Yngwiedis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) g μικρό δεν έχω δει ποτέ να σου πω την αλήθεια. Που βρίσκεσαι; Σε κανένα βουνό; :) Σύμφωνα με αυτό δεν πρέπει να υπάρχει καν μικρό g. Για κοίτα προσεκτικότερα... Edited March 23, 2015 by Yngwiedis Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Εδώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βλέπεις G, άσε τι λένε οι χάρτες.. Καμιά καλή θήκη τύπου gel/tpu βγήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ποιοι χάρτες; Το άρθρο που έβαλα link λέει για τα εικονίδια που εμφανίζονται ανάλογα την σύνδεση και βλέπω οτι μικρό g δεν εμφανίζεται ποτέ.. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriser Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) g μικρό δεν έχω δει ποτέ να σου πω την αλήθεια. Που βρίσκεσαι; Σε κανένα βουνό; :) Σύμφωνα με αυτό δεν πρέπει να υπάρχει καν μικρό g. Για κοίτα προσεκτικότερα... Κοντα στο κεντρο της Θεσσαλονικης ειμαι κ δεν ειπα για g αλλα για μικρο G Edited March 23, 2015 by teriser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ναι. Αυτό σημαίνει οτι πιάνεις μόνο 2G ταχύτητα. Προφανώς η κάλυψη στην Θεσσαλονίκη θα είναι χάλια. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ποιοι χάρτες; Το άρθρο που έβαλα link λέει για τα εικονίδια που εμφανίζονται ανάλογα την σύνδεση και βλέπω οτι μικρό g δεν εμφανίζεται ποτέ.. Λάθος κατάλαβα... Πάντως αν δεν υπάρχει καλή κάλυψη παρατηρώ πιο συχνά το κόλλημα με τη σύνδεση δεδομένων. Δεν το κάνει πάντα μεν αλλά θέλει να έχεις το νου σου μήπως και έχει κολλήσει η σύνδεση δεδομένων συνεχώς. Ελπίζω κάποια στιγμή να βγει κανένα νέο update στη rom που να λύνει αυτά τα μικρό προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Λοιπόν, κατάφερα και άλλαξα την αρχική οθόνη κλειδώματος με αυτήν της AOSP όπου βγαίνει ο κλασσικός κύκλος για unlock και από πίσω φαίνεται το εσωτερικό background. Αρχικά έκανα root και με έναν root explorer έκανα rename (για να μην το σβήσω και τελείως) το αρχείο cooee_find7_lock.apk σε cooee_find7_lock.apk.bak. Με reboot το κλασσικό AOSP lock επανήλθε και μαζί με το εσωτερικά επιλεγμένο background που έχω. Στο θέμα του proximity, από το engineer menu παρατήρησα ότι η διακύμανση στις ρυθμίσεις του αισθητήρα είναι μεταξύ μιας min τιμής περίπου 100 και max περίπου 42000. Με αυτόματο καλυμπράρισμα το min και max ορίζονται περίπου στο 13000 με 13500 αντίστοιχα με αποτέλεσμα να μην κλείνει σχεδόν ποτέ η οθόνη.. Δοκιμάζοντας αρκετές επιλογές έθεσα την min τιμή στο 1200 μιας και σε διάφορες συνθήκες είδα ότι η min τιμή "παίζει" από 100 μονάδες που είναι κανονικά μέχρι και τις 1000+ ανάλογα τις εξωτερικές συνθήκες. Την max τιμή την όρισα 15000. Πλέον έχω την εντύπωση ότι δεν ανάβει όποτε θέλει την οθόνη, οι δοκιμές συνεχίζονται. Αυτο το αρχειο που το βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriser Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ναι. Αυτό σημαίνει οτι πιάνεις μόνο 2G ταχύτητα. Προφανώς η κάλυψη στην Θεσσαλονίκη θα είναι χάλια. Xαλια λεμε γιατι πολλες φορες πιανει κ μονο 1G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Αυτο το αρχειο που το βρηκες? Είναι μέσα στον φάκελο /system/app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Αν κατάλαβα σωστά ρωτάει για το engineering mode το οποίο δεν είναι αρχείο... Edited March 23, 2015 by Yngwiedis Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το Real Racing 3 αν του παίζει; Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ξεκινάει και μπορώ να παίξω τον πρώτο αγώνα αλλά κρασάρει αμέσως μετά από αυτόν. Αν δεν μπορούσε να το σηκώσει η συσκευή θα κράσαρε αμέσως ή δεν θα ξεκίναγε. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το Real Racing 3 αν του παίζει; Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ξεκινάει και μπορώ να παίξω τον πρώτο αγώνα αλλά κρασάρει αμέσως μετά από αυτόν. Αν δεν μπορούσε να το σηκώσει η συσκευή θα κράσαρε αμέσως ή δεν θα ξεκίναγε. Έτσι δεν είναι; Το δοκίμασα φίλε και παίζει. Μήπως θέλει να είσαι στο δίκτυο συνέχεια? Εγώ το είχα ανοιχτό. Ώρες ώρες όμως δε βγάζεις άκρη. Εγώ δε μπορώ να παίξω τα minions και έχω σκάσει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σου παίζει;;; Πάει μετά τον πρώτο αγώνα; Γιατί εμένα εκεί κρασάρει. Μόλις τελειώσει ο πρώτος αγώνας. Ποια version της ROM έχεις; Την 8; Κι εγώ είμαι συνεχώς συνδεδεμένος στο internet με wifi. Θα το ξηλώσω και θα το ξαναεγκαταστήσω να δω τι γίνεται. Πες πως λέγεται αυτό που δεν σου παίζει εσένα να το δοκιμάσω κι εγώ... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το απεγκατέστησα το Real Racing 3, έκανα restart στην συσκευή, το ξαναεγκατέστησα και πάλι κρασάρει αμέσως μετά τον πρώτο αγώνα. Τι στο καλό γίνεται; :( Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το δοκίμασα και γώ και παίζει κανονικά. Κατέβασε τα επιπλέον 450 περίπου MB που ζητάει αμέσως μετά την εγκατάσταση ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εννοείτε οτι τα κατέβασα. Πως αλλιώς θα έπαιζα τον πρώτο αγώνα; Εσύ ποια έκδοση της ROM έχεις; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Με αυτή που ήρθε από τη μάνα του (V. 02) και αναβάθμισα σε 05 και μετά στην 08. Edited March 25, 2015 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Κι εμένα με V5 ήρθε και αναβάθμισα σε V8. Γιατί δεν παίζει μαμώτο :( Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εσένα τα minions παίζουν?? Σε εμένα όχι!! Για κάποιο λογο, που ένας θεός ξέρει, δε συμπεριφέρονται όλα τα κινητά με τον ίδιο τρόπο. Εγώ το πήρα με v02. Επίσης το GPS δε δουλεύει σε εμένα. Mόνο εαν έχουμε 2 κινητά μαζί και μπούμε μέσα σε ρυθμίσεις ΙΣΩΣ βρούμε διαφορές στις λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σου έγραψα και τα ξημερώματα... Πες το όνομα του παιχνιδιού να το δοκιμάσω και να σου πω. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σου έγραψα και τα ξημερώματα... Πες το όνομα του παιχνιδιού να το δοκιμάσω και να σου πω. Despicable Me, αν βάλεις minion rush το βγάζει επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παίζει κανονικότατα αλλά μου τα δείχνει όλα στα Ισπανικά και δεν βρίσκω που είναι οι επιλογές για να αλλάξω γλώσσα... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παίζει κανονικότατα αλλά μου τα δείχνει όλα στα Ισπανικά και δεν βρίσκω που είναι οι επιλογές για να αλλάξω γλώσσα... Ωραία! Ανταλλάζουμε κινητά!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 LOL :lol: ... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Με παρουσιάζει τώρα τελευταία ένα προβληματάκι και δεν ξέρω πως να το λύσω. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν ανάβει η οθόνη. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Τι μπορώ να κάνω? Να προσθέσω ότι αυτό γίνεται όταν το κινητό είναι σε αναμονή όχι όταν το δουλεύω και με παίρνει κάποιος, εκεί μου δείχνει τον καλούμενο κανονικά. Edited March 26, 2015 by kotsaris40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts