tolisfar Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ναι. Αλλά τι να κάνουμε. οταν βγει stable ουτε τοτε θα εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 οταν βγει stable ουτε τοτε θα εχει ελληνικα? Δεν θα έχει πάλι Α με τις γλώσσες που είχε. Μόνο η international. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εάν κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wowapp.localemorepro και επιλέξεις τα ελληνικά επανέρχονται τα ελληνικά στις εφαρμογές και είναι πολύ καλύτερα. [ATTACH]63770[/ATTACH] Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) α ευχαριστω οποτε αν την δοκιμασει ο φιλος και πηγαινει καλα την βαζουμε.αν και για τι μιλαμε A,U η international? Edited August 29, 2015 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 α ευχαριστω οποτε αν την δοκιμασει ο φιλος και πηγαινει καλα την βαζουμε.αν και για τι μιλαμε A,U η international? Α........... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Α........... οκ ευχαριστω ειναι απο εδω https://meizufans.eu/forum/topic/2542/flyme-os-4-5-5a-20150824020939-leaked-beta-firmware-m1-note το πανω λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 οκ ευχαριστω ειναι απο εδω https://meizufans.eu/forum/topic/2542/flyme-os-4-5-5a-20150824020939-leaked-beta-firmware-m1-note το πανω λινκ? Ναι αυτό που λέει 25/8 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Η global A έχει εξολοκλήρου Ελληνικά ?? Το λεντάκι έχει 1 κουμπί ενεργοποίησης ετσι δεν είναι ?? Δεν εχω δει επιλογές ξεχωριστά για sms. Στις κλήσεις μου δουλευει. Αλλα σε sms που ηρθαν στην 2η καρτα μου δεν αναβοσβήνει. Θα δοκιμασω και στην 1η καρτα να δω. Και εικονίδιο της εφαρμογής "Επαφες" δεν εχει ?? Edit : Μόλις δοκίμασα μνμ στην 1η καρτα και δουλευει το λεντακι. Αρα υπάρχει θεμα με την 2η σιμ. Κοιτάξτε και εδω κατι που δεν ήξερα. Το δανείστηκα από άλλο νήμα. Υπαρχει τροπος να περασει καποιος international rom με κινέζικο meizu (και στο xda αλλα και στο meizufans) http://forum.xda-developer...vices-t3174496 https://meizufans.eu/forum...eizu/22?page=1 Ισχύει μόνο για lollipop. Και lolli I δεν έχει βγει ούτε beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ισχύει μόνο για lollipop. Και lolli I δεν έχει βγει ούτε beta Η Α βγαίνει επειδή μπορούν να την βάλουν όλοι (:p) και έτσι μπορεί να τεσταριστει από περισσότερους. Από χθες το πρωί τρέχω την τελευταία έκδοση Lollipop. Μπορώ να πω ότι το τηλεφωνο είναι πολύ πιο γρήγορο από το με kit kat. Η μπαταρία δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά με βάση τα όσα είχα διαβάσει για την προηγουμενη έκδοση . Wakelocks έχω λιγότερα και από kit kat. Ακολούθησα τις οδηγίες ενός τύπου στο meizufans.eu που έκανε freeze διάφορες εφαρμογές που είχαν τραγικά πολλά Wakelocks τύπου cloud services. Επίσης έχω κάνει και log out από το flyme account (το root μένει σε αυτην την έκδοση εάν δεν είσαι συνδεδεμένος στο flyme Account). Παρακατω θα δώσω screenshots από το Wakelock detector. [ATTACH]63806[/ATTACH][ATTACH]63807[/ATTACH][ATTACH]63808[/ATTACH][ATTACH]63809[/ATTACH][ATTACH]63810[/ATTACH] Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Η Α βγαίνει επειδή μπορούν να την βάλουν όλοι (:p) και έτσι μπορεί να τεσταριστει από περισσότερους. Από χθες το πρωί τρέχω την τελευταία έκδοση Lollipop. Μπορώ να πω ότι το τηλεφωνο είναι πολύ πιο γρήγορο από το με kit kat. Η μπαταρία δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά με βάση τα όσα είχα διαβάσει για την προηγουμενη έκδοση . Wakelocks έχω λιγότερα και από kit kat. Ακολούθησα τις οδηγίες ενός τύπου στο meizufans.eu που έκανε freeze διάφορες εφαρμογές που είχαν τραγικά πολλά Wakelocks τύπου cloud services. Επίσης έχω κάνει και log out από το flyme account (το root μένει σε αυτην την έκδοση εάν δεν είσαι συνδεδεμένος στο flyme Account). Παρακατω θα δώσω screenshots από το Wakelock detector. [ATTACH]63806[/ATTACH][ATTACH]63807[/ATTACH][ATTACH]63808[/ATTACH][ATTACH]63809[/ATTACH][ATTACH]63810[/ATTACH] Λυπάμαι που στο λέω, αλλά γιατί δεν έβαλες το σημαντικότερο screenshot όταν μιλάμε για wakelocks; Αυτό με το πράσινο εικονίδιο (kernel wakelock)? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) ποια google services κατεβασες?ακυρον εβαλα google istaller και ολα καλα.τωρα στησιμο.... Edited August 30, 2015 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Λυπάμαι που στο λέω, αλλά γιατί δεν έβαλες το σημαντικότερο screenshot όταν μιλάμε για wakelocks; Αυτό με το πράσινο εικονίδιο (kernel wakelock)? Δεν έχω βρει κάτι που να λέει kernel wakelocks [ATTACH]63821[/ATTACH] Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Άκυρο τικαρα το advanced και εμφανιστηκε [ATTACH]63822[/ATTACH] Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 την περασα και εγω και μου κανει παλι κατι κουλο.την πρωτη φορα εφτιαξε αλλα τωρα συνεχιζει.τις αγορασμενες εφαρμογες μου στο play store μου τις βγαζει παλι για αγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 την περασα και εγω και μου κανει παλι κατι κουλο.την πρωτη φορα εφτιαξε αλλα τωρα συνεχιζει.τις αγορασμενες εφαρμογες μου στο play store μου τις βγαζει παλι για αγορα! Δεν ξέρω τι να σου πω. Εμενα μια χαρά είναι όλα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δεν ξέρω τι να σου πω. Εμενα μια χαρά είναι όλα. οκ εφτιαξε.το κανει να με κοψοχολιαζει μαλλον :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Μόλις την πέρασα και εγώ και παρατηρώ ότι δεν βλέπει τις επαφές και δεν δουλεύει η κάμερα καθόλου Edited August 30, 2015 by zk750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 αν χρειαστει σε πιο παλια μπορουμε να παμε με τον ιδιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Μόλις την πέρασα και εγώ και παρατηρώ ότι δεν βλέπει τις επαφές και δεν δουλεύει η κάμερα καθόλου Ούτε στην 4.5.4Α "έβλεπε" τις επαφές.Έχουν ενσωματωθεί στην εφαρμογή του τηλ-κλησεων. Τώρα για την κάμερα είναι γεγονος πως ειναι λίγο περίεργο. Δεν κανείς καλού κακού μια επανατοποθέτηση της rom και στο καπάκι restart; ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν χρειαστει σε πιο παλια μπορουμε να παμε με τον ιδιο τροπο? Φυσικά και μπορούμε να πάμε... ακόμη και σε KitKat 4.2.0.5Α μπορείς. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Μόλις την πέρασα και εγώ και παρατηρώ ότι δεν βλέπει τις επαφές και δεν δουλεύει η κάμερα καθόλου Την ξαναπερασα με clear data και όλα ΟΚ. Το playstore το κατεβάζουμε από κάπου συγκεκριμένα; Κατέβασα ένα αλλά δεν δουλεύει Edited August 31, 2015 by zk750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Την ξαναπερασα με clear data και όλα ΟΚ. Το playstore το κατεβάζουμε από κάπου συγκεκριμένα; Κατέβασα ένα αλλά δεν δουλεύει App center->αναζήτηση->πληκτρολογείς installer->κάνεις εγκατάσταση το Google installer (συνήθως στο δίνει πρώτη επιλογή)->εεε μετά start the installation και είσαι έτοιμος. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Για ποιο λογο υποψιαζεσαι οτι ειναι μεταχειρισμενο ? Διότι πήρα 2 συσκευές, η μία εστάλη σε 1-2 ημέρες και η άλλη άργησε καμιά βδομάδα. Αυτή που ήταν ετοιμοπαράδοτη (16GB), η μεταχειρισμένη, ήρθε χωρίς προσωρινό προστατευτικο οθόνης της Meizu συν του ότι η μπαταρία ήταν στο μηδέν. Η άλλη (32GB) ήρθε κανονικά με προστατευτικό και μπαταρία στο 45%,ως συνήθως. Η μεταχειρισμένη έβγαλε πρόβλημα στη μπαταρία και τώρα προσπαθώ να συνενοηθώ μαζί τους αλλά από εξυπηρέτηση χάλια. ΜΑΚΡΙΑ Edited August 31, 2015 by dimis51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 εμενα απο το ιδιο καταστημα μου ηρθε σχεδον γεματη 99% και χωρις ταινια ασφαλειας αλλα τους ειχα πει( δεν ξερω αν εγινε βεβαια )να κανουν ελεγχο την συσκευη και για το led αν αναβει ολοκληρο πραγμα που ευτυχως ισχυει!και δεν εχω κανα θεμα.τυχερα ειναι αυτα φυσικα πιθανον ο φιλος την πατησε.τωρα δεν ξερω αν ειναι μεταχειρισμενα κτλ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Άκυρο τικαρα το advanced και εμφανιστηκε [ATTACH]63822[/ATTACH] Δηλαδή κάτσε να καταλάβω. Σε 23 ώρες χρήσης,το κινητό το δουλεψες για 4%?? Οπότε για ποια wakelocks και τι χρήση να συζητήσουμε αφού το έχεις να κάθεται; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts