Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την πακι έχω. Το μεγαλώνει λίγο είναι η αλήθεια. Από ποιότητα είναι μια χαρά πάντως. Την άλλη δεν την έχω πάει για να ξέρω.

Αν δεν θέλεις να παχυνεις το κινητό και αν σου αρέσει τόσο απλά δεν βάζεις θήκη. ;)

πακι φανταζομαι εννοεις την πρώτη, γιατι εγω και τις 2 για πακι τις ειχα περασει στην αρχη..Κοίτα αναγκαστικά χρειάζομαι θήκη λόγω προστασίας. Από άποψη ομορφιάς, μακράν χωρίς θηκη ειναι πιο ομορφο. Να σαι καλά φιλε θα την παραγγείλω και μαζί και μια tpu 0.3mm.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μηπως εχει καποιος να μου προτεινει κατι για το προβλημα που εχω για να συνδεθω στο gmail με το καινουριο μου κινητο?...μου βγαζει το μηνυμα "προεκυψε προβλημα με τους διακομιστες google"...δεν μπορω να συνδεθω ουτε στον υπαρχων λογαριασμο αλλα ουτε και να κανω καινουριο

μηπως εχει καποιος να μου προτεινει κατι για το προβλημα που εχω για να συνδεθω στο gmail με το καινουριο μου κινητο?...μου βγαζει το μηνυμα "προεκυψε προβλημα με τους διακομιστες google"...δεν μπορω να συνδεθω ουτε στον υπαρχων λογαριασμο αλλα ουτε και να κανω καινουριο

πρεπει να βαλεις το google installer απο το appcenter, ακολουθησες αυτην την διαδικασια;

πρεπει να βαλεις το google installer απο το appcenter, ακολουθησες αυτην την διαδικασια;

δεν μου το βρισκει ομως το κεντρο εφαρμογων...μου βρισκει google internet, google play store αλλα αυτο δεν το βλεπω πουθενα...απο αλλου μπορω να το κατεβασω?

δεν μου το βρισκει ομως το κεντρο εφαρμογων...μου βρισκει google internet, google play store αλλα αυτο δεν το βλεπω πουθενα...απο αλλου μπορω να το κατεβασω?

α το κατεβασα αλλιως οκ...στην εγκατασταση ομως βγαζει firmware corrupt!

Μετά από μία εβδομάδα χρήσης της συσκευής (σημ. είμαι με την 4.2.0.5U χωρίς root) αντιμετωπίζω δυο προβλήματα:

1) Πρόβλημα με την μπαταρία: Χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή (πχ. facebook) η μπαταρία συμπεριφέρεται παράξενα. Μετά από κάθε πλήρη φόρτιση (η οποία διαρκεί 3 ώρες) η κατανάλωση είναι ομαλή και ο δείκτης κατεβαίνει με ομαλό τρόπο. Ακόμα και μετά από την νύχτα (που δεν γίνεται χρήση) χάνει περίπου 1%. Ωστόσο στην διάρκεια μιας πλήρης αποφόρτισης για μία και μόνο νύχτα (πάλι χωρίς χρήση) θα καταναλώσει περίπου 10-11 % . Αυτό συμβαίνει όταν έχει πέσει κάτω από 50%. Τέλος όταν φτάσει στο 9% μετά αρχίζει να αποφόρτίζεται σαν αντίστροφη μέτρηση και σε δύο λεπτά το πολύ θα φτάσει στο 3%.

2) Πρόβλημα με τη θερμοκρασία: Το κινητό θερμάινεται πολύ δίπλα από το φακό της κάμερας. Έγκατέστησα την εφαρμογή cpu temp και είδα ότι η θερμοκρασία κυμαίνεται από 35-65 βαθμούς. Κατά την διάρκεια του browsing δείχνει 50 βαθμούς και ανεβαίνει στους 63-65 όταν τρέχω κάποιο απαιτητικό παιχνίδι.

Τι λύσεις μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.

Μετά από μία εβδομάδα χρήσης της συσκευής (σημ. είμαι με την 4.2.0.5U χωρίς root) αντιμετωπίζω δυο προβλήματα:

1) Πρόβλημα με την μπαταρία: Χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή (πχ. facebook) η μπαταρία συμπεριφέρεται παράξενα. Μετά από κάθε πλήρη φόρτιση (η οποία διαρκεί 3 ώρες) η κατανάλωση είναι ομαλή και ο δείκτης κατεβαίνει με ομαλό τρόπο. Ακόμα και μετά από την νύχτα (που δεν γίνεται χρήση) χάνει περίπου 1%. Ωστόσο στην διάρκεια μιας πλήρης αποφόρτισης για μία και μόνο νύχτα (πάλι χωρίς χρήση) θα καταναλώσει περίπου 10-11 % . Αυτό συμβαίνει όταν έχει πέσει κάτω από 50%. Τέλος όταν φτάσει στο 9% μετά αρχίζει να αποφόρτίζεται σαν αντίστροφη μέτρηση και σε δύο λεπτά το πολύ θα φτάσει στο 3%.

2) Πρόβλημα με τη θερμοκρασία: Το κινητό θερμάινεται πολύ δίπλα από το φακό της κάμερας. Έγκατέστησα την εφαρμογή cpu temp και είδα ότι η θερμοκρασία κυμαίνεται από 35-65 βαθμούς. Κατά την διάρκεια του browsing δείχνει 50 βαθμούς και ανεβαίνει στους 63-65 όταν τρέχω κάποιο απαιτητικό παιχνίδι.

Δεν θα τα έλεγα προβλήματα, αφού είναι στάνταρ συμπεριφορά για όλους.

Μετά το 10% όντως πέφτει σε μερικά λεπτά στο 3% και φυσικά ζεσταίνεται όταν κάνεις βαριά χρήση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ένα ενδιαφέρον ελληνικό review του κινητού. Το ηχείο του είναι πράγματι τόσο κακό όσο λέει; Παρακολουθώ το thread και διάβασα αρνητικά σχόλια άλλα όχι τόσο πολύ.

μια ερωτηση για την οποια δεν εχω βρει απαντηση ακομα... Πως αλλαζει το font size στο interface ??? ετσι οπως ειναι τωρα μου κρυβει μερος το κειμενου στο interface και δεν μπορω να το δω... Π.χ δειτε τις συννημενες εικονες.... Γνωριζει κανεις κατι ??

Ευχαριστω

μια ερωτηση για την οποια δεν εχω βρει απαντηση ακομα... Πως αλλαζει το font size στο interface ??? ετσι οπως ειναι τωρα μου κρυβει μερος το κειμενου στο interface και δεν μπορω να το δω... Π.χ δειτε τις συννημενες εικονες.... Γνωριζει κανεις κατι ??

Ευχαριστω

http://s14.postimg.org/6v9gvmikd/S50525_141022_001.jpg

ευχαριστω για την απαντηση... μαλλον ειμαι λιγο γκαβος... παρολα αυτα, ακομα και αν βαλω τα fonts στο μικροτερο μεγεθος, και παλι καποια κειμενα δεν φαινονται οπως η χρηση της μνημης οπως εδειξα πιο πριν στις συννημενες εικονες.. να υποθεσβ οτι για αυτο το θεμα δεν μπορει να γινει κατι καλυτερο ???

Ευχαριστω

παιδια σε σχεση με το mx4 γενικα η μπαταρια του σαν καταναλωση ειναι καλυτερη?

μακράν. το δικό μας εχει μέσο όρο 6 ωρες SOT, το mx4 4 ώρες.

Ασχετο: μου κανει εντώπωση που η meizu δε μας υποστηριζει με αρκετές ΡΟΜ και αναβαθμίσεις στο Note.. Απο αρχες του ετους εχει παρει μονο 3-4 updates και μενουν αρκετά προβληματάκια προς επίλυση.

το gsmarena εχει αλλη αποψη ομως.

http://blog.gsmarena.com/meizu-m1-note-battery-life-test/

http://blog.gsmarena.com/meizu-mx4-battery-life-test/

τι ισχυει τελικα?

QUOTE=aggeloszog;6141247]μακράν. το δικό μας εχει μέσο όρο 6 ωρες SOT, το mx4 4 ώρες.

Ασχετο: μου κανει εντώπωση που η meizu δε μας υποστηριζει με αρκετές ΡΟΜ και αναβαθμίσεις στο Note.. Απο αρχες του ετους εχει παρει μονο 3-4 updates και μενουν αρκετά προβληματάκια προς επίλυση.

Το θέμα με την μπαταρία το έλυσα περνώντας την Α. Από κει και πέρα δυστυχώς το πρόβλημα με την υπερθέρμανση παραμένει

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένα ενδιαφέρον ελληνικό review του κινητού. Το ηχείο του είναι πράγματι τόσο κακό όσο λέει; Παρακολουθώ το thread και διάβασα αρνητικά σχόλια άλλα όχι τόσο πολύ.

Υπερβαλει κατά τη γνώμη μου.

Το έχω τρεις μήνες το κινητό και ακούω συνέχεια μουσική. Το ηχείο είναι απλά μέτριο αλλά σίγουρα δεν κατατάσσεται στα αρνητικά του κινητού

μακράν. το δικό μας εχει μέσο όρο 6 ωρες SOT, το mx4 4 ώρες.

Μάλλον έχεις μπερδευτεί με άλλο κινητό.

Η Meizu βγάζει 1 αναβάθμιση το μήνα τουλάχιστον για το Μ1 ΝΟΤΕ.

Χρησιμοποιεί κανείς Voip.

Δυστυχώς με 3G είναι τραγική η ποιότητα συνομιλίας.

Σαν να χάνει το σήμα ενώ είμαι σε σταθερό σημείο.

Amazon Fire stick 4k max

Μάλλον έχεις μπερδευτεί με άλλο κινητό.

Η Meizu βγάζει 1 αναβάθμιση το μήνα τουλάχιστον για το Μ1 ΝΟΤΕ. .

Φιλε junglist δεν μπερδευτηκα με κανενα αλλο κινητο. Αυτο παρακολουθουσα εδω και καιρο και αυτο ειναι που αγορασα και εχω στα χερια μου εδω και 5 μερες..Απ οσο εχω δει εχουν βγει οι εκδόσει 0.1 εως 0.5...5 ενημερώσεις συνολικά..

Απλα περιμενα περισσότερες ενημερωσεις, η -να στο θεσω καλύτερα- αποτελεσματικότερες ως προς κάποια προβήματακια που παραμενουν..

Λοιπόν για το θέμα της μπαταρίας ανέβασα screenshot. Οθόνη 5 ώρες και 10 λεπτά σε 2 ημέρες χρήσης με μέτριο Wifi ελάχιστο 4G, καθόλου gps και κανά μισάωρο παιχνίδι. Νομίζω ότι τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά. Έπειτα από μελέτη του forum σκέφτομαι για την βελτίωση της μπαταρίας να κάνω root, να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογές και να εγκαταστήσω το greenify. Αν δεν δω βελτίωση μετά να περάσω άλλη rom. Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;

Λοιπόν για το θέμα της μπαταρίας ανέβασα screenshot. Οθόνη 5 ώρες και 10 λεπτά σε 2 ημέρες χρήσης με μέτριο Wifi ελάχιστο 4G, καθόλου gps και κανά μισάωρο παιχνίδι. Νομίζω ότι τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά. Έπειτα από μελέτη του forum σκέφτομαι για την βελτίωση της μπαταρίας να κάνω root, να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογές και να εγκαταστήσω το greenify. Αν δεν δω βελτίωση μετά να περάσω άλλη rom. Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;

δε νομιζω οτι απεχεις παρα πολυ απο το τελειο...εγω με greenify και ds battery saver ειμαι γυρω στις 5+ ωρες αλλα ειναι η δευτερη φοτιση οποτε αναμενω βελτιωση...Βεβαια μπορεις να κανεις ενα ρουτ και να περασεις αυτες τις εφαρμογες αλλα δε νομιζω να δεις τρελη διαφορα..

Παιδια το viper4android το έχει δουλεψει κανείς? Λεω να πειραματιστω με τη βελτίωση του ήχου..

Διαβασα καπου οτι το flyme εχει equalizer αλλα δε μπορω να βρω κατι. Παιζει να το διέγραψα καταλάθος οταν εβγαζα τις κινέζικες?

Edited by aggeloszog

Αντί να κάνεις όλα αυτά που λες, βάλε το wakelock detector και αφού κάνεις ροοτ ξεκίνα να βλέπεις μέσα από το πρόγραμμα τι σου τρώει την μπαταρία.

Πρώτα ξεκινάμε την διάγνωση. Εσύ πήγες στην θεραπεία, χωρίς να ξέρεις τι έχεις.

Amazon Fire stick 4k max

Αντί να κάνεις όλα αυτά που λες, βάλε το wakelock detector και αφού κάνεις ροοτ ξεκίνα να βλέπεις μέσα από το πρόγραμμα τι σου τρώει την μπαταρία.

Πρώτα ξεκινάμε την διάγνωση. Εσύ πήγες στην θεραπεία, χωρίς να ξέρεις τι έχεις.

Καταρχάς ευχαριστώ για τη συμβουλή. Έκανα root και έβαλα to wakelock detector. Δύο ερωτήσεις γιατί είμαι και λίγο άσχετος: 1)Το wakelock για να κρατάει στατιστικά πρέπει να το έχω συνέχεια ανοιχτό και 2) μετά από πόσο χρόνο χρήσης θα πρέπει να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για αυτά που δείχνει το wakelock