tsport Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) ενος φιλου μου εχει το ιδιο προβλημα με του tsport , ακουγεται αλλα αργει να του εμφανιστει η κληση και εχει το contacts related μεγαλο ποσοστο καταναλωσης, εχουμε καποια προταση πανω σε αυτο εκτος απο το να παει απο την 5Α στην 4Α? Φίλε μου να σου πω ότι το ψάχνω εδώ και πολύ καιρό το θέμα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω φλασάρει 3-4 φορές την 5Α και εδώ και 3-4 μέρες δουλεύει ρολόι. Εμένα το πρόβλημα είναι ότι συγχρονίζει διαρκώς (όπως είναι αναμενόμενο) τις επαφές του Google. Αυτό πάει το contacts related στο θεό. Αυτό που έκανα είναι ότι μετέφερα τις επαφές του Google στη μνήμη του τηλεφώνου. Export ενα αρχείο csv από το Google contacts και import στο τηλέφωνο. Καπάκια φλασάρω ξανά την 5Α οπότε χάνει ότι ρυθμίσεις και υπολείματα είχε από Google και αφού γίνει το φορμάτ μπορείς είτε να χρησμοποιήσεις ένα νέο gmail που δεν θα έχεις επαφές μέσα (αυτό προτείνω) είτε το παλιό σου αλλά να προλάβεις να απαγορεύσεις το συγχρονισμό των επαφών πολύ γρήγορα αφού κάνεις το πρώτο sign in με το gmail σου. Είναι 4η μέρα σήμερα, αν κάτι αλλάξει θα ενημερώσω. Αν σκαλώσεις κάπου στείλε pm να σε βοηθήσω Edited May 23, 2015 by tsport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παιδιά μια ενδιαφέρουσα ερώτηση..εσάς στο cpuz πόση χωρητικότητα μπαταρίας δείχνει; εμένα 3050.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos84 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλημερα!παρελαβα πριν λιγες μερες!παραπονο κανενα!μονο κατι που διαπιστωσα!περασα απο το laptop καποιες φωτο και ολες μα ολες εχω μια θαμπαδα!ολες οι φωτο ηταν απο sony xperia s !δηλαδη απο ποιοτητα ηταν αψογες!μηπως καποιος ξερει να μου εξηγησει?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά μια ενδιαφέρουσα ερώτηση..εσάς στο cpuz πόση χωρητικότητα μπαταρίας δείχνει; εμένα 3050.. Και εμένα 3050 δείχνει αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη εφαρμογή είναι γιατί και σε άλλα χαρακτηριστικά βγάζει λάθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Στο δικό μου με 97% μπαταρία δείχνει 4211mv. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Δεν είμαι απολύτως σίγουρος, νομίζω όμως ότι το cpu-z "ξέρει" εκ των προτέρων (έχει περασμένες σε έτοιμη λίστα) τις χωρητικότητες των διαφόρων κινητών - γι' αυτό άλλωστε και αν πέσει σε κάποιο "άγνωστο" (σε αυτό) κινητό, το βγάζει... 1000mAh! Από κει και ύστερα, μάλλον παίζει με βάση την τιμή που ήδη ξέρει και την τρέχουσα τάση της μπαταρίας, όπως την παίρνει από το λειτουργικό... Στη γενική περίπτωση, ο controller της μπαταρίας στις κινητές συσκευες έχει μια εικόνα (δεν ξέρω πόσο ακριβή βέβαια) της (πραγματικής) χωρητικότητας της μπαταρίας, καθώς προσπαθεί να μετρήσει το φορτίο που προσλαμβάνεται / αποβάλλεται κατά τη φόρτιση / εκφόρτιση (διαθέτει αυτό που οι κατασκευαστές -έχω δει να- ονομάζουν coulomb counters(!)) Δεν έχω πετύχει όμως εφαρμογή που να δείχνει ότι προσπαθεί να τα αξιοποιήσει, εκτός από κάτι scripts που είχε γράψει ένας τύπος και είχα πετύχει πριν 2-3 χρόνια στο slatedroid.com (για τον AXP202 controller που χρησιμποιούσαν δημοφιλή -την εποχή εκείνη- chipsets όπως τα dual core της AMLogic)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παίδες μην περιμένετε σε κινεζική συσκευή να βρίσκουν όλα τα προγράμματα την ακριβή χωρητικότητα. Άλλωστε δεν είναι περασμενη σωστά όπως ειπώθηκε, σε πολλές εφαρμογές που βγάζουν στοιχεία συσκευών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Επίσης απ'όσο έχω καταλάβει στη χρήση μπαταρίας δεν υπάρχει το χρήσιμο γράφημα (καμπύλη)... Edit: δεν χρησιμοποιούσα ποτέ gps όμως με την αγορά αυτού του κινητού ειπα να δοκιμάσω..Είναι λογικό να χάνεται η σύνδεση όταν Είσαι στον τρίτο όροφο; Edited May 23, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μια απορία: Έχω τον μαμίσιο launcher. Πως μπορώ να επεξεργαστώ μία ομάδα επαφών (να σβήσω να δημιουργήσω κτλ); Στις υποδείξεις λέει ότι πατάμε πάνω σε μία ομάδα. Κάνοντας αυτό το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζει τις επαφές της ομάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Επίσης απ'όσο έχω καταλάβει στη χρήση μπαταρίας δεν υπάρχει το χρήσιμο γράφημα (καμπύλη)... Edit: δεν χρησιμοποιούσα ποτέ gps όμως με την αγορά αυτού του κινητού ειπα να δοκιμάσω..Είναι λογικό να χάνεται η σύνδεση όταν Είσαι στον τρίτο όροφο; Το gps σε όλα τα κινητά πρέπει να χρησιμοποιείται σε εξωτερικό χώρο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 γιατι ρε παιδια δεν μπορω να συνδεθω στο play store με το καινουριο μου κινητο...μου βγαζει το μηνυμα "προεκυψε προβλημα με τους διακομιστες google"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) γιατι ρε παιδια δεν μπορω να συνδεθω στο play store με το καινουριο μου κινητο...μου βγαζει το μηνυμα "προεκυψε προβλημα με τους διακομιστες google"... Απεγκατεστησέ το, μπες στο meizu store και εγκατέστησε την εφαρμογή google installer, και μετά μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά το play store. Έτσι έκανα εγώ και δουλεύει. Κοίτα κι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=4FZVQqjaZDw Edited May 23, 2015 by simontemplar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Απεγκατεστησέ το, μπες στο meizu store και εγκατέστησε την εφαρμογή google installer, και μετά μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά το play store. Έτσι έκανα εγώ και δουλεύει. Κοίτα κι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=4FZVQqjaZDw ευχαριστω πολυ, κατι εκανα μου φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Πόδια συγγνώμη αν έχει ξαναειπωθει, αλλά η οθόνη δεν κλείνει στις κλήσεις όταν βάζω το κινητό στο αυτί..πάτησα μια βαθμονομηση που βρήκα στο "developer settings" αλλά δεν έγινε κάτι..Γενικά με τους sensors δεν πάει και πολύ καλά το πράγμα, και η φωτεινότητα κουλα μου κάνει.. update: λυθηκε, ηθελε βαθμονομηση σε πολυ σκοτεινο μερος και οχι απλα σε εσωτερικό χώρο..ολα οκ Edited May 24, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_Michas Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Kαλησπερα παιδια..εψαξα αρκετη ωρα στο forum αλλα σιγουρη απαντηση δεν βρηκα. Το κινητο εχει infrared port ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει σε τηλεορασεις, dvd κλπ ως control? επισης otg υποστηριζει ή οχι μιας κ εκει δεν εχω βρει σιγουρη απαντηση. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Kαλησπερα παιδια..εψαξα αρκετη ωρα στο forum αλλα σιγουρη απαντηση δεν βρηκα. Το κινητο εχει infrared port ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει σε τηλεορασεις, dvd κλπ ως control? επισης otg υποστηριζει ή οχι μιας κ εκει δεν εχω βρει σιγουρη απαντηση. ευχαριστω πολυ το otg δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 πριν απο λιγες μερες το παρελαβα κι εγω και προσπαθω να μεταφερω τις επαφες απο το παλιο κινητο μεσω συγχρονισμου απο το gmail αλλα δεν μπορω να συνδεθω... μου βγαζει το μηνυμα "προεκυψε προβλημα επικοινωνιας με τους διακομιστες google" μολις βαζω τον κωδικο για προσθηκη υπαρχοντος λογαριασμου...... καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_Michas Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 φιλε μου σε ευχαριστω. Τωρα περι ir πως μπορουμε να μαθουμε? γιατι κ σε αυτο διιστανται οι αποψεις. Ir remote ή infrared λεγεται αλλιως αλλα ξερουμε καποιος που να το εχει κανει στην πραξη με το m1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 φιλε μου σε ευχαριστω. Τωρα περι ir πως μπορουμε να μαθουμε? γιατι κ σε αυτο διιστανται οι αποψεις. Ir remote ή infrared λεγεται αλλιως αλλα ξερουμε καποιος που να το εχει κανει στην πραξη με το m1? Δεν εχει ir φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 φιλε μου σε ευχαριστω. Τωρα περι ir πως μπορουμε να μαθουμε? γιατι κ σε αυτο διιστανται οι αποψεις. Ir remote ή infrared λεγεται αλλιως αλλα ξερουμε καποιος που να το εχει κανει στην πραξη με το m1? Πώς μπορεί να διίστανται οι απόψεις φίλε για ενα χαρακτηριστικό που ΔΕΝ υπάρχει και ποτέ δεν ανακοινώθηκε; Θες να μας πεις σε ποιο site είδες να αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι έχει Ir; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_Michas Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 http://www.meizu.com/en/products/m1note/spec.html infrared proximity sensor ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς μπορεί να διίστανται οι απόψεις φίλε για ενα χαρακτηριστικό που ΔΕΝ υπάρχει και ποτέ δεν ανακοινώθηκε; Θες να μας πεις σε ποιο site είδες να αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι έχει Ir; http://www.meizu.com/en/products/m1note/spec.html infrared proximity sensor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 http://www.meizu.com/en/products/m1note/spec.html infrared proximity sensor ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.meizu.com/en/products/m1note/spec.html infrared proximity sensor Δεν ξέρω το επίπεδο αγγλικών σου, αλλά το γράφει ξεκάθαρα. Αφορά έναν σενσορα και όχι για χρήση γενική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Παιδια εκανα μια αναζητηση στο νημα με τη λέξη "ipaky" και βλεπω την έχετε τιμησει πολλοί. Από άποψη πάχους πως ειναι? Δε θέλω να παχύνω πολύ το αυτό το πανέμορφο κινητάκι που έχω, και απ ότι βλέπω εξέχει αρκετά και περιμετρικά οπότε δε θα παχυνει μονο αλλα θα μακρύνει-φαρδύνει. Απο κοντά πως είναι? EDIT: βλέπω οτι αυτή http://www.aliexpress.com/item/2015-New-arrival-With-Stand-Holder-Luxury-flip-leather-case-For-Oneplus-one-One-plus-one/32235141232.html και αυτη : http://www.aliexpress.com/item/2015-New-product-Meizu-m1-note-case-High-quality-Ultra-thin-PC-TPU-back-cover-for/32315616131.html δεν είναι ίδιες. Οπότε οποιος μου απαντησει ας διευκρινίσει λιγο ποια απο τις 2 εχει. Edited May 24, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Τελικά παιδιά αυτό με την κλιμάκωτη ένταση της εισερχόμενης κλήσης με έχει κάνει να χάσω κλήσεις διότι στο ακουστικό αυτου που σε καλεί τρεις κτυποι πανε αδοξα Edited May 24, 2015 by panosa12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Παιδια εκανα μια αναζητηση στο νημα με τη λέξη "ipaky" και βλεπω την έχετε τιμησει πολλοί. Από άποψη πάχους πως ειναι? Δε θέλω να παχύνω πολύ το αυτό το πανέμορφο κινητάκι που έχω, και απ ότι βλέπω εξέχει αρκετά και περιμετρικά οπότε δε θα παχυνει μονο αλλα θα μακρύνει-φαρδύνει. Απο κοντά πως είναι? EDIT: βλέπω οτι αυτή http://www.aliexpress.com/item/2015-New-arrival-With-Stand-Holder-Luxury-flip-leather-case-For-Oneplus-one-One-plus-one/32235141232.html και αυτη : http://www.aliexpress.com/item/2015-New-product-Meizu-m1-note-case-High-quality-Ultra-thin-PC-TPU-back-cover-for/32315616131.html δεν είναι ίδιες. Οπότε οποιος μου απαντησει ας διευκρινίσει λιγο ποια απο τις 2 εχει. Την πακι έχω. Το μεγαλώνει λίγο είναι η αλήθεια. Από ποιότητα είναι μια χαρά πάντως. Την άλλη δεν την έχω πάει για να ξέρω. Αν δεν θέλεις να παχυνεις το κινητό και αν σου αρέσει τόσο απλά δεν βάζεις θήκη. ;) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts