junglist Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Changelog: - Phone repair a small probability to stop running issue. - Repair call current sound problems. - Repair browser cross-domain vulnerability. - Repair damaged storage partition problems that may occur. - Fix some scenes WiFi signal display wrong question. - Hong Kong CMHK repair operator SIM card identification for roaming network problems. - 3HK 4G card can not repair the problem of automatically selecting APN. Ωραίος! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 εχω και το mx4 και το m1 note, σαν του mx4 δεν ειναι, αλλα η οθονη ειναι αριστη, καμια σχεση με αυτα που λεει ο φιλος για burn in κλπ, επισης δεν υπαρχει συγκριση με το coolpad το οποιο το ειχα και εχω γνωμη, σαφως ανωτερη οθονη το meizu Για να ,ην βγουμε και τρελοι στο τελος ,σε παρακαλω φιλε παρε το coolpad παρε και το Meizu M1 Note και γυρτα και τα 2 λιγο στα πλαγια και πες μας σε πιο απο τα 2 τηλεφωνα παραμενει το μαυρο μαυρο και σε πιο απο τα 2 το μαυρο γινεται γκρι,και επισης πες μας πιο απο τα 2 τηλεφωνα εχει πιο ζωντανα χρωματα,μην μας πεις για κορεσμενα κτλ ,απλα πες μας σε πιο απο τα 2 τηλεφωνα το κοκκινο το πρασινο,το μωβ,το κιτρινο κτλ ειναι πιο εντονα τα χρωματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Τι bugs αντιμετωπίζεις; γιατί κ εγώ τη κινέζικη έχω κ δεν έχω κανένα πρόβλημα Το μονο που με ενοχλεί είναι οτι όταν βαζω τα ακουστικά ακούγεται πίσω απο τη μουσική ενα χρρ ,δεν είναι και τίποτα το τρομερό αλλά είναι ενοχλητικό (το κανει και με τα 2 ακουστικά που δοκίμασα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Για να ,ην βγουμε και τρελοι στο τελος ,σε παρακαλω φιλε παρε το coolpad παρε και το Meizu M1 Note και γυρτα και τα 2 λιγο στα πλαγια και πες μας σε πιο απο τα 2 τηλεφωνα παραμενει το μαυρο μαυρο και σε πιο απο τα 2 το μαυρο γινεται γκρι,και επισης πες μας πιο απο τα 2 τηλεφωνα εχει πιο ζωντανα χρωματα,μην μας πεις για κορεσμενα κτλ ,απλα πες μας σε πιο απο τα 2 τηλεφωνα το κοκκινο το πρασινο,το μωβ,το κιτρινο κτλ ειναι πιο εντονα τα χρωματα! Ρε φίλε το ποιο έντονο δεν είναι πάντα καλύτερο, στα μόνα που ισχύει αυτό είναι στο άσπρο και στο μαύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Για να ,ην βγουμε και τρελοι στο τελος ,σε παρακαλω φιλε παρε το coolpad παρε και το Meizu M1 Note και γυρτα και τα 2 λιγο στα πλαγια και πες μας σε πιο απο τα 2 τηλεφωνα παραμενει το μαυρο μαυρο και σε πιο απο τα 2 το μαυρο γινεται γκρι,και επισης πες μας πιο απο τα 2 τηλεφωνα εχει πιο ζωντανα χρωματα,μην μας πεις για κορεσμενα κτλ ,απλα πες μας σε πιο απο τα 2 τηλεφωνα το κοκκινο το πρασινο,το μωβ,το κιτρινο κτλ ειναι πιο εντονα τα χρωματα! Φιλε μου οπως λεει γραφει κ ο sam28 παραπανω το οτι ειναι πιο εντονα τα χρωματα δεν λεει κατι. Αυτο επισης που λες οτι ειναι πιο εντονα λεγεται κορεσμος των χρωματων γιατο στο λενε, δεν υπαρχει λογος να στραβωνεις. Μπορει τα πραγματα να ειναι ετσι οπως τα λες, απλα σε αλλους αρεσουν οθονες με εντονα χρωματα (κορεσμενα δλδ) μη ρεαλιστικα ομως, και σε αλλους οχι. Θελουν δλδ το κοκκινο και το κιτρινο να ειναι φυσικο ετσι οπως το βλεπουμε εξω. Προσωπικα πιστευω οτι οι οθονες με εντονα χρωματα ειναι πιο εντυπωσιακες αλλα προτιμω του m1 γιατι ειναι πιο γηινα. Το μονο που με ενοχλει εμενα ειναι οτι θα ηθελα το μαυρο πιο μαυρο οπως λες κ συ, αλλα οχι οτι πεθαινω κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το μονο που με ενοχλεί είναι οτι όταν βαζω τα ακουστικά ακούγεται πίσω απο τη μουσική ενα χρρ ,δεν είναι και τίποτα το τρομερό αλλά είναι ενοχλητικό (το κανει και με τα 2 ακουστικά που δοκίμασα) Με τι ακουστικά το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpY Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Παρέλαβα σήμερα και εγώ :) (13/02 Το στείλανε - 13/03 ήρθε) (Vickmall) Απλά θέλω λίγο την βοήθεια σας σε 2 ερωτήσεις που ίσως είναι ευκολες και εγώ απλα δεν τις βλέπω 1) Πως μπορώ να κανω uninstall τις κινέζικες εφαρμογές που έχει το κινητο ? Όπως για παράδειγμα το AppCenter, GameCenter κτλ ? 2) Το GPS δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρις ενεργοποιημένα data ? Edited March 13, 2015 by SpY Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes -= SpY =- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Για να ,ην βγουμε και τρελοι στο τελος ,σε παρακαλω φιλε παρε το coolpad παρε και το Meizu M1 Note και γυρτα και τα 2 λιγο στα πλαγια και πες μας σε πιο απο τα 2 τηλεφωνα παραμενει το μαυρο μαυρο και σε πιο απο τα 2 το μαυρο γινεται γκρι,και επισης πες μας πιο απο τα 2 τηλεφωνα εχει πιο ζωντανα χρωματα,μην μας πεις για κορεσμενα κτλ ,απλα πες μας σε πιο απο τα 2 τηλεφωνα το κοκκινο το πρασινο,το μωβ,το κιτρινο κτλ ειναι πιο εντονα τα χρωματα! Ε πάρε το coolpad ρε μάστορα. Μην τρελαίνεσαι άδικα. Εμείς για να το παραγγείλουμε κάναμε την έρευνα μας. Αν δεν θεωρούσαμε καλή συσκευή το meizu δεν θα δίναμε 190€ έτσι. Θα παίρναμε το coolpad με 130€. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Φιλε Το μονο που με ενοχλει εμενα ειναι οτι θα ηθελα το μαυρο πιο μαυρο οπως λες κ συ, αλλα οχι οτι πεθαινω κιολας... Αρα και'σενα σου εκανε εντυπωση το οτι πασχει στο μαυρο το τηλεφωνο και δεν ειναι η ιδεα μου! Το οτι μια οθονη δεν μπορει να αποδοσει το μαυρο και οτι το βγαζει γκρι και ειδικα αν το δεις απο πλαγια εκει ειναι που ασπριζει αρκετα εμενα αυτο μου δειχνει οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο η οθονη του Meizu M1 Note! Πραγματικα ημουν ετοιμος να σπροξω το coolpad f1 και να χτυπησω ενα M1 Note αλλα η οθονη με χαλασε και μαλλον θα ακυροσω το deal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Με τι ακουστικά το δοκίμασες; Xiami pistons 2 και κάτι samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Ε πάρε το coolpad ρε μάστορα. Μην τρελαίνεσαι άδικα. Εμείς για να το παραγγείλουμε κάναμε την έρευνα μας. Αν δεν θεωρούσαμε καλή συσκευή το meizu δεν θα δίναμε 190€ έτσι. Θα παίρναμε το coolpad με 130€. Φιλε το εχω το coolpad εδω και 10 μηνες και ελεγα να το δοσω σε φιλο και να παρω και'γω ενα Meizu M1 Note μιας και το βαρεθηκα,σαν τηλ. που το περιεργαστηκα για αρκετη ωρα το meizu ειναι κινηταρα και ανωτερο απο το coolpad ,αλλα με απογοητευσε η οθονη,τοσο κακο ειναι δηλ. που λεμε την γνωμη μας? Τα βαλαμε διπλα διπλα και τα δυο τηλεφωνα και ο ιδιος ο φιλος που εγω τον ειπα να παρει το Meizu M1 Note ψιλοχαλαστηκε με την αποδοση της οθονης του meizu σε συγκριση με του coolpad γιατι ηταν εμφανεστατη η διαφορα υπερ του coolpad και στα χρωματα και ειδικα στο μαυρο,οχι οτι ειναι τιποτα τραγικη η οθονη του meizu αλλα περιμεναμε πραγματα απο μια οθονη IGZO που ειναι και 1080 x 1920 pixels σε σχεση με μια no name 1280x720! Βρηκα και αυτο το βιντεο στο youtube που και διπλα διπλα στο OnePlus One φαινετε πολυ γκρι το μαυρο του meizu https://www.youtube.com/watch?v=1KHlhV-gwXM Edited March 13, 2015 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Φιλε το εχω το coolpad εδω και 10 μηνες και ελεγα να το δοσω σε φιλο και να παρω και'γω ενα Meizu M1 Note μιας και το βαρεθηκα,σαν τηλ. που το περιεργαστηκα για αρκετη ωρα το meizu ειναι κινηταρα και ανωτερο απο το coolpad ,αλλα με απογοητευσε η οθονη,τοσο κακο ειναι δηλ. που λεμε την γνωμη μας? Τα βαλαμε διπλα διπλα και τα δυο τηλεφωνα και ο ιδιος ο φιλος που εγω τον ειπα να παρει το Meizu M1 Note ψιλοχαλαστηκε με την αποδοση της οθονης του meizu σε συγκριση με του coolpad γιατι ηταν εμφανεστατη η διαφορα υπερ του coolpad και στα χρωματα και ειδικα στο μαυρο,οχι οτι ειναι τιποτα τραγικη η οθονη του meizu αλλα περιμεναμε πραγματα απο μια οθονη IGZO που ειναι και 1080 x 1920 pixels σε σχεση με μια no name 1280x720! Η ανάλυση δεν έχει σχέση στο ποσό καλά δείχνει χρώματα η άσπρο μαύρο. Το καλό για εμάς είναι ότι δεν θα έχουμε ένα coolpad δίπλα να το συγκρίνουμε. :D Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Αρα και'σενα σου εκανε εντυπωση το οτι πασχει στο μαυρο το τηλεφωνο και δεν ειναι η ιδεα μου! Το οτι μια οθονη δεν μπορει να αποδοσει το μαυρο και οτι το βγαζει γκρι και ειδικα αν το δεις απο πλαγια εκει ειναι που ασπριζει αρκετα εμενα αυτο μου δειχνει οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο η οθονη του Meizu M1 Note! Πραγματικα ημουν ετοιμος να σπροξω το coolpad f1 και να χτυπησω ενα M1 Note αλλα η οθονη με χαλασε και μαλλον θα ακυροσω το deal! Μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα. Και παλι το μαυρα του καλα ειναι και ετσι. Εγω το λεω επειδη στο παρελθον ειχα Samsung με amoled και εκει ειχα ευχαριστηθει μαυρο. Ωστοσο για τα 200€ που εχω δωσει για το κινητο προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος κ δε μπορω να απαιτω με αυτα τα λεφτα να παρω πυραυλο. Ειναι μια χαρα κινητο και σε τιμια τιμη, ακομα και αν μεινει η τιμη του στα 200€ 1) Πως μπορώ να κανω uninstall τις εφαρμογες AppCenter, GameCenter κτλ ? 2) Το GPS δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρις ενεργοποιημένα data ? 1. Οι εφαρμογες αυτες που λες ειναι του συστηματος κ δεν βγαινουν. Φτιαχνεις εναν ωραιο φακελο, τις συγκεντρωνεις αλλες αυτες που δε θες εκει και τις ξεχνας. 2. Το gps δουλευει κ χωρις data. Κατεβασε τους χαρτες της Nokia "here maps" και θα εισαι μια χαρα! Edited March 13, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γνώμη μου είναι να σταματήσουμε το θέμα με το πόσο γκρι είναι το μαύρο της οθόνης. To htc μου έκανε 500 ευρω και το samsung galaxy s2 με τα μισά λεφτά είχε καλύτεργ οθόνη και χρώματα. Είναι καθαρά υποκειμενικό και κατά πόσο ενοχλεί τον καθένα. Το θέμα με τα sms που οι χαρακτήρες δεν ξεπερνούν τους 60 λύθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 1. Οι εφαρμογες αυτες που λες ειναι του συστηματος κ δεν βγαινουν. Φτιαχνεις εναν ωραιο φακελο, τις συγκεντρωνεις αλλες αυτες που δε θες εκει και τις ξεχνας. 2. Το gps δουλευει κ χωρις data. Κατεβασε τους χαρτες της Nokia "here maps" και θα εισαι μια χαρα! Εφόσον είσαι ροοτ σε μια συσκευή, αφαιρείς μια χαρά εφαρμογές συστήματος. Στο Μ1 Νοτε ισχύει κάτι διαφορετικό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Εφόσον είσαι ροοτ σε μια συσκευή, αφαιρείς μια χαρά εφαρμογές συστήματος. Στο Μ1 Νοτε ισχύει κάτι διαφορετικό; Δεν το έχω δοκιμάσει κ δε ξέρω αλλά κ να γίνεται δεν θα ρισκαρα να βγάλω εφαρμογες συστήματος. Προτιμώ να τις έχω μαζεμένες σε ενα φακελο, στην άκρη. Το θέμα με τα sms που οι χαρακτήρες δεν ξεπερνούν τους 60 λύθηκε; Εγώ δεν το έχω λύσει ουτε με "go sms" αν κ δεν εκατσα να ασχοληθω σχολαστικά γιατί σπάνια στέλνω sms. Εγώ θέλω να ρωτησω κάτι άλλο. Δοκιμασία να περάσω το gmail λογαριασμο μου στην προεγκατεστημένη εφαρμογή για τα mail που εχει το κινητο και μου βγάζει error. Ωστόσο τους λογαριασμούς mail που έχω σε yahoo και live τους πέρασα κανονικά. Το εχει δοκιμάσει κανεις άλλοςή μονο σε μένα συμβαίνει αυτό; Edited March 13, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δεν το έχω δοκιμάσει κ δε ξέρω αλλά κ να γίνεται δεν θα ρισκαρα να βγάλω εφαρμογες συστήματος. Προτιμώ να τις έχω μαζεμένες σε ενα φακελο, στην άκρη. Μια χαρά γίνεται σε όλες τις rooted συσκευές. Απλά πρέπει να ξέρεις μην βγάλεις κάποια που είναι βασική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα. Και παλι το μαυρα του καλα ειναι και ετσι. Εγω το λεω επειδη στο παρελθον ειχα Samsung με amoled και εκει ειχα ευχαριστηθει μαυρο. Ωστοσο για τα 200€ που εχω δωσει για το κινητο προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος κ δε μπορω να απαιτω με αυτα τα λεφτα να παρω πυραυλο. Ειναι μια χαρα κινητο και σε τιμια τιμη, ακομα και αν μεινει η τιμη του στα 200€ QUOTE] Εγω φιλε χωρις να νομιζω οτι ειμαι παραλογος αν ειναι σημερα να δοσω 200 ευρω για τηλεφωνο απο Κινα απαιτω να παρω κινητο πυραυλο ,αλλωστε και ο φιλος πιο πανω πολυ σωστα ειπε " Αν δεν θεωρούσαμε καλή συσκευή το meizu δεν θα δίναμε 190€ έτσι. Θα παίρναμε το coolpad με 130€"! Το coolpad f1 φιλε ειναι πραγματικος πυραυλος για τα 130 ευρω του ακομη και τωρα 10 μηνες μετα την κυκλοφορια του με αυτη την λογικη ναι αμα ειναι να δοσω 200 ευρω θελω ενα κινητο πολυ καλυτερο απο το coolpad f1 στα παντα και αυτα τα παντα περιλαμβανουν και την οθονη,μαλλον καλυτερα η οθονη ειναι για μενα πολυ βασικο στοιχειο γιατι τους 4-8-16 πυρινες η τα 2-3-4gb ram μπορει να μην τα χρειαστουμε ποτε αλλα την οθονη την βλεπουμε συνεχεια καθημερινα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα. Και παλι το μαυρα του καλα ειναι και ετσι. Εγω το λεω επειδη στο παρελθον ειχα Samsung με amoled και εκει ειχα ευχαριστηθει μαυρο. Ωστοσο για τα 200€ που εχω δωσει για το κινητο προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος κ δε μπορω να απαιτω με αυτα τα λεφτα να παρω πυραυλο. Ειναι μια χαρα κινητο και σε τιμια τιμη, ακομα και αν μεινει η τιμη του στα 200€ QUOTE] Εγω φιλε χωρις να νομιζω οτι ειμαι παραλογος αν ειναι σημερα να δοσω 200 ευρω για τηλεφωνο απο Κινα απαιτω να παρω κινητο πυραυλο ,αλλωστε και ο φιλος πιο πανω πολυ σωστα ειπε " Αν δεν θεωρούσαμε καλή συσκευή το meizu δεν θα δίναμε 190€ έτσι. Θα παίρναμε το coolpad με 130€"! Το coolpad f1 φιλε ειναι πραγματικος πυραυλος για τα 130 ευρω του ακομη και τωρα 10 μηνες μετα την κυκλοφορια του με αυτη την λογικη ναι αμα ειναι να δοσω 200 ευρω θελω ενα κινητο πολυ καλυτερο απο το coolpad f1 στα παντα και αυτα τα παντα περιλαμβανουν και την οθονη,μαλλον καλυτερα η οθονη ειναι για μενα πολυ βασικο στοιχειο γιατι τους 4-8-16 πυρινες η τα 2-3-4gb ram μπορει να μην τα χρειαστουμε ποτε αλλα την οθονη την βλεπουμε συνεχεια καθημερινα! Καλά ο φίλος παραπάνω τα παραλεει για την οθόνη. Την έβγαλε πιο άχρηστη και από κινητό με 50€ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα. Και παλι το μαυρα του καλα ειναι και ετσι. Εγω το λεω επειδη στο παρελθον ειχα Samsung με amoled και εκει ειχα ευχαριστηθει μαυρο. Ωστοσο για τα 200€ που εχω δωσει για το κινητο προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος κ δε μπορω να απαιτω με αυτα τα λεφτα να παρω πυραυλο. Ειναι μια χαρα κινητο και σε τιμια τιμη, ακομα και αν μεινει η τιμη του στα 200€ QUOTE] Εγω φιλε χωρις να νομιζω οτι ειμαι παραλογος αν ειναι σημερα να δοσω 200 ευρω για τηλεφωνο απο Κινα απαιτω να παρω κινητο πυραυλο ,αλλωστε και ο φιλος πιο πανω πολυ σωστα ειπε " Αν δεν θεωρούσαμε καλή συσκευή το meizu δεν θα δίναμε 190€ έτσι. Θα παίρναμε το coolpad με 130€"! Το coolpad f1 φιλε ειναι πραγματικος πυραυλος για τα 130 ευρω του ακομη και τωρα 10 μηνες μετα την κυκλοφορια του με αυτη την λογικη ναι αμα ειναι να δοσω 200 ευρω θελω ενα κινητο πολυ καλυτερο απο το coolpad f1 στα παντα και αυτα τα παντα περιλαμβανουν και την οθονη,μαλλον καλυτερα η οθονη ειναι για μενα πολυ βασικο στοιχειο γιατι τους 4-8-16 πυρινες η τα 2-3-4gb ram μπορει να μην τα χρειαστουμε ποτε αλλα την οθονη την βλεπουμε συνεχεια καθημερινα! φιλε καταλαβαμε οτι εσενα δεν σε καλυπτει, οποτε απλα δεν το παιρνεις και μενεις στο coolpad, απο κει και περα και το meizu για 200ε ειναι υπερπυραυλος, και ξαναλεω αντικειμενικα η οθονη του ειναι παρα πολυ καλη, και οπως ειπε ο φιλος σαν να μας λες οτι το κινητο δεν αξιζει 200 λογω οθονης, οχι απλα τα παραλες, αλλα και παραπληροφορεις, εχουμε δει και εμεις κορυφαιες οθονες οταν λεμε οτι το m1 εχει πολυ καλη οθονη δεν ειχαμε nokia 3210 πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Στο GsmArena μιλάει σήμερα για νέα διεθνή έκδοση, πιθανόν με Snapdragon 615. http://m.gsmarena.com/meizu_m1_note_will_soon_be_launched_internationally-news-11539.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Στο GsmArena μιλάει σήμερα για νέα διεθνή έκδοση, πιθανόν με Snapdragon 615. http://m.gsmarena.com/meizu_m1_note_will_soon_be_launched_internationally-news-11539.php Kαι τι έγινε; Από ότι λένε, ο 615 είναι χειρότερος από αυτόν που φοράει τώρα. Οπότε καλά κάναμε και το πήραμε όπως έβγαινε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiliop Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σχετικα με την οθονη και χρωματα Στο 2'17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Στο GsmArena μιλάει σήμερα για νέα διεθνή έκδοση, πιθανόν με Snapdragon 615. http://m.gsmarena.com/meizu_m1_note_will_soon_be_launched_internationally-news-11539.php Kαι τι έγινε; Από ότι λένε, ο 615 είναι χειρότερος από αυτόν που φοράει τώρα. Οπότε καλά κάναμε και το πήραμε όπως έβγαινε. Όντως ο 615 είναι αισθητά χειρότερος από τον ΜΤ6752! Πάντως στο Gizchina λέει (αν και μάλλον φαίνεται να το υποθέτει) ότι η international έκδοση θα είναι αυτή με τον 6752. Τόσο το καλύτερο αν επαληθευτεί - και οι ως τώρα κάτοχοι θα αποκτήσουν official international ROM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλά ο φίλος παραπάνω τα παραλεει για την οθόνη. Την έβγαλε πιο άχρηστη και από κινητό με 50€ Φιλε μην λες οτι θελεις,πουθενα δεν λεω οτι η οθονη του ειναι χειροτερη και απο κινητο αξιας 50€,απλα λεω οτι δεν με ικανοποιησε η χροια των χρωματων και το οτι το μαυρο δεν ειναι μαυρο αλλα γκρι σε σχεση με του coolpad f1 που ετυχε να τα εχουμε διπλα διπλα και τα συγκριναμε,και λεω οτι εμενα αυτομε χαλασε αλλον μπορει να μην τον πειραζει,το οτι ειναι κινηταρα δεν το αμφισβητησα ποτε απλα αν ειχε και την αναλογη οθονη θα το χτυπαγα ασυζητητη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts