mitsre Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) το κινητο υποστηριζει κανονικα 3G-4G... μην παραπληροφορείται τον κόσμο που διαβάζει το τοπικ. Αν ο φίλος μας που πήρε την κινέζικη εκδοση δεν θα έχει δίκτυο αυτό ειναι μια αλλη ιστορία που δεν αφορά τους υποψήφιους αγοραστες. Ναι εχει 3G και 4G για κινα... Για Ελλάδα οποίος θέλει αυτό όμως http:// https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html Edited March 11, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ναι εχει 3G και 4G για κινα... Για Ελλάδα οποίος θέλει αυτό όμως http:// https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html που εδω ειναι φθηνοτερο,οποτε γιατι να το παρει καποιος απο το αισχρο φαστκαρδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά έχει αρχίσει και γίνεται ντιπ παραπληροφορηση το τοπικ. Τελικά παίζει 3g 4g στην Ελλάδα η όχι; εγώ αγόρασα από vickmall.. Δηλαδη έχω διαβάσει πραγματικά όλα τα ποστ από το τοπικ για μια καλύτερη άποψη με την συσκευή και κατά καιρούς βγαίνει ένας και λέει ότι να ναι για τα 3g 4g. Ας απαντήσει κάποιος που το έχει αν παίζει η όχι και από που το πήρε και οι υπόλοιποι ας αφήσουμε τις εικασίες Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά έχει αρχίσει και γίνεται ντιπ παραπληροφορηση το τοπικ. Τελικά παίζει 3g 4g στην Ελλάδα η όχι; εγώ αγόρασα από vickmall.. Δηλαδη έχω διαβάσει πραγματικά όλα τα ποστ από το τοπικ για μια καλύτερη άποψη με την συσκευή και κατά καιρούς βγαίνει ένας και λέει ότι να ναι για τα 3g 4g. Ας απαντήσει κάποιος που το έχει αν παίζει η όχι και από που το πήρε και οι υπόλοιποι ας αφήσουμε τις εικασίες Υπαρχουν δυο εκδόσεις, μια για Κίνα που δεν παιζει Ελλάδα 3g 4g..και μια που παιζει.. Απλα ένας απο εδώ εις γνώσης του πήρε την κινεζική εκδοση και προκλήθηκε πανικός...δεν υπάρχει θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Υπαρχουν δυο εκδόσεις, μια για Κίνα που δεν παιζει Ελλάδα 3g 4g..και μια που παιζει.. Απλα ένας απο εδώ εις γνώσης του πήρε την κινεζική εκδοση και προκλήθηκε πανικός...δεν υπάρχει θέμα.. Εγώ έχω παραγγείλει από vickmall http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html Παίζει Ελλάδα; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Εγώ έχω παραγγείλει από vickmall http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html Παίζει Ελλάδα; Παιζει ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά έχει αρχίσει και γίνεται ντιπ παραπληροφορηση το τοπικ. Τελικά παίζει 3g 4g στην Ελλάδα η όχι; εγώ αγόρασα από vickmall.. Δηλαδη έχω διαβάσει πραγματικά όλα τα ποστ από το τοπικ για μια καλύτερη άποψη με την συσκευή και κατά καιρούς βγαίνει ένας και λέει ότι να ναι για τα 3g 4g. Ας απαντήσει κάποιος που το έχει αν παίζει η όχι και από που το πήρε και οι υπόλοιποι ας αφήσουμε τις εικασίες Επειδή μάλλον έχω συμβάλλει στην "παραπληροφόρηση" λέω ότι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ παίζει κανονικά Ελλάδα. Αλλά αν οι πάροχοι γυρίσουν τη συχνότητα στα 800mhz (όπως ακούγεται) τότε προφανώς και δε θα παίζει. Αυτό δεν το γνωρίζουμε όμως σίγουρα, αν και πότε θα συμβεί οπότε πρακτικά μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Επειδή μάλλον έχω συμβάλλει στην "παραπληροφόρηση" λέω ότι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ παίζει κανονικά Ελλάδα. Αλλά αν οι πάροχοι γυρίσουν τη συχνότητα στα 800mhz (όπως ακούγεται) τότε προφανώς και δε θα παίζει. Αυτό δεν το γνωρίζουμε όμως σίγουρα, αν και πότε θα συμβεί οπότε πρακτικά μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. καταρχην συγνωμη αν προσβληθηκες .. μαζι με δυο τρεις αλλους δωσατε την πιο σωστη απαντηση επισης πολλα μοντελα απο κινα δεν εχουν τα 800mhz.οποτε δεν ειναι μονο το meizu που θα πρεπει να το εχεις στα υπο επιτηρηση οσο αφορα αυτο με τα 800mhz ας μεινει ως εχει η κατασταση για 2 χρονια και δεν με νοιαζει..ουτως η αλλως καθε δυο χρονια αλλαζω τηλεφωνο. Edited March 11, 2015 by three_brothers1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 καταρχην συγνωμη αν προσβληθηκες .. μαζι με δυο τρεις αλλους δωσατε την πιο σωστη απαντηση επισης πολλα μοντελα απο κινα δεν εχουν τα 800mhz.οποτε δεν ειναι μονο το meizu που θα πρεπει να το εχεις στα υπο επιτηρηση οσο αφορα αυτο με τα 800mhz ας μεινει ως εχει η κατασταση για 2 χρονια και δεν με νοιαζει..ουτως η αλλως καθε δυο χρονια αλλαζω τηλεφωνο. Δυστυχώς αν θέλεις future proof τηλεφωνο πρεπει να στραφείς αλλου(βλέπε jiayu s3 & iocean m6752..)με οτι αυτό συνεπάγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά έχει αρχίσει και γίνεται ντιπ παραπληροφορηση το τοπικ. Τελικά παίζει 3g 4g στην Ελλάδα η όχι; εγώ αγόρασα από vickmall.. Δηλαδη έχω διαβάσει πραγματικά όλα τα ποστ από το τοπικ για μια καλύτερη άποψη με την συσκευή και κατά καιρούς βγαίνει ένας και λέει ότι να ναι για τα 3g 4g. Ας απαντήσει κάποιος που το έχει αν παίζει η όχι και από που το πήρε και οι υπόλοιποι ας αφήσουμε τις εικασίες Καμία παραπληροφόρηση δεν έγινε. 'Οποιος διαβάζει προσεκτικά είναι ξεκάθαρο το τι λέει και ότι αναφέρεται σε άλλη συσκευή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δυστυχώς αν θέλεις future proof τηλεφωνο πρεπει να στραφείς αλλου(βλέπε jiayu s3 & iocean m6752..)με οτι αυτό συνεπάγεται... αν ηθελα future proof θα επαιρνα το one plus one..απλα επειδη βαριεμαι τα κινητα μου,αλλαζω καθε δυο χρονια,ετσι προτιμησα να δωσω 200Ε αντι 300 που ειχα παρει το nexus 4 πριν 2 χρονια.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 αν ηθελα future proof θα επαιρνα το one plus one..απλα επειδη βαριεμαι τα κινητα μου,αλλαζω καθε δυο χρονια,ετσι προτιμησα να δωσω 200Ε αντι 300 που ειχα παρει το nexus 4 πριν 2 χρονια.. Δεν θα δώσεις 200... Το jiayu κοστίζει 180 ευρώ.. Η σύγκριση με το one plus one είναι ατοπη...αν ζητάς δικαρτο είναι μονόδρομος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν θα δώσεις 200... Το jiayu κοστίζει 180 ευρώ.. Η σύγκριση με το one plus one είναι ατοπη...αν ζητάς δικαρτο είναι μονόδρομος ... α για τα 2 γιγα ραμ εννοεις...ο λογος που δεν πηγα στο jiayu ειναι οτι μου αρεσει οπως το βλεπω τουλαχιστον το flyme os και την υποστηριξη που εχει.το jiayu δεν το επελεξα για τον λογο του οτι δεν εχω ορεξη να καθομαι και να φλασαρω ρομς για να δω ποια τρεχει καλυτερα κτλπ.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ερωτηση: εαν γινει η αλλαγη συχνοτητας συμφωνα με το αρθρο εδω και παει στα 800MHz και 2,6GHz τοτε σημαινει οτι το TD- LTE : 2555~2655MHz που ειναι για την κινα θα δουλεψει 4G εδω Ελλαδα;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Το φάσμα εχει αγοραστει. Λετε να μην συνεχιζουν να το εκμεταλεύονται επειδή ειναι διαθέσιμες και αλλες συχνότητες? Αμα ρίξετε μια ματια σε αλλες χώρες... πολλα δίκτυα εκπέμπουν σε 2 και 3 μπαντες ταυτοχρονα. Το οτι μπορει να μην πιάνεται στο μελλον (οταν και αν) ενα 800αρι δικτυο δεν λεει και τπτ. Πολλες συσκευες LTE επωνυμες δεν θα τα πιάνουν. Οι αλλαγες αυτές δεν γίνονται εν μια νυκτι, οποτε δεν θεωρω οτι θα επρεπε να μας απασχολει του τι θα γινει σε 1-2-3 χρονια. Οπως σωστα ειπωθηκε μεχρι να επελθουν ριζικες αλλαγες, θα εχουμε το M2 Note... btw, κολλησαμε στο tracking... δεν περασε ακομα απ τα συστημενα. Χλωμο γι αυτη την βδομάδα λοιπον... upd: μολις τσεκαρα. Περασε μολις... Edited March 11, 2015 by Alphaleader Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Παρέλαβα δυο θηκουλες απο αυτές σε γκρι και χρυσό http://www.aliexpress.com/item/32279228299/32279228299.html Είναι οτι βλέπετε στις φώτο, καθονται μια χαρά και είναι ωραίες, αλλά είναι χοντρουτσικες. Το χρωματιστό πλαίσιο που έχει είναι αποσπώμενο απο τη υπόλοιπη θήκη και είναι πλαστικό. Όλα μαζί φτιάχνουν ενα ωραίο σύνολο και στο μάτι και στο χέρι, στη τιμή που πουλιέται δε, θεωρώ οτι ειναι μια χαρά. Απο τις δυο που πήρα η γκρι τελικά μου αρέσει περισσότερο απο τη χρυσή. Επίσης λόγω οτι το χρωματιστό πλαισιακι είναι πλαστικό σκληρό σε καμια πτώση μπορει και να σπάσει... Να αναφέρω τέλος οτι επέλεξα αποστολή με Hong Kong post και παρέλαβα σε 15 μέρες (για δεύτερη φορά συμβαίνει αυτό..!) Edited March 11, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 btw, κολλησαμε στο tracking... δεν περασε ακομα απ τα συστημενα. Χλωμο γι αυτη την βδομάδα λοιπον... upd: μολις τσεκαρα. Περασε μολις... Και εγώ το ίδιο αλλά πολύ δύσκολα παραλαμβάνουμε μέχρι παρασκευή. Καλή Τρίτη το βλέπω. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρέλαβα δυο θηκουλες απο αυτές σε γκρι και χρυσό http://www.aliexpress.com/item/32279228299/32279228299.html Είναι οτι βλέπετε στις φώτο, καθονται μια χαρά και είναι ωραίες, αλλά είναι χοντρουτσικες. Το χρωματιστό πλαίσιο που έχει είναι αποσπώμενο απο τη υπόλοιπη θήκη και είναι πλαστικό. Όλα μαζί φτιάχνουν ενα ωραίο σύνολο και στο μάτι και στο χέρι, στη τιμή που πουλιέται δε, θεωρώ οτι ειναι μια χαρά. Απο τις δυο που πήρα η γκρι τελικά μου αρέσει περισσότερο απο τη χρυσή. Επίσης λόγω οτι το χρωματιστό πλαισιακι είναι πλαστικό σκληρό σε καμια πτώση μπορει και να σπάσει... Να αναφέρω τέλος οτι επέλεξα αποστολή με Hong Kong post και παρέλαβα σε 15 μέρες (για δεύτερη φορά συμβαίνει αυτό..!) Σε πτώση η οθόνη βλέπεις να είναι εκτεθειμένη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Σε πτώση η οθόνη βλέπεις να είναι εκτεθειμένη ; Νομιζω οτι τη προστατεύει αρκετά καθώς γυρίζει και αγκαλιάζει το κινητό. (Ακουμπισμένο το κινητό με τη οθόνη προς τα κάτω σε επίπεδη επιφάνεια, η οθόνη δεν ακουμπάει). Βέβαια εξαρτάται απο τη πτώση... Edited March 11, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskour2 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Γεια σας παιδια να ρωτησω για το κινητο απο παιχνιδια πως τα παει (εννοω αν τα παιζει με ανεση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Γεια σας παιδια να ρωτησω για το κινητο απο παιχνιδια πως τα παει (εννοω αν τα παιζει με ανεση)? Καλησπερα.Παιζει με ανεση...εγω παιζω real racing 3 και ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Γεια σας παιδια να ρωτησω για το κινητο απο παιχνιδια πως τα παει (εννοω αν τα παιζει με ανεση)? αμα πας στο utube εχει παρα πολλα video που το δειχνουν να παιζει τα πλεον απαιτητικα παιχνιδια... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Τελικά παιδιά χρειάζεται πολύ πειραγμα το κινητο για έναν μέτριο χρήστη ή μπορεί να παίξει όπως το αγοράσει κανείς? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Τελικά παιδιά χρειάζεται πολύ πειραγμα το κινητο για έναν μέτριο χρήστη ή μπορεί να παίξει όπως το αγοράσει κανείς? Ευχαριστώ Δεν διαβάζετε καθόλου το ποστ μου φαίνεται πριν ρωτήσετε.... Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Σύμφωνα με τους μέχρι τώρα κατόχους η μόνη δυσλειτουργία που έχει παρατηρηθεί είναι ότι αν φοράει την U έκδοση Flyme τότε πιθανόν να μην σου συγχρονίσει επαφές gmail. Το πρόβλημα λύνεται εύκολα αν περάσει κανείς την Α έκδοση Flyme. Βλέπε #737 για περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Τελικά παιδιά χρειάζεται πολύ πειραγμα το κινητο για έναν μέτριο χρήστη ή μπορεί να παίξει όπως το αγοράσει κανείς? Ευχαριστώ Όταν λες πειραγμα τι εννοείς; γιατί από τι διάβασα αν κάνεις root χάνεις εγγύηση. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Όταν λες πειραγμα τι εννοείς; γιατί από τι διάβασα αν κάνεις root χάνεις εγγύηση. λες και έχεις :lol::lol::lol: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts