three_brothers1 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Τι άλλο σημαντικό αρνητικό υπάρχει; Απορώ ακόμη ποιος στέλνει SMS εν έτη 2015 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδια συγγνώμη που παρεκκλίνω λίγο από το θέμα, μάλλον είναι λίγο offtopic: Μήπως υπάρχει κανείς που έχει γνώμη και για το mx3 και για το m1 note, ή ακόμα καλύτερα να τα έχει δουλέψει και τα 2;; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 και θα ήθελα να ξέρω, (εφόσον το νοτε κάνει γύρω στα 210 δολλάρια, από ποια τιμή και κάτω θα θεωρούσατε ευκαιρία το mx3? Ας μου στείλε pm όποιος θέλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Κοιτα τωρα που το κοιταξα ειδα οτι πληρωσα 234 οποτε μαλλον δεν μου εκανε την μετατροπη απο τραπεζα μιας και δεν εκανα ακριβως την διαδικασια που αναφερετε. Την ίδια μέρα τα πήραμε (και με το ίδιο σκεπτικό)γι αυτό σε ρώτησα και ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ πήρα το 32άρι και μια hard case, και ενώ σύμφωνα με την ισοτιμία της στιγμής της αγοράς έπρεπε να είναι 231ευρώ, το paypal κράτησε 242(διαφορά 11ευρώ) αν και έχω τη ρύθμιση από παλιά να την κάνει η τράπεζα. Άρα ισχύει αυτό που λέει το μέλος Gerstavros σε άλλο τόπικ ότι εάν ο πωλητής δεν έχει ενσωματώσει το κόστος του στο paypal, το κάνει το paypal βάζοντας μεγαλύτερη ισοτιμία $/e στον αγοραστή όπως δηλ. έγινε σε μας. Τεσπα sorry για το offtopic Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδια συγγνώμη που παρεκκλίνω λίγο από το θέμα, μάλλον είναι λίγο offtopic: Μήπως υπάρχει κανείς που έχει γνώμη και για το mx3 και για το m1 note, ή ακόμα καλύτερα να τα έχει δουλέψει και τα 2;; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 και θα ήθελα να ξέρω, (εφόσον το νοτε κάνει γύρω στα 210 δολλάρια, από ποια τιμή και κάτω θα θεωρούσατε ευκαιρία το mx3? Ας μου στείλε pm όποιος θέλει.. http://versus.com/en/meizu-m1-note-vs-meizu-mx3 δες ένα συγκριτικό Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 My Profile -> My Money -> My Preapproved Payments -> Update -> Set Availiable Funding Sources -> Conversion options -> tick "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" Σε ευχαριστώ πολύ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 http://versus.com/en/meizu-m1-note-vs-meizu-mx3 δες ένα συγκριτικό εντάξει...4g, μεγαλύτερη μπαταρία, σίγορα περισσότρες αναβαθμίσεις στο μέλλον, αξίζουν τα 50 δολλάρια παραπάνω; το ψάχνω ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Χρησιμοποιώ swype και πρόβλημα με το πληκτρολόγιο δεν έχω κανένα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν συγχρονίζει τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 εντάξει...4g, μεγαλύτερη μπαταρία, σίγορα περισσότρες αναβαθμίσεις στο μέλλον, αξίζουν τα 50 δολλάρια παραπάνω; το ψάχνω ακόμα... Ποιο έχει 50 δολλάρια παραπάνω; νομίζω στα σημαντικά υπερέχει το note. Χρησιμοποιώ swype και πρόβλημα με το πληκτρολόγιο δεν έχω κανένα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν συγχρονίζει τις επαφές. Φλασαρε την Α Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 50 δολλάρια παραπάνω έχει το note από το mx3..Σαφως υπερεχει στα σημαντικα, η τουλαχιστον σε αυτά που φαίνονται γιατι σε ποιοτητα κατασκευης,ακουστική κτλπ δεν ξερουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 50 δολλάρια παραπάνω έχει το note από το mx3..Σαφως υπερεχει στα σημαντικα, η τουλαχιστον σε αυτά που φαίνονται γιατι σε ποιοτητα κατασκευης,ακουστική κτλπ δεν ξερουμε... αν κοιταξεις υπαρχει τοπικ για την το ΜΧ3..γιατι δεν περνας μια βολτα να ρωτησεις τι παιζει με την συσκευη..;:D Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παίδες μια ερώτηση η έκδοση U ή η A έχει καλύτερα ελληνικά...και γίνεται να ανεβάσει κάποιος ένα tutorial για root? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ποιο έχει 50 δολλάρια παραπάνω; νομίζω στα σημαντικά υπερέχει το note. Φλασαρε την Α Την Α έχω. Μόλις το πήρα τη φλάσαρα πριν σετάρω οτιδήποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παίδες μια ερώτηση η έκδοση U ή η A έχει καλύτερα ελληνικά...και γίνεται να ανεβάσει κάποιος ένα tutorial για root? ευχαριστώ! tutorial για root λοιπον: Ρυθμίσεις --> Λογαριασμός --> κλικ πάνω στο username* σου (πανω πανω) --> System Privileges --> Open (αποδεχεσαι την προειδοποιηση, βαζεις τους κωδικους σου, το τηλεφωνο κανει reboot και αυτο ηταν. 3-4 κλικ υποθεση) * Πρεπει να φτιάξεις ενα flyme account πρώτα εδω --> http://forum.meizu.com/index.php Αυτο το account θα βάλεις και στο τηλ. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Την Α έχω. Μόλις το πήρα τη φλάσαρα πριν σετάρω οτιδήποτε Περα απο τον συχρονισμο επαφων που σε καποιους δουλευει και καποιους οχι τι αλλο καλυτερο εχει η Α ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Περα απο τον συχρονισμο επαφων που σε καποιους δουλευει και καποιους οχι τι αλλο καλυτερο εχει η Α ? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. Απλά οι κινέζικες εφαρμογές είναι λιγότερες στην Α, αλλά και στις δυο είναι πολύ εύκολο να τις βγάλεις, οπότε τι να σβήσεις 8 τι 16, μικρή η διαφορά. Η Α δεν έχει προεγκατεστημένο το playstore, αλλά είναι πανεύκολο να εγκατασταθεί κατεβάζοντας την εφαρμογή google installer απο το app market της meizu (δεν απαιτεί να εχεις λογαριασμό για να κατεβάσεις εφαρμογές). Τέλος κατα την εκκίνηση του κινητού στην U εμφανίζει κάτι κινέζικα ενώ στην Α εμφανίζει το logo της "meizu" απλό και ωραίο, ουτε κινεζιές ούτε τίποτα. Κατά τ'άλλα είναι ίδιες. Edited March 22, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. Απλά οι κινέζικες εφαρμογές είναι λιγότερες στην Α, αλλά και στις δυο είναι πολύ εύκολο να τις βγάλεις, οπότε τι να σβήσεις 8 τι 16, μικρή η διαφορά. Η Α δεν έχει προεγκατεστημένο το playstore, αλλά είναι πανεύκολο να εγκατασταθεί κατεβάζοντας την εφαρμογή google installer απο το app market της meizu (δεν απαιτεί να εχεις λογαριασμό για να κατεβάσεις εφαρμογές). Τέλος κατα την εκκίνηση του κινητού στην U εμφανίζει κάτι κινέζικα ενώ στην Α εμφανίζει το logo της "meizu" απλό και ωραίο, ουτε κινεζιές ούτε τίποτα. Κατά τ'άλλα είναι ίδιες. Συν το Δωρεάν κατέβασμα τραγουδιών που ανέφερα πριν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Κάποιοι εδώ http://meizufans.eu/forum/thread-gapps-update-for-not-flyme-i-version?pid=15302 αναφέρουν εναν τρόπο ώστε να εγκαταστήσεις την "Ι" ακόμα και αν έχεις την Α ή την U. Δεν το έχω δοκιμάσει, ούτε πολυψήνομαι. Απλά το αναφέρω σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. Απλά οι κινέζικες εφαρμογές είναι λιγότερες στην Α, αλλά και στις δυο είναι πολύ εύκολο να τις βγάλεις, οπότε τι να σβήσεις 8 τι 16, μικρή η διαφορά. Η Α δεν έχει προεγκατεστημένο το playstore, αλλά είναι πανεύκολο να εγκατασταθεί κατεβάζοντας την εφαρμογή google installer απο το app market της meizu (δεν απαιτεί να εχεις λογαριασμό για να κατεβάσεις εφαρμογές). Τέλος κατα την εκκίνηση του κινητού στην U εμφανίζει κάτι κινέζικα ενώ στην Α εμφανίζει το logo της "meizu" απλό και ωραίο, ουτε κινεζιές ούτε τίποτα. Κατά τ'άλλα είναι ίδιες. Ποιο πισω σε αυτο το νημα εχει αναφερθει το πως βαζεις την A και την U ετσι? Επειδη ειμαι τελειως αχρηστος ειναι απλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 tutorial για root λοιπον: Ρυθμίσεις --> Λογαριασμός --> κλικ πάνω στο username* σου (πανω πανω) --> System Privileges --> Open (αποδεχεσαι την προειδοποιηση, βαζεις τους κωδικους σου, το τηλεφωνο κανει reboot και αυτο ηταν. 3-4 κλικ υποθεση) * Πρεπει να φτιάξεις ενα flyme account πρώτα εδω --> http://forum.meizu.com/index.php Αυτο το account θα βάλεις και στο τηλ. Σωραίος!! και την έκδοση Α την κατεβάζω απο το σαιτ της μειζου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ποιο πισω σε αυτο το νημα εχει αναφερθει το πως βαζεις την A και την U ετσι? Επειδη ειμαι τελειως αχρηστος ειναι απλο ? Απλά κατεβάζεις την Ρομ και την φλασαρεις μέσω του file manager που έχει μέσα pre-installed Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Ποιο πισω σε αυτο το νημα εχει αναφερθει το πως βαζεις την A και την U ετσι? Επειδη ειμαι τελειως αχρηστος ειναι απλο ? Πιο απλό δεν υπάρχει. Την Α τη κατεβάζεις απο εδώ http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1 Edited March 22, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ποιο πισω σε αυτο το νημα εχει αναφερθει το πως βαζεις την A και την U ετσι? Επειδη ειμαι τελειως αχρηστος ειναι απλο ? Αν καταφέρεις να αποτύχεις, πάρε iPhone η κάνα Νοκια 8210... :lol: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Συν το Δωρεάν κατέβασμα τραγουδιών που ανέφερα πριν. δωρεάν κατέβασμα τραγουδιών έχει και η U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 ξερω θα με βρισετε εχει ξαναειπωθει αλλα επειδη ειναι κοντα στα 200 ευρω και δεν ειναι παιχνιδι καλυτερα απο vickmall και λιγο παραπανω παρα απο καπου αλλου σωστα?και το 4g παιζει ετσι?πρεπει να προσεξω κατι?ρωταω γιατι μαλλον απο εβδομαδα θα το παραγγειλω θεου(αφεντικου)θελοντος να μην την πατησω.ενα ulefone που περιμενω μαλλον θα παει σε φιλο!το meizu ειναι ερωτας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 ξερω θα με βρισετε εχει ξαναειπωθει αλλα επειδη ειναι κοντα στα 200 ευρω και δεν ειναι παιχνιδι καλυτερα απο vickmall και λιγο παραπανω παρα απο καπου αλλου σωστα?και το 4g παιζει ετσι?πρεπει να προσεξω κατι?ρωταω γιατι μαλλον απο εβδομαδα θα το παραγγειλω θεου(αφεντικου)θελοντος να μην την πατησω.ενα ulefone που περιμενω μαλλον θα παει σε φιλο!το meizu ειναι ερωτας..... Όλα παίζουν. Αν σου αρέσει, χτύπα το. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts