fatsionas Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 η καινουργια 4.5.3Α σας ηρθε κανονικα για αναβαθμιση στο κινητο η την περασατε μονοι σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 η καινουργια 4.5.3Α σας ηρθε κανονικα για αναβαθμιση στο κινητο η την περασατε μονοι σας? Μόνος την περνάς φιλε. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 εγω που εχω ξεχασει το κωδικο για το ροοτ θα εχω προβλημα απο U να παω σε A? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 εγω που εχω ξεχασει το κωδικο για το ροοτ θα εχω προβλημα απο U να παω σε A? Αν εννοείς τον κωδικό για το account, τότε δεν θα μπορείς να ξαναρουταρεις. Να πας στην Α δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gas_Gas Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να διαγραψω τις επαφές μου. Δεν με αφήνει να τις διαγραψω τελείως μου λέει είναι μόνο για ανάγνωση... Τι μπορώ να κάνω..? Έχεις εγκαταστημένο το VIber; Αν θυμάμαι καλά το είχε κάνει και σε μένα και είχα ψιλοφρικάρει. Τελικά νομίζω κάποιο conflict ήταν λόγω Viber. Αν δεν κάνω λάθος πας στις επαφές και απενεργοποιήσεις την προβολή των επαφών από το Viber θα δεις ότι ήδη οι επαφές που δεν σε άφηνε να τις σβήσεις έχουν ήδη διαγραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgatos1990 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ωραίος φίλε...έχεις απόλυτο δίκιο. Ακριβώς όπως τα περιέγραψες... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Παιδια κατεβασα την καινουργια 4.5.3Α και κολαει τρελα το κινητο....παιζει να εκανα κατι λαθος;Εχει κανενας το ιδιο θεμα;Πρεπει να τις ειχα περασμενες με τη σειρα ολες;Πριν την αναβαθμιση ειχα την 4.2.0.3Α Edited July 3, 2015 by iliasxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Παιδια κατεβασα την καινουργια 4.5.3Α και κολαει τρελα το κινητο....παιζει να εκανα κατι λαθος;Εχει κανενας το ιδιο θεμα;Πρεπει να τις ειχα περασμενες με τη σειρα ολες;Πριν την αναβαθμιση ειχα την 4.2.0.3Α SOS Περασα την παλια και δεν ανοιγει;Τι κανω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Πέρασες την σωστή παλιά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Πέρασες την σωστή παλιά; Βρηκα ακρη...πατωντας volume up+power εκανα αναβαθμιση και διαγραφη δεδομενων και εστρωσε...ευτυχως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 αυτη η 4.5.3Α αισχος ειναι σε ολα της, χαλια μαυρα.μην την βαζετε καθολου ουτε για δοκιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Επειδή έχασα λίγο τη μπάλα, η 4.5.3 είναι η επίσημη Lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) παιδια παρελαβα απο fastcardtech 16gb blue ειναι version u φοραει την 4.2.0.3u τι λετε?? να την αφησω η να παω σε καποια αλλη? Επισης το κινητο και το κουτι γραφει πανω td-lte και παιζει κανονικα σε 3g δικτυο, σε 4g δεν ειδα κατι αλλα δεν πιανει στη περιοχη μου λετε να εχει θεμα στο 4g? Edited July 3, 2015 by antonis86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 παιδια παρελαβα απο fastcardtech 16gb blue ειναι version u φοραει την 4.2.0.3u τι λετε?? να την αφησω η να παω σε καποια αλλη? Επισης το κινητο και το κουτι γραφει πανω td-lte και παιζει κανονικα σε 3g δικτυο, σε 4g δεν ειδα κατι αλλα δεν πιανει στη περιοχη μου λετε να εχει θεμα στο 4g? οχι φιλε ολα ετσι γραφουν το εχουν αναφερει πολλες φορες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Επειδή έχασα λίγο τη μπάλα, η 4.5.3 είναι η επίσημη Lollipop; Οχι beta. Ποια μπάλλα έχασες; Δεν υπάρχουν πολλές lollipop. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 παιδια να παω απο 0.3u σε 0.5Α αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα την Τρίτη από fastcardtech 32gb blue φοράει την 4.2.0.5A. Αν δεν κάνω λάθος είναι η παγκόσμια έκδοση. Ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να δω στην κατανάλωση της μπαταρίας το on screen time ? Πάω στις ρυθμίσεις- κατανάλωση μπαταρίας- οθόνη και μετά δεν μου γράφει την διάρκεια που είναι ανοιχτή όπως στα προηγούμενα android που είχα στην κατοχή μου. παραθέτω και ένα screenshot. [ATTACH]62741[/ATTACH] Επίσης πως ελέγχω την κατανάλωση των δεδομένων? Δεν μπορώ να το βρω.. Edited July 3, 2015 by liovag Προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Γυρνας τη γλώσσα στα αγγλικά για να σου δείξει. International ή global είναι οι εκδόσεις με το "Ι" στο τέλος.U και Α είναι κινέζικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Γυρνας τη γλώσσα στα αγγλικά για να σου δείξει. International ή global είναι οι εκδόσεις με το "Ι" στο τέλος.U και Α είναι κινέζικες Ευχαριστώ , το έκανα και μου δείχνει την ώρα αλλά δεν γίνετε κύλιση ώστε να δω και τα λεπτά, έτσι συμβαίνει σε όλους? πχ μου έγραφε "2hour(s)5 .." και δεν ήξερα αν ήταν 5 ή 50 λεπτά. τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν 50. [ATTACH]62742[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Ευχαριστώ , το έκανα και μου δείχνει την ώρα αλλά δεν γίνετε κύλιση ώστε να δω και τα λεπτά, έτσι συμβαίνει σε όλους? πχ μου έγραφε "2hour(s)5 .." και δεν ήξερα αν ήταν 5 ή 50 λεπτά. τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν 50. [ATTACH]62742[/ATTACH] τώρα σοβαρά έχεις αυτονομία 2 ώρες και 50 λεπτά και η μπαταρία έχει πάει από 100 -->79....???Εγώ για να καταφέρω τετοιο στατιστικο νομιζω πρέπει να το βαλω τερμα κατω φωτεινότητα και να το αφήσω στην άκρη απλά με την οθόνη απλά ανοιχτή...και πάλι αμφιβάλλω.. Edited July 4, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ευχαριστώ , το έκανα και μου δείχνει την ώρα αλλά δεν γίνετε κύλιση ώστε να δω και τα λεπτά, έτσι συμβαίνει σε όλους? πχ μου έγραφε "2hour(s)5 .." και δεν ήξερα αν ήταν 5 ή 50 λεπτά. τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν 50. [ATTACH]62742[/ATTACH] Πήγαινε ρυθμίσεις -> οθόνη και άλλαξε το μέγεθος της γραμματοσειράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλημερα, ειχα την 0.3Α και εβαλα την 0.5Α με καθαρη αναβαθμιση και σημερα που ειχα βαλει το ξυπνητηρι δεν χτύπησε, απλα ανοιξε το κινητο κ περιμενε pin, πρεπει να ρυθμισω κατι για να χτυπαει; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλημερα, ειχα την 0.3Α και εβαλα την 0.5Α με καθαρη αναβαθμιση και σημερα που ειχα βαλει το ξυπνητηρι δεν χτύπησε, απλα ανοιξε το κινητο κ περιμενε pin, πρεπει να ρυθμισω κατι για να χτυπαει; ; Τι εννοείς περίμενε pin; Άρα το κινητό έκανε εκκίνηση και δεν είχες περάσει καν τον έλεγχο ασφαλείας του. Πώς περιμένεις να τρέξει το ξυπνητήρι αν δεν βρίσκεται σε φουλ λειτουργία το κινητό;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 ειναι αεροδρομιο το δικο μου επιτελους οποτε την αλλη εβδομαδα θα σας πρηξω!μακαρι να μην σας χρειαστω και να βγαλω ακρη αλλα ολο και κατι θα εχω απορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Και μεχρι εχθες πως χτυπαγε το ξυπνητηρι ενω βρισκοταν στην ιδια φαση;δηλαδη κλειστο το κινητο, αυτο δεν καταλαβενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts