Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες πειραγμα τι εννοείς; γιατί από τι διάβασα αν κάνεις root χάνεις εγγύηση.

Αυτό πάλι πού το διάβασες;

Εδώ τα μαγαζιά το στέλνουν με ροοτ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό πάλι πού το διάβασες;

Εδώ τα μαγαζιά το στέλνουν με ροοτ.

Το διαβάζεις κάθε φορά που πας να ανοίξεις root σε meizu. Χρειάζεται flyme account για να ανοίξει λογικά για να καταχωρηθεί το imei της συσκευής σε server της meizu ότι έχει γίνει root να το ξέρουν και από εκεί και πέρα ΕΓΩ σαν αισιόδοξος που είμαι ελπίζω πως απευθύνεται σε εγγύηση software

Νομιζω οτι τη προστατεύει αρκετά καθώς γυρίζει και αγκαλιάζει το κινητό. (Ακουμπισμένο το κινητό με τη οθόνη προς τα κάτω σε επίπεδη επιφάνεια, η οθόνη δεν ακουμπάει). Βέβαια εξαρτάται απο τη πτώση...

Με προβλημάτισε που είπες ότι είναι χονδρούτσικη. Εγώ καλοβλέπω αυτή που είναι λεπτή και φαίνεται να έχει ωραίο τραχύ grip http://www.aliexpress.com/item/imak-Cowboy-Frosted-Hard-Protector-back-case-cover-for-Meizu-M1-Note-with-screen-film/32273586651.html

Ηρθε και το τηλ. το φιλου τελικα αλλα δεν μπορει να κανει λογαριασμο google,απο προχθες μου λεει οτι προσπαθει και του βγαζει συνεχεια μυνημα οτι προεκυψε προβλημα με τους διακομιστες,ξερει κανεις την λυση του προβληματος του φιλου γιατι με εχει πρηξει?

(το τηλ. μπαινει κανονικα μεσω wifi στο ιντερνετ)

Edited by valsam

οποιος εχει προβληματα με συγχρονισμους gmail κλπ, να βαλει την A ρομ και τα google services 1.4.2 που αναφερονται στο ποστ 737. μην γεμιζουμε το θεμα με τα ιδια και τα ιδια

Καλησπερα παιδια.

εχει παραγγείλει κανεις απο vickmall?Εχει ερθει οκ το κινητο και ποσο καιρο εκανε να ερθει?

Οχι, κανεις. Μαλλον θα εισαι ο πρωτος.

Για τα υπολοιπα, εδω.

Καλησπερα παιδια.

εχει παραγγείλει κανεις απο vickmall?Εχει ερθει οκ το κινητο και ποσο καιρο εκανε να ερθει?

καλησπερα φιλε.

ειμαι και εγω ετοιμος για αγορα αυτου του κινητου απο vickmall .ο χρονος αποστολης ειναι περιπου ενα μηνα οπως και σε ολα τα πραγματα που ερχονται απο κινα με απλο ταχυδρομιο....

Μηπως έχεις κανα κουπονακι απο vickmall μπας και κοψουμε κανα ευρο?

μου βγενεις 249 δολαρια με μια tempered glass και απο οτι ειδα υπαρχει και απο ιταλια με 250ευρο χωρις την προστασια ...

Μηπως συμφερει καλυτερα να το παρω απο εκει?

Καλησπερα παιδια.

Από την στιγμή που το vickmall είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά, τότε λογικό δεν είναι να έχουν πάρει και αρκετά άτομα από εκεί;

καλησπερα φιλε.

ειμαι και εγω ετοιμος για αγορα αυτου του κινητου απο vickmall .ο χρονος αποστολης ειναι περιπου ενα μηνα οπως και σε ολα τα πραγματα που ερχονται απο κινα με απλο ταχυδρομιο....

Μηπως έχεις κανα κουπονακι απο vickmall μπας και κοψουμε κανα ευρο?

μου βγενεις 249 δολαρια με μια tempered glass και απο οτι ειδα υπαρχει και απο ιταλια με 250ευρο χωρις την προστασια ...

Μηπως συμφερει καλυτερα να το παρω απο εκει?

Είσαι σε πολλά πράγματα λάθος και καλό θα κάνεις να τα τα ψάχνεις πριν γράφεις με τόση σιγουριά.

Καταρχήν δεν υπάρχει στάνταρ 1 μήνας αποστολής. Σε κάποιους έχει κάνει και 2 ή 3 βδομάδες.

Δεύτερον, δεν υπάρχει κουπόνι ποτέ για vickmall.

Τρίτον, δεν χρειάζεται να αγοράσεις tempered glass. Αρκεί να το ζητήσεις ως δώρο από την selina στο chat πρωτού προχωρήσεις με την αγορά του κινητού.

Amazon Fire stick 4k max

Προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται, μιας και είμαι root δοκιμασία να εγκαταστήσω xposed και όλα πήγαν καλά! Εν συνεχεία έβαλα το flyme tools

το πιο καλο βιντεο review που βρηκα..ειναι στα ισπανικα αλλα το βιντεο εναι καλης ποιοτητας και δειχνει αρκετα πραγματα απο το κινητο (καμερα,games,μουσικη)

:thanks:

ήρθε και το δικο μου.....

Αλλά εγώ ειμαι δουλειά , το μεσημέρι λοιπόν για νεότερα.....

Θυμάσαι πριν πόσες ημέρες είχε φτάσει στην Ελλάδα?

Προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται, μιας και είμαι root δοκιμασία να εγκαταστήσω xposed και όλα πήγαν καλά! Εν συνεχεία έβαλα το flyme tools

Δοκίμασες να δεις αν δουλεύουν σωστά το Gravitybox και το Greenify;

Amazon Fire stick 4k max

Δοκίμασες να δεις αν δουλεύουν σωστά το Gravitybox και το Greenify;

το greenify εχει πει ενα παιδι εδω μεσα οτι δουλευει μια χαρα..το gravity box δεν νομιζω..επισης απο τι ειδα το flyme tools ειναι κατι σαν το gravity box..

:thanks:

Ερώτηση για τους χρήστες.

Όταν πας να κάνεις update την Ρομ σε ρωτάει κάθε φορά αν θες κρατήσεις τα προγράμματα ή να κάνεις clean install; Αν επιλέξεις να μην σβησει κάτι, να υποθέσω ότι το Google account και τα Google apps συνεχίζουν και παίζουν κανονικά μετά το Update ;

Επίσης για τα sms. Λογικά τα κρατάει χωριστά για κάθε sim.

Πώς περνάμε τα sms από παλιές συσκευές, ώστε πχ από την συσκευή Α να μεταφερθούν κάτω από την Sim A και το ίδιο για την Β.

Amazon Fire stick 4k max

Ήρθε στις 09/03 (τη Δευτέρα)

Και μένα αλλά ακόμα στα συστημένα του αεροδρομίου στην Αθήνα φαίνεται. Μπορεί επειδή σε σένα στη Λάρισα ήρθε οδικώς.

Αν δεν υπάρχει προεγκατεστημένο το play store Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές χρειάζεται ενα account στο flyme και απο εκει υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης του play store απο το store της Meizu σωστά? Η ερώτηση μου ειναι : χρειάζεται και κατι εξτρα για κατέβασμα απο εφαρμογές της Google για να παίξει το play store?

Συγνώμη αν σας κουράζω γιατι φαντάζομαι θα έχετε δώσει περιπου τις ίδιες απαντήσεις αρκετές φορές αλλα διαβαζω κατι για Google services και εχω μπερδευτεί λίγο.

το greenify εχει πει ενα παιδι εδω μεσα οτι δουλευει μια χαρα..το gravity box δεν νομιζω..επισης απο τι ειδα το flyme tools ειναι κατι σαν το gravity box..

Έτσι όπως τα λες...

Αν δεν υπάρχει προεγκατεστημένο το play store Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές χρειάζεται ενα account στο flyme και απο εκει υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης του play store απο το store της Meizu σωστά? Η ερώτηση μου ειναι : χρειάζεται και κατι εξτρα για κατέβασμα απο εφαρμογές της Google για να παίξει το play store?

Συγνώμη αν σας κουράζω γιατι φαντάζομαι θα έχετε δώσει περιπου τις ίδιες απαντήσεις αρκετές φορές αλλα διαβαζω κατι για Google services και εχω μπερδευτεί λίγο.

Ηρέμησε αφου θεμα ΔΕΝ εχει κανένας, google services ειναι gmail,google maps etc. Δεν θα εχεις θεμα, install google instaler μπαίνει το playstore MONO και απο εκει κατεβάζεις οτιδήποτε αλλο θες.

Ηρέμησε αφου θεμα ΔΕΝ εχει κανένας, google services ειναι gmail,google maps etc. Δεν θα εχεις θεμα, install google instaler μπαίνει το playstore MONO και απο εκει κατεβάζεις οτιδήποτε αλλο θες.

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Κατι τελευταίο τώρα το install google instaler το εγκαθιστώ από κάποιο ξεχωριστό σύνδεσμο ?ή μέσο του store στο Flyme?