junglist Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Στα καλα καθουμενα δεν μου κανει ενημερωσεις τις εφαρμογες, στο play store, ξεκιναει να κατεβαζει και μετα βγαζει { σφαλμα 0 } το εχει παρατηρησει καποιος αλλος; Restart και ξαναδοκιμασε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Με την λειτουργία double tap ξεκλειδώνει το κινητό αλλά δεν κλειδώνει; Υπάρχει τρόπος να κλειδώνει και με double tap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 απο οσο γνωριζω οχι.δεν δουλευει και η εφαρμογη screen off!παιδες υπαρχει rom εστω και beta lollipop ειτε A η U που να δουλευει καλα με ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος τα χαρακτηριστικά του μανισιου φορτιστή για να παρω παρόμοιο; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος τα χαρακτηριστικά του μανισιου φορτιστή για να παρω παρόμοιο; πάρε έναν οποιονδήποτε usb φορτιστή, γύρω στο 1000 με 1500mAh Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 πάρε έναν οποιονδήποτε usb φορτιστή, γύρω στο 1000 με 1500mAh Δεν έχει 2'000 ο φορτιστής του Μ1? Με την λειτουργία double tap ξεκλειδώνει το κινητό αλλά δεν κλειδώνει; Υπάρχει τρόπος να κλειδώνει και με double tap; Μια χαρά κλειδώνει εέτσι μέσω του gravitybox. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Υπαρχει τροπος επιστροφης σε 4.4? Η 5.1 rom υπερθερμενεται και κολλαει σε πολλα σημεια. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Δεν έχει 2'000 ο φορτιστής του Μ1? [...] Ναι δεν το χα προσέξει. Προσωπικά δεν μ αρέσει να φορτίζει τόσο γρήγορα οπότε προτιμώ μέχρι 1.5Α για να ζήσει περισσότερο η μπαταρία. Αν δε σε νοιάζει η αντοχή της μπαταρίας στο χρόνο πάρε 2Α για να φορτίζει πιο γρήγορα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Έχω έναν φορτιστή του ταμπλετ μου που είναι 1.2Α και φορτώνει τραγικά αργά. Μιλάμε πήρε σε 3 ώρες 20%.ενω με του μανισιου σε τόση ώρα από το 10-15% θα είχε φτάσει άνετα 80% Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Έχω έναν φορτιστή του ταμπλετ μου που είναι 1.2Α και φορτώνει τραγικά αργά. Μιλάμε πήρε σε 3 ώρες 20%.ενω με του μανισιου σε τόση ώρα από το 10-15% θα είχε φτάσει άνετα 80% Αν κάνει 3 ώρες να δώσει 20%, δεν ειναι 1.2A αλλά 0.2 ή χαλασμένος :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Υπαρχει τροπος επιστροφης σε 4.4? Η 5.1 rom υπερθερμενεται και κολλαει σε πολλα σημεια. καμια ιδεα; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 καμια ιδεα; Τι ιδιαίτερο ψάχνεις; Λογικά γίνεται όπως με όλες τις ρομ. Κατεβάζεις την ρομ που θες και την εγκαθιστας με το μαμισιο file browser. Αφού είναι η κλασική διαδικασία, πώς και δεν την γνωρίζεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Τι ιδιαίτερο ψάχνεις; Λογικά γίνεται όπως με όλες τις ρομ. Κατεβάζεις την ρομ που θες και την εγκαθιστας με το μαμισιο file browser. Αφού είναι η κλασική διαδικασία, πώς και δεν την γνωρίζεις; Οταν λες με το file browser; Επιπλεον θα χρειαστει format; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Οταν λες με το file browser; Επιπλεον θα χρειαστει format; Κατέβασε τη ρom που θες,και βαλτην στο αρχικο μέρος του Documents,οχι μεσα σε κάποιον φάκελο δηλαδή, και μετά απλά τρέξε το αρχείο αυτο (update) και επέλεξε και clear user data για καλύτερη εγκατάσταση. Με λίγα λόγια την ίδια διαδικασία που κάνεις για κάθε rom. Συνίσταται να κάνεις backup πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ερώτηση σε όσους χρησιμοποιούν third party εφαρμογή μηνυμάτων: Παρά τη χρήση του adaway είτε στο textra είτε στο chompsms βλέπω διαφημίσεις.Πράγμα άκρως ενοχλητικό. Ελέω capital control δεν μπορώ να τις αγοράσω κιόλας. Κάποια ιδέα;Υπάρχουν τίποτα προτεινόμενες ρυθμίσεις για το adaway; Μια χάρη ακόμη.Θέλω screenshot από την επιλογή device του cpu-z.Για κάποιον λόγο κάτι δε μου αρέσει σε αυτά που βλέπω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Δεν ξέρω αλλά μετά το τελευταίο Update του viber δουλεύει μια χαρά η βίντεο κλήση Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Δεν ξέρω αλλά μετά το τελευταίο Update του viber δουλεύει μια χαρά η βίντεο κλήση Όντως ισχύει το δοκίμασα και εγώ!! Ευχαριστουμε για την πληροφορία αδερφέ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλημέρα, πως απενεργοποιώ την δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας των φωτογραφιών στο cloud; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλημέρα, πως απενεργοποιώ την δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας των φωτογραφιών στο cloud; ερρμμμ οπως την ενεργοποιησες αρχικα!:blink: Ουτε καν την υπηρεσια στην οποία αναφέρεσαι δεν μας λες... Αν εννοεις την built in, πανε Settings --> Accounts και κλεισε οτι δεν θες... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Έχει καταφέρει κανενας να δουλέψει το xposed framework στην Lollipop; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Έχω απο την αρχή την 4.2.0.5U και δε μου δουλέυει το dolphin, έχετε καμια ιδέα γιατι μου κρασαρει το κινητό?Με Opera που το δουλεύω δεν εχω προβλημα! Επίσης για Candy crash έχει βρεθει λύση που δε παιζει καθόλου? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Έχουμε κάποια επίσημη ημερομηνία για lollipop?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Έχουμε κάποια επίσημη ημερομηνία για lollipop?:) Όχι και είμαστε ήδη 2 μήνες εκπροθεσμοι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Έχω απο την αρχή την 4.2.0.5U και δε μου δουλέυει το dolphin, έχετε καμια ιδέα γιατι μου κρασαρει το κινητό?Με Opera που το δουλεύω δεν εχω προβλημα! Επίσης για Candy crash έχει βρεθει λύση που δε παιζει καθόλου? Δεν φταει το κινητο,το dolphin εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Επειδή ενδιαφερομαι για αγορά...τί να προτιμήσω το m1 note ή το m2 note ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts