ούτε άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις κτλ ώστε να δικαιολογείται η εμφάνιση του προβλήματος. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Εχω 2 προβληματάκια. Το youtube ξαφνικά σταμάτησε να παίζει βίντεο. Έκανα install uninstall και έφτιαξε. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε χωρίς inst-unins; Επίσης το swiftkey σταματάει να ανοίγει και πάλι θέλει Inst-unistall. Εϊναι china version η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 το εγραψα και σε αλλο νημα οταν βαζω nova launcher κατω ειναι μονιμα η ασπρη οθονη με το βελακι επιστροφης!φευγει αυτο?ειναι καποια ρυθμιση?φαινεται ασχημο ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ναι, εγώ τις λαμβάνω κανονικά Permissions έδωσα, restart έκανα, τίποτα δεν έρχεται. Αντίθετα το Gmail δουλεύει κανονικά. Καμία άλλη ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 το εγραψα και σε αλλο νημα οταν βαζω nova launcher κατω ειναι μονιμα η ασπρη οθονη με το βελακι επιστροφης!φευγει αυτο?ειναι καποια ρυθμιση?φαινεται ασχημο ετσι Αν επιλέξεις να έχεις ως back μόνο την επιλογή swype τότε θα φύγει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts