Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν βγει stable ουτε τοτε θα εχει ελληνικα?

Δεν θα έχει πάλι Α με τις γλώσσες που είχε. Μόνο η international.

:thanks:

Εάν κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wowapp.localemorepro και επιλέξεις τα ελληνικά επανέρχονται τα ελληνικά στις εφαρμογές και είναι πολύ καλύτερα. [ATTACH]63770[/ATTACH]

α ευχαριστω οποτε αν την δοκιμασει ο φιλος και πηγαινει καλα την βαζουμε.αν και για τι μιλαμε A,U η international? Edited by tolisfar

α ευχαριστω οποτε αν την δοκιμασει ο φιλος και πηγαινει καλα την βαζουμε.αν και για τι μιλαμε A,U η international?

Α...........

Α...........

οκ ευχαριστω ειναι απο εδω https://meizufans.eu/forum/topic/2542/flyme-os-4-5-5a-20150824020939-leaked-beta-firmware-m1-note το πανω λινκ?

οκ ευχαριστω ειναι απο εδω https://meizufans.eu/forum/topic/2542/flyme-os-4-5-5a-20150824020939-leaked-beta-firmware-m1-note το πανω λινκ?

Ναι αυτό που λέει 25/8

Η global A έχει εξολοκλήρου Ελληνικά ??

Το λεντάκι έχει 1 κουμπί ενεργοποίησης ετσι δεν είναι ?? Δεν εχω δει επιλογές ξεχωριστά για sms. Στις κλήσεις μου δουλευει. Αλλα σε sms που ηρθαν στην 2η καρτα μου δεν αναβοσβήνει. Θα δοκιμασω και στην 1η καρτα να δω.

Και εικονίδιο της εφαρμογής "Επαφες" δεν εχει ??

Edit : Μόλις δοκίμασα μνμ στην 1η καρτα και δουλευει το λεντακι. Αρα υπάρχει θεμα με την 2η σιμ.

Κοιτάξτε και εδω κατι που δεν ήξερα. Το δανείστηκα από άλλο νήμα.

Υπαρχει τροπος να περασει καποιος international rom με κινέζικο meizu (και στο xda αλλα και στο meizufans)

http://forum.xda-developer...vices-t3174496

https://meizufans.eu/forum...eizu/22?page=1

Ισχύει μόνο για lollipop. Και lolli I δεν έχει βγει ούτε beta

Ισχύει μόνο για lollipop. Και lolli I δεν έχει βγει ούτε beta

Η Α βγαίνει επειδή μπορούν να την βάλουν όλοι (:p) και έτσι μπορεί να τεσταριστει από περισσότερους.

Από χθες το πρωί τρέχω την τελευταία έκδοση Lollipop. Μπορώ να πω ότι το τηλεφωνο είναι πολύ πιο γρήγορο από το με kit kat.

Η μπαταρία δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά με βάση τα όσα είχα διαβάσει για την προηγουμενη έκδοση .

Wakelocks έχω λιγότερα και από kit kat. Ακολούθησα τις οδηγίες ενός τύπου στο meizufans.eu που έκανε freeze διάφορες εφαρμογές που είχαν τραγικά πολλά Wakelocks τύπου cloud services. Επίσης έχω κάνει και log out από το flyme account (το root μένει σε αυτην την έκδοση εάν δεν είσαι συνδεδεμένος στο flyme Account).

Παρακατω θα δώσω screenshots από το Wakelock detector. [ATTACH]63806[/ATTACH][ATTACH]63807[/ATTACH][ATTACH]63808[/ATTACH][ATTACH]63809[/ATTACH][ATTACH]63810[/ATTACH]

Η Α βγαίνει επειδή μπορούν να την βάλουν όλοι (:p) και έτσι μπορεί να τεσταριστει από περισσότερους.

Από χθες το πρωί τρέχω την τελευταία έκδοση Lollipop. Μπορώ να πω ότι το τηλεφωνο είναι πολύ πιο γρήγορο από το με kit kat.

Η μπαταρία δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά με βάση τα όσα είχα διαβάσει για την προηγουμενη έκδοση .

Wakelocks έχω λιγότερα και από kit kat. Ακολούθησα τις οδηγίες ενός τύπου στο meizufans.eu που έκανε freeze διάφορες εφαρμογές που είχαν τραγικά πολλά Wakelocks τύπου cloud services. Επίσης έχω κάνει και log out από το flyme account (το root μένει σε αυτην την έκδοση εάν δεν είσαι συνδεδεμένος στο flyme Account).

Παρακατω θα δώσω screenshots από το Wakelock detector. [ATTACH]63806[/ATTACH][ATTACH]63807[/ATTACH][ATTACH]63808[/ATTACH][ATTACH]63809[/ATTACH][ATTACH]63810[/ATTACH]

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά γιατί δεν έβαλες το σημαντικότερο screenshot όταν μιλάμε για wakelocks;

Αυτό με το πράσινο εικονίδιο (kernel wakelock)?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ποια google services κατεβασες?ακυρον εβαλα google istaller και ολα καλα.τωρα στησιμο.... Edited by tolisfar

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά γιατί δεν έβαλες το σημαντικότερο screenshot όταν μιλάμε για wakelocks;

Αυτό με το πράσινο εικονίδιο (kernel wakelock)?

Δεν έχω βρει κάτι που να λέει kernel wakelocks [ATTACH]63821[/ATTACH]

την περασα και εγω και μου κανει παλι κατι κουλο.την πρωτη φορα εφτιαξε αλλα τωρα συνεχιζει.τις αγορασμενες εφαρμογες μου στο play store μου τις βγαζει παλι για αγορα!

την περασα και εγω και μου κανει παλι κατι κουλο.την πρωτη φορα εφτιαξε αλλα τωρα συνεχιζει.τις αγορασμενες εφαρμογες μου στο play store μου τις βγαζει παλι για αγορα!

Δεν ξέρω τι να σου πω. Εμενα μια χαρά είναι όλα.

Δεν ξέρω τι να σου πω. Εμενα μια χαρά είναι όλα.

οκ εφτιαξε.το κανει να με κοψοχολιαζει μαλλον :lol:

Μόλις την πέρασα και εγώ και παρατηρώ ότι δεν βλέπει τις επαφές και δεν δουλεύει η κάμερα καθόλου

Ούτε στην 4.5.4Α "έβλεπε" τις επαφές.Έχουν ενσωματωθεί στην εφαρμογή του τηλ-κλησεων.

Τώρα για την κάμερα είναι γεγονος πως ειναι λίγο περίεργο. Δεν κανείς καλού κακού μια επανατοποθέτηση της rom και στο καπάκι restart;

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν χρειαστει σε πιο παλια μπορουμε να παμε με τον ιδιο τροπο?

Φυσικά και μπορούμε να πάμε... ακόμη και σε KitKat 4.2.0.5Α μπορείς.

OnePlus 12R

Μόλις την πέρασα και εγώ και παρατηρώ ότι δεν βλέπει τις επαφές και δεν δουλεύει η κάμερα καθόλου

Την ξαναπερασα με clear data και όλα ΟΚ.

Το playstore το κατεβάζουμε από κάπου συγκεκριμένα; Κατέβασα ένα αλλά δεν δουλεύει

Edited by zk750

Την ξαναπερασα με clear data και όλα ΟΚ.

Το playstore το κατεβάζουμε από κάπου συγκεκριμένα; Κατέβασα ένα αλλά δεν δουλεύει

App center->αναζήτηση->πληκτρολογείς installer->κάνεις εγκατάσταση το Google installer (συνήθως στο δίνει πρώτη επιλογή)->εεε μετά start the installation και είσαι έτοιμος.

OnePlus 12R

Για ποιο λογο υποψιαζεσαι οτι ειναι μεταχειρισμενο ?

Διότι πήρα 2 συσκευές, η μία εστάλη σε 1-2 ημέρες και η άλλη άργησε καμιά βδομάδα. Αυτή που ήταν ετοιμοπαράδοτη (16GB), η μεταχειρισμένη, ήρθε χωρίς προσωρινό προστατευτικο οθόνης της Meizu συν του ότι η μπαταρία ήταν στο μηδέν. Η άλλη (32GB) ήρθε κανονικά με προστατευτικό και μπαταρία στο 45%,ως συνήθως. Η μεταχειρισμένη έβγαλε πρόβλημα στη μπαταρία και τώρα προσπαθώ να συνενοηθώ μαζί τους αλλά από εξυπηρέτηση χάλια. ΜΑΚΡΙΑ

Edited by dimis51

εμενα απο το ιδιο καταστημα μου ηρθε σχεδον γεματη 99% και χωρις ταινια ασφαλειας αλλα τους ειχα πει( δεν ξερω αν εγινε βεβαια )να κανουν ελεγχο την συσκευη και για το led αν αναβει ολοκληρο πραγμα που ευτυχως ισχυει!και δεν εχω κανα θεμα.τυχερα ειναι αυτα φυσικα πιθανον ο φιλος την πατησε.τωρα δεν ξερω αν ειναι μεταχειρισμενα κτλ.....

Άκυρο τικαρα το advanced και εμφανιστηκε [ATTACH]63822[/ATTACH]

Δηλαδή κάτσε να καταλάβω.

Σε 23 ώρες χρήσης,το κινητό το δουλεψες για 4%??

Οπότε για ποια wakelocks και τι χρήση να συζητήσουμε αφού το έχεις να κάθεται;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max