pik. Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Είναι η Α. Τα U στο φτύσιμο εδώ και μήνες. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η Α ειναι ανωτερη και μπορεις ανετα να την βαλεις. Γιατι δεν το κανεις; Η U ειναι αποκλειστικη για εναν κινεζο παροχο και δεν σου δινει τιποτα. Για μενα μπορεις ανετα να βαλεις την Α Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Η Α ειναι ανωτερη και μπορεις ανετα να την βαλεις. Γιατι δεν το κανεις; Η U ειναι αποκλειστικη για εναν κινεζο παροχο και δεν σου δινει τιποτα. Για μενα μπορεις ανετα να βαλεις την Α Το έχω ξαναγραψει. Τίποτα ουσιαστικό δεν δίνει η Α, έναντι της U. Είναι απλά καραμέλα αυτό με την καλύτερη ρομ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το έχω ξαναγραψει. Τίποτα ουσιαστικό δεν δίνει η Α, έναντι της U. Είναι απλά καραμέλα αυτό με την καλύτερη ρομ. Και τι δίνει η U που δε δίνει η Α? Ισχύει ότι είναι καλύτερη ρομ η 4.5.6Α σε σχέση με τις υπάρχουσες lollipop και επίσης είναι πιο γρήγορη σε σχέση με τις ΚΚ ρομς. Για ποια καραμέλα μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Εδώ η 4.5.6. Θα επανέλθω με εντυπώσεις μέσα στο ΣΚ. https://meizufans.eu/forum/topic/2910/flyme-os-4-5-6-stable-m1-note Edited September 30, 2015 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Και τι δίνει η U που δε δίνει η Α? Ισχύει ότι είναι καλύτερη ρομ η 4.5.6Α σε σχέση με τις υπάρχουσες lollipop και επίσης είναι πιο γρήγορη σε σχέση με τις ΚΚ ρομς. Για ποια καραμέλα μιλάς? Μα τι δεν καταλαβαίνεις. Δεν είπα εγώ ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Μην μπερδεύεσαι. Απλά δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε Α και U, ειδικά όταν οι νέες εκδόσεις βγαίνουν μόνο για Α. Εγώ αναφέρθηκα μόνο στο παλληκάρι πριν που πρότεινε να μπει για Kit Kat η Α και όχι η U, λες και έχει καμία ουσιαστική διαφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μα τι δεν καταλαβαίνεις. Δεν είπα εγώ ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Μην μπερδεύεσαι. Απλά δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε Α και U, ειδικά όταν οι νέες εκδόσεις βγαίνουν μόνο για Α. Εγώ αναφέρθηκα μόνο στο παλληκάρι πριν που πρότεινε να μπει για Kit Kat η Α και όχι η U, λες και έχει καμία ουσιαστική διαφορά. Δε σύγκρινα Α και U εγώ πάντως. Αυτό που όντως δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί ακόμα αναφέρεσαι στη U ενώ μπορείς να πας σε Α και να αναβαθμίσεις άνετα χωρίς να χάσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το έχω ξαναγραψει. Τίποτα ουσιαστικό δεν δίνει η Α, έναντι της U. Είναι απλά καραμέλα αυτό με την καλύτερη ρομ. με συγχωρεις... μου λες δεν δινει τιποτα περισσοτερο αλλα η μια εχει μεινει στασιμη τοσο καιρο ενω οι αλλη παιρνει αναβαθμισεις... και απο την αλλη ψαχνεις για αναβαθμισεις... αρα καλο να βαζεις την Α που παιρνει αναβαθμισεις τι μου ξεφευγει.; :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παιδες απο το λινκ που δινετε το οποιο ειναι το γνωστο μερος που κατεβαζουμε τα updates,δεν μπορω να κατεβασω το τελευταιο stable update. Ξεκιναει να το κατεβαζει με kbt/s και αν το ξαναπατησω θα κατεβασει μεχρι τα 300mb και μετα θα σταματησει να κατεβασει και θα βγαλει error το αρχειο. Το δοκιμασει με 3 browsers και στους 3 εκανε τα ιδια. Παιζει απο αλλο λινκ να κατεβασουμε το latest stable update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Απο το λινκ που εδωσαν τα παιδια θα δεις να λεει καπου source και σε πεταει στο σαιτ της μειζου, κατεβασε το απο εκει, γιατι και εμενα μου εκανε νουμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Κομπλε,καταφερα και κατεβηκε καποια στιγμη.. Και ΝΑΙ τωρα η μπαταρια ειναι μια χαρα. Ειχα ενα θεμα με το heads του fb messenger αλλα εφτιαξε και αυτο. Για να δουμε η πορεια τι θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Κομπλε,καταφερα και κατεβηκε καποια στιγμη.. Και ΝΑΙ τωρα η μπαταρια ειναι μια χαρα. Ειχα ενα θεμα με το heads του fb messenger αλλα εφτιαξε και αυτο. Για να δουμε η πορεια τι θα δειξει. Για την μπαταρια εκανες καποια ρυθμιση απο το Security? Ειδοποιησεις στο βαιμπερ σου στελνει μολις συνδεεσαι στο ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Προσωπικά είμαι με την 4.5.6A-C (με την οποία έχεις δυνατότητα downgrade άμα θες) δήθεν unstable η οποία τρέχει άριστα. Smooth, χωρίς κολλήματα και βελτιωμένη σε σχέση με την 4.5.5. Κανένα θέμα με ειδοποιήσεις viber, whatsapp, messenger. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει εκτός από την αυτόματη φωτεινότητα, η οποία πρέπει να είναι στο max για να είναι φωτεινή η οθόνη. Η μπαταρία καλύτερη ακόμα και από ΚΚ. Edited October 2, 2015 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Προσωπικά είμαι με την 4.5.6A-C (με την οποία έχεις δυνατότητα downgrade άμα θες) δήθεν unstable η οποία τρέχει άριστα. Smooth, χωρίς κολλήματα και βελτιωμένη σε σχέση με την 4.5.5. Κανένα θέμα με ειδοποιήσεις viber, whatsapp, messenger. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει εκτός από την αυτόματη φωτεινότητα, η οποία πρέπει να είναι στο max για να είναι φωτεινή η οθόνη. Η μπαταρία καλύτερη ακόμα και από ΚΚ. Ρε φιλε εμενα μου κανει νουμερα με τις ειδοποιησεις στο βαιμπερ και εχω πειραξει τα παντα μεσω του security, καποιες φορες μου ερχονται καποιες οχι και δεν ξερω τι να κανω, μπορεις να βοηθησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackheart Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Ρε φιλε εμενα μου κανει νουμερα με τις ειδοποιησεις στο βαιμπερ και εχω πειραξει τα παντα μεσω του security, καποιες φορες μου ερχονται καποιες οχι και δεν ξερω τι να κανω, μπορεις να βοηθησεις? Και εμενα οποτε θελει ερχονται οι ειδοποιησεις στο βαιμπερ >< 4.5.6Α Παράθεση Meizu M1 Note 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Και εμενα οποτε θελει ερχονται οι ειδοποιησεις στο βαιμπερ >< 4.5.6Α Hangouts το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Hangouts το ιδιο Του εχεις κανει restart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Εμένα κάνει συχνά redraw ο apex launcher. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Ρε φιλε εμενα μου κανει νουμερα με τις ειδοποιησεις στο βαιμπερ και εχω πειραξει τα παντα μεσω του security, καποιες φορες μου ερχονται καποιες οχι και δεν ξερω τι να κανω, μπορεις να βοηθησεις? Αν και δε χρησιμοποιώ συχνά viber για να έχω τόσο καλή εικόνα, αυτό που έχω κάνει είναι στο security/cleaner/ πάνω δεξία στο γρανάζι, επέλεξα να είναι στο whitelist μαζί με όποια άλλη εφαρμογή θέλω και επίσης στο power status/κάτω δεξιά έβαλα το viber να τρέχει συνέχεια χωρίς διακοπές. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 καλησπερα εχω την καινουργια αναβαθμηση την 4......6 Α δεν μου ανοιγει την μουσικη γιατι? και χρησιμοποιοιτε καποιο πληκτρολογιο δεν μου αρεσει αυτο που εχει και δεν μπορω να ανεβασω βιντεο στο ινσταγραμ Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Του εχεις κανει restart? Όχι μόνο, και απεγκατασταση εγκατάσταση και εννοείται δικαιώματα ανοιχτά. Πέρασα την beta 4.5.6a-d χωρίς clear και οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 να ρωτησω κατι που μου φαινεται πολυ περιεργο...αντικατεστησα την καρτα της wind αλλα στην υποδοχη 1 δεν την βλεπει καθολου...καποια αλλη καρτα που εχω την ανοιγει κανονικα οποτε η υποδοχη δεν εχει καποιο προβλημα απο οτι καταλαβαινω. παιζει κατι με καποια ρυθμιση που θα πρεπει να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 να ρωτησω κατι που μου φαινεται πολυ περιεργο...αντικατεστησα την καρτα της wind αλλα στην υποδοχη 1 δεν την βλεπει καθολου...καποια αλλη καρτα που εχω την ανοιγει κανονικα οποτε η υποδοχη δεν εχει καποιο προβλημα απο οτι καταλαβαινω. παιζει κατι με καποια ρυθμιση που θα πρεπει να κανω ? ξεχασα να πω οτι στην υποδοχη 2 δουλευει κανονικα η καρτουλα οποτε και αυτη δεν εχει καποιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 καλησπερα εχω την καινουργια αναβαθμηση την 4......6 Α δεν μου ανοιγει την μουσικη γιατι? και χρησιμοποιοιτε καποιο πληκτρολογιο δεν μου αρεσει αυτο που εχει και δεν μπορω να ανεβασω βιντεο στο ινσταγραμ Χθες που την περασα μου εκανε τα ιδια εκανα επαναφορα την ξαναπερασα και ολα ηταν μετα οκ.Μου εφαγε αρκετη ωρα γιατι εμενα δεν μου ανοιγε και αλλες οπως το βιντεο και playstore και εραβα και ξηλωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα παιδιά μίλησα με την meizu αν βγει κάποια αναβάθμιση για την U έκδοση και μου απάντησαν αν δοκίμασα χειροκίνητα και τίποτα άλλο...Επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο κινητό μπορεί κάποιος που είναι πιο έμπειρος να με βοηθήσει στέλνοντας προσωπικό μήνυμα γιατί δεν θέλω ούτε αρχεία να χάσω ούτε να κολλάει...Μέχρι στιγμής μόνο ο μανίσιος browser τρώει κάποια κολλήματα όλα τα άλλα είναι εντάξει! Συγνώμη αν το θέμα έχει τεθεί ξανά απλά έχω μπερδευτεί και δεν περίμενα να περάσουνε 4 μήνες και να μην έχει από μόνο του αναβάθμιση... Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Μόλις αναβάθμισα από 4.2.05U σε 4.5.6Α. Όλα πήγαν ομαλά. Τα πάντα παίζουν κανονικά. Είχα κάνει και backup μέσα από το κινητό, αλλά δεν ασχολήθηκα με restore. Προτίμησα να τα ξαναπεράσω όλα σιγά σιγά Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts