parisp82 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Έχει κανένας το εξής πρόβλημα με την τελευταία stable Lollipop; Δεν με βάζεις στις ρυθμίσεις του dialer. Πατάω settings και δεν κάνει τίποτα. Όχι παίζει κανονικά. Μήπως πάγωσες διέγραψες τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Έχει κανένας το εξής πρόβλημα με την τελευταία stable Lollipop; Δεν με βάζεις στις ρυθμίσεις του dialer. Πατάω settings και δεν κάνει τίποτα. Σε εμένα μπαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) Όχι παίζει κανονικά. Μήπως πάγωσες διέγραψες τίποτα; Ναι έχω παγώσει κάποια. Θα ξεπαγωσω ένα ένα να δω Edit ναι ένα cloud service που παγωσα έφταιγε Edited September 4, 2015 by three_brothers1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dion86 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 παιδια το μοναδικο που μου κανει εμενα ειναι οτι δεν δουλευει το led στις αναπαντητες και στα sms ξερεις κανεις πως το ενεργοποιούμε ? Παράθεση HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) Ναι έχω παγώσει κάποια. Θα ξεπαγωσω ένα ένα να δω Edit ναι ένα cloud service που παγωσα έφταιγε Έχεις δικιο! Και σε μενα δεν έμπαινε στις ρυθμίσεις του dialer και ξεπαγωσα το cloud service. Επίσης αν δε κανω λάθος, εχω την εντυπωση οτι παγώνοντας την εφαρμογή υου καιρού δε λειτουργεί σωστα το ξυπνητήρι (αν θυμαμαι σωστά). Edited September 5, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ένα μικρό τιπ για να χρησιμοποιείτε τα paid themes του meizu store και λόγο του ότι δεν μπορείς καν να αγοράσεις από εκεί βρήκα τρόπο να βάζεις θέμα από τα paid. Πατάς το "try" και απλά παγώνεις την εφαρμογή και το θέμα μένει μια χαρά και ας έχεις κάνει και reboot. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 ομορφη η Lollipop αλλα προσωπικα μια και εχω κινητο με fw Ι ,θα περιμενω την Ι stable. κατα τα αλλα εχουν αλλαξει καποιες λεπτομερειες και το κινητο αγγιζει το τελειο σε αυτα τα χρηματα. Μπραβο τους. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ένα μικρό τιπ για να χρησιμοποιείτε τα paid themes του meizu store και λόγο του ότι δεν μπορείς καν να αγοράσεις από εκεί βρήκα τρόπο να βάζεις θέμα από τα paid. Πατάς το "try" και απλά παγώνεις την εφαρμογή και το θέμα μένει μια χαρά και ας έχεις κάνει και reboot. πως το παγωνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 πως το παγωνεις? Οπως παγώνεις οποιοσδήποτε εφαρμογή αν είσαι root. Είναι η πιο βασική λειτουργία μετά που γίνει κάποιος root. Μπορείς να το κάνεις πχ με το rootappdelete, με το titanium backup. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Οπως παγώνεις οποιοσδήποτε εφαρμογή αν είσαι root. Είναι η πιο βασική λειτουργία μετά που γίνει κάποιος root. Μπορείς να το κάνεις πχ με το rootappdelete, με το titanium backup. στο titanium backup πηγε το μυαλο μου.και εκει μπηκα αλλα δεν το βρηκα!βασικα ειναι κατι που ποτε δεν εκανα για αυτο η ερωτηση που ισως φαινεται ερωτηση αρχαριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 στο titanium backup πηγε το μυαλο μου.και εκει μπηκα αλλα δεν το βρηκα!βασικα ειναι κατι που ποτε δεν εκανα για αυτο η ερωτηση που ισως φαινεται ερωτηση αρχαριου. Νομιζω οτι για να παγώσεις εφαρμογή με το titanium πρέπει να εχεις την πληρωμένη έκδοση. Εγώ χρησιμοποιώ το Link2sd και είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Την πληρωμένη εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Νομιζω οτι για να παγώσεις εφαρμογή με το titanium πρέπει να εχεις την πληρωμένη έκδοση. Εγώ χρησιμοποιώ το Link2sd και είμαι οκ. Για αυτό αναφέρω πάντα το rootappdelete που είναι δωρεάν και κάνει τα πάντα σχετικά με το πάγωμα εφαρμογών Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 πως την παγωνουμε θα μου πειτε :lol: ?το titanium καλο χρυσο αλλα ειναι εφαρμογη λαβυρινθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Στο link2sd απλα πατας παρατεταμενα σε οποια εφαρμογη θες να παγωσεις και απο το μενου που εμφανίζεται επιλεγεις πάγωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Κατάφερε κάποιος να δει οτέ tv go στο κινητακι μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το ειχα ξαναρωτησει παλια αλλά δεν ειχα παρει απαντηση. Ενω στις ρυθμισεις>personalize υπάρχει η επιλογή live wallpaper, κλικάροντας πάνω του δε μου εμφανίζει καμία ζωντανη ταπετσαρία, και γενικότερα δεν εχω καταφερει να βρω τέτοια επιλογή. Ακόμα και κινητά 5-6 χρόνια πίσω είχαν αυτή την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παίδες σκεφτόμουν να περάσω την LOLLIPOP μόλις γυρίσω από διακοπές, αλλά διαβάζω στο meizufans για τόσα προβλήματα με υπερθέρμανση,απόδοση κλπ που με κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά να αφήσω την σταθερότητα της 4.2.0.5U. Τελικά δεν κατάφεραν να φτιάξουν μια αξιόπιστη 5.1 Rom. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παίδες σκεφτόμουν να περάσω την LOLLIPOP μόλις γυρίσω από διακοπές, αλλά διαβάζω στο meizufans για τόσα προβλήματα με υπερθέρμανση,απόδοση κλπ που με κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά να αφήσω την σταθερότητα της 4.2.0.5U. Τελικά δεν κατάφεραν να φτιάξουν μια αξιόπιστη 5.1 Rom. Είμαι με την 4.5.5Α εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν και δεν έχω παρατηρήσει το φαινόμενο της υπερθέρμανσης που λένε. Επίσης με "λιώσιμο" του κινητού πρώτη φορά έχω 6 ώρες οθόνη σε 3150 mah μπαταρία. Θεωρώ πως και σταθερή και αξιοπρεπέστατη είναι ή 4.5.5Α :D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Γιατι με την 4.5.5Α αργει τοσο πολυ να φορτισει?Εχει καποιος αλλο παρομοιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Γιατι με την 4.5.5Α αργει τοσο πολυ να φορτισει?Εχει καποιος αλλο παρομοιο προβλημα Από 8->100% εμένα κάνει 3 ώρες...φυσιολογικότατη θα λεγα. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παω να βαλω την 4.5.5Α με clean data και μολις τελειωνει μου βγαζει κατι γραμμες η οθονη.Ευτυχως μπαινει κανονικα μετα στο recovery,περασα την 4.2.0.5Α και στο περιπου πετυχα το start γιατι και εκει καθετες γραμμες μου βγαζει και δεν βλεπεις τιποτα..Το προσπαθησα 2 φορες αφου την ξανακατεβασα και μου εκανε το ιδιο πραγμα..Με την 4.2.0.5Α δεν εχω κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Και εγώ με την 5.1 ρομ είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Πιο γρήγορο το κινητό, ultra power saving mode (που πριν δεν είχε) και γενικά κανένα θέμα υπερθέρμανσης ή οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Άκυρο τικαρα το advanced και εμφανιστηκε [ATTACH]63822[/ATTACH] Πες μου κάτι. Χρησιμοποιείς κυρίως 3g ή Wifi; Έχεις εξαιρετικά χαμηλά κάποια wakelocks, όπως το EINT wakelock και md1_cldma_peer και αναρωτιέμαι πώς το έχεις καταφέρει. Χρησιμοποιείς τίποτα greenify; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Πες μου κάτι. Χρησιμοποιείς κυρίως 3g ή Wifi; Έχεις εξαιρετικά χαμηλά κάποια wakelocks, όπως το EINT wakelock και md1_cldma_peer και αναρωτιέμαι πώς το έχεις καταφέρει. Χρησιμοποιείς τίποτα greenify; Όχι δεν έχω greenify. Κυρίως το έχω wifi. Ότι ρύθμιση έχω από την εφαρμογή security την έχω ανεβάσει σε screenshot. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts